نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج از راه دور امروزه یکی از انواع جدیدرابطه است که در بیشتر موارد نتیجه خوبی هم به همراه دارد. تکنولوژی این امکان را برای افراد فراهم کرده که با فردی کیلومترها دورتر از خود ارتباط گرفته، عاشق شوند و حتی ازدواج کنند. شاید اگر در این مورد، چند سال پیش می‌شنیدیم؛ تعجب می‌کردیم و یا حتی به شدت مخالف بودیم. اما امروزه حتی از راه دور نیز می‌توان افراد را شناخت و در مورد ازدواج با آن‌ها فکر کرد. حتما زوج هایی را دیده اید که حتی در کنار یکدیگرند اما به شناخت‌درستی نمی رسند. توصیه‌داریم در مورد چنین ازدواجی اطلاعات بیشتری کسب کرده و حتما با روانشناس مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه‌ ازدواج از راه دور می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

ازدواج از راه دور به چه معناست؟

امروزه با شکل گیری روابط لانگ دیستنس باید انتظار ازدواج از راه دور را نیز داشته باشیم. چرا که ممکن است افراد به هر دلیل از نظر جغرافیایی از یکدیگر دور بوده و نتوانند حتی برای ازدواج در یک مکان قرار بگیرند. داشتن چنین رابطه ای امکانپذیر بوده و معمولا هم افراد بعد از مدتی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. اما پیش از انجام آن باید بدانند که احتمالا سختی های زیادی در انتظارشان است. این ازدواج مزایا و معایبی دارد که باید قبل از تصمیم گیری در مورد آنها به خوبی فکر کرده و حتی از افراد با تجربه در این مورد کمک بگیرید. برای آشنایی بیشتر با شرایط رابطه از راه دور کلیک نمایید.

مزایای ازدواج از راه دور

 

خوشبختانه ازدواج از راه دور در عصر حاضر، نه تنها بسیار ساده‌تر شده؛ بلکه مزایای خاص خودش را نیز دارد. فراموش نکنید که عشق و دوست داشتن فاصله نمی‌شناسد و حتی کسانی که دور از یکدیگر هم هستند نیز حق ازدواج کردن را دارند. با این نوع ازدواج زوجین در شرایطی قرار می‌گیرند که منجر به رشد و پیشرفت هردوی آنان نیز می‌گردد. برخی از مزایای ناشی از این ازدواج شامل موارد زیر هستند.

به حداقل رسیدن چالش های قبل از ازدواج

زمانی که زن و مرد یکدیگر را دیر به دیر دیده و یا تماس کمتری با یکدیگر دارند؛ احتمالا چالش های کمتری را تجربه خواهند کرد. با اینکه معمولا در این شرایط ارتباط هم سخت تر بوده و یا حتی گاهی غیرممکن است. اما همین موضوع گاهی می‌تواند کمک کننده باشد. چرا که در بیشتر موارد حس دلتنگی بین آن ها غالب بوده و به همین دلیل تلاش می‌کنند تا طرف مقابل را کمتر ناراحت کنند.

شانس زندگی در محیطی جدید | ازدواج از راه دور

با ازدواج از راه دور شما یا همسرتان مجبور به زندگی در یک محیط جدید خواهید بود. آشنایی با فرهنگی تازه و کسب تجربیات تازه از مزایای ازدواج از راه دور است که حال شما می‌توانید آنها را در کنار یک نفر دیگر به دست آورید. در واقع چنین ازدواجی، این موقعیت را در اختیار شما قرار می‌دهد.

زمان برای تقویت مهارت زندگی مستقل

زمانی که ازدواج از راه دور را انتخاب می‌کنید؛ احتمالا زمان بیشتری در اختیار خواهید داشت تا خود را برای زندگی مشترک آماده کنید. حتی احتمالا زمانی را در اختیار خواهید داشت که تا به صورت مستقل و به تنهایی زندگی کرده و مهارت های لازم را کسب کنید. این اتفاق معمولا در ازدواج عادی رخ نمی‌دهد. برای آشنایی بیشتر با مهارت های لازم برای ازدواج کلیک نمایید.

پیامدهای ناشی از ازدواج از راه دور

اما زمانی که ازدواج از راه دور را انتخاب می‌کنید؛ باید پیامدهای ناشی از آن را نیز در نظر بگیرید. حتی شاید بتوان گفت که مشکلات وچالش های این نوع ازدواج بسیار بیشتر از شیرینی های آن است. پس در صورت تن دادن به چنین رابطه ای باید خود را برای سختی های آن نیز آماده کنید.

ایجاد اختلاف با خانواده ها

معمولا این خانواده ها هستند که ترتیب چنین ازدواجی را برای زوجین می‌دهند. برای مثال فردی که خودش در خارج از کشور زندگی می‌کند؛ از خانواده اش می‌خواهد تا به دیدار طرف مقابل رفته و از مقدمات ازدواج را فراهم کنند. در این حالت هم احتمال بروز مخالفت هایی از سمت آنها وجود دارد و هم دخالت های آنها بیشتر می‌شود.

کسب شناخت کمتر در ازدواج از راه دور

زمانی که افراد دور از یکدیگر زندگی می‌کنند؛ کمتر همدیگر را ملاقات کرده و به طور کلی شناخت  کمتری نسبت به یکدیگر پیدا می‌کنند. فراموش نکنید که دیدار حضوری به صورت مکرر از اهمیت زیادی برخوردار است. در رابطه لانگ دیستنس این امکان برای افراد مهیا نیست و از همین رو ممکن است تصمیم برای ازدواج در این شرایط درست نباشد.

غالب بودن دلتنگی در ازدواج از راه دور

همانطور که پیش تر گفتیم که دلتنگی گاهی باعث می‌شوند تا افراد از موضع خود فاصله گرفته و مهربان تر باشند؛ غالب بودن این احساس در رابطه می‌تواند مشکل ساز باشد. دوری باعث می‌شود افراد کنترل خود را بر احساسات شان از دست داده و در بسیاری موارد نتوانند تصمیم منطقی و درستی بگیرند.

سختی تحقیق کردن در مورد طرف مقابل

قبل از ازدواج خانواده ها معمولا از یکدیگر تحقیق کرده و از این طریق شناخت اندکی کسب می‌کنند. اما در صورتی که فرد با خانواده اش در شهر یا کشوری دیگر زندگی کنند؛ نمی‌توان اینکار را انجام داد.

عدم پذیرش شرایط زندگی و محیط جدید | ازدواج از راه دور

از آنجایی که بعد از ازدواج از راه دور ، احتمالا مجبور خواهید شد تا در محیط و با فرهنگی جدید زندگی کنید. برای این شرایط باید روحیه انعطاف پذیری و سازگاری داشته و خود را با شرایط جدید وقف دهید. برخی از افراد قادر به انجام اینکار نیستند و همین موضوع تبدیل به یک چالش در زندگی مشترک می‌گردد.

برای ازدواج از راه دور چه کنیم؟

 

اما روش هایی وجود دارد که مشکلات و ریسک های ازدواج از راه دور را به حداقل رسانده و باعث می‌شوند تا افراد تصمیم درست تری در این زمینه بگیرند. در این قسمت به توضیح برخی از این راهکارها می‌پردازیم.

به صورت روزانه با یکدیگر تعامل داشته باشید

قبل از ازدواج از راه دور به صورت روزانه با یکدیگر تعامل داشته و به صورت مرتب با یکدیگر صحبت کنید. در واقع در تماس ماندن باعث می‌شود تا کمتر احساس دوری کنید. حتما برای اینکار برنامه ریزی داشته و از روش های مختلفی مثل پیامک، تماس تلفنی، تصویری و… استفاده نمایید.

عجول نباشید

در مورد ازدواج از راه دور عجله نکنید. برای شناخت طرف مقابل به اندازه کافی زمان گذاشته و به خودتان نیز فشار زیادی از این بابت وارد نکنید.

انعطاف پذیری خود را بیشتر کنید

برای اینکه بتوانید خود را با فرهنگ ها و محیط های جدید سازگار کنید؛ باید انعطاف پذیری بیشتری داشته باشید. از این رو از تجربه کردن کارهای جدید نترسیده و شهامت بیشتری از خود نشان دهید.

تصمیم گیری نهایی را به بعد از دیدارهای حضوری واگذار کنید

طبق تجربه کیس های مختلفی که در اتاق درمان قرار گرفته اند؛ هیچ نوع رابطه لانگ دیستنسی نمی تواند شناخت کافی به دختر و پسر بدهد. دیدارهای حضوری بسیار ضروری هستند و در این ملاقات هایست که شما می توانید احساس واقعی تان را کشف کنید. بنابراین هرگز بدون تجربه ملاقات حضوری برای زندگی مشترکتان که قرار است روی کل آینده تان تاثیر بگذارد؛ تصمیم نگیرید.

سخن پایانی

از آنجایی که امروزه ازدواج از راه دور تبدیل به یکی از راه های مرسوم ازدواج شده است و افراد زیادی در رابطه لانگ دیستنس هستند؛ بهتر است افراد حتما خود را برای چنین شرایطی آماده کرده و در مورد ازدواج بیشتر تامل کنند. همچنین در این مورد با یک روانشناس نیز مشورت کرده و از دیگران نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه‌ ازدواج از راه دور می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: ازدواج از راه دور چه چالش ها و روندی دارد؟



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

شوهرم دوست دختر داره و نمیدونم که باید چیکار کنم؟ طبیعتا با مطلع شدن از بی‌وفایی همسرتان اصلا حال خوبی را تجربه نخواهید کرد. هرچقدر هم که رابطه شما با او خوب نبوده و قصد جدایی داشته باشید؛ اما بازهم اطلاع از این موضوع که او در همین حین با فرد دیگری در ارتباط است، بسیار دشوار است. امروزه متاسفانه آمارخیانت در کشورمان بسیار زیاد شده است و مردان زیادی در روابط فرازناشویی هستند. نکته جالب اینجاست که این موضوع را با مسائل دیگری توجیه کرده و تلاش می‌کنند تا کار خود را درست و منطقی جلوه دهند. در صورتی که‌خیانت، خیانت است و هیچ منطقی پشت آن نیست. بهتر است شما نیز خود را قانع نکرده و در این زمینه حتما با یک روانشناس مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره خیانت کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دوست دختر داشتن شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

چرا شوهرم دوست دختر داره

 

پیش از هر اقدامی در این زمینه، در ابتدا دلیل این موضوع را پیدا کنید. چرا که با اینکه فشار کمتری را به خود وارد کرده و از طرفی در روابط بعدی خود عملکرد بهتری خواهید داشت. برخی از دلایلی که منجر به دوست دختر داشتن شوهر، علاوه بر شما می‌شود؛ شامل موارد زیر است. برای اطلاع از راه های برطرف کردن شک به خیانت همسر کلیک نمایید.

معتاد است

با وجود اعتیاد افراد به مواد مخدر و الکل افراد نمی‌توانند به درستی فکر کنند و یا رفتار درستی با همسر خود داشته باشند. از این رو بسیار احتمال دارد که به دنبال تجربه هیجان رفته و با فرد دیگری وارد رابطه شوند.

سبک دلبستگی ناایمن دارد | شوهرم دوست دختر داره

سبک دلبستگی ناایمن از دوران کودکی افراد شکل گرفته و منجر ترس از دست دادن در آنها می‌شود. افراد با وجود این نوع دلبستگی معمولا پیش دستی کرده و قبل از اینکه طرد شوند؛ خودشان اینکار را می‌کنند.

تروماهای گذشته

داشتن تجربیات ناگوار در دوران گذشته، مخصوصا زمان کودکی باعث می‌شود تا افراد گرایش بیشتری به‌خیانت داشته باشند. در واقع آنها به دنبال انتقام گرفتن از گذشته خود هستند و به همین دلیل به سراغ چنین روابطی می‌روند.

شاهد این موضوع در والدینش بوده است | شوهرم دوست دختر داره

کودکی که در گذشته شاهدخیانت والدین خود بوده است؛ این رفتار را عادی دانسته و به همین دلیل تصور می‌کند اشکالی ندارد اگر با وجود همسر، دوست دختر هم داشته باشد.

به مشکلات روانی مبتلاست

ابتلا به اختلالات روانی را شخصیتی نیز منجر به‌خیانت می‌گردد. چنین افرادی ثبات هیجانی و عاطفی نداشته و به همین دلیل بیشتر احتمال دارد که‌خیانت کنند. معمولا در افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی، بیشتری شاهد این موضوع هستیم.

خودخواه و تنوع طلب است | شوهرم دوست دختر داره

یکی دیگر از دلایل دوست دختر داشتن شوهر، روحیه خودخواهی و تنوع طلبی اوست. چنین افرادی هیچ درکی از وفاداری و تعهد نداشته و بابت اینکار به خودشان حق می‌دهند. در واقع تصور می‌کنند که هیچ ممنوعیتی برای آنها وجود نداشته و مجاز هستند تا هرکاری انجام دهند.

وجود مشکلات زیادی در رابطه با همسر

زمانی که زن و شوهر در زندگی مشترک درگیر مشکلات زیادی باشند؛ از یکدیگر خسته شده و دوست دارند تا با فرد دیگری رابطه را آغاز نمایند. بی احترامی کردن به یکدیگر به صورت مکرر، ازدواج اجباری، قدرنشناسی همسر و… همگی عواملی هستند که برطرف نشوند؛ منجر به‌خیانت کردن یکی از طرفین می‌گردند.

انتقام گیری | شوهرم دوست دختر داره

گاهی شوهر با اینکار در حال انتقام گیری از شماست. احتمالا شما در گذشته به اوخیانت کرده اید و به همین دلیل او نیز با اینکار می‌خواهد قدرت نمایی کرده و به شما نشان دهد که می‌تواندخیانت کند.

تصور درستی ازخیانت ندارد

برخی از مردان  تصور درستی ازخیانت نداشته و برخی از رفتارها را اصلا‌خیانت نمی‌دانند. برای مثال فکر می‌کنند اگر با دختری صرفا در حال چت کردن یا تلفنی صحبت کردن هستند؛ به این معنا نیست که‌خیانت می‌کنند.

چجوری بفهمم شوهرم دوست دختر داره؟

برخی از زنان چنین احساسی دارند؛ اما هنوز از دوست دختر داشتن شوهرشان مطمئن نیستند. این موضوع نشانه هایی دارد که زنان با کمی دقت می‌توانند به آنها پی ببرند. برخی از علائمی که بیانگر دوست دختر داشتن شوهر هستند؛ شامل موارد زیر می‌باشند. برای آشنایی بیشتر با نشانه های خیانت در مردان کلیک نمایید.

?به دوست دخترش سابق فکر یا توجه می‌کند

?دنبال فرصت برای صحبت با زنان دیگر است

?به روابط  گذشته فکر کرده و در مورد آن صحبت می‌کند

?نسبت به شما بی تفاوت شده است

?برایتان وقت نمی‌گذارد

?به شما اجازه نزدیک شدن به تلفن همراهش را نمی‌دهد

شوهرم دوست دختر داره؛ چیکار کنم؟

 

مواجه با این موضوع اصلا ساده نیست. طبیعی است که در ابتدا احساس خشم و ناراحتی زیادی داشته باشید و یا حتی نتوانید کاری کنید. یا احساس کنید که کاری از دستتان برنمی‌آید. اما در این شرایط باید تصمیم مهمی برای ادامه رابطه بگیرید. راهکارهایی که در این قسمت توضیح داده می‌شوند؛ تا حد زیادی می‌توانند کمک کننده باشند. برای اطلاع از راه های برخورد با خیانت مردان کلیک نمایید.

در ابتدا از این موضوع اطمینان حاصل کنید

در قدم اول، باید از این موضوع اطمینان حاصل کنید که واقعا همسرتان دوست دختر دارد و شما دچار سوتفاهم نشده اید. چرا که اگر اشتباه کرده باشید؛ احتمالا حداقل برای مدتی در رابطه با همسر دچار مشکل خواهید شد. به همین دلیل همه نشانه ها را به خوبی بررسی کرده و در نهایت با او در این مورد به صورت مستقیم صحبت کنید.

به صورت مستقیم با دوست دختر شوهرتان روبرو نشوید

فراموش نکنید که نباید به طور مستقیم با دوست دختر شوهرتان روبرو شده و با او صحبت کنید. چرا که این موضوع باعث می‌شود تا ارتباط ناسالمی میان شما با او و یا همسرتان شکل بگیرد. از طرفی اصلا لزومی به اینکار وجود ندارد. بسیاری از زنان در ابتدا خودشان به صورت مستقیم مداخله کرده اما به زودی پشیمان می‌شوند.

در این مورد با شوهر صحبت کنید

بعد از انجام روش های بالا، با همسرتان در این مورد به صورت مستقیم صحبت کرده و از او بپرسید که چرا از رابطه با شما راضی نیست و یا دقیقا به دنبال برطرف کردن چه نیازی است؟ همچنین از او بخواهید که برای ترمیم رابطه با شما تلاش کرده و همکاری کند تا همه چیز به صورت قبل شود.

از مشاوره خانواده کمک بگیرید

به دلیل اینکه تصمیم گیری در این شرایط خیلی دشوار است؛ بهتر است حتما در این مورد از مشاوره خانواده کمک گرفته و از خودتان در مقابل آسیب های ناشی از این موضوع محافظت کنید.

سخن پایانی

نباید از کنار این موضوع به سادگی بگذرید و آن را طبیعی بپندارید. حتی اگر خود شوهر در این مورد احساس پشیمانی کرده و دیگر اینکار را انجام ندهد؛ بازهم باید این موضوع را به صورت ریشه ای بررسی کرده و اقدامات لازم را انجام داد. از این رو حتما در این مورد با یک روانشناس صحبت کرده و از او کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دوست دختر داشتن شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: شوهرم دوست دختر داره



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مسافرت مجردی همسر شاید به ظاهر موقعیتی استرس آوری برای دیگری به نظر برسد؛ اما مزایایی نیز دارد. البته که بیشتر مردان چنین شرایطی دارند که بخواهند به صورت مجردی با دوستانشان به مسافرت بروند. با اینکه آنان نیاز به اجازه همسر خود به صورت قانونی ندارند؛ اما رعایت اصول پایداری زندگی شان را تضمین می کند. طبیعتا زنان در این مورد کمی احساس خطر کرده و حتی در این شرایط مخالفت می‌کنند. مسافرت مجردی همسر تا حد زیادی به میزان اعتماد و صداقت دو طرف وابسته است. وقتی شما همسر خود را به درستی بشناسید؛ پذیرش این موضوع برایتان راحت‌تر شده و حتی می‌توانید از مزایای آن بهره ببرید. اگر دراین باره تفاهم ندارید حتما با یک روانشناس مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مسافرت مجردی همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مسافرت مجردی همسر | درست یا غلط؟

نمی‌توانیم به طور قطعی بگوییم که مسافرت مجردی همسر درست یا غلط است. چرا که عوامل زیادی در این مورد دخیل هستند. افراد همچنان باید بعد از ازدواج نیز فضای خود را داشته و کمی آزادی عمل داشته باشند. از طرفی بهتر است بعد از ازدواج زوجین تا حدامکان با یکدیگر به مسافرت رفته و تجربه‌های جدید کسب کنند. بسیاری از زوجین در این مورد دچار سردرگمی می‌شوند. اما نکته این است که باید ببینید که همسرشما در چه زمانی و چه شرایطی چنین درخواستی را مطرح می‌کند! میزان اعتماد شما و صداقت او در این مورد تعیین کننده است. پس برای جلوگیری از بروز بی اعتمادی به همسر کلیک نمایید.

آیا به همسر اجازه تنها مسافرت رفتن را بدهیم؟

در این مورد نیز در نهایت خودتان باید تصمیم گیری کنید. چرا که شما بهتر از هر کس دیگری همسر خود را می‌شناسید. از طرفی این مردان هستند که باید به طور قانونی این اجازه را بدهند که همسرشان به مسافرت برود. اما زنان هیچ حقی به صورت رسمی در این زمینه ندارند. تنها مردان به صورت اخلاقی بهتر است که همسر خود را راضی کرده و سپس به سفر بروند.

اگر فکر می‌کنید که همسر شما در این مورد با شما صادق بوده و بعد از مدت طولانی نیاز به کمی فضا و خوشگذرانی دارد؛ بهتر است این اجازه را به او بدهید. اما اگر پیش‌تر در چنین موقعیتی بوده‌اید و همسر شما از این آزمون سربلند بیرون نیامده؛ پس چنین کاری نکنید. برای اطلاع از عواقب دروغ به همسر کلیک نمایید.

چرا مسافرت مجردی همسر خوب است؟

 

همانطور که گفته شد؛ مسافرت مجردی همسر مزایایی نیز برای هر دو طرف دارد. البته اگر همسر از این موقعیت به درستی استفاده کرده و حسن نیست خود را نشان دهد. در این قسمت به توضیح برخی از این مزایا خواهیم پرداخت. برای آشنایی با راه های نشان دادن وفاداری به همسر کلیک نمایید.

کشف چیزهای جدید

یکی از اصلی ترین مزایای مسافرت مجردی همسر، کشف چیزهای جدید و کسب تجربه های تازه است. وقتی همسر چنین چیزهای را تجربه می‌کند مانند این است که شما هم در آن موقعیت بوده اید. همچنین در چنین شرایطی افراد به رشد شخصی رسیده و مسائل بیشتری را در مورد خود می‌شناسند. این موضوع می‌تواند در زندگی مشترک شما نیز موثر باشد.

تجربه دلتنگی برای همسر

بهتر است گاهی برای همسر خود دلتنگ شوید. در واقع زمانی که از همسر خود دور هستید؛ بیشتر قدر او را دانسته و گاها علاقه شما نسبت به او بیشتر نیز می‌شود. از این بهتر است به وسیله سفر این فاصله را ایجاد کرده و به یکدیگر فضای بیشتری بدهید.

مستقل شدن

مسافرت مجردی همسر برای او این حس را ایجاد می‌کند که همواره استقلال خود را داشته و می‌تواند در مورد مسائل مختلف تصمیم گیری کند. چرا که گاهی افراد در ازدواج دچار این حس می‌شوند که استقلال و قدرت خود را از دست داده و وابسته به دیگری هستند. اما با سفر رفتن او دوباره چنین احساسی را در خود بازمی‌یابد.

عمل کردن طبق خواسته های خود

در سفر رفتن دوتایی شما گاهی مجبور می‌شوید که به جاهایی بروید که علاقه ای به آنها ندارید و یا حتی غذاهایی را بخورید که برای شما خوشایند نیستند. اما زمانی که جداگانه به سفر می‌روید؛ بیشتر می‌توانید حق انتخاب داشته و طبق میل خود عمل کنید.

یادگیری مهارت های ارتباطی

با وجود مسافرت مجردی همسر شما نیز می‌توانید روی مهارت های ارتباطی خود بیشتر کار کرده و در این زمینه پیشرفت کنید. برخی از افراد به قدری به همسر خود وابسته هستند که در نبود او قادر به انجام هیچ کاری نیستند. حتی ارتباط گرفتن با دیگران را نیز به همسر خود سپرده اند. اما در نبود او یاد می‌گیرند که کارهای خود را انجام داده و از پس زندگی برآیند.

مشخص شدن اشتیاق و پشتیبانی از یکدیگر

در دوری از یکدیگر است که مشخص می‌شود که افراد چقدر نسبت به یکدیگر اشتیاق داشته و پشتیبانی می‌کنند. باید چند روزی طعم دوری از یکدیگر را بچشید؛ که قدر باهم بودن را بدانید. در این شرایط است که زوجین می‌توانند دوست داشتن یکدیگر را محک بزنند.

توصیه هایی برای کسانی که قصد مسافرت مجردی را دارند

 

اگر شما فردی هستید که قصد مسافرت مجردی را دارد؛ باید حتما نکاتی را رعایت کرده و سعی کنید به آنها پایبند بمانید. در واقع باید بتوانید رضایت و اعتماد همسر خود را پیش از سفر کسب کنید. البته که بیشتر این موارد بعد از سفر رفتن نمود پیدا می‌کند. اما به طور کلی زمانی که یکبار در سفر به این شکل رفتار کنید؛ همسر نیز از این بابت خاطرجمع شده و در دفعات بعدی نیز به شما این امکان را می‌دهد. برخی از این نکات شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی با نشانه های مردان پاک و قابل اعتماد کلیک نمایید.

?همیشه در دسترس بوده و جواب تماس های همسر خود را بدهید

?فراموش نکردن تعهد و وفاداری در طول سفر

?بررسی کردن زمان درخواست این موضوع از همسر

?در مورد دلیل سفر خود صادق باشید

?قبل از سفر حتما با همسر خود هماهنگ کنید

?از رضایت همسر خود مطمئن شوید تا مشکلی در رابطه زناشویی تان ایجاد نشود

?محل دقیق اسکان تان را به همسر بگویید

سخن پایانی

طبیعتا کنارآمدن با مسافرت مجردی همسر برایتان ساده نخواهد بود. مدام به احتمالات مختلف فکر کرده و احساس ترس می‌کنید. در صورتی که اگر قبل از سفر به شناخت و اعتماد کافی رسیده باشید؛ متوجه خواهید شد که هردوی شما گاهی به این فضا نیاز داشته و اگر شما نیز در چنین موقعیتی بودید؛ از طرف مقابل توقع اعتماد داشتید. از این رو خود را برای این شرایط آماده کرده و حتی می‌توانید در مورد آن با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مسافرت مجردی همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مسافرت مجردی همسر 



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

زنم تحویلم نمیگیره و باهام بدرفتاری می‌کنه! این جمله را احتمالا از زبان بسیاری از مردان، حداقل در برهه ای از زمان شنیده ایم. برخی از زنان حتی با وجود گذشت سالها از زندگی مشترک شان، هنوز نمی‌دانند که باید چطور با همسر خود رفتار کرده و سیاست های لازم را ندارند. البته که گاهی چنین رفتارهایی از طرف زنان ناشی از اشتباهات مردان بوده و بی‌دلیل نیست. اما به طور کلی تحویل نگرفتن و سردی کردن راه حل خوبی نیست. از این رو بهتر است به جای شکستن غرور مردان با این روش، زنان از راهکارهای موثر دیگری در این زمینه استفاده کرده و حتی کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره رابطه کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تحویل نگرفتن همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

زنم تحویلم نمیگیره

بسیاری از مردان از اینکه همسرشان آن‌ها را تحویل نمی‌گیرد شاکی هستند؛ اما رفتارهای خود را ندیده و یا اصلا به طور دقیق این موضوع را بررسی نمی‌کنند. رفتار با همسر آدابی دارد که مخصوصا باید در حضور دیگران به آن توجه زیادی شود. البته که توجه و یا به اصطلاح تحویل گرفتن، باید دوطرفه باشد و مردان نیز باید اینکار را انجام دهند. اما به طور کلی این موضوع دلایل مختلفی داشته، با نشانه هایی همراه است و در صورتی که برای مدت زمان طولانی ادامه دار شود؛ مشکلات مختلفی را نیز به وجود می‌آورد. از این رو هم مردان و هم زنان باید آمادگی لازم برای چنین رفتارهایی را داشته باشند. برای جلوگیری از بروز دلزدگی زناشویی کلیک نمایید.

نشانه های ناشی از اینکه زن شوهرش را آدم حساب نمی‌کند

 

به دلیل اینکه اصطلاح تحویل گرفتن بسیار کلی است و ممکن است برای هر فردی معنای مختلفی داشته باشد؛ برخی از زوجین در مورد آن دچار گیجی شده و نمی‌دانند که دقیقا چه رفتارهایی از طرف همسر درست بوده و کدامیک اشتباه است. به طور کلی مورد بی توجهی واقع شدن توسط همسر، شامل یک سری از رفتارهای مختلف است؛ شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی بیشتر با نشانه های طلاق عاطفی کلیک نمایید.

  • مشورت نکردن با او در مورد مسائل مختلف
  • گرفتن تصمیمات بدون حضور همسر
  • مسخره کردن در جمع
  • جدی نگرفتن حرف های او
  • درد و دل نکردن با او
  • به ندرت اشتباهات همسر را می‌پذیرد
  • زمان نگذاشتن برای همسر
  • بزرگ شماردن عیب های کوچک

دلایل به حساب نیاوردن شوهر توسط زن

اما از ابتدا این سوال مطرح می‌شود که چرا یک زن نباید به همسرش توجه کرده و او را تحویل نگیرد؟ همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ این موضوع دلایل مختلفی دارد که باید حتما آنها را پیدا کرده و تلاش کرد تا رابطه را به حالت اول برگرداند. از طرفی هر فردی دلایل خاص خودش را برای بی توجهی کردن دارد.

گاهی تنها یک رفتار کوچک و پیش پا افتاده از طرف همسر کافی است تا دیگری را سرد کرده و منجر به بروز تحویل نگرفتن شود. در این قسمت به توضیح برخی از این دلایل خواهیم پرداخت. برای اطلاع از دلایل بدرفتاری زن با شوهر کلیک نمایید.

عزت نفس پایین شوهر

یکی از اصلی ترین دلایل تحویل نگرفتن شوهر توسط زن، عزت نفس نداشتن خود مردان است. در واقع هر فردی در ابتدا خودش باید برای خود احترام قائل بوده و خود را دوست بدارد. در صورتی که زنی شاهد رفتارهای آسیب زننده همسرش به خود باشد؛ او نیز تصور می‌کند که می‌تواند به همسر آسیب زده و یا به طور کلی او را نادیده بگیرد.

کنترلگری | زنم تحویلم نمیگیره

یکی دیگر از دلایل اینکه زنی شوهرش را تحویل نمی‌گیرد؛ روحیه کنترلگری زن است. زن کنترلگر باید در مورد همه چیز حرف اول را زده و اصلا تحمل شنیدن حرف ها و نظرات دیگران را ندارد.

وجود اختلاف نظرها

فراموش نکنید که همه زوج ها با یکدیگر اختلاف نظر دارند و این کاملا طبیعی است. اما نحوه برخورد با این اختلاف نظرهاست که حائز اهمیت است. از این رو اگر مدتی است که با همسر خود به مشکل خورده اید؛ احساس کردن کمی سردی میان شما، موضوع غیرعادی نیست و احتمالا به زودی برطرف می‌شود.

مقابله به مثل کردن | زنم تحویلم نمیگیره

این نکته را در نظر داشته باشید که شاید همسرتان در حال مقابله به مثل کردن با شماست. یعنی حتی خود شما هم به اندازه کافی به همسرتان توجه نکرده و شاید او را تحویل نمی‌گیرید.

نخواستن خودتان

شما به عنوان شوهر باید خودتان هم بخواهید که مورد توجه و احترام قرار گیرید. در واقع اگر هر زمان احساس می‌کنید که محبت همسرتان نسبت به شما کمتر شده و یا تغییری در رفتارهای او ایجاد شده است؛ باید دلیل را جویا شده و به روش غیر مستقیم و مستقیم به او بگویید که به محبت و توجه او نیاز دارید.

تله های روانی | زنم تحویلم نمیگیره

گاهی طرحواره های ذهنی افراد و تله هایی که دارند؛ منجر به بروز چنین موضوعی می‌شود. برای مثال در اینجا احتمالا با دو نوع طرحواره در مردان روبرو می‌شویم. یکی طرحواره محرومیت هیجانی است و دیگری طرحواره طرد_جدایی.

در مورد تحویل نگرفتن زنان چه باید کرد؟

 

بعد از اینکه توانستید دلیل این موضوع را پیدا کنید؛ وقت آن است که دست به کار شده در این مورد کاری کنید. چرا که در صورت ادامه یافتن چنین رفتارهایی از سمت همسر، شما روز به روز بیشتر از یکدیگر فاصله گرفته و با یکدیگر سرد می‌شوید. برخی از این اقدامات شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از نشانه های خیانت زنان کلیک نمایید.

شناسایی حق و حقوقتان: برای اینکه بتوانید عزت نفس خود را بازیابی کرده و از خودتان دفاع کنید؛ باید حق و حقوق خود را در رابطه بشناسید.

گذاشتن خط قرمز: با همسر خود در مورد مرزها و خط قرمزهایی که دارید صحبت کرده تا از بروز سوتفاهم ها جلوگیری کنید.

ریشه یابی کرده و دلیل آن را از بین ببرید: ریشه مشکلات را پیدا کنید و آن را از بین ببرید. چرا که حل کردن سطحی مشکلات منجر به بازگشت آنها به صورت مجدد می‌شود.

شما مقصر همه چیز نیستید: خودتان را به خاطر چنین رفتارهایی مقصر ندانید. گاهی زن به دلیل کنترلگری و یا مشکلات دیگری که دارد؛ چنین واکنش هایی دارد.

از متخصص کمک بگیرید: در این مورد حتما با یک روانشناس صحبت کرده و مشکل را به صورت تخصصی حل کنید.

سخن پایانی

اگر متوجه این موضوع شدید که مدتی است همسرتان شما را تحویل نمی‌گیرد؛ باید بدانید که این اصلا نشانه خوبی نبوده و حتما باید این موضوع را جدی بگیرید. در واقع او با بی محلی کردن در حال نشان دادن موضوعی است که شاید به طور مستقیم نمی‌تواند آن را به شما بگوید. از این رو حتما در این مورد با او صحبت کرده و تلاش کنید تا این موضوع را برطرف نمایید. در این راستا می‌توانید از یک مشاور نیز کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تحویل نگرفتن همسر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: زنم تحویلم نمیگیره



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

رفتار در مهمانی و رعایت کردن آداب معاشرت در جمع از اهمیت زیادی برخوردار است. در واقع چه زمانی که به مهمانی می‌روید و چه در حالیکه خودتان میزبان هستید باید اصولی را رعایت کرده و تلاش کنید تا رفتار درستی از خود بروز دهید. این بدان معنی نیست که تظاهر به چیزی کنید که نیستید. اما رفتار شما در جمع باید تفاوتهایی با تنهایی هایتان داشته باشد. لزومی هم به سخت‌گیری به خود و دیگران نیست. همین که احترام و ادب را رعایت کرده و سعی کنید تا دیگران اوقات خوشی را با شما داشته باشند؛ کافی است. در ادامه مواردی را آموزش داده‌ایم. برای آموزشهای بیشتر و کمک تخصصی روی مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار در مهمانی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

.

رفتار در مهمانی باید چگونه باشد؟

 

یکی از اولین مفاهیم که از دوران کودکی به ما آموخته می‌شود؛ رفتار در مهمانی در جمع است. در واقع همه والدین تلاش می‌کنند تا فرزندشان رفتار درست و مناسبی در حضور دیگران از خود نشان بدهد. همچنین در ابتدا خود ما نیز بیشتر در این مورد حساس بوده و تلاش می‌کنیم تا این قواعد را رعایت کنیم. اما بعد از مدتی اهمیت این موضوع از یادمان رفته و دیگر شاید حتی برخی از آنها را نیز انجام ندهیم. اما از آنجایی که احتمالا باید مدام در جمع های مختلفی حضور یابیم؛ بهتر است خود را موظف به رعایت آنها کرده و حتی برخی از آنها را تمرین کنیم. در این قسمت به توضیح برخی از آنها خواهیم پرداخت. برای اطلاع از اصول رفتار در جمع کلیک نمایید.

در ابتدا به دعوت میزبان پاسخ دهید

اولین کاری که باید در مورد رفتار در مهمانی انجام دهید؛ این است که به شکل درستی دعوت میزبان را پذیرفته و خود را مشتاق حضور نشان دهید. برخی از افرادی به شکل تظاهر می‌کنند که انگار رفتن به این مهمانی خیلی هم برایشان مهم نیست و به صورت بی ادبانه ای واکنش نشان می‌دهند. برای اطلاع از چگونگی ارزش قائل شدن برای دیگران کلیک نمایید.

پوشیدن لباس مناسب را فراموش نکنید | رفتار در مهمانی

در مرحله بعدی برای حضور در مهمانی باید لباس مناسبی را انتخاب کرده و به ظاهر خود اهمیت دهید. لباس های شما اولین چیزی است که دیده می‌شوند؛ پس بهتر است آنها را هوشمندانه و متناسب با جمع انتخاب کنید. حتی در این مورد می‌توانید از میزبان نیز سوال کنید.

احترام گذاشتن به حریم خصوصی دیگران در جمع

پرسیدن سوالات خصوصی از دیگران ممنوع. زمانی که آنها در جمع حضور پیدا می‌کنند؛ به این معنا نیست که تمایل دارند تا در مورد شخصی ترین مسائل زندگی شان نیز صحبت کنند. به همین دلیل به حریم خصوصی دیگران احترام گذاشته و فاصله خود را با آنها حفظ نمایید.

برقراری ارتباط با دیگران و صحبت کردن | رفتار در مهمانی

نباید در مهمانی بیش از حد سکوت کرده و همواره از دیگران فاصله بگیرید. شما در جمع هستید تا با دیگران ارتباط برقرار کرده و معاشرت کنید. در مورد هر موضوع مشترکی که با افراد دارید؛ تلاش کنید تا مشارکت داشته باشید. برای اطلاع از روش بازکردن سر صحبت کلیک نمایید.

وقت شناسی را رعایت کنید

زمان را از یاد نبرید. زمانی که با جمعی احساس راحتی می‌کنید؛ ممکن است به زمان اهمیت نداده و منجر به آزار و اذیت دیگران شوید. از این رو به این نکته توجه کنید که هم در زمان مناسبی حضور یافته و هم به موقع مهمانی را ترک کنید.

بردن هدیه مناسب با خود | رفتار در مهمانی

بهتر است دست خالی به یک مهمانی نروید. نیازی هم به خریدن هدیه های گرانقیمت و ارزنده نیست. می‌توانید کمی شیرینی و یا حتی یک گل بخرید.

رعایت کردن آداب غذا خوردن

برای رفتار در مهمانی حتما به نحوه غذا خوردن خود توجه کرده و سعی کنید تا بهداشت را رعایت نمایید. چرا که در یک مهمانی دیگرانی نیز حضور دارند که ممکن است حساس باشند و طرز غذاخوردن شما آنها را آزار دهد.

ایرادگیر نباشید | رفتار در مهمانی

یکی دیگر از موضوعاتی که برخی از افراد در مورد رفتار در مهمانی رعایت نمی‌کنن؛ ایرادگیری بیش از حد است. شما اکنون در خانه فرد دیگری قرار داشته و باید به قوانین و شرایط آنجا احترام بگذارید. پس لزومی ندارد تا از همه چیز ایراد بگیرید و یا توقع داشته باشید که همه چیز مطابق میل شما باشد.

رعایت کردن احترام دیگران

احترام گذاشتن و رعایت ادب نیز از دیگر جنبه های رفتار در مهمانی است که باید آن را هم در صحبت کردن و هم در رفتارهای خود انجام دهید.

توجه کردن به نحوه صحبت کردن | رفتار در مهمانی

برای صحبت کردن در یک مهمانی یا جمع باید موارد مختلفی را در نظر داشته باشید. برای مثال از کلمات و لحن درستی استفاده کرده، شوخی های قومیتی یا جنسی نکنید؛ قبل از بیان کردن هر حرفی به خوبی در مورد پیامدهای آن فکر کنید و…

در تعارف کردن تعادل را رعایت کنید

تعارف کردن یکی از اصول فرهنگ ماست و بهتر است که آن را چه زمانی که مهمان هستید و چه میزبان انجام دهید. اما تعادل را رعایت کرده و سعی نکنید با اینکار دیگران را معذب کنید. برای آشنایی با راه های برقراری ارتباط کلامی کلیک نمایید.

پیشنهاد دادن برای کمک به میزبان

به میزبان پیشنهاد کمک داده و سعی کنید او را همراهی کنید. فراموش نکنید که او احتمالا استرس و اضطراب زیادی دارد. پس در کنار او باشید.

لزومی به غیبت کردن، قضاوت و بدبینی وجود ندارد

در رفتار در جمع لزومی به غیبت کردن از دیگران، قضاوت آنها و یا بدبینی وجود ندارد. سعی کنید برای پیدا کردن موضوع، از دیگران استفاده نکنید.

نکاتی در زمینه رفتار در مهمانی خانوادگی

برای حضور در یک مهمانی خانوادگی احتمالا باید کمی محترمانه تر رفتار کرده و به قوانین بیشتری احترام بگذارید. این نکات تا حدی زیادی می‌توانند کمک کننده باشند.

  • حضور موثر داشتن و ارتباط گرفتن
  • احترام به سنت ها و عقاید دیگران
  • تقسیم وظایف و مسئولیت پذیری
  • اصلا مشاجره نکنید
  • عکس خانوادگی بگیرید
  • به صورت گروهی بازی کنید
  • در مورد کودکان صبور باشید

رفتار در مهمانی اگر شما میزبان هستید

 

اگر شما میزان این مهمانی هستید؛ بازهم نیاز به نکات رفتار در مهمانی داشته و باید خود را در مقابل مهمان هایتان مسئول بدانید. از این رو پیش از برگزاری مهمانی به این موارد فکر کرده، در مورد آنها از دیگران کمک گرفته و خود را آماده کنید. برخی از این موضوعات که در کیفیت میزبانی شما تاثیر خواهند داشت؛ شامل موارد زیر هستند.

?رفتن به استقبال مهمان ها

?توجه کردن به همه مهمان ها به یک اندازه

?سرگرم کردن مهمان ها

?خود را برای شرایط غیرقابل پیش بینی آماده کنید

کارهایی که نباید در مهمانی انجام دهیم چیست؟

خوب است در کنار آموزه های ذکر شده؛ به خودتان نگاهی بیندازید و کارهای زیر را در مهمانی انجام ندهید.

  • زودتر از ساعت مقرر به مهمانی نروید.
  • برای گرفتن شیرینی و میوه عجله نکنید صبر کنید نوبت تان بشود.
  • هنگام صرف شام یا نهار؛ حواستان به غذای خودتان باشد؛ لقمه های بقیه را نشمارید.
  • کسی را مسخره نکنید.
  • اگر چیزی از وسط سفره می خواهید خم نشوید؛ آن را درخواست کنید.
  • با دهان پر صحبت نکنید.
  • در خانه میزبان سرکشی نکنید.
  • تعارف بیش از حد نکنید.
  • در جمع از خلال دندان یا نخ دندان استفاده نکنید.
  • با تلفن همراه بیش از حد صحبت نکنید.

سخن پایانی

رعایت اصول رفتار در مهمانی مهم تر از آن چیزی است که تصور می‌کنید. چرا که این نکات به طور کلی به شما برای رفتار در جمع های مختلف کمک خواهد کرد. از این رو نسبت به آنها بی تفاوت نبوده و سعی کنید تا با استفاده از آنها شما فردی باشید که در جمع ها نظر دیگران را جلب می‌کند. در این مورد حتی می‌توانید از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار در مهمانی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: رفتار در مهمانی



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خطر مصرف همزمان ترامادول و الکل را باید جدی گرفت و از انجام اینکار پرهیز نمود. بیشتر کسانی که به یکی از این دو ماده اعتیاد دارند؛ به علت بی اطلاعی از پیامدهای ناشی از همزمانی آنها با یکدیگر اینکار را انجام داده و دچار مشکلات زیاد و خطرناکی می‌شوند. هردوی این مواد؛ به طور جداگانه می‌توانند اعتیاد ایجاد کرده وپیامدهای جدی دیگر ایجاد نمایند. از این رو خوردن با هم آنها سلامت افراد را مورد تهدید قرار خواهد داد. به همین دلیل بهتر است قبل از مصرف افراد در این مورد مطلع کرد. همچنین افراد حتما باید در این زمینه با یک روانشناس نیز مشورت کرده و درمان را آغاز نمایند. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مصرف همزمان ترامادول و الکل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مصرف همزمان ترامادول و والکل چگونه است؟

در بیشتر موارد افراد به طور جداگانه مصرف همزمان ترامادول و الکل را انجام نمی‌دهند؛ بلکه درون بطری های مشروب از پیش قرص ترامادول انداخته شده است تا تاثیر و گیرایی این مشروبات را انجام دهد. اما با اینکار تنها به افراد آسیب جدی تری وارد شده و هیچ تاثیر در کیفیت الکل نخواهد داشت. بسیاری از فروشندگان مشروبات الکلی از قرص های آرامبخشی مثل متادون یا ترامادول در این زمینه استفاده می‌کنند. در صورتی که این داروها با الکل تداخل داشته و افراد را دچار مشکلات زیادی می‌کند. به همین دلیل است که گاهی شاهد نابینایی و یا حتی مرگ افراد در اثر مصرف مشروبات الکلی هستیم.

ترامادول

در ابتدا قصد داریم تا به معرفی هریک از این دو مواد به طور جداگانه بپردازیم. ترامادول یکی از داروهای مسکن قوی است که خاصیت آن مشابه با مورفین است. در واقع شبه افیونی بوده در مواردی برای تخفیف احساس درد، کم کردن سرعت تنفس، کاهش ضربان قلب و احساس آرامش تجویز می‌شود. بسیاری از افراد مبتلا به افسردگی به صورت سرخود از این دارو استفاده می‌کنند. غافل از اینکه کاملا اعتیادآور بوده و افراد را دچار مشکلات زیادی می‌کند. برای اطلاع از علائم اعتیاد به ترامادول کلیک نمایید.

الکل | مصرف همزمان ترامادول و الکل

ماده موثر و اصلی در مشروبات الکلی اتانول است که با ورود به جریان خون منجر به بروز احساساتی مثل خواب و آلودگی و گیجی می‌شود. اتانول می‌تواند با فعال کردن سلول های ترشح کننده دوپامین و گابا کمی به افراد احساس سرخوشی نیز بدهد. در حالت مستی شاهد اختلال در فعالیت های حرکتی و کندی افراد نیز هستیم.

علت مصرف همزمان ترامادول و الکل

 

پی بردن به علت مصرف همزمان ترامادول و الکل نیز حائز اهمیت است. در واقع پیش تر گفتیم که گاهی افراد اصلا از این موضوع مطلع نیستند که در حال مصرف این دو ماده به طور همزمان می‌باشند. اما در موارد دیگر این کار را به صورت عامدانه انجام می‌دهند. برخی از دلایل این موضوع، شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی با دلایل اعتیاد به چند ماده کلیک نمایید.

تجربه لذت بیشتر

از آنجایی که این دو ماده هردو باعث احساس سرخوشی و آرامش بیشتری می‌شوند؛ افراد برای اینکه به لذت بیشتری برسند، شروع به مصرف همزمان ترامادول و الکل می‌کنند. در واقع گاهی به علت اعتیاد به یکی از این دو ماده بدن نسبت به آن مقاوم شده و دیگر به سرخوشی اولیه نمی‌رسد. از این رو فرد تمایل دارد تا همواره مواد دیگری را تجربه نماید.

ترک اعتیاد و جایگزین کردن مواد مختلف | مصرف همزمان ترامادول و الکل

یکی دیگر از دلایل مصرف همزمان ترامادول و الکل ، قرارگیری در فرایند ترک اعتیاد است. چرا که افرادی که در حال ترک کردن هستند؛ به صورت خودسرانه و یا حتی از روی ناآگاهی مصرف ماده دیگری را آغاز کرده و به آن نیز وابستگی پیدا می‌کنند.

اعتیاد به یک ماده و قرارگیری در معرض مصرف مواد دیگر

زمانی که افراد در مسیر اعتیاد قرار می‌گیرند؛ ناخودآگاه در معرض مصرف مواد دیگر نیز قرار گرفته و برای رد کردن آنها هیچ ارادی ای ندارند. در واقع برای اینکه بتوانند خود را نشئه کنند؛ از هر موادی که نزدیک آنها باشد، استفاده می‌کنند.

پیامدهای ناشی از مصرف همزمان ترامادول و الکل

مطلع شدن از اینکه مصرف همزمان ترامادول و الکل چقدر جدی است و چه مشکلاتی را برای افراد ایجاد می‌کند؛ می‌تواند عامل بازدارنده ای باشد که افراد این کار را انجام ندهند. در این قسمت به توضیح برخی از این پیامدها پرداخته ایم.

شدت یافتن عوارض جانبی هریک از آنها

یکی از اصلی ترین عوارض ناشی از مصرف همزمان ترامادول و الکل، شدت یافتن پیامدهای هریک از آنهاست. در واقع هریک از این ماده خود عوارضی را ایجاد می‌کنند؛ که در صورتی که با یکدیگر مصرف شوند؛ این مشکلات با شدت بیشتری در افراد بروز می‌کنند. برخی از این عارضه ها شامل کند شدن و کاهش عمق تنفس، بروز آسیب های کبدی و بروز مشکلات روحی و روانی است.

تضعیف بیشتر سیستم عصبی مرکزی | مصرف همزمان ترامادول و الکل

ترامادول و الکل هریک به تنهایی سیستم عصبی افراد را تضعیف می‌کنند. در نتیجه مصرف همزمان این دو ماده منجر به ایجاد نشانه هایی مثل کاهش ضربان قلب، افت فشار خون و سطحی شدن تنفس شده و در نهایت به کاهش سطح هوشیاری، اغما و مرگ منجر می‌شود.

اختلال در سیستم تنفسی افراد

با مصرف همزمان ترامادول و الکل ، مراکز تنفسی در بصل النخاع سرکوب شده باعث می‌شود که تنفس سطحی شود. گاهی این شرایط برای طولانی مدت ادامه یافته و در نهایت منجر به بروز اختلالات تنفسی در افراد می‌گردد.

بیشتر شدن خطر مسمومیت و اوردوز

به دلیل اینکه مشروبات الکلی میزان جذب و نحوه متابولیسم داروی ترامادول را در بدن تغییر می‌دهند؛ احتمال اوردوز و مسمومیت بسیار بیشتر شده و افراد در نهایت هوشیاری خود را از دست می‌دهند. در واقع می‌توان گفت که تجربه چنین چیزی تقریبا اجتناب ناپذیر است. چرا که این دو ماده با یکدیگر تداخل داشته و چه افراد مطلع باشند و چه نباشند؛ دچار مشکل خواهند شد. برای پاسخ به سوال اعتیاد چیست کلیک نمایید.

ترک مصرف همزمان ترامادول و الکل

 

برای ترک مصرف همزمان ترامادول و الکل ، در واقع افراد باید به طور کلی خوردن مشروبات الکلی را کنار بگذارند. چرا که ممکن است در آنها قرص ترامادول بوده و افراد را دچار مشکل کند. در صورتی که افراد اینکار از روی قصد هم انجام دهند؛ بازهم اولین اشتباه، آخرین اشتباه بوده و ممکن است عوارض جبران ناپذیری را تجربه نمایند.

برای ترک مشروبات الکلی و یا ترک مصرف قرص ترامادول روش های مختلفی وجود دارد که بهتر است افراد در مورد آنها در ابتدا با یک متخصص مشورت کرده و در قدم بعدی برای ترک در خانه و یا کلینیک های ترک اعتیاد اقدام نمایند.

سخن پایانی

به طور کلی همه افراد از پیامدهای ناشی از مصرف مشروبات الکلی آگاه هستند. به همین دلیل بهتر است مصرف آن را به حداقل رسانده و در صورت امکان آن را ترک کنند. در مورد ترامادول نیز اگر متخصص آن را برای شما تجویز کرده است؛ حتما طبق دوز مشخص پیش رفته و از تداخلات دارویی آن نیز مطلع شوید. در این مورد حتما با یک متخصص نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مصرف همزمان ترامادول و الکل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مصرف همزمان ترامادول و الکل چه خطراتی دارد؟



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ماده مخدر دستمال یکی از مواد توهم زای صنعتی است که مصرف آن بسیار فراگیر شده و افراد زیادی به آن اعتیاد پیدا کرده اند. در واقع مصرف و یا اعتیاد به این ماده در بیشتر موارد به دلیل کمبود اطلاعات در این زمینه است. چرا که اطلاعات زیادی در مورد این ماده در دسترس نبوده و افراد به اشتباه در این مسیر قرار می‌گیرند. دستمال جزو دسته ای از مواد مخدر به نام  NPS است. این مواد به دستمال اضافه شده و منجر به توهم زایی آن می‌گردند.

این ماده علاوه بر دستمال می‌تواند با مواد دیگری قند، عطر و… نیز مورد استفاده قرار گیرد. حتی ممکن است از این ماده استفاده کنید و از آن مطلع نشوید. از این رو بهتر است برای جلوگیری از اعتیاد به این ماده، حتما اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کرده و از مشاور نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ماده مخدر دستمال می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

ماده مخدر دستمال چیست؟

امروزه متاسفانه تمایل افراد به مصرف مواد مخدر صنعتی به دلیل تاثیر بیشتر آنها به طور چشمگیری افزایش یافته است. و در بیشتر موارد نیز شاهد مصرف جوانان و نوجوانان از این مواد هستیم. این ماده که دقیقا ظاهری مشابه با دستمال کاغذی دارد؛ از طریق پوست جذب شده و به وسیله گردش خون به مغز می‌رسد. مخدر دستمال ساختاری تقریبا مشابه با ماریجوانا داشته و به شکل های مختلفی تولید و عرضه می‌گردد.

بر اساس آزمایشاتی که در این زمینه انجام شده است؛ اثر تخریبی و توهم زایی این ماده نسبت به حشیش از 20 تا 80 درصد می‌تواند بدتر باشد. تنها تمایزی که این ماده با ماریجوانا و یا دیگر مواد دارد؛ این است که دسترسی به آن خیلی ساده نبوده و تقریبا ماده ارزانی نیز محسوب می‌شود. برای آشنایی بیشتر با انواع مواد توهم زا کلیک نمایید.

نشانه های اعتیاد به دستمال

از آنجایی که ماده مخدر دستمال یک کانابینوئید ساختگی و تا حدودی مانند حشیش می‌باشد؛ اثرات آن نیز بر بدن مشابه با این ماده است با این تفاوت که شدت بیشتری دارد. همچنین مدت زمان ماندگاری این ماده در بدن نیز با حشیش متفاوت است. پس فردی که از این ماده مصرف می‌کند؛ تقریبا نشانه هایی مشابه با گل از خود بروز می‌دهد اما با شدت کمتر. به همین دلیل تشخیص اعتیاد به این ماده کمی دشوار است و بهتر است افراد در این زمینه از متخصص کمک بگیرند.

روش مصرف ماده مخدر دستمال

شکل ظاهری ماده مخدر دستمال، مانند دستمال کاغذی در اندازه نیم سانت در نیم سانت به شکل مربع و مانند دستمال مرطوب است. همانطور که گفته شد این ماده از طریق پوست جذب می‌شود؛ اما قدرت تاثیرگذاری این ماده به قدری بالاست که حتی گفته می‌شود از طریق بوییدن نیز می‌تواند افراد را نشئه کند. روش دیگری که برای مصرف این ماده استفاده می‌شود؛ از طریق ترکیب آن با توتون سیگار و کشیدن آن است. گفته می‌شود که دستمال به شکل قرص و اسپری هم وجود داشته و در آینده ممکن است شاهد اشکالی مثل عطر و بخور نیز از این ماده، باشیم. برای آشنایی با علائم اعتیاد به حشیش کلیک نمایید.

پیامدهای ناشی از مصرف ماده مخدر دستمال

 

شاید در ابتدا اینطور به نظر برسد که ماده مخدر دستمال صرفا برای خوشگذرانی و تفریح در میهمانی ها استفاده شده؛ و نه تنها اعتیاد ایجاد نمی‌کند، بلکه عارضه خاصی هم ندارد در صورتی که همانطور که گفته شد؛ اثرات مخرب این ماده بسیار بیشتر از حشیش است و می‌تواند مشکلات زیادی را حتی بعد از ترک اعتیاد ایجاد نماید. برخی از عوارض کوتاه مدت مصرف این ماده شامل بالا رفتن تپش قلب، فراموشی، خشک شدن دهان، تحریک میل جنسی، توهم کاذب و… است. از طرفی اصلی ترین پیامد ناشی از مصرف این ماده در دراز مدت بی حالی و ضعف جسمانی است که بسیاری از افراد آن را درگیر آن شده اند.

چه افرادی بیشتر در معرض مصرف ماده مخدر دستمال هستند؟

با اینکه فروشندگان ماده مخدر دستمال را ماده ای لاکچری و بی ضرر معرفی می‌کنند؛ اما نسبتا هزینه کمی داشته و به همین دلیل جوانان برای خرید و امتحان کردن آن ترغیب می‌شوند. گفته می‌شود که به دلیل ظاهر این ماده، فروشندگان آن را به عنوان محصولی که برای سلامت پوست مفید است و آرایشی محسوب می‌شود؛ معرفی می‌کنند. به همین دلیل می‌توان گفت آمار استفاده از آن تقریبا در بین دختران بیشتر است.

شیوع مصرف کنندگان این ماده

آمار دقیقی در مورد میزان مصرف ماده مخدر دستمال در بین جوانان در دست نیست. اما تخمین زده می‌شود که نرخ استفاده از آن کمی از گل و مشتقات حشیش کمتر است. اما به هرحال به دلیل قیمت این ماده و ظاهر آن، همواره باید این ماده را به عنوان تهدیدی برای سلامت جوانان و جامعه به حساب آورد و در مورد آن اطلاع رسانی های لازم را انجام داد. چرا که استفاده از این ماده می‌تواند جوانان را در معرض خطر استفاده از دیگر مواد مخدر نیز قرار دهد.

ماده مخدر دستمال در ایران

استفاده از ماده مخدر دستمال در کشور ما نیز در حال افزایش است. با اینکه آمار دقیقی در مورد تولید و یا میزان عرضه آن وجود ندارد. اما با توجه به نشانه هایی که مصرف این ماده برای افراد ایجاد می‌کند؛ متخصصین چند مورد را تشخیص داده اند. این ماده به طور رسمی یکبار در سال 95 دیده شده و بعد از آن دیگه خبری مبتنی بر این موضوع ایجاد نشد.

ترک مصرف دستمال

 

به طور کلی مواد توهم زا بیشتر وابستگی روانی برای افراد ایجاد می‌کنند تا وابستگی جسمانی. از طرفی به این دلیل که اطلاعات غلطی در مورد مصرف آنها موجود است؛ افراد در مورد آنها زیاده روی کرده و ممکن است در معرض خطرات بیشتری قرار گیرند. اما خوشبختانه راه های مختلفی برای ترک اعتیاد به این ماده وجود داشته و خانواده ها می‌توانند در این زمینه به فرزند خود کمک کنند.

برای ترک این ماده، در بیشتر موارد نیاز به بستری شدن در کلینیک های ترک اعتیاد نیست. اما در خانه نیز باید مراقبت های لازم صورت گیرد. همچنین فرد باید تحت نظر یک پزشک و یک روانشناس باشد و به صورت مداوم وضعیت جسمانی و روانی خود را بررسی کند.

اگر در خانه شرایط ترک کردن مهیا نیست؛ بهتر است افراد به کلینیک مراجعه کرده و بستری شوند. همچنین در فرایند ترک این ماده نیز سم زدایی صورت می‌گیرد. اما نمی‌توان مدت زمان دقیقی را برای آن در نظر گرفت. برای آشنایی بیشتر با راه های ترک اعتیاد به مواد توهم زا کلیک نمایید.

سخن پایانی

با توجه به اثرات شدیدتر ماده مخدر دستمال، باید انتظار اعتیاد و وابستگی سخت تری را نیز داشته باشیم. از این رو خانواده ها باید بلافاصله بعد از اینکه متوجه نشانه های اعتیاد در فرزند خود شدند؛ او را مطلع کرده و حتما اقدامات لازم را به موقع انجام دهند. همچنین برای انتخاب روش مناسب ترک اعتیاد نیز از یک مشاور کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه ماده مخدر دستمال می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ماده مخدر دستمال 



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

آماده کردن بچه کلاس اول و شروع کردن سال تحصیلی برای آنها با کمی چالش همراه است. چرا که آنان هیچ ایده ای در مورد فضای مدرسه و اینکه چه اتفاقی قرار است برایشان بیوفتد؛ ندارند. از این رو بهتر است از پیش برای این موضوع آنها آماده کرده و کمک کنید تا راحت تر با شرایط جدید خود کنار بیایند. البته که بعد از مدتی به مدرسه علاقه مند شده و خودشان تمایل دارند تا در این محیط باشند. اما در ابتدا ممکن است شاهد بی قراری کردن و یا مضطرب شدن آنها باشیم. از این رو بهتر است علاوه بر آنها خودمان را نیز برای شرایط احتمالی آماده نماییم. و.الدین می‌توانند در این زمینه از یک روانشناس نیز کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آماده کردن بچه کلاس اول می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

آماده کردن بچه کلاس اول چگونه است؟

 

کودکانی که قرار است برای اولین بار به مدرسه بروند؛ احتمالا دو واکنش از خود نشان می‌دهند. آنها یا برای آن هیجان داشته و با والدین خود همکاری می‌کنند یا از اینکار امتناع کرده و واکنش های عجیب از خود نشان می‌دهند. این واکنش ها کاملا بستگی به روش آمادگی دادن والدین به آنها در مورد مدرسه دارد. اگر والدین به درستی در این مورد به فرزندان خود توضیح داده و آنها را از لحاظ ذهنی آماده کنند؛ کودکان نیز برای رفتن به کلاس اول مشکلی نخواهند داشت. اما اگر آنها را از مدرسه ترسانده و یا به طور کلی در این مورد با آنها حرف نزنند؛ آنان هم احتمالا در روزهای اول مدرسه دچار دشواری هایی خواهند شد.

در نهایت توصیه می‌شود که والدین در این مورد بی تفاوت نبوده و حتما اقدامات لازم را انجام دهند. برخی از راهکارهایی که والدین می‌توانند از آنها برای آماده کردن کودک خود استفاده نمایند؛ شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از اقدامات روز اول مدرسه کلیک نمایید.

ایجاد کردن حس مثبت در کودک

یکی از اولین اقداماتی که والدین باید در مورد به مدرسه رفتن کودک انجام دهند؛ این است که در آنها احساسات مثبتی ایجاد نمایند. منظور از احساسات مثبت؛ ایجاد شور و شوق برای حضور در مکانی جدید و حتی دوست پیدا کردن است. شاید فکر کردن به این موضوع تا حدی کودکان را دچار اضطراب نماید؛ اما زمانی که والدین به طور مکرر در این مورد با شور و اشتیاق صحبت کنند؛ این مشکل برطرف می‌شود.

عادت دادن کودک به قوانین و زمانبندی |آماده کردن بچه کلاس اول

از آنجایی که در محیط مدرسه کودکان موظف به رعایت کردن قوانین مختلف و زمانبندی خاصی هستند؛ بهتر است پیش از حضور آنها در این مکان آنها را برای این موضوعات آماده کنید. برای مثال صبح ها اجازه ندهید تا بیش از حد بخوابند و یا برای خوراکی و غذا خوردن آنها زمان مشخصی را در نظر بگیرید. آموزش نظم به انضباط به آنها در خانه می‌تواند در مورد احترام گذاشتن به قوانین مدرسه نیز کمک کننده باشد.

تقویت کردن مهارت های مختلف در او

برخی از مهارت هایی که احتمالا در مدرسه بسیار به کار خواهند آمد؛ شامل مهارت گوش کردن، دست ورزی، صحبت کردن و… است. از این برای آماده کردن بچه کلاس اول، پیش از ورود او به مدرسه، برایش کتاب خوانده، در مورد مسائل مختلف با او صحبت کرده و اجازه مشارکت دهید و دایره لغات او را افزایش دهید.

منظور از مهارت دست ورزی تقویت عضلات دست و انگشتان در کودکان است. چرا که آنان باید در این دوران مشق نوشتن را آغاز کرده و همچنین قادر به ساختن و بازی کردن باشند. استفاده از خمیر یا گل بازی و انجام برخی از حرکات می‌تواند در این مورد موثر باشد.

تمرکز بیشتر روی درس ریاضی | آماده کردن بچه کلاس اول

اگر کودک پیش از رفتن به مدرسه، به پیش دبستانی رفته باشد؛ احتمالا با مفاهیم پایه ای ریاضی آشنایی دارد. با ورود به کلاس اول این موضوعات جدی تر شده و کودک باید برای آنها خود را آماده کند. چرا که معمولا کودکان علاقه ای به درس ریاضی نداشته و در آن ضعف دارند. از این رو بهتر است تمرکز بیشتری روی این درس نسبت به دروس دیگر داشته باشید و در این زمینه به آنها کمک کنید.

معمولا والدین همراهی کردن با کودک در درس ریاضی را با فشار آوردن به او آغاز می‌کنند و به همین دلیل است کودکان از همان ابتدای کار از این درس زده می‌شوند. اما بهتر است قدم به قدم با او پیش رفته و او را برای این درس مشتاق کنید.

شروع کتاب خواندن برای آنها

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ کتاب خواندن برای کودکان پیش از ورود آنها به مدرسه می‌تواند در مهارت گوش کردن و حتی صحبت کردن آنها بسیار موثر بوده و تاثیرات زیادی در میزان هوش آنها داشته باشد. با شروع سال تحصیلی برای او کتاب هایی متناسب با سنش خریده و بخوانید تا او نیز برای اینکار مشتاق تر شود. در واقع با اینکار کتاب خواندن برای او تبدیل به یک عادت مفید روزانه شده و بعد از مدتی خودش تلاش می‌کند تا کتاب هایش را بخواند. برای اطلاع از راه های آموزش الفبا قبل از مدرسه کلیک نمایید.

برای یادگیری بهتر از مهارت های دیداری کودک کمک بگیرید | آماده کردن بچه کلاس اول

یکی دیگر اقدامات لازم برای آماده کردن بچه کلاس اول ، تقویت مهارت های دیداری کودک است. از آنجایی که آنان در این سنین هنوز نمی‌توانند به خوبی بخوانند و بنویسند؛ به مهارت های دیداری بیش از هرچیز نیاز دارند. از طرفی آنان باید از این سنین یاد بگیرند تا به جزئیات نیز دقت کرده و هوش تصویری خود را تقویت نمایند. برای اینکار می‌توانید روی کارت های رنگی نام وسایل خانه را نوشته و روی آنها بچسبانید. حتی گاهی آنها را جابجا کنید تا متوجه شوید که کودکان متوجه این موضوع می‌شوند یا خیر.

آموزش خواندن ساعت به آنها

برای آماده کردن بچه کلاس اول آموزش خواندن ساعت نیز می‌تواند بسیار کارآمد باشد. چرا که برای حضور در مدرسه، زمان اهمیت زیادی داشته و کودکان باید اهمیت زمان و ساعت را از همین دوران یاد بگیرند. می‌توانید با استفاده از مقوا، چسب و وسایل ابتدایی یک ساعت درست کرده و به وسیله آن مفهوم ثانیه، دقیقه و ساعت را برالکی کودک توضیح دهید. اینکار نباید بیش از حد سخت و یا کسل کننده باشد. بلکه بهتر است آن را با بازی و خوشگذرانی همراه کنید.

نکته هایی برای شب قبل از باز شدن مدرسه

 

بعد از انجام این اقدامات در دراز مدت، شب قبل از شروع مدرسه ها نیز بهتر است نکاتی را رعایت کنید. در چنین شبی احتمالا کودکان مضطرب شده و شاید حتی به دنبال بهانه باشند تا به مدرسه نروند. اما با رعایت کردن این نکات می‌توانید از این موضوع جلوگیری نمایید. برای جلوگیری از بروز مدرسه نرفتن بچه ها کلیک نمایید.

✨بهتر است در این زمان به کودک شام سبک داده و او را زود بخوابانید.

✨حتما برای زنگ تفریح های او خوراکی و میان وعده گذاشته و مطمئن شوید که او گرسنه نمی‌ماند.

✨به کودک در مورد اتفاقاتی که قرار است فردا در مدرسه برایش بیوفتد توضیح داده و حتی زمان شروع و پایان کلاس ها را نیز بگویید تا احساس سردرگمی نکند.

✨اسم و یک شماره تلفن را همراه او قرار داده و به طور کلی با کادر مدرسه در ارتباط باشید.

✨به او اطمینان دهید که هر زمان که بخواهد شما در دسترس خواهید بود پس نیازی به نگرانی وجود ندارد.

سخن پایانی

در مورد آماده کردن بچه کلاس اول ، به طور کلی همه تلاش خود را بکنید که خاطره خوبی از مدرسه در ذهن او بماند. چرا که این اولین مواجه او با چنین فضایی است و در صورتی که به خوبی پیش نرود؛ می‌تواند استرس و اضطراب زیادی را حتی در مقاطع بعدی برای او ایجاد نماید. پس از اقداماتی که در بالا به آنها اشاره شد، استفاده کرده و حتما از یک روانشناس نیز در این زمینه کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آماده کردن بچه کلاس اول می‌توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: چگونه بچه کلاس اول را آماده کنیم؟



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ترس از شوهر و یا حتی ترس از مردان زندگی بسیاری از دختران را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بسیاری از زنان حتی با وجود اینکه ازدواج هم می‌کنند؛ اما بازهم این ترس را داشته و بر همین اساس با همسر خود رفتار می‌کنند. اما رفتار کردن با همسر با وجود ترس، مشکلات زیادی را برای خود افراد و رابطه آنها ایجاد می‌کند. البته که همیشه هم این ترس بی دلیل نبوده و گاهی باید به زنان حق داد که از شوهر خود بترسند و یا به طور کلی تمایلی به ازدواج نداشته باشند. ریشه های این ترس قابل شناسایی است و به کمک روانشناس شما می توانید قدرت تان برای روبرو شدن با این ترس را به دست بیاورید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

ترس از شوهر به عنوان همسر یا ترس از شوهرکردن؟

در مورد ترس از شوهر با دو موضوع مختلف روبرو هستیم. ترسیدن از شوهری که همسر ماست و یا ترس از شوهر کردن و امتناع از ازدواج هرکدام شرایط متفاوتی را برای ما در زندگی ایجاد می‌کنند. البته که این دو تقریبا دلایل مشابهی دارند. اما در صورتی که فردی پیش از ازدواج از شوهر کردن و یا مردان بترسد؛ بعد از ازدواج نیز این ترس در او باقی مانده و همچنان از همسر خود نیز دچار هراس خواهد شد. معمولا چنین ترسی در بیشتر موارد ریشه در کودکی و رفتارهای پدر دارد. اما می‌توان تا حدی بر آن غلبه کرده و این مشکل را برطرف نمود. برای اطلاع از دلایل غیرتی بودن شوهر کلیک نمایید.

نشانه های رفتاری افرادی که ترس از شوهر دارند

 

زنانی که ترس از شوهر خود دارند؛ نشانه هایی از خود بروز می‌دهند؛ که به راحتی می‌توان به این موضوع پی برد. از طرفی دقت کردن به این نشانه ها باعث می‌شود که زودتر این موضوع را در خود و یا دیگری شناسایی کرده و کمک بگیریم. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از نشانه های رفتاری شوهر بد اخلاق کلیک نمایید.

  • به دنبال تایید همسر خود هستند
  • وابستگی زیادی به همسر داشته و همواره به دنبال او هستند
  • کنترلگری
  • بی اعتماد شدن
  • خود را لایق شوهرشان نمی‌دانند
  • افراد نامناسبی را برای رابطه انتخاب می‌کنند

علت بروز ترس از شوهر

اما ترس از شوهر یا به طور کلی ترسیدن از مردان به چه دلیل بروز می‌کند؟ قبل تر گفتیم که یکی از دلایل اصلی این موضوع ریشه در کودکی افراد و رابطه آنها با پدرشان دارد. اما دلایل دیگر نیز در این مورد دخیل هستند. در این قسمت به توضیح برخی از آنها خواهیم پرداخت.

داشتن خاطرات بد

یکی از اصلی ترین دلایل ترس از شوهر خاطرات بدی است که یک زن از مردان و یا حتی شوهرش دارد. زنانی که در گذشته تجربه خشونت به هر شکلی را داشته اند و یا مورد بدرفتاری قرار گرفته اند؛ بیشتر چنین موضوعی را تجربه می‌کنند. برای اطلاع از نحوه برخورد با شوهر بد دهن کلیک نمایید.

تجارب اطرافیان در این مورد

حتی گاهی این تجربیات اطرافیان است که زنان را دچار ترس از شوهر می‌کند. برای مثال وقتی فرد در اطرافیانش شاهد بروز خشونت و جدایی میان زوجین است و یا مردی که رفتار بدی با همسرش دارد؛ بیشتر احتمال دارد که از مردان بترسد و یا به طور کلی تمایل خود را به ازدواج کردن از دست بدهد.

کمبود اعتماد به نفس

دلیل بروز بسیاری از ترس های ما عدم اعتماد به نفس در ماست. زمانی که زن تصور کند که از همسرش در موقعیت پایین تری قرار دارد؛ از او ترسیده و یا نمی‌تواند ارتباط درستی با او داشته باشد.

عدم فضای امن برای بیان کردن مسائل

نبود فضایی امن برای صحبت کردن در مورد مسائل مختلف نیز دلیل دیگری برای ترس از شوهر است. زوجین باید بتوانند با یکدیگر در مورد مسائل و مشکلات شان صحبت کنند. حتی این ترس خود را نیز مطرح کنند. در غیر این صورت این احساس تشدید شده و روز به روز فاصله میان آنها بیشتر خواهد شد.

اعتیاد همسر

از آنجایی که بسیار احتمال دارد که مردان تحت تاثیر توهم ناشی از اعتیاد دست به کارهای عجیب و خطرناکی بزنند؛ در چنین شرایطی زن بیشتر دچار ترس از شوهر خواهد شد. چرا که همواره خود را در معرض خطرات جانی دانسته و فشار زیادی را تحمل می‌کند.

دست به زن داشتن

برخی از مردان دست به زن داشته و به بهانه های مختلفی همسر خود را کتک می‌کنند. طبیعتا در این شرایط زنان دچار ترس از شوهر شده و هیچگاه جرئت نمی‌کنند که اعتراض خود را بیان کنند. برای اطلاع از پیامدهای کتک زدن همسر کلیک نمایید.

پیامدهای ناشی از ترس از شوهر

اما باید تا جایی که امکان دارد دلیل این احساس را پیدا کرده و آن را از بین برد. چرا که در صورت ادامه یافتن و یا حتی شدت گرفتن ترس از شوهر در زنان، زوجین نباید انتطار داشته باشند تا رابطه خوبی را تجربه کنند. چرا که در این حالت کاملا صمیمیت میان آنها از بین رفته و حتی گاها دیگر هیچ احترامی نیز وجود ندارد. در واقع این ترس زمینه ساز بسیاری از مشکلات دیگر در میان زوجین خواهد بود. چرا که در مواردی مردان نیز از وجود این احساس سواستفاده کرده و زن را به طور کامل تحت سلطه خود درمی‌آورند.

برای مقابله با ترس از شوهر چه باید کرد؟

 

با اینکه باید ترس از شوهر را به صورت ریشه ای درمان کرد؛ اما راهکارهایی برای کنترل این موضوع نیز وجود دارد. زنان می‌توانند به تنهایی و یا حتی با همسر بر این مشکل غلبه کنند. برخی از راهکارهای پیشنهادی در این مورد شامل موارد زیر هستند.

کمک گرفتن از مشاور

یکی از اولین اقداماتی که افراد باید در زمینه ترس از شوهر انجام دهند؛ کمک گرفتن از روانشناس است. پیشنهاد می‌شود که هر دو نفر با یکدیگر اینکار را انجام داده و در راستای بهبود رابطه خود تلاش کنند. البته که با وجود درمان شدن این ترس در وجود زنان، قطعا مشکلات تا حد زیادی کمتر می‌شوند.

تقویت اعتماد به نفس

زنان باید روی اعتماد به نفس و خودباوری خود کار کرده اصلا خود را دست کم نگیرند. وجود آنها به تنهایی کافی و باارزش است و لزومی برای ترسیدن وجود ندارد. زمانی که این تبدیل به باور آنها شود؛ ترس از شوهر نیز از بین می‌رود.

خارج شدن از رابطه

در صورتی که این ترس منجر به شکل گیری یک رابطه سمی میان شما و همسرتان شده است و در واقع جای خود را به علاقه داده؛ بهتر است که از چنین رابطه ای خارج شوید. با اینکه انجام چنین کاری دشوار است و ممکن است با پیامدهایی همراه باشد. اما ماندن در یک رابطه با وجود ترس، کاملا به ضرر شما خواهد بود و باعث آسیب های بیشتری می‌گردد.

سخن پایانی

احتمالا برای شما هم پیش آمده که در مورد چنین احساسی با دیگران صحبت کرده و تلاش کردید تا کمک بگیرید؛ اما هیچکس شما را جدی نگرفته است. اما باید بگوییم که ترس از شوهر کاملا واقعی است و شما در این مورد تنها نیستید. تنها بهتر است در این زمینه از یک متخصص کمک گرفته و به موقع در این زمینه اقدام نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ترس از شوهر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ترس از شوهر و مردان



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه شامل انواع مختلفی از مهارت ها هستند که برای مستقل شدن و حضور کودک در چنین فضایی ضروری بوده و می‌توان به شکل های مختلفی آن‌ها را به کودک آموزش داد. با اینکه به مرور، کودک به حضور در این محیط عادت کرده و حتی بسیاری از مهارت‌ها را خودش به صورت خودجوش می‌آموزد؛ اما به هر حال والدین نباید از کنار این موضوع بی توجه رد شوند. وقتی کودک با مهارت‌های کافی در مدرسه حضور یابد؛ اعتماد به نفسش بیشتر شده و استرس و اضطراب کمتری را تجربه می‌نماید. والدین به راحتی می توانند با کمک روانشناس به وظایف شان عمل کنند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه کدام اند؟

 

فراموش نکنید که مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه ، کارهای عجیب و سختی نیستند و یا حتی نباید در مورد آنها به کودک فشار وارد کرد. این مهارت تنها محدود به انجام کارهای ابتدایی و گاها شخصی هستند که برای حضور در مدرسه ضروری است. اگر کودکان از این موضوعات مطلع نباشند و به مدرسه بروند؛ بسیار احتمال دارد که مورد تمسخر واقع شده و یا مورد قلدری قرار گیرند.

از طرفی خودشان نیز دچار سردرگمی و گیجی می‌شوند. حضور در پیش دبستانی قبل از رفتن به کلاس اول و صحبت در این مورد به صورت مستقیم و غیر مستقیم می‌توانند موثر باشند. در ادامه بیشتر در مورد انواع راهکارهای عملی در این زمینه توضیح خواهیم داد. برای جلوگیری از بروز استرس مدرسه کلیک نمایید.

توانایی استفاده از سرویس بهداشتی

یکی از اولین مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه ، توانایی استفاده از سرویس بهداشتی به تنهایی است. تا پیش از مدرسه معمولا شاهد این موضوع هستیم که کودکان برای رفتن به دستشویی از والدین خود کمک می‌گیرند. این موضوع بیشتر برای لباس پوشیدن و یا حتی شستن دست‌هاست. اما یک کودک سالم که قرار است به مدرسه برود؛ باید قادر باشد تا در مدرسه به دستشویی رفته و نظافت شخصی خود را رعایت نماید.

غذا خوردن و لباس پوشیدن به تنهایی از مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه

در این سن کودک باید بتواند تا به تنهایی غذا بخورد و یا لباس های خود را عوض کند. با اینکه شاید در مدرسه موقعیتی پیش نیاید که نیاز به لباس عوض کردن باشد؛ اما به هر حال این کار یک موضوع اصلی بوده و پیش زمینه بسیاری از مهارت دیگر است. برای مثال شاهد این موضوع هستیم که کودکان در سنین پیش دبستان یا حتی دبستان نمی‌توانند به تنهایی کفش بپوشند و یا بند کفش خود را ببندند. برای آشنایی با شرایط روز اول مدرسه برای کودکان کلیک نمایید.

شمردن اعداد

کودک پیش از ورود به مدرسه، حتی در صورت نرفتن به مهدکودک و پیش دبستانی باید با مفاهیم اعداد آشنا شده و کاربرد آن‌ها را تا حدودی بداند. در واقع او باید بتواند تا حداقل وسایل خود را شمرده و یا برای مثال ساعت را بخواند.

آشنایی نسبی به حروف و کلمات ساده | مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه

امروزه بسیاری از والدین پیش از شروع مدرسه، حروف الفبا را به فرزند خود آموزش داده و حتی خواندن و نوشتن را با آنها تمرین می‌کنند. اما حتی در غیر اینصورت، کودکان باید تا حدی با حروف و کلمات ساده آشنا باشند. این موضوع روی نحوه صحبت کردن آنها و یا حتی مهارت گوش دادن شان نیز تاثیر خواهد داشت.

آشنا شدن با نام خانوادگی و آدرس خانه

یکی دیگر از مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه ، آشنا شدن با نام خانوادگی خود و آدرس خانه در کودک است. در واقع کودک باید به نام خانوادگی خود عادت کند تا در صورتی که او را صدا کردند؛ برگشته و پاسخ دهد. همچنین اطلاع از آدرس نیز به کودک کمک می‌کند تا در صورت گم شدن و یا دیر کردن والدین، بتواند به خانه برگردد. والدین می‌توانند برای اطمینان در برگه ای نام و آدرس کودک را همراه او قرار دهند. برای جلوگیری از بروز مدرسه نرفتن بچه ها کلیک نمایید.

کنترل کردن احساسات و هیجانات | مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه

با حضور در مدرسه، کودک احتمالا با چالش ها و اتفاقاتی روبرو می‌شود که باید بتواند از پس آنها برآمده و بدون کمک خواستن از دیگران آنها را پشت سر بگذارد. برای اینکار باید قادر باشد که احساسات و هیجانات خود را کنترل کرده و آنها را بشناسد. با یادگیری این مهارت، دیگر اولین واکنش کودک به مسائل، گریه کردن نخواهد بود.

شناختن رنگ ها و اشکال هندسی

شناختن رنگ های مختلف و اشکال هندسی نیز یکی دیگر از مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه است. چرا که در این  سنین معمولا همه چیز برای کودکان رنگی بوده و شکل ها متفاوتی دارد. از این رو بهتر است کودک تا حدی آنها را بشناسد. این موضوع در تقویت هوش فضایی آنها و یادگیری درس ریاضی یا هنر موثر خواهد بود.

توانایی گرفتن مداد در دست | مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه

احتمالا تا قبل از ورود به مدرسه کودک تلاشی برای نوشتن چیزی نکرده است و یا اینکار را برای طولانی مدت انجام نداده. از این رو والدین باید روی مهارت دست ورزی آنها کار کرده و عضلات دست و انگشتان آنها را تقویت نمایند. کودک باید قادر باشد که حروف را به درستی نوشته و نقاشی کند. برای اطلاع از چگونگی فرستادن کودک به مهدکودک کلیک نمایید.

کسب مهارت های اجتماعی و افزایش اعتماد به نفس

در مورد مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه هیچ چیز مهم تر از کسب مهارت های اجتماعی و افزایش اعتماد به نفس نیست. کودک باید قادر باشد تا در مدرسه با دیگران صحبت کرده، سوالاتش را بپرسد و دوست پیدا کند. این موضوعات همگی به اعتماد به نفس نیاز دارند که بهتر است قبل از ورود به مدرسه در آنها ایجاد شود.

توانایی شرکت در گروه

احتمالا در مدرسه کودک مجبور خواهد شد تا در فعالیت های گروهی مختلفی شرکت نماید. در این شرایط او باید به اندازه کافی مسئولیت پذیر بوده و ایده پردازی کند.

برخی دیگر از مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه

 

اگر بخواهیم مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه را در چند دسته بندی مختلف قرار دهیم؛ می‌توانیم به شکل زیر اینکار را انجام دهیم.

آموزش بصری: آموزش های بصری می‌توانند به وسیله بازی های مختلف مثل بازی اعداد در گردش به دور شهر، نقطه بازی، تلفن بازی، شمردن همه چیز و… انجام شوند.

آموزش های جسمانی: برای آموزش مهارت های جسمانی نیز می‌توانید از تمرین هایی مثل شمارش و چیدن وسایل خانگی، جستجو به دنبال اشکال هندسی، بازی کردن با پازل های شکلی و آجره ها، ساختن کتاب، بازی اعداد با عصرانه و بازی های الگویی انجام شود

آموزش شنوایی: برای اینکه شنوایی کودک را تقویت نمایید؛ با او سرود و شعر بخوانید و یا تلاش کنید تا از روی یک دستور عمل کیک یا غذایی درست کنید.

سخن پایانی

برخی از والدین برای آموزش مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه، فشار زیادی به فرزند خود وارد می‌کنند؛ به شکلی که او دیگر تمایل خود را برای مدرسه رفتن از دست می‌دهد. اما تمرین کردن این مهارت ها باید برای کودک مانند بازی و تفریح کردن باشد. از این رو در این زمینه حتما اطلاعات لازم را کسب کرده و از یک مشاور نیز کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مهارت های لازم قبل از ورود به مدرسه



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مطرح کردن ازدواج با خانواده و صحبت در این مورد معمولا برای فرزندان دشوار است. البته که امروزه جوانان ارتباط صمیمی تری با والدین خود داشته و حتی از زمان آشنایی نیز والدین خود را در جریان همه چیز قرار می‌دهند. اما به طور کلی زمانی که همه چیز قرار است جدی شود و یا خانواده ها با یکدیگر آشنا شوند؛ مطرح کردن آن کمی سخت است. فرزندان معمولا از اینکار خجالت کشیده و یا حتی از واکنش والدین خود می‌ترسند. از طرفی تجربه این احساسات طبیعی است و موضوع نگران کننده‌ای در این مورد وجود ندارد. اما بهتر است فرزندان خود را برای آن آماده کرده و روش درست اینکار را بیاموزند. در این زمینه حتی می‌توانند با یک روانشناس نیز مشورت نمایند. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مطرح کردن ازدواج با خانواده می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مطرح کردن ازدواج با خانواده چگونه است؟

 

همه دختر و پسرها احتمالا روزی در این موقعیت قرار می‌گیرند که بخواهند در مورد ازدواج تصمیم گیری کرده و آن را با والدین خود مطرح کنند. اما چگونگی انجام اینکار می‌تواند واکنش والدین را تغییر می‌دهد. در واقع فرزندان اگر می‌خواهند به هدف خود برسند؛ باید درخواست خود را به شکل درستی بیان کنند و برای شرایط احتمالی نیز آماده باشند.

دختران باید خانواده خود را برای جلسه خواستگاری آماده کرده و پسران نیز باید برای مواجهه با خانواده دختر و یا حتی پیشنهاد ازدواج با خانواده خود صحبت کنند. در ادامه راهکارهای عملی را بیان خواهیم کرد که هم دختران و هم پسران می‌توانند از آنها استفاده کنند. برای آشنایی بیشتر با نقش خانواده در ازدواج کلیک نمایید.

تشخیص نوع خانواده

یکی از موضوعاتی که در مورد مطرح کردن ازدواج با خانواده اهمیت پیدا می‌کند؛ این است که با روحیات خانواده خود آشنا شده و شناخت درستی از آنها داشته باشید. معمولا خانواده ها در این مورد به دو دسته تقسیم می‌شوند. یا به راحتی این موضوع را پذیرفته به فرزند خود کمک می‌کنند و یا مخالفت شدید کرده و به طور کلی مانع می‌شوند. که در این شرایط باید از دلیل مخالفت آنها مطلع شد.

در نظر گرفتن سن و شرایط خانوادگی تان

قبل از مطرح کردن ازدواج با خانواده ، سن و شرایط خانوادگی خود را در نظر داشته باشید. اگر سن تان پایین است؛ طبیعی است که خانواده مخالف ازدواج شما باشد. یکی دیگر از مواردی که باید به آن توجه کنید این است که آیا خانواده آمادگی لازم برای ازدواج شما را دارد! این موضوع هم از نظر مالی و هم روانی اهمیت دارد. برای اطلاع از سن مناسب ازدواج کلیک نمایید.

روش هایی برای مطرح کردن ازدواج با خانواده

 

بعد از اینکه به مواردی که در بالا به آنها اشاره شد؛ فکر کردید؛ به این نتیجه رسیدید که مطرح کردن ازدواج با خانواده هنوز هم درست است؛ می‌توانید از روش هایی برای مطرح کردن این موضوع استفاده نمایید. در این قسمت به توضیح این روش ها پرداخته ایم.

پرهیز از خودخواه بودن

در مورد مطرح کردن ازدواج با خانواده طرف مقابل خود را نیز در نظر گرفته و خودخواه نباشید. شاید زمانی که شما اینکار را انجام می‌دهید؛ طرف مقابل آمادگی ازدواج را نداشته و در معذوریت قرار گیرد. از این رو در ابتدا از طرف مقابل خود مطمئن شوید.

پنهانکاری نکنید | مطرح کردن ازدواج با خانواده

یکی از اصلی ترین اقداماتی که باید در مطرح کردن ازدواج با خانواده انجام دهید؛ این است که چیزی را از آنها پنهان نکنید. سعی کنید صادقانه همه چیز را توضیح داده و پنهانکاری نکنید. برخی از جوانان که به طور کلی حتی در مورد ازدواج شان نیز با خانواده مشورت نکرده و کاملا خودسرانه عمل می‌کنند. اما حتما با خانواده خود پیش از هر تصمیمی، مشورت کنید. برای آشنایی بیشتر با روانشناسی ازدواج کلیک نمایید.

خودتان را برای احتمالات مختلف آماده کنید

خانواده ممکن است هر واکنشی از خود نشان دهد. از این رو باید خود را برای شرایط مختلف آماده کنید. همچنین از این موضوع اطمینان حاصل کنید که خودتان نیز شرایط شروع زندگی مشترک و ازدواج کردن را دارید.

سوالاتی که ممکن است در این زمان از شما پرسیده شود

برخی از سوالاتی که معمولا والدین بلافاصله بعد از مطرح کردن موضوع ازدواج می‌پرسند؛ شامل موارد زیر هستند.

کجا باهم آشنا شدید؟

  • از کی همدیگرو می‌شناسید؟
  • چند سالشه؟
  • چی خونده؟ و تا چه مقطعی؟
  • اهل کجاست؟
  • شغل و تحصیلات والدینش چیه؟
  • خواهر و برادر هم داره؟
  • اخلاق هاش چطوره؟
  • چه شکلیه؟

انتخاب فرد مناسب در خانواده برای مطرح کردن | مطرح کردن ازدواج با خانواده

اگر صحبت کردن به طور کلی با خانواده برایتان دشوار است؛ فردی که با او احساس راحتی بیشتری دارید را انتخاب کرده و این موضوع را با او مطرح کنید. در واقع از او کمک بگیرید تا او با اعضای دیگر نیز صحبت کند.

زمان و مکان مناسبی را انتخاب کنید

برای مطرح کردن ازدواج با خانواده ، زمان و مکان مناسبی را انتخاب کنید. وقتی در شرایط مناسبی این موضوع را با آنها مطرح نمایید؛ بیشتر احتمال دارد که با شما موافقت کرده و یا با شما همراهی کنند.

تمرین کنید و خجالت نکشید | مطرح کردن ازدواج با خانواده

حتی می‌توانید در صورت خجالت کشیدن، اینکار را چند بار جلوی آینه و یا با دوستان تان تمرین کنید. البته که احساس شرم برای صحبت کردن در این مورد تا حدی طبیعی است. اما در نهایت باید از پس اینکار برآیید و آن را انجام دهید.

در صورت مخالفت خانواده چه کنیم؟

بعد از مطرح کردن ازدواج با خانواده باید خودتان را برای مخالفت نیز آماده کنید. در چنین شرایطی پافشاری و یا حتی لجبازی کردن کار درستی نیست. فراموش نکنید که خانواده ها تجربیات بیشتری نسبت به شما داشته و حتما دلیل قانع کننده ای برای مخالفت دارند. بسیاری از افراد در این شرایط از روی هیجان تصمیم می‌گیرند که به دور از چشم خانواده ها و یا با اصرار زیاد با یکدیگر ازدواج کنند که باید بگوییم، اصلا آینده روشنی در انتظار آنها نیست.

واکنش والدین باید چطور باشد؟

اما اگر به عنوان والدین در حال مطالعه این مقاله هستید؛ باید بگوییم که شما هم باید خود را برای روزی که فرزندتان در مورد ازدواج با شما صحبت کند؛ آماده کنید. واکنش شما بسیار تعیین کننده بوده و می‌توانند آینده فرزندان تان را به طور کلی تغییر دهد. بهتر است به فرد مورد علاقه فرزندتان این فرصت را بدهید که او را ملاقات کرده و حتی با او صحبت کنید. شاید شما هم از او خوشتان آماده با فرزندتان همسو شدید. در غیر اینصورت، مستقیما نظر خود را به فرزندتان بگویید و او را راهنمایی کنید.

سخن پایانی

مطرح کردن ازدواج با خانواده کار آسانی نیست و خود خانواده نیز این موضوع را درک می‌کند. اما چگونگی بیان کردن آن نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. از این رو حتما خود را برای شرایط مختلف آماده کرده و سعی کنید تا ارتباط نزدیک تری با خانواده برقرار کنید. از طرفی حتما پیش از اینکار با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مطرح کردن ازدواج با خانواده می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مطرح کردن ازدواج با خانواده



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اعتیاد به عشق یا حتی اعتیاد به یک شخص برخلاف آنچه که تصور می‌کنید؛ بسیار آسیب زا است. در واقع افراد تصور می‌کنند که بسیار رمانتیک است که یک نفر به آنها معتاد باشد و یا به صورت افراطی دوست داشتن را تجربه کنند. اما این مشکلاتی را برای هر دو نفر به وجود می‌آورد. از طرفی کسانی نیز وجود دارند که خود مستعد این موضوع بوده و به دوست داشتن و دادن این حس به دیگران معتاد هستند. در واقع تصور می‌کنند که معنای زندگی در همین است و به همین دلیل تنها به دنبال فردی هستند تا او را دوست بدارند؛ اما ملاک‌های دیگری برای وارد کردن یک نفر دیگر به زندگی خود ندارد. از این رو برای اینکه از این موضوع جلوگیری نمایید؛ بهتر است از یک روانشناس کمک دریافت کنید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به عشق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

اعتیاد به عشق یا اعتیاد به یک شخص؟

اعتیاد به عشق به این معنی است که یک نفر در عشق و دوست داشتن فردی دیگر به قدری غرق شود که کاملا فردیت خود را فراموش کرده و به انجام کارهای مخرب روی بیاورد. اما معتاد بودن به عشق با اعتیاد به یک شخص کمی متفاوت هستند. برای مثال فردی که معتاد به عشق است یک شخص را مانند یک بت برای خود در نظر گرفته و تصور می‌کند تا تمام ویژگی های مثبت و خوبی ها در او جمع شده است.

اصطلاح کور شدن از عشق در چنین موقعیتی معنا پیدا می‌کند که یک نفر به قدر در عشق و دوست داشتن یک غرق می‌شود که دیگر نمی‌تواند بدی های او را ببیند. در ادامه به بررسی جنبه های مختلف این موضوع خواهیم پرداخت. برای آشنایی با نشانه های عشق اشتباه کلیک نمایید.

نشانه های اعتیاد به عشق

 

در ابتدا باید نشانه های اعتیاد به عشق را در خود و یا دیگری تشخیص دهیم. این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چرا که در صورت تشخیص این اختلال باید اقداماتی در این راستا انجام دهیم. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر هستند.

  • نیاز به تایید شدن از طرف دیگران دارند
  • توجه و تمرکز آنها بیشتر بر محبت کردن به دیگران است تا خودشان
  • کنترلگر هستند
  • علایق دیگری را به علایق خود ارجحیت می‌دهند
  • احساسات دیگری را بهتر از احساسات خود ترجیح می‌دهند
  • بعد از پایان یک رابطه، سریعا رابطه دیگری را آغاز می‌کنند
  • در پایان دادن به روابط مشکل دارند
  • زمانی که از شریک عاطفی خود فاصله می‌گیرند؛ دچار احساس گناه می‌شوند
  • خشم منفعلانه دارند

پیامدهای ناشی از اعتیاد به یک شخص

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ برخلاف آنچه که تصور می‌شود، اعتیاد به عشق اصلا موضوع مفیدی در یک رابطه نبوده و پیامدهای زیادی را برای هر دو نفز ایجاد می‌کند. برخی از این مشکلات شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی با شرایط عشق یک طرفه کلیک نمایید.

?افراد را دچار پرخاشگری و خشونت می‌کند.

?اعتماد به نفس افراد را گرفته و آنان در معرض ابتلا به بیماری های مختلف روانی مثل اضطراب و افسردگی و یا حتی افکار خودکشی قرار می‌دهد

?اعتیاد به رابطه جنسی

?اعتیاد به مصرف مواد مخدر و الکل

روش های ترک اعتیاد به عشق

اما چطور می‌توان بر این وضعیت غلبه کرد؟ تغییر دادن خود برای افرادی که اعتیاد به عشق دارند؛ کار دشواری است. چرا که آنان هیچ کنترلی روی احساسات خود نداشته و از طرفی افراد منطقی نیز نیستند. اما با کمک گرفتن از روانشناس و استفاده از این روش ها می‌توانند تا حدی بر این موضوع غلبه نمایند. برای اطلاع از راه های فراموش کردن عشق کلیک نمایید.

پیش زمینه ها را درمان کنید

در ابتدا باید دلیل اینکه مبتلا به اعتیاد به عشق شدید را پیدا کرده و آن را برطرف نمایید. با اینکه در بیشتر موارد این موضوعات ریشه در گذشته افراد دارند؛ اما تا حدی می‌توان بر آنها غلبه نمود. در ادامه در مورد عوامل ایجاد کنند اعتیاد به یک شخص، توضیح خواهیم داد.

اصلاح عادت های اشتباه

چنین افرادی معمولا عادت دارند تا از مشکلات خود و یا حتی مواجه شدن با دلیل این موضوع فرار کنند. اما این یک الگوی اشتباه است که باید آن را درمان کرده و به جای فرار کردن با آنها مواجه شوند.

مهارت مقابله با مشکلات را در خود بهبود بخشید

مشکل اصلی افراد مبتلا به اعتیاد به عشق مهارت حل مسئله است. با داشتن این مهارت افراد می‌توانند در روابط عاطفی خود بهتر عمل کرده و به جای وابستگی بیمارگونه به طرف مقابل، رویکردهای دیگری اتخاذ کنند.

افرادی که مستعد اعتیاد به یک شخص هستند

با اینکه همه افراد ممکن است در مقطعی از زمان اعتیاد به عشق یا اعتیاد به یک شخص را تجربه نمایند؛ اما برخی از شرایط بیشتر افراد را در معرض چنین چیزی قرار می‌دهد. برای مثال سابقه خانوادگی آنها، وضعیت هورمونی، گذشته افراد در روابط پیشین و یا حتی تروماهایی که تجربه کرده اند. همه این موارد باعث می‌شود تا یک فرد بیشتر روابط عاطفی ناسالمی را تجربه نماید. برای پیشگیری از شکست عشقی کلیک نمایید.

چرا افراد اعتیاد به عشق را تجربه می‌کنند؟

 

همانطور که گفته شد؛ پیدا کردن دلیل این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است. زمانی که افراد بتوانند دلیل اعتیاد به عشق را پیدا کنند؛ بهتر می‌توانند بر آن غلبه نمایند. البته که برای شناسایی دلیل آن باید حتما از یک روانشناس کمک بگیرند. برخی از این دلایل شامل موارد زیر هستند.

  1. رها شدن در گذشته
  2. عزت نفس پایین
  3. مورد سواستفاده عاطفی یا جنسی واقع شدن در گذشته
  4. داشتن یک رابطه آسیب زا در گذشته
  5. تروماهای دوران کودکی
  6. تاثیر رسانه ها و فرهنگ

انواع اعتیاد به یک شخص

بر اساس تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است؛ اعتیاد به عشق ، انواع مختلفی دارد. در واقع با الگوهای متفاوتی خود را بروز می‌دهد. این انواع، شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از شرایط عشق در نگاه اول کلیک نمایید.

?اعتیاد به عشق به صورت وسواسی اجباری

?اعتیاد به عشق تنها در قالب وابستگی

?معتاد به عشق به شکل خودشیفته

?اعتیاد به عشق به شکل دوسوگرا

اختلالات همزمان با اعتیاد به عشق

معمولا اعتیاد به یک شخص با اختلالات دیگر روانشناختی همپوشانی داشته و ممکن است به صورت همزمان بروز کنند. برای مثال ابتلا به اختلال وسواس فکری عملی و یا افسردگی از انواع اختلالاتی هستند که با این موضوع همزمان می‌شوند. اعتیاد به مواد مخدر یا الکل و ابتلا به انواع اختلالات اضطرابی نیز از این دست هستند.

سخن پایانی

باور نادرست این است که دوست داشتن زیاد یک نفر بسیار رویایی و جذاب است. اما در واقع افراد نمی‌دانند که این موضوع یک اختلال بوده و می‌تواند مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد نماید. از این رو زمانی که شاهد این موضوع هستند که یک نفر بیش از اندازه و به شکل افراطی آنها را دوست دارد؛ اقدامی در این زمینه انجام نمی‌دهند. به همین دلیل بهتر است در این مورد اطلاعات لازم را کسب کرده و در صورت مشاهده نشانه های آن، حتما از روانشناس کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد به عشق می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: اعتیاد به عشق



:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

درمان ای اف تی یا همان رهایی هیجانی یکی از روش های درمانی برای از بین بردن انرژی های منفی از بدن است. این روش با تکنیک های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ضربه درمانی یا طب فشاری روانشناختی از دیگر اسامی این روش درمانی هستند. معمولا از این نوع درمان در کنار روش های دیگر استفاده می‌کنند. از طرفی اثربخشی آن بسیار به اعتقاد فرد به کانال های انرژی و حتی چاکراها وابسته است. به طور کلی افرادی که به این روش ها معتقد هستند باور دارند که با به تعادل رساندن انرژی در بدن می‌توان بسیاری از مشکلات را حل کرد. طبق این نظریه تعادل در انرژی موجب سلامتی بالا رفتن کیفیت سلامتی شده و در صورت برهم خوردن تعادل، افراد دچار مشکلات مختلفی می‌شوند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان EFT می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

درمان ای اف تی

معمولا روش ای تی اف به سرعت عمل کرده و قدرتمند است. اما تاثیر ان نیز کوتاه مدت بوده و برای مشکلات اساسی کارساز نیست. از طرفی برخی از دانشمندان به طور کلی آن را رد می‌کنند. در این روش نقاط خاصی از بدن مد نظر هستند که با تحریک آنها دردهای جسمانی کاهش یافته و یا مشکلات روانی بهبود می‌یابند.

برخی طب سنتی را با ای تی اف یکسان در نظر می‌گیرند اما این روش کمی پیچیده تر و متفاوت تر است. این دو روش شباهت هایی به یکدیگر دارند اما روش های به کار رفته در آنها متفاوت است. این درمان ترکیبی از رفتارهای ذهنی و فیزیکی است که با اصول مشخصی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مراحل درمان ای اف تی

 

درمان ای تی اف شامل پمج مرحله می‌شود که باید برای هر کدام از مشکلات به صورت جداگانه مورد استفاده قرار گیرند. با کمک این تکنیک ها، به صورت اصولی و همچنین در کنار روش های دیگر می‌توان تا حد زیادی احساسات منفی را کاهش داد.

تشخیص

در قدم اول برای استفاده از درمان ای تی اف باید در مورد بیماری خود به تشخیص درست برسید. اگر این فرایند برایتان دشوار است؛ می‌توانید از یک متخصص کمک گرفته و در این زمینه قدم به قدم پیش روید. به طور کلی گفته می‌شود اگر هر بار تنها بر روی یک اختلال تمرکز کنید؛ به نتیجه بهتری خواهید رسید. برخی بعد از استفاده تنها یکبار از این روش درمانی انتظار دارند که تمام مشکلات شان برطرف شود. اما اینگونه نیست و باید برای هر مشکل، به صورت جداگانه اقدام کرد.

ارزیابی شدت

طبیعی است مشکلات مختلف، شدت های متفاوتی نیز داشته باشند. در واقع باید برحسب شدت، آنها را اولویت بندی کرده و از درمان ای تی اف کمک گرفت. با ارزیابی در مرحله اول، بهتر می‌توان میزان پیشرفت و بهبودی را نیز مورد بررسی قرار داد. از طرفی حتی در بکارگیری روش های درمانی نیز می‌توان تجدید نظر کرد.

جمله سازی

برخی توصیه می‌کنند که بهتر است قبل از استفاده از درمان ای تی اف و همچنین شروع ضربات به نقاط مختلف، افراد جمله سازی کنند. در اینجا منظور از جمله سازی، شخصی سازی جملات تاکیدی در زمینه مشکل است. بهتر است افراد جملاتی را به خود یادآوری کند که در آن به مشکل خود اعتراف کرده و با وجود آن خود را بپذیرد. برای مثال با اینکه من استرس زیادی را در طول روز تجربه می‌کنم؛ اما کاملا به آن آگاهی داشته و آن را می‌پذیرم. شما می‌توانید این جمله را به روش های مختلف تغییر داده و آن را با خود بازگو کنید. این مورد در فرایند درمان تاثیری زیادی خواهد داشت.

استفاده از ضربات

در این مرحله خود فرد و یا متخصص، ضربات را آغاز می‌کند. به طور کلی نقاطی در بدن وجود دارند که حساس تر بوده و تحریک آنها موجل راه اندازی پیام های عصبی مختلفی برای مغز می‌شود. در درمان ای اف تی، ضربات شدت های مختلفی داشته و همچنین در نواحی مختلفی به کار می‌روند. نقاطی مانند بالای سر، ابرو، گوشه چشم، زیربینی، چانه، ابتدای ترقوه، زیربغل و زیرچشم، مکان های مناسبی برای ضربات هستند. افراد می‌توانند از یک نقطه شروع کرده و همزمان جملات تاکیدی را نیز با خود تکرار کنند. همچنین افراد باید به نقاط ابرو، گوشه چشم، زیرچشم، زیر بینی، چانه، ابتدای ترقوه و زیربغل، به ترتیب هفت بار ضربه بزنند. این زنجیره را می‌توانید برای دو الی سه بار انجام دهید.

ارزیابی مجدد

در ارزیابی مجدد بعد از انجام مکرر روش های درمان ای اف تی بهتر است افراد وضعیت جسمانی و روانی خود را به دقت بررسی کنند و امتیازی به خود بدهند. برای مثال اگر قبل از انجام این روش میزان درد آنها 7 بود؛ بعد از این ضربات کاهش داشته است یا خیر! فراموش نکنید که برای نتیجه گرفتن از این روش باید آن را چندین بار تکرار کنید. چرا که اثربخشی آن با اولین بار مشخص نمی‌شود.

درمان ای اف تی مکمل یا درمان اصلی؟

در مورد درمان ای اف تی نظرات مختلفی وجود دارد. از طرفی نمی‌توان به طور قطعی این مورد را درمان اصلی بیماری های مختلف در نظر گرفت. در این زمینه پیشرفت های زیادی صورت گرفته است . برخی از درمانگران از این روش به عنوان تنها روش درمانی استفاده کرده و به نتیجه دلخواه نیز می‌رسند. اما نمی‌توان برای همه بیماری ها از این روش استفاده کرد. ای اف تی برای بیمارانی که دردهای مزمن دارند و یا نمی‌توانند با ترس های خود کنار بیایند، در بحران های شدید روحی قرار گرفته اند و… بسیار مناسب است. برای اطلاع از روش های درمان استرس و اضطراب کلیک کنید.

درمان ای اف تی برای چه اختلالاتی کاربرد دارد؟

 

فراموش نکنید که درمان ای اف تی برای همه افراد مناسب نیست. به همین دلیل بهتر است در این زمینه به صورت خودسرانه یا غیراصولی عمل نکنید. برای مثال بر اساس نتایج مشاهده شده این روش برای افرادی که مبتلا به استرس پس از سانحه و یا اضطراب فراگیر هستند؛ بسیار موثر است. در مواردی درمان مشکلات خواب نیز با این روش مشاهده شده است. اما به طور کلی در ابتدا باید علت بیماری و همچنین شدت ان مشخص گردد و در قدم بعدی برای درمان اقدام کرد.

سخن پایانی

استفاده از درمان ای اف تی به عوامل زیادی بستگی دارد. گاهی برخی از افراد در مورد استفاده از روش های انرژی درمانی زیاده روی کرده و برای همه مشکلات از آن استفاده می‌کنند. اما در این صورت، پیامدهای زیادی بروز می‌کند. به همین دلیل افراد باید در این زمینه از یک متخصص کمک گرفته و همچنین در کنار روش های مطمئن از آن استفاده کنند. برای برخی از مشکلات استفاده از روش های سنتی، اثربخشی بیشتری دارند. اما به طور کلی این روش برای بسیاری از بیماری های بسیار موثر بوده است. افراد می‌توانند از این روش استفاده کرده تا درد و ناراحتی کمتری را در شرایط مختلف تجربه کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه درمان EFT می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: درمان ای اف تی



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

رابطه بنفیت یکی از اشکال جدید روابط امروزی است که همانطور که از اسم آن هم مشخص است افراد تنها به دنبال بردن نفعی از این رابطه بوده و اهمیتی به موازین اخلاقی و یا حتی احساسات نمی‌دهند. البته تغییراتی که در سبک زندگی جوامع امروزی افراد اتفاق افتاده؛ علت بروز چنین روابطی است. همچنین افراد برای ورود به چنین روابطی حق انتخاب دارند. اما باید بدانند که احتمالا بعد از تمام شدن چنین رابطه ای مسائل بیشتری را تجربه خواهند کرد. نمی‌توان در این مورد فردی را مورد قضاوت قرار داد. اما بهتر است به خوبی قبل از ورود به چنین رابطه ای فکر کرده و همه جوانب آن را در نظر داشته باشید. حتی با یک روانشناس نیز در این زمینه مشورت کنید. برای دریافت مشاوره رابطه کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه بنفیت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

رابطه بنفیت چیست؟

اگر بخواهیم به طور مختصر بگوییم؛ رابطه بنفیت در بیشتر موارد تنها منحصر به برقراری رابطه جنسی است. دو طرف رابطه تنها زمانی یکدیگر را ملاقات می‌کنند که بخواهند با او رابطه جنسی داشته باشند. برخی منافع مالی را نیز از انواع رابطه بنفیت تلقی می‌کنند. اما در این حالت احتمال وجود رابطه عاطفی و احساسی بین افراد وجود دارد.

در یک رابطه بنفیت ، افراد فارغ از هرگونه عشق و احساس و یا تعهد؛ با یکدیگر رابطه جنسی برقرار می‌کنند. در بیشتر موارد هر دو طرف هم می‌دانند که در یک رابطه بنفیت هستند. حتی گاهی با یکدیگر وقت گذرانده و یا صحبت می‌کنند؛ اما هرگز وارد یک رابطه جدی نمی‌شوند. جلوتر این نوع رابطه را بیشتر مورد بررسی قرار خواهیم داد. برای اطلاع از پیامدهای ناشی از رابطه قبل از ازدواج کلیک نمایید.

چرا افراد به برقراری رابطه بنفیت گرایش دارند؟

 

همانطور که گفته شد؛ عوامل گوناگونی افراد را در معرض رابطه بنفیت قرار می‌دهد. در جوامع امروزی، جوانان کمتر تمایل دارند تا تنها به یک نفر متعهد بوده و تمام وقت و انرژی خود را برای او بگذارند. در این قسمت به توضیح برخی از این دلایل خواهیم پرداخت. برای اطلاع از شرایط خیانت توافقی کلیک نمایید.

عوض شدن نگرش ها

امروزه دیدگاه افراد نسبت به عشق و رابطه متفاوت شده و افراد ملاک های دیگری دارند. در گذشته برقراری رابطه جنسی تنها به ازدواج محدود می‌شد و برخی از جوانان مجبور بودند تا برای رفع این نیاز خود تن به ازدواج دهند. در صورتی که امروزه روش های دیگری در این زمینه وجود دارند.

بالا رفتن سن ازدواج و متعهد نبودن افراد | رابطه بنفیت

سن ازدواج در بیشتر خانواده ها افزایش پیدا کرده و افراد دیگر نمی‌توانند برای مدت زمان طولانی به یک نفر متعهد بمانند. این موضوع باعث بیشتر شدن مجردین و ورود به چنین روابطی می‌شود.

بیشتر شدن استقلال

جوانان در حال حاضر بیشتر از هرزمان دیگر مستقل هستند و در زمینه های مختلف خودشان تصمیم گیری می‌کنند. همین موضوع باعث می‌شود تا راحت تر از یک رابطه خارج شده و یا بدون احساس دریک رابطه بمانند.

دسترسی راحت تر به تکنولوژی | رابطه بنفیت

یکی دیگر از دلایل تمایل افراد به رابطه بنفیت؛ دسترسی ساده تر به تکنولوژی است. امروزه جوانان می‌توانند به وسیله یک تلفن همراه و اینترنت با افراد زیادی آشنا شده و نیازهای عاطفی و روانی خود را برطرف نمایند.

تنوع طلبی

یکی از اصلی ترین دلایل بروز رابطه بنفیت؛ تنوع طلبی افراد است. چرا که افراد نمی‌توانند برای مدت زمان طولانی بودن با یک نفر در رابطه را تحمل کنند. از این رو یک نفر را تنها برای رفع نیاز جنسی و سایرین را به دلایل دیگر انتخاب می‌کنند. برای اطلاع از دلایل سکس خواستن پسرها کلیک نمایید.

رفع نیازهای جنسی | رابطه بنفیت

در واقع ماهیت اصلی رابطه بنفیت ، رابطه جنسی بدون عشق و تعهد واست. افراد ترجیح می‌دهند به جای اینکه به این دلیل ازدواج کرده و سختی های زیادی را متحمل شوند؛ در چنین رابطه ای باشند.

افزایش عزت نفس

گاهی دیده شده است که حضور در چنین رابطه باعث بالاتر رفتن اعتماد به نفس در افراد می‌گردد. چرا که این موضوع به آنها احساس قدرت داده و تصور می‌کنند می‌توانند آزادانه در روابط خود عمل کنند.

کاوش کردن در گرایش های جنسی | رابطه بنفیت

با استفاده از رابطه بنفیت ، افراد می‌توانند به شکل راحت تر و حتی خصوصی تری گرایش جنسی خود را بیشتر کاوش کرده و رفتارهای جنسی مختلف را امتحان کنند.

معایب ناشی از رابطه بنفیت

صراحتا باید گفت که رابطه بنفیت ، یک رابطه پرخطر است. شاید برای حضور در چنین رابطه ای به خود حق داده و یا آن را برای خود توجیح کنید. اما باید بدانید که با حضور در چنین رابطه خود را در معرض مشکلات زیادی قرار خواهید داد که برخی از آنها طولانی مدت بوده و بعدها خود را نشان می‌دهند. برخی از این عوارض شامل موارد زیر هستند.

  • احساس تنهایی کردن
  • بروز احساسات یکطرفه
  • ابتلا به بیماری های مقاربتی یا بارداری ناخواسته
  • ایجاد حس حسادت و عوارض عاطفی

اگر مایل به داشتن رابطه بنفیت هستید؛ چه نکاتی را باید رعایت کنید؟

اما اگر به هر دلیل مایلید تا چنین روابطی را آغاز کنید و یا در حال حاضر در یک رابطه بنفیت هستید؛ رعایت کردن این نکات به شما کمک خواهد کرد.

صحبت کردن از انتظارات خود

فراموش نکنید که صحبت کردن در مورد انتظارات خود به معنی جدی کردن رابطه و یا فشار آوردن به طرف مقابل نیست. تنها باید در مورد نیازها و یا حتی حد و حدود خود به طور واضح و روشن صحبت کنید.

مشخص کردن مدت زمان رابطه

بعد از اینکه به طور مستقیم به طرف مقابل خود توضیح دادید که این یک رابطه بنفیت است؛ مدت زمان آن را نیز تعیین کنید. برای مثال بگویید این رابطه تا زمانی ادامه خواهد یافت که قصد ازدواج داشته باشید و یا فردی مناسبی را برای رابطه پیدا کنید.

قرار گذاشتن با افراد دیگر

از آنجایی که این یک رابطه بنفیت است و هیچ قطعیتی در مورد آن وجود ندارد؛ بهتر است شانس های خود را از دست نداده و حتما با افراد دیگر نیز آشنا شوید. شاید در این حین به طور کلی در داشتن چنین رابطه پشیمان شده و یک رابطه جدی را آغاز کردید.

چه زمانی باید از برقراری رابطه بنفیت دوری کرد؟

 

اما چه زمانی نباید به یک رابطه بنفیت تن داد؟ این موضوع نیاز به خودشناسی زیادی دارد. چرا که اگر شما فردی هستید که تمایل نیاز دارد در یک رابطه جدی و عاطفی باشد؛ چنین رابطه ای اصلا برای شما مناسب نخواهد بود. با داشتن چنین روحیه ای اگر وارد رابطه بنفیت شوید؛ نه تنها به خود آسیب خواهید زد؛ بلکه فشار زیادی به طرف مقابل خود وارد می‌کنید.

سخن پایانی

با وجود تمام معایب و مشکلاتی که در مورد رابطه بنفیت گفته شد؛ اگر بازهم تمایل به شروع چنین رابطه ای دارید؛ بهتر است به خوبی در مورد فکر کرده و حتی از یک روانشناس نیز کمک بگیرید. از طرفی شخص مناسبی را برای اینکار انتخاب کرده و از خود در مقابل خطرات ناشی از این موضوع محافظت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رابطه بنفیت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: رابطه بنفیت چه معایب و مزایایی دارد؟



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

رفتار با نامادری برای هر کودک یا نوجوانی می‌تواند سخت باشد. این موضوع برای خانواده‌هایی که تجربه چنین مسائلی را نداشته‌اند چندان قابل درک نیست و مبنای آن ها فیلم ها و داستان های سینمایی است. در حالی که موضوع به سادگی این داستان ها یعنی نامادری بدذات یا مهربان نیست. زندگی پر از پیچیدگی است. ارتباط مادر و فرزند خونی هم در دوره‌های مختلف سنی دچار تحولاتی می شود. بنابراین کودک یا نوجوانی که تا به حال در این شرایط قرار نگرفته؛ حتما باید آموزش های لازم را ببینند. چه بسا زن و شوهر هم نیاز به آموزش دارند. به همین دلیل در این شرایط مشاوره‌های خانواده به شدت توصیه میشود. می توانید از خدمات مشاوره خانواده استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار با نامادری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

رفتار با نامادری را کدام گروه سنی باید یاد بگیرند؟

به طور کلی حضور نامادری در محیط خانواده، یک تغییر اساسی محسوب می‌شود که افراد نسبت به آن واکنش‌های مختلفی دارند. ناسازگاری با نامادری فشار زیادی را به همه اعضای خانواده وارد می‌کند. حتی گاهی یکی از فرزندان متاهل است و با خانواده زندگی نمی‌کند؛ اما از حضور نامادری در جمع خانواده رضایت ندارد. رفتار با نامادری از جنبه های زیادی حائز اهمیت است و فرزندان باید در این مورد جنبه های مختلفی را در نظر داشته باشند. فراموش نکنید که همیشه نمی‌توانیم خواسته‌های خود را در خانواده اعمال کنیم و بهتر است احساسات دیگران را نیز در نظر بگیریم.

به بزرگتر ها توصیه می شود که حتما برای اطلاع از نحوه برخورد با بچه های طلاق کلیک کنید.

رفتار با نامادری چه مشکلاتی می تواند ایجاد کند؟

 

حتی گاهی با اینکه نامادری رفتار و شخصیت خوبی دارد اما بازهم حضور او کمی جو خانواده را متشنج کرده و منجر به بروز مشکلاتی می‌شود. مخصوصا اگر نامادری خود فرزندی نیز داشته باشد؛ احتمالا اوضاع پیچیده‌تر می‌گردد. البته به طور کلی تعامل و رفتار با نامادری، به نحوه رفتار خانواده نیز بستگی دارد.

برخی از افراد با این موضوع منطقی برخورد کرده و سعی می‌کنند تا حد امکان به طرف مقابل احترام بگذارند. اما گاهی سازگاری با شرایط جدید سخت بوده و افراد به راحتی نمی‌توانند این موضوع را بپذیرند. این موضوع اعضای خانواده را از یکدیگر دور کرده و منجر به مشاجراتی می‌گردد. برای جلوگیری از این مشکلات، افراد باید روحیه همکاری را در خود تقویت کرده و همچنین از یک مشاور نیز کمک بگیرند.

علاقه به نامادری خوب یا بد است؟

برخی از فرزندان خود را مجبور به دوست داشتن نامادری خود می‌کنند؛ حتی اگر واقعا به او علاقه ای نداشته و یا اصلا او رفتار مناسبی ندارد. اما این موضوع از دلبستگی ناایمن افراد نشات گرفته و مشکلات زیادی را ایجاد می‌کند. از طرفی اگر او واقعا شخص مناسبی است؛ دوست داشتن و تعامل با او، بسیار هم خوب است. اما برخی از افراد این موضوع را نادیده گرفته و حتی در صورت شرایط مناسب بازهم خود را از نامادری دور می‌کنند. برای مثال اگر در مورد موضوعی بدانند که او درست می‌گوید و یا حق با اوست؛ اما همچنان بر نظر خود پافشاری کرده و با او مخالفت می‌کنند.

نحوه رفتار با نامادری چگونه باید باشد؟

 

در واقع افراد به خاطر احساسات متناقض شان در مورد رفتار با نامادری دچار سردرگمی می‌شوند. همچنین گاهی  احساس خطر می‌کنند که مبادا فردی دیگر محبت و علاقه آنها را از سمت پدر سلب کند. اما همیشه هم این گونه نیست. آنها نیز هیچ علاقه ای به مورد نفرت واقع شدن ندارند. به همین دلیل بهتر است با در نظر گرفتن شرایط مختلف، واکنش صحیح از خود نشان دهید. در ادامه روش هایی برای مدیریت این رابطه شرح داده ایم.

کنترل احساسات و واکنش ها

اولین قدم برای رفتار درست با نامادری ، کنترل احساسات و واکنش‌هاست. مدتی زمان می‌برد تا دو نفر با یکدیگر آشنا شوند. به همین دلیل نباید با شناختی سطحی قضاوت و مقابله کرد. کنارآمدن با احساسات مختلف و پذیرش آنها می‌تواند تا حد زیادی در این مورد موثر باشد. اما نباید واکنش تان غیر واقعی باشد. برای مثال اگر از صحبت با نامادری لذت نمی برید؛ نگویید “وای سوسن جون چقدر تو خوب حرف می زنی دلم میخواد همش باهات درد و دل کنم” یا  نگویید “وقتی باهام حرف میزنی آروم میشم”. این دست واکنش ها باعث می شود که نامادری دچار تناقض شده و حس کند شما غرضی دارید. چرا که او از سایر رفتارها و واکنش های شما حس واقعی تان را درک می کند.

در عوض احساسات منفی تان را مدیریت کنید و واقعیت را بگویید. برای مثال به او بگویید “سوسن جون ممنونم که برای من وقت می زاری و می خواهی باهام صحبت کنی ولی من راحت ترم که تنها باشم”. با این سبک رفتاری می توانید در دعوا با مادر هم وضعیت را مدیریت کنید.

با پدر خود در مورد مسائل تان صحبت کنید

بهتر است در مورد هر موضوعی در رابطه با رفتار با نامادری، با پدر خود صحبت کنید. البته گاهی پدران بعد از ازدواج‌مجدد به طور کلی فرزندان خود را فراموش کرده و به آنها اهمیتی نمی‌دهند. در مورد این رفتارش نیز با او صحبت کنید. احتمالا پدر نیز برای برقراری تعادل میان فرزندان و نامادری، تلاش زیادی می‌کند اما گاهی نمی‌تواند اوضاع را درست کند.

نادیده گرفتن احساسات منفی

با اینکه گاهی نامادری دچار رفتارهای اشتباهی در خانواده شما می‌گردد؛ اما بهتر است آن را پای حضور در موقعیت جدید بگذارید و به او شانس دوباره دهید. با اینکه احتمالا خودتان دچار ناراحتی زیادی می‌شوید؛ اما بهتر است تا مدتی احساسات منفی خود را نادیده گرفته و به او نیز سخت نگیرید.

رفتار با نامادری را در اوقات مختلف تمرین کنید

زمان بیشتری را با نامادری خود بگذرانید تا بتوانید به شناخت درست نسبت به او برسید. اختصاص دادن زمانی به او هم برای او خوشایند است و هم برای پدر. با اینکه احتمالا در ابتدا احساس گناه در این مورد خواهید داشت. اما فراموش نکنید که او نیز قصد ندارد تا جای مادر شما را بگیرد. به او به چشم یک دوست جدید نگاه کرده و حتی گاهی به او کمک کنید.

انعطاف پذیری را در خود تقویت کنید

در مورد رفتار با نامادری و همچنین پذیرش شرایط جدید، از خود انعطاف پذیری نشان داده و فشار زیادی وارد نکنید. برخی تمام راه های ارتباط گرفتن نامادری با خود را می‌بندند و از دیگر اعضا نیز انتظار دارند تا به همین شکل با نامادری رفتار کنند. اما اینکار درست نبوده و باعث فشار بیشتر به خودتان می‌شود. داشتن ذهنی باز نسبت به این موضوع و همچنین همکاری کردن از بروز بسیاری از مشکلات در خانواده جلوگیری می‌کند. برای جلوگیری از بروز رفتار فرار از خانه کلیک کنید.

واقع بین باشید و غرض ورزی را کنار بگذارید

نسبت به شرایط ایجاد شده؛ واقع بین بوده و فاجعه سازی نکنید. باورهای اشتباه در مورد نامادری برگرفته از مسائلی است که دیگران و جامعه به ما القا می‌کند. اما شما شرایط خانواده خود را در نظر داشته باشید. شاید نامادری شما فردی بسیار مهربان و دلسوز بوده که حتی در موارد مختلف به شما کمک می‌کند. سعی کنید افکار خود را مدیریت کرده و تحت تاثیر دیگران قرار نگیرید.

سخن پایانی

نامادری‌ها و روشی که آنها وارد خانواده می‌شوند؛ مختلف است. اما به طور کلی با توجه به شرایط پیش آمده و احساسات خودتان، رفتار با نامادری را مدیریت کرده و در این مورد منعطف باشید. این به معنی سرکوب احساسات و یا نادیده گرفتن رفتارهای اشتباه او نیست. پدر در این زمان می‌تواند بین اعضای خانواده تعادل برقرار کرده و شرایط را کنترل کند. از طرفی فرزندان نیز باید با والدین خود همکاری داشته باشند. خانواده‌ها می‌توانند در این مورد از یک مشاور خانواده نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار با نامادری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: رفتار با نامادری و 6 راه برای زندگی



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

کودک تنبل در همه کارها تنبل نیست. در واقع برای انجام اموری که علاقه ندارد تنبلی می کند. برای مثال زمان استفاده از بازی های کامپیوتری و یا حتی وقت گذرانی با دوستان خود اصلا این خصلت را ندارند. اما در سایر مواقع تمایلی به انجام کارهای مختلف که حتی مربوط به خودشان نیز می‌شود را ندارند. این موضوع تا حدی اقتضای آنان است. اما گاهی بیش از اندازه شده و حتی شدت می‌یابد. به طور کلی انجام برخی از کارها برای کودکان خوشاید نیست. اما این مورد به شرایط دیگر نیز تعمیم پیدا می‌کند. با اینکه نباید به آنها فشار زیادی وارد کرد. اما برخی از والدین به این موضوع دامن زده و حتی این رفتار را تشدید می‌کنند. در این مورد والدین می‌توانند اقداماتی را انجام داده و حتی از مشاور نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک تنبل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

کودک تنبل

کودک تنبل به طور کلی تمایلی برای انجام هیچ کاری ندارد. او نه تنها انگیزه کافی برای انجام تکالیف و یا فعالیت بدنی را ندارد؛ بلکه در مورد ارتباط برقرار کردن با دیگران نیز مشتاق نیست. فراموش نکنید که این موضوع می‌تواند کودکان را در معرض مشکلات زیادی قرار دهد. از همین رو بهتر است والدین در این مورد اقداماتی را انجام داده و به آن بی توجه نباشند. برخی از افراد حتی این خصلت را با آرامش کودک اشتباه گرفته و حتی از آن خوشحال هم هستند. اما این موضوع درست نبوده و اصلا طبیعی نیست. کودکان سرشار از انرژی هستند که باید به شکل درست آن را تخلیه کنند. برای آشنایی با دلایل بهانه گیری کودک کلیک کنید.

نشانه های کودک تنبل

 

کودک تنبل نشانه های رفتاری بارزی دارد که به راحتی قابل تشخیص هستند. در واقع توجه به این نشانه ها می‌تواند به والدین کمک زیادی در فرایند تشخیص و برطرف کردن آن داشته باشد. برخی از این علائم شامل موارد زیر می‌شوند.

  • کودک کارها را نیمه کاره رها می‌کند
  • این دسته از کودکان معمولا اعتماد به نفس پایینی داشته و یا کمالگرا هستند
  • به طور کلی بی تفاوت بوده و واکنش های هیجانی مناسبی نسبت به موضوعات ندارند
  • از زیر بار مسئولیت ها شانه خالی می‌کنند
  • تمایلی به انجام فعالیت های گروهی و یا حضور در جمع، ندارند
  • برای فعالیت های درسی و انجام تکلیف داوطلب نمی‌شوند
  • دقت و تمرکز پایینی دارند؛ اما رویاپردازان خوبی هستند

علت بروز رفتارهای کودک تنبل

از طرفی پیدا کردن علت رفتارهای کودک تنبل نیز حائز اهمیت است. در واقع این دلایل می‌توانند نگرانی والدین را تا حدی کاهش دهند. از طرفی به خود کودک نیز کمک می‌کنند تا زودتر بر این حالت غلبه کنند.

بی اطلاعی از اصول نظم

در بیشتر موارد کودک تنبل اصلا از اصول نظم بی اطلاع است. او دقیقا نمی‌داند که چه کاری باید انجام دهد تا تنبل نباشد. والدین به او مدام می‌گویند که تنبل نباش و کاری کن. اما برای او مستقیم و روشن توضیح نمی‌دهند که چه کاری باید انجام دهد. والدین معمولا ترجیح می‌دهند به جای توضیح دادن، همه کار را خودشان انجام دهند؛ و همین موضوع به کودکان آسیب می‌زند.

مشکلات جسمانی

برخی از کودکان به دلیل ابتلا به بیماری های جسمانی، کمتر فعالیت و انرژی دارند. برای مثال کودکانی که کم خونی دارند و یا اندام های حرکتی آنها دچار مشکل است. البته در برخی از موارد این موضوع را بهانه کرده و از زیر کارهایی که قادر به انجام شان هستند نیز در می‌روند.

جلب توجه

یکی دیگر از دلایل بروز رفتارهای کودک تنبل، جلب توجه والدین است. برخی از کودکانی که فعالیت زیادی دارند؛ اما به خوبی دیده نمی‌شوند؛ گاهی از این روش استفاده می‌کنند. برای اطلاع از نشانه های کودک خجالتی کلیک کنید.

تربیت اشتباه والدین

رفتارهای والدین نیز در مورد کودک تنبل موثر است. برخی از والدین از همان دوران کودکی به دلیل اینکه می‌خواهند فرزندشان راحتی بیشتری را تجربه کند؛ هیچ کاری را به او نسپرده و در واقع او را تنبل بار می‌آورند. اما همین موضوع بعد از گذشت مدتی مشکل ساز می‌شود.

چطور با کودک تنبل برخورد کنیم؟

برای تغییر این الگوی رفتاری در کودک تنبل نیز راه هایی وجود دارد. در واقع می‌توان تا حدی این موضوع را در کودک تغییر داد. در این قسمت به توضیح این روش ها پرداخته ایم. برای اطلاع از روش های مقابله با بچه حرف گوش نکن کلیک کنید.

به این رفتار دامن نزنید

بهتر است والدین به رفتارهای کودک تنبل خود دامن نزنند. برخی از والدین با تسلیم شدن در مقابل خواسته های فرزند و یا از سر دلسوزی، این موضوع را در کودکان خود تشدید می‌کنند. در این شرایط کودک هیچ تلاشی برای تغییر نکرده و این خصلت در او باقی می‌ماند.

الگوی خوبی باشید

اگر از کودک تنبل انتظار دارید تا کاری کند؛ در ابتدا خود باید دست به کار شوید. کودکان از والدین خود الگوبرداری می‌کنند. و زمانی که والدین نیز اهل تلاش نباشند؛ کودک نیز انگیزه کافی را دریافت نمی‌کند. وظایف خود را به درستی و سر موقع انجام داده تا بتوانید چنین انتظاری از فرزند خود نیز داشته باشید.

برنامه ریزی

برای انجام کارهای کودک تنبل برنامه ریزی کنید. نیازی نیست به او فشار زیادی وارد کرده و یا همه کارها را به او بسپارید. در واقع قدم به قدم پیش رفته و با برنامه ریزی و زمانبندی این موضوع را برای او راحت تر کنید.

این موضوع را به آنها یادآوری نکنید

برخی از والدین به طور مداوم به کودک تنبل خود برچسب زده و حتی این موضوع را به او یادآوری می‌کنند. وقتی این شرایط بارها اتفاق بی‌افتد؛ تنبلی در ضمیر ناخودآگاه کودک تثبیت شده و دیگر هیچ تلاشی برای تغییر نمی‌کند.

مشارکت دادن آنها در کارهای خانه

برای مقابله با کودک تنبل، بخشی از کارهای خانه و حتی کارهای مهم تر را به او سپرده تا احساس مسئولیت پذیری را در او تقویت کنید. در چنین شرایطی کودک بیشتر ترغیب می‌شود تا دست به کار گردد.

تقسیم وظایف

وقتی تمام امور خانه بر عهده یک نفر باشد؛ دیگران در این مورد تلاشی نکرده و تنبلی کردن را انتخاب می‌کنند. اما باید در مورد همه چیز تقسیم وظایف صورت گرفته و همه افراد دخیل باشند. این موضوع می‌تواند در خانواده بسیار موثر بوده و از اهمالکاری نیز جلوگیری کند.

بهترین رفتار در برابر کودک تنبل برای درس خواندن

 

همانطور که به آن اشاره شد؛ کودک تنبل گاهی تنها در مورد درس خواندن بی انگیزه است. در واقع حاضر است هر کاری انجام دهد؛ اما تکالیفش را انجام ندهد. در چنین شرایطی والدین به آنها کمک کرده و آنها را در این مورد نترسانند. در این زمینه پاداش های برای کودک در نظر گرفته و به طور مرتب او را تقویت کنند. همچنین علت این موضوع را پیدا کرده و با مسئولین مدرسه نیز در ارتباط باشند.

سخن پایانی

فراموش نکنید که نمی‌توان یک شبه کودک تنبل را به طور کلی تغییر داد و به فردی با انگیزه و فعال تبدیل کرد. اینکار نیاز به تمرین و ممارست داشته و در نهایت نباید انتظار تغییر بزرگی را داشته باشید. زندگی در عصر حاضر بیشتر افراد را در معرض تنبلی قرار می‌دهد. اما اگر از همان زمان کودکی در این مورد اقداماتی را انجام دهید؛ بیشتر احتمال تغییر وجود دارد. افراد می‌توانند در این مورد از مشاور کودک نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه کودک تنبل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: علت تنبلی بچه ها چیست ؟



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

آموزش غذا خوردن به کودک از مهم ترین مهارت ها در فرایند رشدی او محسوب می‌شود. با اینکه اینکار با چالش های زیادی برای والدین همراه بوده و منجر به نگرانی و زحمت آنها می‌گردد؛ اما یکی از ابتدایی‌ترین کارهایی است که کودک باید آن را بیاموزد. از طرفی این موضوع با حساسیت بسیار زیادی نیز همراه است. چرا که ممکن است کودک در بلع غذا دچار مشکل شود. از همین رو آموزش درست والدین و در دسترس بودن آن‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است. در واقع نباید کودک را حتی بعد از آموزش به حال خود رها کرد. بهتر است والدین در این زمینه حتما کمک دریافت کرده و با یک مشاور نیز مشورت نمایند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آموزش غذا خوردن به کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

سن مناسب برای آموزش غذا خوردن به کودک

 

در مورد آموزش غذا خوردن به کودک یکی از نکاتی که حائز اهمیت است؛ سن آنهاست. نمی‌توان از شروع زمانی که کودک قرار است غذا بخورد؛ اینکار را انجام داد. چرا که خود فرایند غذا خوردن یک تغییر برای کودک محسوب شده و باید مدتی خود را با آن سازگار کند. بعد از آن نوبت آموزش نحوه غذا خوردن و انجام اینکار به تنهایی است.

در بیشتر موارد بین نه ماهگی تا یک سالگی، کودکان خود به اینکار علاقه نشان داده و تمایل دارند تا آن را انجام دهند. برای مثال آنها تلاش می‌کنند تا قاشق را از مادر گرفته و یا حتی غذایشان را با دست بخورند. این زمان تقریبا مناسب بوده و والدین می‌توانند آموزش های اولیه را آغاز نمایند. برای اطلاع از راه های تشویق کودک به غذا خوردن کلیک نمایید.

نشانه های آمادگی کودک برای اینکه خودش غذا بخورد

همانطور که در قسمت قبلی هم به آن اشاره شد؛ یکی از اصلی ترین نشانه های آمادگی کودک برای آموزش غذا خوردن، علاقه و انگیزه خود اوست و به راحتی هم توسط والدین قابل تشخیص است. اما اگر کودک این رفتار را نشان نداد؛ چه؟ یعنی هنوز آماده نیست و یا نباید به او اینکار را آموزش داد؟ در هر حالت باید در این سنین آموزش غذا خوردن به کودک را آغاز نمود. اما به طور کلی این آمادگی در کودک نشانه های دیگری نیز دارد که شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از دلایل غذا نخوردن کودک کلیک نمایید.

  • کودک تلاش می‌کند که قاشق را از دست شما بگیرد
  • تمایل دارد که بشقاب غذای خود و یا شما را بردارد و آن را جابجا کند
  • سعی می‌کند تا با دست غذا بخورد
  • اگر شما بخواهید به کودک غذا بدهید دست شما را پس خواهد زد

غذاهای مناسب برای آموزش غذا خوردن به کودک

زمانی که می‌خواهید آموزش غذا خوردن به کودک را آغاز کنید؛ باید با یک سری غذاهای مخصوص آغاز نمایید. چرا که نباید هر غذایی را در اختیار کودک قرار داد و از او انتظار داشت که خودش آن را بخورد. این موضوع هم به نفع شما و هم خود او خواهد بود. برخی از غذاهایی که بهتر است در ابتدا با آنها آغاز نمایید؛ شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی بیشتر با انواع غذاهای اشتها آور برای کودکان کلیک نمایید.

✨هویج، نخود فرنگی، کدو حلوایی و سیب زمینی کاملا پخته و نرم شده

✨استفاده از میوه های نرم برای میان وعده. مثلا موز رسیده، کیوی و هلو

✨سیب و گلابی پخته و نرم شده

✨تکه های کوچک مرغ، ماهی یا بوقلمون پخته شده

غذاهایی که در این زمان کودک نباید بخورد

بهتر است برخی از غذاها را در این زمان به کودک ندهید. چرا که اگر قرار باشد؛ آنها خودشان این غذاها را بخورند؛ کمی خطرناک خواهد بود. آجیل، ذرت بو داده، هویج خام، حبه انگور، کشمش، تکه های بسیار بزرگ از غذاهای مختلف و… همگی از این دست هستند.

روش های آموزش غذا خوردن به کودک

 

حال که با مقدمات لازم برای آموزش غذا خوردن به کودک آشنا شدید؛ باید در مورد چگونگی آن نیز اطلاعاتی کسب نمایید. اینکار بسیار حساس است؛ اما نباید در مورد آن به کودک سختگیری نمود. همچنین فراموش نکنید که باید در هر مرحله زمان کافی را به کودک خود اختصاص داده و از او توقع زیادی نداشته باشید. در این قسمت در مورد برخی از این روش ها توضیح خواهیم داد.

به او فرصت دهید و عجله نکنید

برای آموزش غذا خوردن به کودک، باید به او فرصت دهید تا روش های مختلف را تجربه کرده و در نهایت خودش متوجه روش درست شود. برای مثال غذا را در ظرف مخصوص خودش ریخته و به او اجازه دهید تا هرطور که دوست دارد؛ غذا بخورد.

به او اجازه دهید با دست غذا بخورد

قبل از اینکه بخواهید وسایل و ظزوف مختلف غذاخوردن را به کودک معرفی کنید؛ او را تشویق کنید تا با دست غذا بخورد. با اینکه شاید اینکار برای شما خوشایند نباشد؛ اما اینکار جزوی از فرایند یادگیری و تجربه کردن اوست.

کودک را با ظروف مختلف آشنا کنید

در مرحله بعد آموزش غذا خوردن به کودک ، او را با ظروف مختلف آشنا کرده و همچنین الگوی خوبی برای او باشید. برای مثال زمانی که می‌خواهید با قاشق غذا خوردن را به او یاد دهید خود نیز قاشقی را برداشته و شروع به غذا خوردن کنید. او با نگاه کردن به شما احتمالا متوجه نکات بسیار زیادی در این مورد می‌شود.

در حین غذا خوردن کودک به او نزدیک باشید

همواره در دسترس او باشید تا اگر مشکلی پیش آمد؛ بتوانید به موقع عمل کنید. آموزش غذا خوردن به تنهایی برای کودک، به این معنا نیست که به طور کلی او را به حال خود رها کنید. در این هنگام حتما نزدیک او بوده و کودک را زیر نظر بگیرید.

برای کثیفی ها خود را آماده کنید

قطعا زمانی که یک کودک به تنهایی شروع به غذا خوردن می‌کند؛ مانند یک بزرگسال نبوده و کثیفی های زیادی را به بار خواهد آورد. از این رو خود را برای این موضوع آماده کرده از این بابت کودک را مورد سرزنش قرار ندهید.

به کودک اجازه دهید که همراه با اعضای دیگر غذا بخورد

به مرور زمان، به کودک اجازه دهید تا همراه با دیگر اعضای خانواده غذا بخورد. این کار هم برای او خوشایند بوده و هم با نگاه کردن به اعضای خانواده چیزهای زیادی را خواهد آموخت.

اگر کودک دچار ریفلاکس حلقی و یا خفگی شد؛ چه کنیم؟

ریفلاکس حلقی یک واکنش طبیعی در کودکان است و زمانی اتفاق می‌افتد که غذای زیادی را در دهان او بگذارید و یا طعم جدیدی را تجربه نماید. این موضوع اگر گهگاهی رخ دهد طبیعی است. اما پریدن غذا و یا آب در گلوی کودک  خطری است که وقتی خودش غذا می خورد بسیار بالاست. در این شرایط کودک در ابتدا شروع به سرفه کرده و به صورت ناگهانی ساکت می‌شود. چرا که دیگر نمی‌تواند گریه و ویا حتی سرفه کند. در این شرایط غذا را از دهان کودک خارج کرده و حتما او را به مراکز درمانی برسانید.

سخن پایانی

آموزش غذا خوردن به کودک در عین حال که دشوار است؛ اما معمولا یکی از جذاب‌ترین مراحل برای والدین محسوب شده و می‌تواند بسیار لذت‌بخش باشد. از این رو در این مورد زیاد به کودک خود سخت نگرفته و به او فرصت آزمون و خطا دهید. همچنین حتما با یک روانشناس نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آموزش غذا خوردن به کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: چه کنیم کودک خودش غذا بخورد؟



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تشویق کودک در تربیت او بسیار موثر است. کودکان در ابتدای زندگی خود برای یادگیری مسائل مختلف نیاز به کمک والدین و حتی انگیزه نیاز دارند. معمولا با صحبت کردن از تشویق همه افراد تنها به کارهای خوب فرزندان خود فکر می‌کنند. اما قطعا تشویق در زمینه های دیگری نیز موثر بوده و گاهی حتی به روشی نادرست مورد استفاده قرار می‌گیرد. والدین برای تشویق کردن فرزندان خود روش های متفاوتی دارند که به ویژگی های شخصیتی و شرایط محیطی آنان و فرزند بستگی دارد. با گذشت زمان تشویق در بیشتر موارد از حالت بیرونی خارج شده و حالت درونی پیدا می‌کند. در حقیقت افراد تا زمانی که کودک هستند نیاز به این رفتار از سوی والدین خود دارند و بعد از آن شرایط آنها تغییر می‌کند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تشویق کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

تشویق کودک طبق تعاریف درست

فراموش نکنید که والدین اگر تعریف درستی از تشویق کودک نداشته باشند؛ آینده کودک و بسیاری از رفتارهای او را تحت تاثیر قرار می‌دهند. از همین رو بهتر است والدین از ابتدای تولد کودک در این مورد اطلاعات لازم را کسب کرده و به درستی از تشویق و تنبیه برای کودک خود استفاده کنند. تشویق در لغت به معنای به شوق در آوردن افراد و دلگرمی دادن به آنان است.

از طرفی تشویق همیشه به صورت کلامی انجام نمی‌گیرد و انواع مختلفی دارد. همچنین می‌تواند هم رفتارهای خوب افراد و هم رفتارهای بدشان را تقویت کند. میل تشویق در انسان ها فطری و طبیعی بوده و تا پایان عمر آنها ادامه می‌یابد. برای جلوگیری از گوشه گیری در کودکان کلیک کنید.

انواع تشویق کودک

 

در برخی موارد تشویق کودک بعد از مدتی تبدیل به باج دهی می‌گردد. به همین خاطر شما باید انواع مختلف تشویق را شناخته و به درستی و به موقع از آنها استفاده کنید. برخی از آنها شامل موارد زیر می‌شوند.

مادی: مانند دادن هدیه و یا حتی پول به کودک برای بروز رفتاری

کلامی: در این حالت اطرافیان تنها با استفاده کلمات، کودک را تشویق می‌کنند.

تفریحی: اجازه دادن به او برای انجام کار و فعالیتی که به آن علاقمند است.

احساسی: تشویق احساسی در سنین پایین تر بیشتر مورد استفاده قرار گرفته و شامل بوسیدن و در آغوش گرفتن، لبخند زدن یا نوازش کردن می‌شود.

فواید تشویق کودک

تشویق کوک اگر به درستی صورت گیرد؛ آثار مثبتی بر آینده کودک و همچنین شخصیت او خواهد داشت. در واقع اینکار به آنها انرژی مضاعفی می‌دهد که بیشتر تلاش کرده و به مسیر درستی هدایت شوند. حتی تظاهر استعدادهای‌کودک نیز تا حد زیادی به این کار وابسته است.

در برخی از موارد شاهد کودکانی هستیم که از بهره هوشی برخوردار هستند؛ اما عملکرد درستی ندارند. این به دلیل فقدان اعتماد به نفس آنها و همچنین مورد تشویق قرار نگرفتن است. از ابتدای تولد، کودک نیاز به انرژی دارد که او را وادار به حرکت کند. بخش بزرگی از این نیرو، تشویق آن‌هاست. برای اطلاع از تاثیرات مهربانی با کودکان کلیک کنید.

راهکارهای تشویق کودک

 

به طور کلی باید در مورد تشویق کودک، مواردی را رعایت کنید. این روش ها باعث می‌شود تا والدین به شکل درست تری فرزندان خود را تشویق کرده و همچنین اینکار به نتایج بهتری منجر گردد. در این قسمت به بررسی این روش ها می‌پردازیم.

علت تشویق را شفاف کنید

در قدم اول باید برای کودک مشخص شود که به چه دلیل مورد تشویق قرار می‌گیرد. این موضوع می‌تواند بر ناخودآگاه او تاثیر گذاشته و او را بیشتر ترغیب کند. کلی گویی در این مورد باعث می‌شود تا کودک گیج شده  و دیگر رفتار را تکرار نکند. برای مثال اگر از رفتار مرتب و تمیز نگه داشتن اتاق از او راضی هستید؛ بهتر است این مورد را به همین صورت به او بازگو کرده و از او تشکر کنید.

صداقت در تشویق کودک

همچنین در مورد تشویق کودک صادق بوده و اغراق نکنید. برخی از والدین یک کار کوچک و بی اهمیت را بسیار بزرگ جلوه داده و فرزند خود را تشویق می‌کنند. اما این موضوع منجر به بروز اعتماد به نفس کاذب در کودک شده و همچنین از شما متوقع می‌شود که در هر کاری به همان اندازه او را نشویق کنید. از طرفی کودکان متوجه صداقت شده و می‌توانند این تشویق الکلی را متوجه شوند.

لحن آرام و استفاده از کلمات درست

در حین تشویق کودک با لحنی آرام و مهربان با او صحبت کرده و در این مورد زیاده روی نکنید. برخی از افراد به گونه ای نسبت به یک رفتار مثبت واکنش نشان می‌دهند که کودک دچار ترس می‌شود. همچنین بهتر است برای تشویق او از کلمات درست نیز استفاده کنید.

توجه به میزان پیشرفت

بهتر است کودک را برحسب میزان پیشرفت و تلاش او مورد تشویق و تحسین قرار دهید. برخی از والدین به اینکار عادت کرده و بدون توجه به اینکه آیا کودک در حال بهتر شدن است یا نه، اینکار را انجام می‌دهند. این موضوع باعث می‌شوند تا کودک فرایند درست تری را پشت سر بگذارد.

کودک را با گذشته خودش مقایسه کنید

برخی از والدین برای تشویق کودک، او را مجبور به رقابت با دیگران می‌کنند. اما فراموش نکنید که او را باید با گذشته خودش مورد مقایسه قرار دهید و نه با دیگران. اینکار معمولا فشار زیادی را به کودکان وارد می‌کند.

تلاش کودک را تشویق کنید

همیشه نباید برای تشویق کودک به نتایج کارهای آنان توجه کرد. بلکه بهتر است تلاش آنها را نیز در نظر بگیرید. در برخی موارد شاید کودک به طور کامل موفق نشود اما در حال تلاش برای تغییر است. که این نشانه خوبی بوده و باید مورد تشویق قرار گیرد. برای آشنایی با اصول تربیت کودک کلیک کنید.

تشویق بلافاصله بعد عمل مثبت

بر اساس تحقیقات انجام شده در این زمینه، وقتی تشویق کودک بلافاصله بعد از کار مثبت او انجام می‌گیرد؛ نتایج بهتری در پی خواهد داشت. اما نباید اجازه دهید که این موضوع برای کودک تبدیل به عادت شود. چرا که در برخی موارد، امکان تشویق بلافاصله وجود نداشته و همچنین کودک شرطی می‌شود.

یادداشت برداری و جدول بندی

یکی از روش های موثری که والدین می‌توانند در زمینه تشویق کودک به کار برند؛ یادداشت کردن برخی از رفتارها و حتی اهداف کودک است. برای مثال می‌توانند زمانی را برای کودک تعیین کرده و به او بگویند که اگر در این مدت برای دفعات مشخصی اینکار را انجام دهی یک پاداش بزرگ خواهی داشت. البته اینکار برای کودکان بین 3 تا 8 سال کاربرد دارد و همچنین باید با رعایت اصولی انجام گیرد.

تشویق کودک به درس خواندن

یکی از چالش‌های رایج میان والدین، تشویق کودک به درس خواندن و مطالعه است. در ابتدای دوران مدرسه، کودکان متوجه اهمیت این موضوع نیستند به همین دلیل از آن سر باز می‌زنند. در چنین شرایطی والدین و معلمین می‌توانند با تشویق آنها این موضوع را تا حد زیادی برطرف کنند. در این دوران تشویق تلاش کودکان بیشتر از نتایجی که به دست می‌آورند اهمیت دارد. به همین دلیل افراد باید در این مورد به کودک فشار نیاورده و تنها او را برای تلاش بیشتر ترغیب کنند. ‌

سخن پایانی

تشویق کودک و اهمیت دادن به او یکی از مسائل مهم تربیتی است. این موضوع هم در زمان حال کودک و هم آینده او به شکل های مختلفی تاثیر دارد. گاهی والدین با همین کار منجر به شکل گیری و بروز رفتارهای اشتباهی در فرزندان خود می‌شوند. از این رو داشتن اطلاعاتی در این زمینه و همچنین استفاده از آنها بسیار مهم است. همچنین بسیاری از رفتارها را در زمینه های مختلف، با همین روش می‌توان در کودکان ایجاد کرد و یا از بین برد. بهتر است والدین در این مورد با یک مشاوره کودک مشورت کرده و از او کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه تشویق کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: تشویق کودک 



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خوش بینی یکی از ویژگی های مثبت و سازنده محسوب می‌شود که برای افراد انگیزه و امید ایجاد می‌کند. البته به طور کلی دست یابی به چنین خصوصیتی و یا حتی داشتن چنین نگرشی نسبت به زندگی کار آسانی نیست. مخصوصا با توجه به مشکلات زندگی مدرن و دغدغه‌هایی که داریم؛ چنین چیزی ممکن نیست. گاهی افراد تصور می‌کنند که برای موفقیت درزندگی باید بدبین بوده و به همه چیز شک داشته باشند. این تفکر نه تنها درست نبوده؛ بلکه بسیار آسیب زننده نیز هست. همواره خوبی ها و زیبایی در زندگی هستند که با توجه و در نظر گرفتن آنها می‌توان آرامش بیشتری را تجربه کرد. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خوش بینی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

خوش بینی

داشتن ویژگی خوش بینی تا حدی ذاتی بوده و در موارد دیگر اکتسابی است. فراموش نکنید که بروز افکار منفی در ذهن، کاملا طبیعی هستند. همه ما سختی هایی در زندگی تجربه می‌کنیم که منجر به بروز بدبینی و بی حوصلی و یا حتی ناامیدی ما می‌شوند. اما نباید فراموش کنیم که این موقعیت ها موقتی بوده و به زودی همه چیز حل می‌شود. از طرفی با خوش بینی، می‌توان به شکل موثرتری فکر و برنامه ریزی کرد.

در واقع داشتن چنین خصوصیتی مانند نگاه کردن به نیمه پر لیوان در شرایط سخت است. البته نمی‌توان از این طرز تفکر در همه جا و هر شرایطی استفاده کرد؛ چرا که زیاده روی در آن نیز باعث بروز مشکلاتی می‌گردد.  برای اطلاع از راه های فراموشی خاطرات بد کلیک کنید.

تاثیرات خوش بینی بر زندگی

 

خوش بینی در زندگی منجر به بروز اتفاقات مثبتب زیادی می‌گردد. شاید همه ما فقط به نتایج قابل مشاهده آن مثل موفقیت در کاری توجه کنیم. اما به طور کلی این موضوع در دراز مدت نیز باعث مسائل زیادی می‌گردد. برخی از این موضوعات، شامل موارد زیر می‌شوند.

  • ایجاد آرامشی عمیق در زندگی
  • افزایش اعتماد به نفس و اعتماد به توانایی های خود
  • جلوگیری از بروز بسیاری مشکلات روانی مانند افسردگی و اضطراب
  • بالا رفتن تمرکز
  • داشتن آمادگی برای موقعیت های مختلف
  • بالا رفتن میزان انگیزه و انرژی برای انجام وظایف
  • افزایش طول عمر

خوش بینی سمی

از طرفی، برخی از افراد در خوش بینی و مثبت اندیشی زیاده روی کرده و دچار خوش بینی سمی می‌گردند. چنین افرادی معمولا همه چیز را به محیط و زمان واگذار کرده و هیچ تلاشی برای بهبودی اوضاع نمی‌کنند. فراموش نکنید که خوش بینی به تنهایی نمی‌تواند هیچ مشکلی را حل کند. بلکه افراد باید علاوه بر داشتن چنین تفکری، تلاش نیز بکنند.

برای مثال شخصی که زودی امتحان مهمی دارد و اصلا برای آن آمادگی کسب نمی‌کند؛ چرا که معتقد است همه چیز به خوبی پیش رفته و او قطعا موفق می‌شود. این فرد درگیر نوع آسیب زننده خوش بین بودن، شده است. اما بدون تلاش کردن، موفقیت امکانپذیر نیست و افراد باید در کنار تلاش و کوشش، رویکرد مثبت نیز داشته باشند.

ویژگی های افراد خوش بین در زندگی

به طور کلی افراد خوش بین در زندگی دارای ویژگی های اخلاقی هستند که تمایز آنها با دیگران را مشخص می‌کند. چنین افرادی به زندگی و چالش های آن در هر شرایطی علاقمند هستند. از وجود حقیقت فرار نکرده و به وقوع اتفاقات خوب، دیر یا زود باور دارند. بعد از هر شکست و ناکامی دوباره تلاش را سر گرفته و به راحتی ناامید نمی‌شوند. از طرفی شاد و خوش رو هستند و هرگز گلایه نمی‌کنند. این افراد قطعا از سلامت جسمانی و روانی بالاتری برخوردار هستند.

چگونگی خوش بینی در زندگی

 

روش های زیادی برای تقویت خوش بینی در افراد وجود دارد. البته فراموش نکنید که نمی‌توان به طور ناگهانی افراد را تغییر داده و از یک آدم بدبین به فردی خوش بین تبدیل کرد. این دو، دو سوی یک پیوستار هستند که درون ما نهادینه شده اند. در واقع همه ما هر دو ویژگی ها را داشته و در مواقع مختلف از آنها استفاده میکنیم.اما برای دستیابی به خوش بینی، می‌توان از روش های زیر استفاده کرد. برای استفاده از روش اهمیت ندادن به حرف دیگران کلیک کنید.

◀بررسی افکار

در ابتدا بهتر است افراد، افکار خود را به شکلی واقع بینانه و دقیق بررسی کنند. در واقع این موضوع را در نظر بگیرند که آیا واقعا دیدگاه آنها درست منطقی است و یا افراطی است!؟ این موضوع شاید نیاز زمان و انرژی زیادی داشته و موضوعات زیادی را در زندگی افراد تغییر دهد؛ اما قطعا به نتایج خوبی منجر خواهد شد.

◀درمان نشخوار فکری

یکی دیگر از گامهای مهم در ایجاد خوش بینی، درمان نشخوار فکری است. در واقع مرور کردن و به یادآوردن مکرر است که افراد را در معرض بدبینی و حتی شکاکی سوق می‌دهد. به همین دلیل بهتر است افراد سرعت و همچنین محتوای افکار خود را کنترل کنند.

◀درس از گرفتن از گذشته

درس گرفتن و یا حتی فکر کردن به گذشته، می‌تواند باعث خوش بینی در افراد شود. چرا که افراد در چنین شرایطی به این موضوع فکر می‌کنند که در گذشته سختی های آنان به پایان رسیده و یا از مشکلات گذر کرده اند؛ پس این موضوع بر دیگر نیز ممکن است. برای جلوگیری از بروز نگرانی از آینده کلیک کنید.

◀استفاده از جملات و عبارات انگیزشی

کلمات، تاثیر زیادی بر سلامت روان ما دارند. استفاده از عبارات و جملات مثبت و یا حتی شنیدن آنها می‌تواند تا حد زیادی بر افکار ما تاثیر بگذارد. بهتر است خود را در معرض جملات مثبت و انگیزشی گذاشته و به عبارات منفی فکر نکنید.

◀تغییر محیط اطراف

محیط اطراف نیز می‌تواند تغییرات زیادی در روحیات ما ایجاد کند. از طرفی بهتر است برای مدت زمان طولانی در یک مکان ساکن نماند و به طور مداوم حرکت کرد. جابه جایی باعث می‌شود که موضوعات مختلفی فکر کنیم و همین افکار ما را از یکنواختی خارج می‌کند. همچنین اطلاعات ورودی به مغز خود را نیز محدود کنید.

◀معاشرت با افراد خوش بین

اینکه ما بتوانیم در معرض جملات و عبارات مثبت قرار گیریم؛ مستلزم حضور میان افراد خوش بین است. خوش بینی اطرافیان، می‌تواند ما را نیز خوش بین کرده و افکار ما را تغییردهد. اگر اطراف پر از اخبار بد و انرژی های منفی باشد؛ انرژی زیادی از ما می‌گیرد.

◀خودمراقبتی

از خودتان مراقبت کرده و خودتان را دوست داشته باشید. اگر می‌خواهیم نسبت به اطرافمان خوش بین باشیم؛ در ابتدا باید نسبت به خود خوش بین باشیم. این موضوع هم باید در مورد جسم و هم روان مان صورت گیرد. با انجام کارهایی مانند مراقبه، ورزش، اهمیت به تغذیه و… در ابتدا به خود احساس خوبی پیدا کرده و بعد به دیگران.

◀برنامه ریزی و هدفمندی

یکی دیگر از مسائلی که باعث تقویت خوش بینی در ما می‌شود؛ داشتن برنامه و هدف است. بهتر است افراد نسبت به آینده خود بی توجه نبوده و واقع بین باشند. در واقع اینجاست که خوش بینی سمی می‌تواند افراد را در معرض مشکلات زیادی قرار دهد. چرا که آنها هیچکاری نکرده و امید دارند که با خوش بینی آینده آنها پر از موفقیت باشد.

◀کمک گرفتن از یک مشاور

در نهایت افراد می‌توانند برای تغییر نحوه تفکر خود در مورد مسائل مختلف، از یک روانشناس کمک گرفته و اینکار را به صورت اصولی انجام دهند. همچنین از خوش بینی سمی نیز جلوگیری کرده و با جنبه های مختلف روان خود، آگاه شوند. پذیرش افکار و همچنین انجام اقداماتی در مورد آنها، تنها با کمک درمانگر امکانپذیر است.

سخن پایانی

خوش بینی نیاز به خودشناسی و همچنین کنترل افکار و احساسات دارد. از طرفی فراموش نکنید که از بین بردن افکار منفی به طور کامل امکانپذیر نیست. به همین دلیل باید در این مورد با کمک یک متخصص اقدام کنید. زمان و انرژی کافی به این موضوع اختصاص داده و تلاش کنید. قطعا فرایند تغییر کردن با سختی های زیادی همراه است. اما بعد از مدتی به شرایط جدید عادت کرده و همچنین تاثیرات آن را بر خود و حتی دیگران مشاهده می‌کنید. بهتر است فشار زیادی به خود وارد نکرده و همچنین واقعیت را نیز بپذیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خوش بینی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: چطور خوش بین باشیم؟



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

حرف زدن با خود در بیشتر موارد، رفتاری طبیعی بوده و برای همه ما پیش می‌آید. گاهی حتی متوجه آن نیستیم و کاملا ناخودآگاه است. لحظه ای به خودمان می‌آییم و متوجه می‌شویم در حال صحبت با خودمان هستیم. اما به هر حال اگر این رفتار مکررا تکرار شود و یا با نشانه های دیگری همراه باشد؛ باید در مورد آن نگران بود. بسیاری اینکار را به حرف زدن با دیگران ترجیح می‌دهند. اما فراموش نکنید که صحبت با دیگران، بخش مهمی از برقراری ارتباط با آنهاست و به عنوان موجودات اجتماعی به اینکار نیاز داریم. نباید خود را از صحبت کردن با دیگران محروم کرد و یا به این دلیل خود را مورد سرزنش قرار داد. افراد باید با دلایل این موضوع آشنا شده و آن را کنترل کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه حرف زدن با خود می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

حرف زدن با خود

حرف زدن با خود می‌تواند گاهی تاثیرات مثبتی داشته و به افراد کمک کند. در پژوهشی که در این زمینه انجام شده است؛ مشخص گردید؛ افرادی که در دنبال کردن وسایل شان با خودشان صحبت می‌کنند؛ زودتر، وسیله مورد نظر را پیدا می‌کنند. حتی در مواردی اگر محتواهای این مکالمات انگیزشی و مثبت نیز باشند؛ بازهم می‌توانند به نتایج و رفتارهای خوبی منجر شوند.

خودگویی ها انواع مختلفی داشته و به صورت های متفاوتی بروز می‌کنند. البته در بیشتر موارد افراد از این روش برای سرزنش کردن خود استفاده می‌کنند و آن را به صورت منفی به کار می‌برند. اما اینکار می‌تواند به عنوان یک مکانزیم دفاعی عمل کرده و توجه و تمرکز افراد را افزایش دهد. برای اطلاع از راه های اهمیت ندادن به حرف دیگران کلیک کنید.

انواع حرف زدن با خود

 

همانطور که پیش تر هم گفته شد؛ حرف زدن با خود انواع مختلفی داشته و به شکل های متفاوتی بروز می‌کند. برخی از این انواع، شامل موارد زیر می‌شوند. برای اطلاع از انواع چیزهای خصوصی که نباید به دیگران گفت کلیک کنید.

حرف زدن با خود به صورت مثبت

در این حالت، افراد در حرفزدن با خود، از جملات مثبت و انگیزشی استفاده کرده و خود را تشویق می‌کند. همچنین آنها از این روش برای کاهش استرس و اضطراب خود نیز استفاده می‌کنند. البته شرایط محیطی نیز در این مورد تعیین کننده است و فرد نمی‌تواند همواره خودگویی مثبت داشته باشد. ‌

حرف زدن با خود به صورت منفی

در خودگویی های منفی، افراد در بیشتر موارد خود را سرزنش کرده و یا از خود انتقاد می‌کنند. این مورد می‌تواند تاثیرات بسیاری مخربی بر این موضوع داشتهه باشد.

حرف زدن با خود خنثی

برخی از افراد تنها وقایع روزانه را برای خود بازگو می‌کنند و سخنان آنها هیچ محتوای مثبت و منفی یا منفی ندارد. از طرفی گاهی شاید این مکالمات شنیده نشود؛ اما در ذهن افراد اتفاق می‌افتد.

فواید حرف زدن با خود

حرف زدن با خود، به طور کلی فواید و آثارمثبتی دارد که روانشناسان معتقدند که این اتفاق بیشتر در مواقعی می‌افتد که افراد این صداها را در سر خود می‌شوند. اما به هر حال اینکار تاثیر خود را بر مغز گذاشته و به برخی احساسات خوبی منتقل می‌کند. چند مورد از فواید حرف زدن، شامل موارد زیر می‌شود.

حرف زدن با خود باعث تحریک حافظه و تقویت آن می‌شود

تمرکز افراد افزایش می‌یابد

اینکار باعث تحلیل و بررسی بیشتر افکار و همچنین بیشتر فکر کردن در مورد محتویات افکار می‌شود.

بر اساس تحقیقات انجام شده حرف زدن با خود مخصوصا در کودکان باعث بالارفتن کیفیت یادگیری می‌گردد.

اعتماد به نفس افراد را افزایش می‌دهد

اینکار استرس را کاهش داده و آرامش بیشتری از لحاظ روانی ایجاد می‌کند.

حرف زدن با خود نشانه چیست؟

در برخی موارد باید در مورد حرف زدن با خود نگران شد و در این زمینه اقداماتی انجام داد. برخی از افراد این رفتار را جدی نگرفته و برای سالهای زیادی است که درگیر آن هستند. در واقع اگر این رفتار بسیار شدید باشد و همچنین علائم دیگری نیز با آن همراه گردد؛ می‌تواند مشکلات زیادی را برای افراد ایجاد کند. برای مثال یکی از نشانه های اصلی اسکیزوفرنی، خودگویی هایی است که فرد با خود دارد. همچنین اینکار گاهی تبدیل به نشخوار فکری می‌گردد. به همین دلیل باید این رفتار را کنترل کرده اجازه پیشروی به آن را نداد.

دلایل حرف زدن با خود

همچنین افراد به دلایل مختلفی حرف زدن با خود را انتخاب می‌کنند. البته اینکار همیشه هم انتخابی نیست. در این قسمت به بررسی این دلایل می‌پردازیم.

1️⃣منزوی بودن

افرادی که منزوی بوده و دوستان زیادی ندارند؛ معمولا بیشتر احتمال دارد که به سراغ حرف زدن زدن با خود بروند. آنها تصور می‌کنند که اینکار جایگزینی خوبی برای صحبت کردن با دیگران و مورد قضاوت قرار گرفتن است. اما صحبت کردن با دیگران می‌تواند مسائل زیادی را به ما بیاموزد. برای آشنایی با راه های ارتباط کلامی کلیک کنید.

2️⃣ابتلا به مشکلات روانی و شناختی

از طرفی همانطور که گفته شد؛ حرف زدن با خود یکی از نشانه های ابتلا به بیماری های روانی مختلف مانند اسکیزوفرنی است. پس افرادی که به این بیماری ها مبتلا هستند؛ طبیعی است که چنین رفتاری را از خود بروز دهند.

راهکارهایی برای مواجهه و کنترل حرف زدن با خود

 

اگر چه حرف زدن با خود فوایدی دارد؛ اما بهتر است افراد این رفتار را در خود کنترل کرده و حتی از بین ببرند. روش های مختلفی در این زمینه وجود دارد. اما به طور کلی افراد می‌توانند در ابتدا دلایل اینکار را شناسایی کرده و در قدم بعدی از این راهکارها استفاده کنند.

استفاده از عبارات و کلمات مثبت

برای اینکه افراد بتوانند از حرف زدن با خود به عنوان روشی موثر استفاده کنند و سلامت روان خود را بالاتر ببرند؛ می‌توانند در این خودگویی ها از عبارات و کلمات مثبت استفاده کنند. آنها می‌توانند بدین وسیله خود را تشویق کرده و باعث تقویت روحیه خود گردند.

نوشتن افکار

قدم بعدی نوشتن افکار است. اینکار تا حد زیادی از حرف زدن با خود جلوگیری می‌کند. در واقع نوشتن سرعت افکار را کندتر کرده و اجازه می‌دهد که آنها را به صورت درست تخلیه کنند.

سوال پرسیدن

در حین حرف زدن با خود، افراد می‌توانند از خود سوالاتی نیز بپرسند. اینکار آنها را به فکر کردن بیشتر تشویق کرده و باعث می‌شود تا کمی تامل کنند.

پرت کردن حواس

همچنین برای از بین بردن این عادت رفتاری، افراد می‌توانند در زمانی که احساس می‌کنند دوباره در حال انجام اینکار هستند و یا به انجام آن تمایل دارند؛ حواس خود را پرت کار دیگری کنند.

صحبت کردن با دیگران

از طرفی افراد می‌توانند به جای صحبت کردن با خود، با فرد دیگری صحبت کرده و افکار خود را به اشتراک بگذرانند. اینکار نه تنها باعث برقراری ارتباط با دیگران می‌گردد؛ بلکه افکار را نیز تا حد زیادی کنترل می‌کند.

سخن پایانی

در بیشتر موارد حرف زدن با خود، یک رفتار طبیعی تلقی می‌شود و مورد غیر طبیعی محسوب نمی‌شود. فردی که در افکار خود غرق شده و یا تحت فشار است؛ یکی از واکنش هایی که نشان می‌دهد؛ همین کار است. البته باید این رفتار را کنترل کرده و حتی از یک روانشناس نیز کمک گرفت. از طرفی این رفتار همیشه به معنی نشانه ای برای یک بیماری نیست و یا به اختلال خاصی منجر نمی‌شود. اما به هر حال نباید برای مدت طولانی و به صورت شدید این رفتار ادامه پیدا کند.

برای دریافت مشاوره در زمینه حرف زدن با خود می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: حرف زدن با خود در تنهایی نشانه چیست



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مهارت جرات ورزی شیوه رفتاری است که افراد بدون اینکه دیگران را ناراحت کنند، حرف دل خود را بیان می‌کنند. این مهارت نیاز به آموزش دارد که در حوزه مهارت‌های اجتماعی و ارتباطی تاکید می‌کنند. کسانی که مهارت های جرات ورزی را آموزش دیده اند اعتماد به نفس بالایی دارند. اما بعضی ها به شیوه منفعلانه و پرخاشگرانه رفتار می‌کنند؛ که رفتار آن‌ها نشان از فقدان اعتماد به نفس و ناتوانایی در ارتباط با دیگران است.

کسانی که تکنیک ها و مهارت جرات ورزی را آموزش دیده اند؛ همیشه در مورد خود احساس بهتری دارند و تعاملات بین فردی آنها نیز مثبت است. جرات ورزی یعنی ایستادن برای آنچه که اعتقاد دارید. اگر به دنبال تکنیک های جرات ورزی هستید، بهتر است که از روانشناس کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهارت جرات‌ورزی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

مهارت جرات ورزی چیست؟

 

از نظر شما جرات ورزی چیست؟ جرات ورزی به یعنی بتوانید به شیوه ای مثبت و آرام برای احقاق حق خود یا دیگران قدم بردارید. بدون اینکه به طور منفعلانه و پرخاشگر ناحق را بپذیرید. اما برای اینکه بتوانید جرات ورز شوید؛ نیاز به آموزش برخی از مهارت ها دارید. کسانی که تکنیک ها و مهارت جرات ورزی را به خوبی می‌شناسند؛ بدون اینکه دیگران را ناراحت کنند حرف خود را می‌زنند.

مهارت جرات ورزی به افراد اعتماد به نفس می‌دهد و باعث تقویت ارتباط با دیگران می‌شود. این مهارت نیاز به آموزش دارد. که در این مقاله چگونگی یادگیری آن را شرح داده ایم. اگر علاقه به آشنایی با این تکنیک ها را دارید؛ تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

تکنیک ها و مهارت جرات ورزی چیست؟

 

مهارت جرات ورزی یک سری فنون کلی دارد که در این بخش مقاله توضیح داده ایم. برای اینکه جرات ورزانه رفتار کنید، باید مهارت های زیر را به خوبی آموزش ببینید.

مه آلود کردن

از تکنیک ها و مهارت جرات ورزی می‌توان به مه آلود کردن اشاره کرد. این فن در صورتی سودمند است که دیگران به عادت به بازی دادن یا پرخاشگرانه رفتار می‌کنند. در این روش هدف پاسخ آرام و حداقلی است. در واقع باید از جملاتی استفاده کنید که دفاعی نیست اما باعث آشتی می‌شود. همچنین همزمان با خواسته های طرف مقابل موافق نیستند. در واقع مه آلود کردن به معنای موافق بودن با هرگونه حقیقتی است که می‌تواند در جملات باشد؛ حتی اگر این جملات انتقادی باشد. در ادامه مثال های فن مه آلود کردن را توضیح داده ایم.

مثال: بنظرت ساعت چنده الان؟ تقریبا 1 ساعت دیر رسیدی؛ خسته شدم از بس که منو نا امید می‌کنی.

پاسخ مه آلود: درسته من دیرتر از آنچه انتظار داشتم رسیدم؛ و می‌بینم که این کار من تورو حسابی ناراحت کرده.

ناراحت؟ معلومه که ناراحتم، خیلی انتظار کشیدم. واقعا باید بیشتر به بقیه هم فکر کنی.

پا فشاری | مهارت جرات ورزی

یکی از روش‌های مهارت جرات ورزی، پافشاری است. در این روش بارها و بارها باید تکرار کنید؛ اما بدون اینکه عصبانی شوید، صدای خود را بالا ببرید، با مسائل جانبی درگیر شوید و یا لحن خود را بالا ببرید. برای اینکه با روش پا فشاری بیشتر آشنا شوید؛ به مثال زیر توجه کنید.

مثال: تصور کنید جنس معیوب را به فروشنده پس فرستاده اید. و مکالمه به شیوه زیر پیش می‌رود:

خریدار: من هفته پیش این کیف رو خریدم، و بندهاش باز شد. لطفا پول من رو پس بدید!

فروشنده: به نظر می‌رسه که خیلی وسیله داخل این کیف گذاشید. گنجایش این کیف زیاد نیست.

پاسخ تکنیک پا فشاری خریدار: من فقط یک هفته این کیف رو داشتم و معیوب است. لطفا هزینه را عودت دهید.

پاسخ فروشنده: نمی‌تونید انتظار داشته باشید که من بعد از خراب شدن کیف پول شما رو پس بدم!

پاسخ دوباره خریدار: فقط یک هفته بعد بندها در رفتند، من درخواست عودت پول دارم.

تکرار مداوم درخواست باعث می‌شود که بحث از موضوع خود دور نشود. در این روش باید آرام بمانید، خیلی روشن باشید، تسلیم نشوید و سر اصل مطلب بمانید. و در صورتی مصالحه را بپذیرید که نتیجه باعث خوشحالی شما شده باشد.

پرس و جوی مثبت

از دیگر روش های مهارت جرات ورزی، پرس و جوی مثبت است. این فن ساده برای برخورد با نظرات مثبت است. اغلب افراد در پاسخ به ستایش و تحسین دیگران با مشکل روبرو می‌شوند. مخصوصا کسانی که احساس بی کفایتی می‌کنند و عزت نفس پایینی دارند. یا وقتی که با نظرات مثبت دیگران توجیه نمی‌شوند. اصل رفتار این است که در زمان مناسب به دیگران بازخوردهای مثبت بدهید. به مثالی که در ادامه توضیح داده ایم دقت کنید.

گیرنده: غذای امروز عالی بود، خیلی هم خوشمزه بود.

فرستنده: ممنونم، بله خوب بود. فقط اینکه دقیقا کدام بخش غذا باب میل شما بود؟

پرس و جوی منفی | مهارت جرات ورزی

از دیگر روش های مهارت جرات ورزی، پرس و جوی منفی است. این روش در برخورد با انتقادات استفاده می‌شود. شاید برخورد با انتقادات دشوار باشد اما برای اینکه بیشتر نسبت به این انتقادها آگاه شویم؛ از پرس و جوی منفی استفاده می‌کنیم. که در ادامه با مثال توضیح داده ایم.

گیرنده: غذای ارسالی غیر قابل خوردن بود، اصلا یادم نمیاد غذا به این افتضاحی خورده باشم.

فرستنده: بهترین غذایی که طبخ کرده بودم، نبود. اما ذکر کنید که دقیق با چه چیزی مشکل داشتید؟

کلام آخر

با توجه به مثال هایی که در روش های مهارت جرات ورزی زده شد؛ متوجه رفتار مناسب شده اید. این روش ها جایگزین رفتارمنفعلانه وپرخاشگرانه است. که کلید اصلی آن آرامش و صبر است. اگر شما فردی هستید که همیشه رفتارهای پرخاشگرانه از خود بروز می‌دهید؛ بهتر است که از روانشناس کمک بگیرید تا این رفتار کاهش پیدا کند. سپس در کمال آرامش از تکنیک‌های جرات مندی کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهارت جرات‌ورزی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: مهارت جرات ورزی 



:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خواباندن کودک نیاز به عشق و مهارت دارد. بسیاری از مادرانی که برای اولین بار فرزند دار شده اند؛ شیوه خواباندن کودک را نمی‌دانند. و تنها به شیردادن نوزاد متکی هستند. یکی از تکنیک ها این است که مادر باید زمان شیردهی را در طول روز طولانی تر کند و بعد برای خواب بهتر کودک یک روال خواب منظمی درست کند.

اغلب کودکان علاقه دارند تا در جایی با تکان‌های آرام به خواب بروند. مثلا علاقه دارند تا در ماشین بخوابند. یا برخی با قنداق کردن خواب بهتری را تجربه می‌کنند. روش‌های متفاوتی برای خواباندن کودک وجود دارد. فقط والدین باید از این روش ها آگاه باشند و تمامی آن‌ها را امتحان کنند. تا به شناسایی بهترین راهکار برای خوابیدن نوزاد برسند. برای اینکه با روش های خواب نوزاد آشنا شوید بهتر است از روانشناس کودک راهنمایی بگیرید. جهت دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خواباندن کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

خواباندن کودک چگونه است؟

 

خواباندن کودک یکی از چالش های وسیع والدین می‌باشد. با وجود اینکه بچه داری یکی از اتفاقات فوق العاده و شیرین است. اما چالش های بزرگی نیز با خود به همراه دارد. کودک نیازمند خواب، استراحت، خوراک و پوشاک است. که تهیه تمامی موارد مورد نیاز کودک والدین را با دغدغه روبرو می‌کند. فرزند پروری مسئولیت سنگینی دارد و همه افراد قبل از بچه داری باید از پس این مساله بر بیایند. برای اینکه به عنوان والد فرزند خود را به خوبی تربیت کنید؛ نباید از کلاس های آموزشی غافل شوید.

حتی برای خواباندن کودک نیز آموزش های مهمی وجود دارد که والدین باید از آن آگاه باشند. در غیر اینصورت حتی خواب نوزاد برای آنها دردسر خواهد شد. مخصوصا زمانی که خواب نوزاد ریتم منظمی ندارد و مرحله بی خوابی های شبانه را تجربه می‌کنند. برای اینکه خواباندن کودک برای شما آسان باشد، در این مقاله روش های اصولی را توضیح داده ایم. جهت کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

چگونه نوزاد تازه متولد شده را بخوابانیم؟

برای خواباندن کودک باید به برخی نکات توجه کنید که در این بخش مقاله به آنها اشاره کرده ایم.

  • در اقدام اول باید صبور باشید.
  • روتین منظم خواب داشته باشید.
  • اجازه چرت های روزانه را بدهید.
  • از پستانک کمک بگیرید.
  • مسئولیت خواباندن کودک را با همسر تقسیم کنید.
  • پوشاک شبانه را سریعا تعویض کنید.
  • اتاق خواب کودک را خنک نگه دارید.
  • نوزاد را قنداق کنید.
  • محیط آرام بخشی را برای خواب انتخاب کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بغل کردن نوزاد کلیک کنید.

برای خواباندن کودک چه راهکارهایی وجود دارد؟

 

جهت اینکه آسان خواباندن کودک برای شما به رویا تبدیل نشود، راهکارهایی را در ادامه توضیح داده ایم. از راهکارهای زیر استفاده کنید تا بهداشت خواب کودک منظم باشد.

برنامه خواب منظم تنطیم کنید

برای خواباندن کودک باید برنامه خوابی منظمی داشته باشید. برای این کار باید نیازهای کودک را بشناسید. و بسته به سن کودک برنامه خواب او را تنظیم کنید. در این بخش به ساعت خواب کودک زیر 5 سال اشاره کرده ایم.

? نوزاد 0 تا 2 ماهه: به 10 تا 18 ساعت خواب در طول روز نیاز دارد.

? نوزاد 2 تا 12 ماهه: به 14 تا 15 ساعت خواب در روز نیازمند است.

زمان خواب برای کودک برنامه ریزی کنید | خواباندن کودک

برای خواباندن کودک باید زمان خواب برنامه ریزی کنید. زمان خواب کودک باید ثابت باشد و طبق روال همیشه کودک را در زمان مناسب خود بخوابانید. با این کار چرخه خواب کودک را منظم می‌کنید. برای اینکار باید چرت روزانه، شیر و سن کودک را مد نظر قرار دهید. و در دو ماه اول نگران تنظیم خواب او نباشید.

قبل از خواب کودک را آرام کنید

برای خواباندن کودک لازم است که قبل از آن هماهنگی های او برای آرام سازی را انجام دهید. اغلب نوزادان برای خواب نیازمند آرامش هستند. بنابراین بهتر است که به نکات زیر توجه کنید.

همه صداهای بلند را خنثی کنید.

حداقل از 2 ساعت قبل کودک را برای خواب آماده کنید.

پشت کودک را ماساژ دهید و با او صحبت کنید.

نور اطراف اتاق را کم کنید.

محیط مناسبی برای خواب کودک انتخاب کنید

یکی از کارهایی که باید برای خواباندن کودک انجام دهید، انتخاب محیط مناسب است. برای اینکه محیط مناسبی برای خواب کودک انتخاب کنید؛ به نکات زیر توجه داشته باشید.

دمای اتاق را بین 18.3 تا 23.8 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

هر وسیله ای که خواب کودک را بهم می‌ریزد از اتاق خارج کنید.

از لامپ با نور کم استفاده کنید.

در حالت نیمه هوشیار کودک را در تخت قرار دهید

خواباندن کودک اصولی خاصی دارد. مثلا زمانی که هنوز کودک بیدار است؛ او را به تخت ببرید. این روش خواباندن به کودک کمک می‌کند که محل خواب خود را تنظیم کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اصول تربیت کودک کلیک کنید.

چرخه خواب نوزاد را شناسایی کنید | خواباندن کودک

خواباندن کودک نیازمند آگاهی از چرخه خواب است. هر کودکی بر اساس سن خود نیاز به غذا و خواب دارد. برای درک این موضوع در ادامه به نکات توجه کنید.

  • نوزادان پس از رسیدن به وزن 5 کیلوگرم، نیازی به تغذیه شبانه ندارند.
  • نوزاد تازه متولد شده بیشتر غذا می‌خورد و بعد از شیر خوردن 3 ساعت می‌خوابد.
  • بین دو تا سه ماهگی فرزند شاید نیازمند تغذیه اضافی در شب باشد.
  • بعد از 4 ماهگی اغلب کودکان به تغذیه در شب نیاز ندارند.

قبل از خواب نوزاد را سیر کنید

برای خواباندن کودک لازم است که شکم او را سیر کنید. شیر دادن به نوزاد کمک می‌کند تا در طول خواب بیدار نشود.

به کودک پستانک دهید

یکی از کارهایی که به خواباندن کودک کمک می‌کند، پستانک است. مکیدن پستانک کودک را آرام می‌کند و اجازه می‌دهد که بدون درخواست شیر به راحتی بخوابد.

کودک را قنداق کنید | خواباندن کودک

از راه های عالی برای خواباندن کودک، قنداق کردن است. این کار مانع بیدار شدن کودک می‌شود و او را آرام تر می‌کند.

کلام آخر

خواباندن کودک از دغدغه های والدین است. برای اینکه بتوانید به کودک کمک کنید تا خواب آرامی را تجربه کند؛ باید به اصول و تکنیک های ذکر شده در این مقاله توجه کنید. حتما با روانشناس در این زمینه صحبت کنید تا کودک و رفتار شما مورد ارزیابی قرار بگیرد. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خواباندن کودک می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: خواباندن کودک



:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج فامیلی یا ازدواج با غریبه کدام بهتر است؟ در بیشتر پژوهش ها مشخص گردید که در جوامع بسته بیشتر شاهد بروز ازدواج های فامیلی هستیم. اینکه کدام علت و کدام معلول هستند؛ هدف ما برای بررسی در این مقاله نیست. اما به طور کلی باید بدانید که موانع زیادی بر سر این ازدواج خواهد بود که باید به آن‌ها فکر کنید. شاید شما فامیل خود را بهتر از هر فرد دیگری بشناسید؛ اما در مورد ازدواج همه چیز متفاوت خواهد بود. از این رو باید برای ازدواج به چیزی بیشتر از احساسات و یا روابط خانوادگی تان فکر کنید. همچنین حتما از یک متخصص نیز کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج فامیلی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

ازدواج فامیلی در روانشناسی

 

در بررسی موضوع ازدواج فامیلی در روانشناسی باید ابعاد گسترده تری مانند اجتماعی، فرهنگی، اعتقادی و حتی مالی را در نظر داشته باشیم. علم روانشناسی این نوع از ازدواج را منع نمی‌کند و یا نمی‌گوید که در صورت شروع این رابطه حتما مشکلاتی ایجاد می‌شوند. اما پیشنهاد می‌کند که فارغ از رابطه خانوادگی خود با طرف مقابل باید به طور جداگانه به هریک از این موضوعات فکر کرد. همچنین بهتر است زوجین پیش از تصمیم گیری قطعی در این مورد حتما از مشاوره پیش از ازدواج استفاده کرده و برای این موضوع به اندازه کافی زمان بگذارند. برای آشنایی بیشتر با انواع ازدواج کلیک نمایید.

پیامدهای ناشی از ازدواج فامیلی

 

در ابتدا بهتر است به پیامدهای ناشی از ازدواج فامیلی و مشکلاتی که احتمالا در انتظارتان خواهد بود؛ فکر کنید. با اینکه هیچ یک از این شرایط قطعی نیستند و به این معنا نیست که در صورت ازدواج فامیلی قطعا این مشکلات به وجود خواهند آمد. اما در هر صورت باید این احتمالات را در نظر گرفت و به آنها فکر کرد. در این قسمت به توضیح برخی از این مشکلات خواهیم پرداخت. برای آشنایی بیشتر با مفهوم روانشناسی ازدواج کلیک نمایید.

بروز مشکلات ژنتیکی برای فرزندان

یکی از بزرگترین مشکلاتی که در مورد ازدواج فامیلی وجود دارد؛ مشکلات ژنتیکی هستند. چرا که در صورت ازدواج با فامیل شباهت های ژنتیکی بین افراد بیشتر شده و احتمال اینکه فرزندان دچار مشکلات مختلف شوند؛ 30 درصد بیشتر از ازدواج های فامیلی است.

دخالت های بیشتر خانواده ها | ازدواج فامیلی

در حالت عادی یکی از چالش هایی که زوجین تجربه می‌کنند؛ دخالت های خانواده هاست. حال آنکه با ازدواج فامیلی، خانواده دو طرف نیز ارتباط نزدیک تری با یکدیگر داشته و حتی با خود زوجین نیز فامیل هستند. از این رو بیشتر به خود این اجازه را می‌دهند که در مورد مسائل مختلف مداخله کرده و به حریم خصوصی زوجین وارد شوند. از طرفی کنترل کردن این موضوع نیز سخت تر از ازدواج غیر فامیلی است.

توهم شناخت

در صورت ازدواج فامیلی ، افراد مخصوصا پیش از ازدواج این توهم را دارند که به خوبی یکدیگر را شناخته و همه چیز را در مورد یکدیگر می‌دانند. در صورتی که قبل تر هم گفتیم که شناخت برای ازدواج چیزی بیشتر از اطلاعاتی است که از دوران کودکی از طرف مقابل خود داشته اید. به همین دلیل نباید تنها به رابطه خونی و یا غیر خونی که با طرف مقابل خود دارید؛ اتکا کنید و زمان کافی برای شناخت یکدیگر اختصاص ندهید.

کمتر شدن پذیرش میان افراد | ازدواج فامیلی

یکی از نتایج تحقیقات در مورد ازدواج فامیلی، این است که پذیرش میان افراد کمتر شده و همواره یکی از طرفین فکر می‌کند که می‌تواند همه چیز را در مورد طرف مقابل خود پیش بینی کند. از این رو رفتارهای جدید را از او نپذیرفته و حتی دچار شوک می‌شود. این موضوع بیشتر به دلیل همان توهم شناخت، میان افراد ایجاد می‌گردد.

حل اختلافات سخت تر می‌شوند

به دلیل تنیدگی خانواده ها در ازدواج فامیلی با یکدیگر، و احتمالا دخالت های بیشتر آنان، حل اختلافات و تعارضات بسیار سخت تر خواهد شد. چرا که به غیر از دو نفر، افراد دیگری هم هستند که باید در مورد موضوع پیش آمده نظر داده و یا حتی مداخله کنند. به همین دلیل یک مشکل کوچک و پیش پا افتاده بسیار سخت تر از حالت عادی به نظر می‌رسد. برای اطلاع از چگونگی نقش خانواده در ازدواج کلیک نمایید.

جدایی سخت تر خواهد بود | ازدواج فامیلی

بیشتر افراد تصور می‌کنند به این دلیل میزان طلاق در ازدواج های فامیلی کمتر است که خانواده ها یکدیگر را شناخته و زوجین راحت تر باهم کنار می‌آیند؛ در صورتی که معمولا در چنین ازدواج هایی به این دلیل که افراد برای جدایی از فشارهای اطرافیان می‌ترسند و یا ترس از آبرو دارند؛ طلاق را انتخاب نمی‌کنند. در این حالت یکی از طرفین فداکاری بیمارگونه را انتخاب کرده و سعی می‌کند رابطه را به هر قیمتی ادامه دهد.

مزایای ازدواج فامیلی

اما ازدواج فامیلی همیشه هم بد نیست. گاهی یک ازدواج فامیلی دوام و کیفیت بسیار بیشتری نسبت به ازدواج با غریبه دارد. برخی از این مزایا شامل موارد زیر هستند.

شناخت بیشتر افراد از یکدیگر: طبیعتا در ازدواج فامیلی دوره آشنایی سریعتر طی می‌شود؛ چرا که افراد شناختی نسبی از یکدیگر دارند.

بروز مشکلات فرهنگی کمتر: احتمالا فرهنگ های دو خانواده بیشتر به یکدیگر نزدیک بوده و از این لحاظ کمتر دچار مشکل خواهند شد.

اشتراک بیشتر افراد از نظر مالی: در یک خانواده، وضع اقتصادی افراد نیز به یکدیگر شباهت های زیادی دارد. به همین دلیل باید انتظار مشکلات کمتری را از این لحاظ هم داشت.

ازدواج فامیلی| درست یا غلط؟

با تمام این تفاصیل، آیا با فامیل ازدواج بکنیم یا خیر؟ این سوالی است که روزانه از بسیاری از افراد می‌شنویم. اما باید بگوییم که این سوال هیچ جواب قطعی ندارد. چرا که خانواده ها و یا حتی خود زوجین با یکدیگر متفاوت هستند. به همین دلیل پیش از تصمیم گیری قطعی در این مورد و یا حتی دلبسته شدن به یکی از اقوام حتما احتمالا مختلف را در نظر گرفته و به خوبی در این مورد فکر کنید. چرا که نمی‌توان در مورد ازدواج تنها به این دلیل که یک نفر را از دوران کودکی می‌شناسید؛ تصمیم گیری کرد. زمان کافی را به این موضوع اختصاص داده و با دیگران نیز مشورت کنید.

سخن پایانی

این نکته را فراموش نکنید که اگر مایل به ازدواج فامیلی هستید؛ هیچ مانعی از نظر قانونی و اخلاقی بر سر راه شما نیست. حتی در صورتی که آزمایشات ژنتیکی شما با یکدیگر مطابقت نداشته و خبر از وجود خطری بدهد؛ بازهم به این معنا نیست که نمی‌توانید ازدواج کنید. از این رو باید به مسائل عمیق تری در این مورد فکر کنید. برای تصمیم گیری در زمینه ازدواج فامیلی حتما از یک مشاوره ازدواج نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج فامیلی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: ازدواج فامیلی



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

درد پرداخت یک مفهوم در علوم رفتاری و اقتصاد رفتاری است. این اصطلاح در سال 1996 میلادی توسط Ofer Zellermayer حین نوشتن پایان نامه دکترای خود در دانشگاه کارنگی ملون، زیر نظر جورج لونستین ابداع شد. این اصطلاح به احساسات منفی تجربه شده در فراید پرداخت برای خدمات یا کالا است. در واقع هرچه خرید ضرر و درد کمتری داشته باشد، انسان ها تمایل بیشتری برای مخارج دارند. قیمت محصولات در این فرایند بسیار دخیل است. هرچه قیمت محصول بیشتر باشد، دردپرداخت نیز بیشتر خواهد شد. این فشار روانی که به فرد وارد می‌شود اگر ادامه دار باشد؛ آسیب های زیادی را به دنبال خواهد داشت.

درد پرداخت در زبان محاوره ای به عنوان جیب درد هم شناخته می‌شود. و معمولا این درد در خریدهای نقدی بیشتر احساس می‌شود. این درد یک مکانیزم بازخوردی ذهنی است که در همه افراد به شیوه یکسان نیست. برای کاهش این درد نیاز به کمک روانشناس دارید. جهت دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دردپرداخت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

درد پرداخت چیست؟

 

تا به حال برای شما پیش آمده که بعد از خرید فشار روانی یا احساس بدی را تجربه کنید؟ تعداد زیادی از افراد زمانی که خرید می‌کنند، درد ناشی از فشار روانی و نشخوار فکری را تجربه می‌کنند. به این واکنش، درد پرداخت می‌گویند. این درد در زمان‌هایی که برای پرداخت به صورت نقدی اقدام می‌کنید بیشتر تجربه می‌شود. اما هنگام پرداخت از طریق کارت بانکی یا خرید اینترنتی این درد کمتر تجربه می‌شود.

اما زمان خرید اینترنتی و آنلاین به دلیل پارامتر های مختلف مشتری بیشتر مایل به انصراف می‌شود. علم روانشناسی با بررسی درد پرداخت در تلاش است تا بتواند آستانه دردپرداخت را شناسایی کند و در خرید ها مشتری این موضوع را حس نکند یا کمتر تجربه کند. در این مقاله جوانب مختلف دردپرداخت را توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کاهش درد پرداخت چه کارهایی باید انجام داد؟

جهت کاهش دردپرداخت لازم است که صاحبین کسب و کار به شیوه ای محصول را ارزیابی کنند که مشتری قانع شود محصول خریداری شده ارزش بیشتری از پول پرداخته شده دارد. در واقع برای کاهش این درد باید آستانه درد ‌پرداخت مشخص و شناسایی شود. تا درد وارده به مشتری، کمتر از آستانه تحمل او باشد. زمانی که دردپرداخت بیشتر از آستانه تحمل باشد؛ مشتری احساس پشیمانی بسیار زیادی را تجربه خواهد کرد. بنابراین فرد دیگر خرید را تکرار نخواهد کرد.

از سوی دیگر بازاریابی معتقد است که مشتریان باید با شیوه های مختلفی به سمت خدمات یا محصول جلب شوند. زمانی که این خدمات یا محصول تهیه شد باید ارزش بالاتری از سطح انتظار یا کیفیت بیشتری از حد انتظارمان داشته باشد.

یکی دیگر از کارهایی که به کاهش این درد پرداخت کمک می‌کند؛ برند سازی است. صاحب کسب و کار باید از شیوه های برند سازی استفاده کند تا مشتری برای پرداخت مشتاق شود و هیچ دردی هم تجربه نکند. برند های مختلفی مانند “اپل” محصولات گران دارند. اما مشتری هیچ دردی را هنگام پرداخت محصولات آن احساس نمی‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه استرس مالی کلیک کنید.

تکنیک های کاهش درد پرداخت چیست؟

 

برای کاهش درد ‌پرداخت تکنیک های متفاوتی وجود دارد. که با کمک این روش ها می‌توان از میزان درد کم کرد. در این بخش مقاله تکنیک های کاهش درد پرداخت را توضیح داده ایم.

تکنیک تضمین بازگشت وجه

یکی از کارهایی که باعث کاهش درد پرداخت می‌شود؛ تکنیک تضمین بازگشت وجه است. در این تکنیک فروشنده به خریدار تضمین می‌دهد که اگر مشکلی برای محصول پیش آمد، اندازه نشد و یا … وجه پرداختی شما عودت داده می‌شود. با این قرارداد مشتری درد ‌پرداخت را کمتر تجربه خواهد کرد.

پرداخت اینترنتی

از روش های کاهش درد پرداخت می‌توان به پرداخت اینترنتی اشاره کرد. در این روش به دلیل اینکه فرد از پول نقدی برداشت نمی‌کند و برای خرید همه سایت ها و قمیت را بررسی کرده است؛ درد ‌پرداخت کمتری را تجربه خواهد کرد.

پرداخت از اعتبار

یکی از ویژگی های برخی سایت ها این است که بخش اعتبار و امتیازدهی دارند. زمانی که فرد از طریق سایت خرید انجام دهد، به این بخش اعتبار اضافه می‌شود. و برای پرداخت های بعدی می‌تواند از طریق پرداخت اعتباری استفاده کند. در این شرایط فرد برای خرید هزینه خرج نمی‌کند و درد پرداخت کمتری هم تجربه خواهد کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ازدواج با آدم خسیس کلیک کنید.

کیف پول سایت

یکی از روش های کاهش درد پرداخت، استفاده از کیف پول سایت است. در این شرایط شما یک بار کیف پول سایت را شارژ می‌کنید و این مقدار هزینه داخل سایت باقی می‌ماند. و با هر بار خرید می‌توانید از این کیف کسر کنید. در این روش درد ‌پرداخت کمتر احساس می‌شود.

تکنیک همبرگری

یکی از تکنیک های فروش موفق که به کاهش درد پرداخت کمک می‌کند؛ تکنیک همبرگری است. این تکنیک از سه بخش نان زیرین یا اول، برگر و نان دوم تشکیل شده است. برای ساخت همبرگر ابتدا باید از نان اول شروع کنیم. در این بخش باید از تمایزات و مزایای محصول صحبت کنید تا مشتری به سمت محصول کشیده شود. سپس به سراغ برگر خواهید رفت. این مرحله بخش تلخ فروش است که مشتری در جستجوی قیمت است. به همین دلیل باید این بخش را با نون دوم شیرین کرد. برای جلب رضایت مشتری باید همزمان از مزایای این محصول صحبت کنید. تا زمانی که ذهن مشتری از درد ‌پرداخت دور شوید باید به بیان مزایا ادامه دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه زن ولخرج کلیک کنید.

کلام آخر

درد پرداخت یکی از رفتارهایی است که اغلب انسان ها بعد از پرداخت نقدی، خرید محصول و … آن را تجربه می‌کنند. این فشار روانی به قدری زیاد است که فرد را به شدت پشیمان و ناراحت می‌کند. برای اینکه مشتری جذب خرید شود، صاحبین کسب و کار باید از روش های مختلف برخورد با مشتری آشنا شوند. که برای آگاهی از این روش ها می‌توانید از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دردپرداخت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: درد پرداخت



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

طرحواره محرومیت هیجانی یا تله کمبود عاطفی در کسانی است که تصور می‌کنند هیچ گاه آنطور که شایسته آن هستند مورد توجه و محبت قرار نگرفته اند و همواره باید به آن‌ها توجه زیادی شود. به طور کلی تله های روانی منشا اصلی رفتارهای ما هستند. این تله‌ها در بیشتر موارد از دوران کودکی شکل گرفته و منجر به بروز رفتارهای مختلف در ما می‌گردند. جالب اینجاست که معمولا چنین افرادی خودشان با دیگران به همین شکل رفتار کرده و هیچ محبت و احساساتی از خود بروز نمی‌دهند. از طرفی در روابط خود بیشتر جذب چنین افرادی می‌‌گردند. محبت، امری دو طرفه بوده و هرچه از دیگران چنین توقعی داریم؛ خود نیز باید متقابلا انجام دهیم. برای درک ریشه های این مساله در خود مشاوره فردی دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه طرحواره محرومیت هیجانی و تله کمبود عاطفی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

طرحواره محرومیت هیجانی و تله کمبود عاطفی

برخی از افراد همواره تصور می‌کنند که قربانی هستند و یا مورد بی‌توجهی و بی مهری قرار می‌گیرند. خودشان هم نسبت به دیگران هیچگونه احساسی بروز نمی دهند. بله تجربه این احساسات تا حدی طبیعی است و احتمالا همه ما در شرایطی آن را تجربه کرده ایم. اما اگر برای فرد تبدیل به باور هسته ای شود و تمام زندگی، رفتار، روابط و کار او را تحت تاثیر قرار دهد آنوقت باید بگوییم؛ فرد در تله کمبود عاطفی گرفتار شده است. عده زیادی بدون آن که بدانند به این طرحواره‌ناسالم مبتلا هستند.

دلایل شکل گیری طرحواره محرومیت هیجانی

 

اگر افراد بتوانند منشا و دلیل شکل گیری تله کمبود عاطفی را در خود و با اطرافیان شناسایی کنند؛ به روش موثرتری می‌توانند با این موضوع برخورد کنند. همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ در بیشتر موارد تله ها در دوران کودکی شکل می‌گیرند؛ اما موارد دیگری نیز در مورد آنها موثر هستند. برای اطلاع از دلایل کمبود محبت در پسران کلیک کنید.

تجربیات دوران کودکی

یکی از دلایل اصلی به وجود آمدن تله کمبود عاطفی، مادر نامهربان یا به اصطلاح یخچالی برای کودک است. در دوران کودکی، یکی از اصلی ترین نیازهای کودک، نیاز به محبت و توجه از سمت دیگران مخصوصا مادر است. مادری که در این دوران کودک خود را در آغوش نمی‌گیرد و به او توجه نمی‌کند؛ باعث شکل گیری این طرحواره در کودک خود می‌گردد. این موضوع در سالهای کودکی به شکل های مختلفی افتاده و آینده کودک را تحت تاثیر قرار می‌دهد. برای آشنایی با تاثیرات عقده های کودکی در آینده کلیک کنید.

اتفاقات گذشته  در ارتباطات

همچنین بسیار احتمال دارد که فرد دوران کودکی طبیعی را پشت سر گذاشته باشد؛ اما به دلیل برقراری روابط عاطفی با افراد اشتباه، دچار تله کمبود عاطفی گردد. برخی از افراد نسبت به طرف مقابل خود بسیار سرد و بی توجه بوده و به او به اندازه ای که باید اهمیت نمی‌دهند. پس فرد به این باور می رسد که به طور کلی دوست نداشتنی و بی ارزش است.

انواع طرحواره محرومیت هیجانی و تله کمبود عاطفی

مفهوم تله کمبود عاطفی، خود شامل موارد مختلفی می‌گردد. برخی از این انواع شامل موارد زیر می‌شوند.

کمبود محبت: افرادی که تصور می‌کنند به قدر کافی مورد محبت و توجه قرار نمی‌گیرند و یا حتی از در آغوش کشیده شدن نیز محروم هستند.

کمبود همدلی: در برخی از موارد، باور آنها این است که کسی تلاش نمی‌کند که با آنها همدلی کرده و یا حرف های آنان را گوش دهد. از طرفی دیگران نمی‌خواهند به شخصیت حقیقی آنها پی برده و یا بفهند که چه احساسی دارند.

کمبود حمایت: یکی دیگر از مواردی که آنها را آزار می‌دهد نیز عدم وجود حامی است. در واقع آنها فکر می‌کنند که هیچکس مایل نیست از آنها حمایت کرده و یا به آنها کمک کند.

نشانه های تله کمبود عاطفی

به طور کلی افرادی که دچار کمبود تله عاطفی هستند؛ نشانه های بارزی از خود نشان می‌دهند، که به راحتی می‌توان آنها را شناسایی کرد. این نشانه های رفتاری به دیگران کمک می‌کند تا چنین افرادی را شناسایی کرده و از آنها حمایت کنند. برای اطلاع از نشانه های طرحواره نقص و شرم کلیک کنید.

  • متکلم الوحده هستند
  • با دیگران سرد بوده و معمولا منزوی هستند
  • علاقه ای به لمس شدن نداشته و احساسات دیگران را درک نمی‌کنند
  • خود نیز هیچ کمکی به دیگران نمی‌کنند
  • در محبت به دیگران گاهی دچار افراط می‌شوند
  • دچار گیجی و سردرگمی بوده و نمی‌دانند علت حسی که تجربه می‌کنند؛ چیست
  • تمایل خود را برای دریافت محبت ابراز نمی‌کنند
  • گاهی این موضوع خود را به شکل وابستگی به دیگران نشان می‌دهد
  • پرتوقع بودن

گاهی تله کمبود عاطفی خود را به شکل انتظارات غیرواقعی و زیاد از اطرافیان، نشان می‌دهد. در واقع چنین افرادی بعد از مدتی به این نتیجه می‌رسند که برای جبران این خلا درون خود از دیگران انتظار داشته باشند تا  نیازهای آنها را برطرف کرده و بیشتر به آنها توجه کنند. به همین دلیل پرتوقع شده و به سمت خودشیفتگی متمایل می‌گردند. حتی می‌توان از این موضوع، این استنباط را کرد که افرادی که مبتلا به اختلال شخصیت خودشیفته هستند؛ دو طرحواره اصلی دارند. اولی تله استحقاق و بزرگ منشی بوده و دومی کمبود عاطفی است.

تفاوت بازداری هیجانی با تله کمبود عاطفی

برخی از افراد بازداری هیجانی را با تله کمبود عاطفی اشتباه می‌گیرند. اما این دو مورد با یکدیگر یکسان نیستند. بازداری هیجانی، در واقع به معنی سرکوب هیجانات و ابراز آنهاست. در واقع افرادی که بازداری هیجانی دارند؛ بسیار منفعل و بی تفاوت هستند. اما در تله کمبود عاطفی افراد بی تفاوت نبوده؛ بلکه تصور می‌کنند که دیگران به اندازه کافی به آنها اهمیت نمی‌دهند. پس این دو طرحواره کاملا با یکدیگر متفاوت بوده و به شکل های مختلفی بروز می‌کنند.

بهترین روش مواجهه با طرحواره محرومیت هیجانی

 

در بیشتر موارد افراد از وجود تله کمبود عاطفی در خود آگاه نبوده و یا حتی آن را انکار می‌کنند. با این اوصاف طبیعی است که در این زمینه هیچ گونه اقدامی نیز انجام ندهند. به همین دلیل بهتر است در ابتدا اطرافیان نشانه های این موضوع را شناسایی کرده و در قدم بعدی در این زمینه اقدام کنند. چنین افرادی باید این موضوع را بپذیرند که دیگران مسئول محبت کردن به آنها نیستند و در ابتدا آنها باید خود را دوست داشته باشند. همچنین دست از مقصر دانستن اطرافیان به این خاطر و همچنین داشتن توقعات از دیگران هم بردارند. از یک مشاور نیز کمک گرفته و این مشکل را به صورت ریشه ای درمان کنند.

سخن پایانی

فراموش نکیند که درمان و یا حتی تغییر طرحواره ها و تله های روانی کار ساده ای نیست. این موضوع هم نیاز به همکاری خود فرد داشته و هم دیگران باید به او کمک کنند. افراد باید در این مورد اطلاعات کافی را داشته و همچنین زمان و انرژی کافی به این موضوع اختصاص دهند. از طرفی روانشناس باید در این مورد مداخله کرده به روش اصولی به این موضوع برخورد کند. خارج شدن از این حالت می‌تواند زندگی فرد را دچار تغییرات اساسی و مثبتی بکند. به همین دلیل باید فرایند درمان را هرچه سریعتر آغاز نماید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تله کمبود عاطفی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: طرحواره محرومیت هیجانی یا تله کمبود عاطفی



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

برخورد با کسی که مسخره می کند کار ساده ای نیست. چرا که معمولا این افراد اهمیتی به احساسات دیگران نداده و حتی صحبت با آنان در این مورد فایده ای ندارد. از طرفی مسخره کردن دیگران امروزه تبدیل به یکی از عادات و صحبت های عادی در جمع‌های مختلف شده است. در واقع افراد با اینکار تصور می‌کنند که در حال سرگرم کردن دیگران بوده و یا حتی جذاب‌تر به نظر می‌رسند. اما اصلا اینطور نیست. در واقع مسخره کردن بیشتر از اینکه شخصیت طرف مقابل را تخریب کند به شخصیت مسخره کننده آسیب زده و او را یک فرد کوچک و بی عزت نفس جلوه می‌دهد. از این رو بهتر است افراد از این رفتار خود دست کشیده و همچنین دیگران نیز روش برخورد با آنان را بیاموزند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه برخورد با افراد مسخره کننده می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

برخورد با افراد مسخره کننده

در برخورد با افراد مسخره کننده ممکن است دیگران در ابتدا کمی دچار استرس و اضطراب شوند. چرا که معمولا توهین کردن نیز برای این افراد کار ساده ای است. از این رو اطرافیان ترجیح می‌دهند که به طور کلی نزدیک چنین افرادی نشوند. در واقع آنان از مسخره شدن می‌ترسند. اما زمانی که با چنین افرادی به طور قاطعانه و در عین حال محترمانه رفتار کنید؛ رفتار مسخره کردن آنان نیز کاهش می‌یابد.

برای همه ما پیش آمده که در چنین موقعیتی قرار بگیریم و ناراحت شویم. اما چون رفتار درست را نمی‌دانسته ایم؛ هیچ واکنشی در این مورد نداشته‌ایم. در این مقاله قصد داریم تا روش درست اینکار را به شما آموزش دهیم. برای اطلاع از روش های ارزش قائل شدن برای دیگران کلیک کنید.

ویژگی های رفتاری افراد مسخره کننده

 

در ابتدا باید کمی با ویژگی های رفتاری افراد مسخره کننده آشنا شوید. چنین افرادی معمولا بسیار حسوده بوده و یا به دلیل دشمنی و کینه ای که از گذشته باقی مانده است دست به چنین کاری می‌زنند. همچنین نیازمند گرفتن توجه دیگران بوده و برای اینکار از هر روشی استفاده می‌کنند. یکی دیگر از نشانه هایی که چنین افرادی از خود بروز می‌دهند؛ نشانه های بیماری های روانی است. در واقع بسیار طبیعی است که چنین افرادی به اختلالات روانی نیز مبتلا باشند.

چرا افراد دیگران را مسخره می کنند؟

همچنین پیدا کردن دلیل  رفتارهای افراد مسخره کننده نیز حائز اهمیت است. در بیشتر موارد این موضوع به دوران کودکی آنها برمی‌گردد. چرا که این افراد در کودکی مورد تمسخر واقع شده اند و حال قصد جبران این موضوع را دارند. اعتماد به نفس پایین نیز دلیل دیگری برای این موضوع است. در واقع آنان با تخریب دیگران احساس لذت زیادی می‌کنند. از طرفی افراد خودشیفته نیز به دلیل اینکه همواره خود را برتر و بالاتر از دیگران می‌دانند؛ با مسخره کردن دیگران احساس سرگرمی می‌کنند. برای آشنایی بیشتر با آداب رفتار در جمع کلیک کنید.

با کسی که دیگران را مسخره می کنه چطور رفتار کنیم؟

اما بعد از پیدا کردن نشانه و همچنین دلایل رفتاری افراد مسخره کننده؛ در مرحله بعدی باید روش برخورد با چنین افرادی را بیاموزید. اهمیتی ندارد که خودتان در معرض مسخره شدن قرار گرفته اید و یا در مقابل شما دیگران را مسخره کرده اند؛ باید با این موضوع برخورد کنید. در این قسمت به توضیح این روش ها پرداخته ایم.

نادیده گرفتن طرف مقابل

در برخورد با افراد مسخره کننده ؛ سعی کنید در ابتدا او و یا رفتارهایش را نادیده بگیرید. در بیشتر موارد این واکنش های اطرافیان است که منجر به ادامه یافتن این رفتار می‌شود. اما زمانی که اینکار را به طور کلی نادیده بگیرید؛ کمتر احتمال دارد که او نیز این رفتار را مجددا تکرار کند.

در مقابل او جدی و عبوس باشید

باید به طور واضح نشان دهید که از این رفتار ناراحت شده و یا علاقه ای به شنیدن چنین حرف هایی ندارید. به همین دلیل در برخورد با افراد مسخره کنند جدی و حتی عبوس باشید و اصلا از حرف های چنین فردی نخندید. در این حالت او احتمالا متوجه ناراحتی شما خواهد شد. در غیر این صورت باید به سراغ کارهای دیگر بروید.

روی گردانی کنید

از افراد مسخره کننده روی گردانی کرده و اصلا به حرف های آنان گوش ندهید. اینکار به معنی بی احترامی و جواب ندادن در حالت عادی نیست. بلکه زمانی که او شروع به مشخره کردن دیگران کرد؛ از او روی گردانی کنید.

ترک کردن محل

محلی که در آن در حال مسخره شده و یا مسخره کردن دیگران هستند را ترک کنید. زمانی که افراد زیادی در چنین محلی حضور داشته باشند؛ فرد مسخره کننده نیز تصور می‌کند که دیگران برای شنیدن حرف های او مشتاق هستند و اینکار را ادامه می‌دهد.

با چنین فردی رفاقت نکنید

رفاقت کردن با افراد مسخره کننده چیزی به جز آسیب به شخصیت شما نیست. چنین افرادی حتی به روش درست نیز نمی‌توانند با دیگران رفاقت کنند. از این رو احتمالا مشکلات زیادی را در مواجهه با آنان تحمل خواهید کرد.

جواب رک به او بدهید

باید در برخورد با افراد مسخره کننده ؛ به طور واضح و صریح به آنها بگویید که از چنین رفتارهایی ناراحت هستید و بهتر است آنها را ادامه ندهد. در واقع آنان به دلیل اینکه توقع چنین رفتارهایی را ندارند؛ بیشتر احتمال دارد که دیگر چنین رفتاری را تکرار نکند. برای اطلاع از نحوه پیشبرد ارتباط کلامی کلیک کنید.

شوخ طبع باشید

حتی می‌توانید با استفاده از شوخ طبعی نیز این موضوع را به آنان گوشزد کنید. اینکار باعث ناراحتی و دلخوری کسی هم نمی‌شود. در واقع با لحنی آرام و کمی شوخی می‌توان به آنها فهماند که چنین کاری اصلا درست نیست.

مقابله به مثل نکنید

شما نباید مانند آنها رفتار کنید. در واقع زمانی که شما هم شروع به مسخره کرده می‌کنید؛ مهر تاییدی به رفتارهای او می‌زنید. از این رو جواب مسخره کردن، مقابله به مثل نیست.

با او در این مورد خصوصی صحبت کنید

همچنین در برخورد با افراد مسخره کننده ؛ بهتر است ناراحتی خود را در این مورد به صورت خصوصی با آنان در میان بگذارید. چرا که مطرح کردن این موضوع در جمع همه چیز را بدتر می‌کند.

برخورد با افراد مسخره کننده اختلالگر

برخی از افراد مسخره کننده در جمع های بزرگتر، حتی زمانی که فردی در حال سخرانی است؛ این رفتار را از خود بروز داده و اختلالی در جلسه ایجاد می‌کنند. در این حالت عده بیشتری تمایل دارند تا با چنین فردی برخورد کنند. اما متاسفانه در این شرایط برخورد با چنین فردی یا بسیار ضربتی و کوبنده است و یا به طور کلی حضار به او بی اعتنایی می‌کنند؛ که هر دو این روش ها اشتباه است. در چنین حالتی بهتر است یک نفر چنین فردی را از جلسه خارج کرده و یا به آرامی تذکر دهد.

پیامدهای منفی مسخره کردن دیگران

 

مسخره کردن دیگران پیامدهای زیادی دارد. در این حالت هم دیگران و هم شخصیت خود فرد آسیب زیادی می‌بیند. برخی از این پیامدها شامل موارد زیر می‌شود.

  • آسیب به روابط
  • بی اعتمادی
  • تخریب عزت نفس
  • مسخره کردن دیگران

سخن پایانی

برخورد با افراد مسخره کننده موضوعی است که در بسیاری از موارد به آن نیازی داریم. تقریبا در هر جمعی چنین فردی وجود دارد که علاوه بر بی نظمی و اختلال، بی احترامی های زیادی نیز می‌کند. از این رو بهتر است همه افراد در مورد روش برخورد با آنها اطلاعاتی داشته و از بروز این موضوع جلوگیری نمایند. برای کاهش پیامدهای ناشی از مسخره شده می‌توان از یک روانشناس نیز کمک گرفت.

برای دریافت مشاوره در زمینه برخورد با افراد مسخره کننده می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: برخورد با کسی که مسخره میکنه



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مرده خواهی یا نکروفیلیا یکی از اختلالات طیف پارافیلیا است که انحراف جنسی هم محسوب می‌شود. در این اختلال افراد میل به برقراری رابطه جنسی با جسد داشته و یا حتی با فکر کردن به این موضوع هم دچار تحریک می‌شوند. البته که ابتلا به این اختلال بسیار نادر بوده و کمتر احتمال دارد که فردی به آن مبتلا شود. در واقع به این دلیل که احتمال بروز چنین فرصتی برای افراد کم است؛ بسیاری آن را غیرممکن دانسته و یا حتی به سخره می‌گیرند. اما باید بدانید که شاید فرد امکان انجام اینکار را نداشته باشد؛ اما با تصویر سازی در ذهن خود به لذت جنسی رسیده و تمایلی به برقراری رابطه جنسی با یک فرد زنده را ندارد. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مرده خواهی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

نکروفیلیا چیست؟

شاید تصور کنید که فردی که امکان برقراری رابطه جنسی با زنده ها را ندارد؛ چنین میلی خواهد داشت. در صورتی که اصلا اینطور نبوده و حتی ممکن است که فرد در طول زندگی خود اصلا در چنین موقعیتی قرار نگیرد که بتواند با یک جسد سکس کند؛ اما به هرحال این فانتزی را در ذهن خود دارد. اگرچه برحسب آمارهایی که وجود دارد مشخص گردید که بیشتر افرادی که مبتلا به مرده خواهی هستند در بیمارستانهاو سردخانه ها کارکرده و یا کارمند قبرستان ، سرباز و نگهبان هستند.

البته این بدان معنا نیست که هر فردی که در این مکانها کار می‌کند نکروفیلی دارد. اما باید بدانید که قرارگرفتن در کنار اجساد برای طولانی مدت، بسیار تاثیرگذار خواهد بود. برای آشنایی بیشتر با انواع انحرافات جنسی کلیک نمایید.

تاریخچه

در گذشته از اصطلاحات مختلفی برای این اختلال استفاده می‌شد؛ اما اولن بار این جوزف گیسلین بود که نام این اختلال را نکروفیلیا یا مرده خواهی گذاشت. در دنیای باستان ملوانانی که مرده ها را به کشور خود برمی‌گردانند؛ همواره به این اختلال متهم می‌شدند. همچنین مصریان باستان برای جلوگیری از برقراری رابطه جنسی با اجساد توسط افرادی که آنها را مومیایی می‌کردند؛ آنها را چند روز به حال خود رها کرده تا از بین بروند و دیگر امکان اینکار وجود نداشته باشد. در واقع با توجه به این مسائل می‌توان به این موضوع پی برد که وجود این انحراف قدمتی طولانی در فرهنگ های مختلف دارد. حتی جلوتر به افراد معروفی در طول تاریخ اشاره می‌کنیم که به این اختلال مبتلا بوده اند.

نشانه های ابتلا به نکروفیلیا

 

ابتلا به مرده خواهی نیز با بروز نشانه هایی در افراد همراه است. البته که در بیشتر موارد آنها تلاش زیادی می‌کنند تا این موضوع را پنهان کنند. اما وجود این نشانه ها، آنها را از برقراری رابطه جنسی با افراد زنده منع می‌کند. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر هستند.

  • میل به برقراری رابطه جنسی با مردگان
  • اقدام به اینکار و تلاش برای پیدا کردن جسد
  • اقدام به کشتن و قتل تنها برای برقراری رابطه جنسی با آنها
  • خودارضایی کردن با تصور اجساد
  • لمس جسد برای تجربه برانگیختگی جنسی

انواع مختلف و طبقه بندی نکروفیلیا

اختلال مرده خواهی انواع مختلفی دارد که همه آنها تنها به داشتن میل و یا اقدام کردن در این جهت محدود نمی‌شود. در این قسمت به توضیح این انواع خواهیم پرداخت.

قتل: در این نوع از مرده خواهی افراد حتی برای رفع این میل خود دست به قتل و کشتن افراد دیگر نیز می‌زنند.

نکروفیلیای معمولی: در این حالت، افراد نکروفیلیک خود در این زمینه اقدامی نکرده اما از افرادی که قبلا مرده اند؛ سواستفاده جنسی می‌کنند. چنین افرادی معمولا در سردخانه ها و یا مراسم تشییع جنازه حضور فعالی دارند.

فانتزی: برای برخی از افراد مبتلا به مرده خواهی این موضوع تنها در حد فانتزی ذهنی است و تنها به خودارضایی کردن با این افکار بسنده می‌کنند.

انواع دیگری از مرده خواهی وجود دارد که شامل ایفای نقش جسد توسط پارتنر، نکروفیلیای رومانتیک، مرده خواهی حسی، فتیش نکروفیلیایی، نکروموتیلومانیاس، نکروفیلی فرصت طلبانه، نکروفیلی انحصاری و نکروپدوفیلیا هستند.

اختلالات دیگری که با مرده خواهی همزمان هستند

در بیشتر موارد مرده خواهی با اختلالات دیگری جنسی و یا روانی همراه است که همپوشانی زیادی با یکدیگر داشته و منجر به تشدید هم می‌شوند. برخی از این اختلالات شامل سادیسم، آدم خواری، خون خواری، نکروفاژی و نکروپدوفیلی هستند.

میزان شیوع اختلال مرده خواهی

به طور کلی احتمال ابتلا به مرده خواهی بسیار کم است و از طرفی هیچ آمار دقیقی در مورد ابتلا به آن وجود ندارد. چرا که افراد مبتلا به این اختلال، خود را بیمار ندانسته و برای درمان مراجعه نمی‌کنند. اما به طور کلی گفته می‌شود که مردان بیشتر به این اختلال مبتلا هستند. تقریبا 60 درصد مبتلایان به این اختلال مبتلا به اختلالات شخصیتی بوده و 10 درصد آنها روان پریشی دارند.

علل ابتلا به مرده خواهی

متخصصین معتقدند که دلیل اصلی ابتلا به مرده خواهی در افراد، نیاز به عدم طرد شدگی و انفعال پارتنر است. اما این موضوع دلایل دیگری نیز داشته که به آنها پرداخته شود. برخی از این دلایل شامل موارد زیر هستند.

?قدرت طلبی بیش از حد: از آنجایی که میل به قدرت در این افراد زیاد است؛ نمی‌توانند با فردی که جان دارد و نیازمند حق و حقوقی در رابطه است؛ رابطه جنسی برقرار کنند.

?ابتلا به روانپریشی: ابتلا به اختلالات روانی شدید نیز، افراد را در معرض ابتلا به مرده خواهی قرار می‌دهد. چرا که در حالت عادی افراد راضی به سکس داشتن با یک فرد روان پریش نیستند.

حس بویایی در افراد مبتلا به مرده خواهی

از آنجایی که بیشتر افراد مبتلا به مرده خواهی مبتلا به اسکیزوفرنیا هستند؛ تعجبی ندارد که شاهد میل بیشتر آنها به برقراری رابطه جنسی با مردگان باشیم. در تحقیقی مشخص گردید که افراد مبتلا به اسکیزوفرنی قدرت بویایی کمتری نسبت به افراد عادی دارند. از این رو چنین افرادی از بوی جسد که برای همه مردم عادی آزاردهنده است؛ اذیت نشده و تمایل دارند که اینکار را انجام دهند. آنها نه تنها از بوی جسر ناراحت نمی‌شوند؛ بلکه به لذت جنسی نیز می‌رسند.

درمان اختلال مرده خواهی

 

همانطور که گفته شد؛ افراد نکروفیلیک اصلا برای درمان مراجعه نمی‌کنند. از طرفی درمان چنین اختلالاتی بسیار دشوار است؛ اما غیرممکن نیست. افراد می‌توانند با استفاده از ترکیبی از روش های روان درمانی و دارودرمانی این میل را کنترل نمایند. بسیاری از متخصصین ذهن نو برای درمان این اختلال در روش هیپنوتیزم درمانی هم استفاده می‌نمایند.

افراد معروفی که مبتلا به نکروفیلیا هستند

برخی از افراد معروفی که در طول تاریخ چنین اختلال را داشته اند؛ شامل موارد زیر هستند.

  • آلبرت فیش
  • پیتر کورتن
  • رابرت یتس
  • کارل تانزلر
  • جفری دامر
  • جوزف واچر
  • ارل نلسون

و…

ابتلا به نکروفیلیا در حیوانات

بر اساس تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است؛ مشخص گردید که رفتار مرده خواهی در بسیاری از حیوانات نیز دیده می‌شود. برای مثال دانشمندان به وضوح این رفتار را در شیر دریایی و یا کبوتران نیز مشاهده کردند. برای آشنایی بیشتر با اختلال میل جنسی به حیوانات کلیک نمایید.

جرم شناسی نکروفیلیا

فراموش نکنید که مرده خواهی جرم محسوب شده و در همه جوامع پیگرد قانونی دارد. برای جرم شناسی این اختلال، آن را به چهار دسته مختلف تقسیم کرده اند که عبارت اند از:

  • نکروفیلی گرم
  • نکروفیلی سرد
  • نکروفیلی مخرب
  • نکروفیلی نگهدارنده

سخن پایانی

به هر حال با اینکه شاید ابتلا به مرده خواهی کمی عجیب و یا حتی غیرممکن به نظر برسد؛ اما بسیاری شاید حتی در اطرافمان به این اختلال مبتلا هستند. از طرفی به این دلیل که در صورت ابتلا به این اختلال احتمال قتل هم وجود دارد؛ باید آن را جدی گرفت و اقدامات لازم را انجام داد. افراد بهتر است در این مورد حتما با یک متخصص مشورت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مرده خواهی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: مرده خواهی (نکروفیلیا)



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خجالت از رابطه جنسی و تجربه احساس شرم در حین سکس در بین بسیاری از زوجین بروز می‌کند. البته که بیشتر در زنان شاهد این موضوع هستیم. اما گاهی مردان نیز به دلیل مسائل مختلفی که تجربه می‌کنند؛ دچار چنین احساساتی می‌شوند. به طور کلی در برقراری رابطه جنسی یکی از مهم‌ترین ارکان ها این است که افراد با یکدیگر احساس راحتی داشته و بتوانند احساسات و هیجانات خود را به راحتی ابراز کنند. هیچکس تمایل ندارد تا با زن یا مردی همبستر شود که مانند یک چوب خشک بوده و همه چیز را به طرف مقابل خود می‌سپارد. اگرچه منفعل نبودن در رابطه جنسی کار دشواری است. اما باید بدانید که این یک فعالیت دو نفره بوده و هردو باید در آن مشارکت داشته باشید. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خجالت از رابطه جنسی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

خجالت از رابطه جنسی یعنی چه؟

شاید خجالت از رابطه جنسی برای برخی از افراد بی معنی به نظر برسد. چرا که زمانی که دو نفر تصمیم میگیرند با یکدیگر رابطه جنسی داشته باشند باید به طور کامل احساسات و جسم خود را دخیل کنند و در این شرایط دیگر احساس شرم معنی ندارد. اما در مورد احساس خجالت در سکس با مفاهیم عمیق تری روبرو هستیم که در جلوتر در مورد آنها توضیح خواهیم داد. در واقع این دلایل گاهی ریشه ای تر از آن هستند که ما فکرش را می‌کنیم. به همین دلیل حتما باید علت آن را پیدا کرده و بر آنها غلبه کنیم. برای اطلاع از شرایط پیش قدم شدن زن برای رابطه کلیک نمایید.

آیا این موضوع طبیعی است؟

باید بدانید که خجالت از رابطه جنسی موضوعی طبیعی و رایج است و اگر در حال تجربه آن هستید؛ اشکالی ندارد. بهتر است شریک جنسی یا عاطفی شما در این زمینه به فشاری وارد نکند و یا حتی خودتان را نباید به این خاطر مقصر بدانید. طبیعتا به همین خاطر کمی روابط شما تحت تاثیر قرار میگیرد. اما باید بدانید که در تجربه آن تنها نیستید و همچنین با استفاده از روش هایی می‌توانید بر آن غلبه کنید. توصیه می شود که حتما برای شروع از روش های عشق بازی با همسر استفاده نمایید.

چه چیز خجالت آوری در رابطه جنسی وجود دارد؟

 

خجالت از رابطه جنسی تنها به موضوع سکس محدود نشده و انواع مختلفی دارد. حتی اینکه فردی از شرایط بدنی خود نیز خجالت بکشد؛ دررابطه جنسی نیز دچار شرم شده و می‌توان آن را در حوزه خجالت از رابطه جنسی گنجاند. در این قسمت به توضیح انواع مختلف این خجالت خواهیم پرداخت.

خجالت از بدن

برخی از افراد به دلیل نقص هایی که در بدن و یا ظاهر خود دارند دچار خجالت شده و به همین دلیل تمایلی به برقراری رابطه جنسی ندارند. به همین دلیل است که اعتماد به نفس داشتن در مورد بدن خود و یا دوست داشتن شرایط ظاهری از اهمیت زیادی برخوردار است. این افراد از اینکه برهنه در مقابل فرد دیگری ظاهر شوند؛ احساس خوبی نداشته و یا تمایل ندارند تا فرد دیگری بدن آنها را تماشا کند.

خجالت کشیدن از تجربه های گذشته

یکی دیگر از انواع خجالت از رابطه جنسی ، شرم فرد از تجارب گذشته اش است. برای مثال فردی که در گذشته مورد تجاوز جنسی واقع شده است و یا تجربیات جنسی نامطلوبی داشته است؛ ممکن است از برقراری رابطه جنسی دچار احساس شرم و خجالت شود.

شرم داشتن از ناکامی و ناتوانی جنسی

افرادی که در رابطه جنسی خود دچار ناکامی می‌شوند نیز چنین خجالتی را تجربه می‌کنند. برای مثال مردانی که توانایی حفظ نعوظ را ندارند و یا زنانی که دچار واژینیسموس می‌باشند ممکن است که از سکس داشتن به طور کلی امتناع کنند.

خجالت از رابطه جنسی به دلیل مسائل فرهنگی و مذهبی

از طرفی باورهای فرهنگی و مذهبی نیز می‌توانند در این مورد تاثیر داشته باشند. چرا که افراد از برقراری رابطه جنسی احساس گناه کرده و به همین دلیل دچار احساس خجالت می‌شوند.

خجالت کشیدن از موضوعاتی که تابو هستند

برخی از فانتزی ها و یا رفتارهای جنسی در فرهنگ های مختلف تابو هستند. این موضوع باعث می‌شود افرادی که چنین تمایلاتی دارند؛ دچار خجالت از رابطه جنسی شده و میل خود را به سکس از دست بدهند.

نشانه های ابتلا به خجالت از رابطه جنسی

اینکه کدام افراد مبتلا به خجالت از رابطه جنسی هستند را می‌توان با توجه به نشانه هایی متوجه شد. اتفاقا مطلع شدن از این موضوع چه در مورد خود و چه در مورد دیگران می‌تواند بسیار کمک کننده باشد. اما این موضوع نباید باعث شود تا به خود و یا دیگری سخت بگیریم. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از راه های آموزش سکس کلیک نمایید.

  • تجربه احساس ناراحتی و تنهایی
  • منزوی شدن و اجتناب از برقراری رابطه جنسی
  • استرس داشتن و اضطراب
  • کم بودن اعتماد به نفس
  • وجود مشکلاتی در رابطه عاطفی
  • ابتلا به اختلالات اضطرابی یا افسردگی
  • بیشتر شدن مصرف مواد مخدر و الکل

دلایل مختلف خجالت از رابطه جنسی

همانطور که گفته شد؛ ابتلا به خجالت از رابطه جنسی به دلایل مختلفی بروز می‌کند. ریشه یابی این دلایل و غلبه بر آنها باعث می‌شود تا احساس راحت تری در فعالیت های جنسی داشته و عملکرد بهتری نیز داشته باشیم. با نگاهی اجمالی به این دلایل متوجه خواهید شد که چقدر این احساس به راحتی می‌تواند به درون افراد نفوذ کرده و نگاه آنها را به رابطه جنسی تغییر دهد.

?مسائل فرهنگی و اجتماعی

?تربیت مختلف افراد

?تجربه های تلخ گذشته

?نداشتن اعتماد به نفس

?تجربه جنسی اول. برای آشنایی بیشتر با اقداماتی که باید برای اولین رابطه جنسی انجام دهید؛ کلیک نمایید.

?ترس از مورد نقد واقع شدن

?ابتلا به بیماری های جنسی

پیامدهای ناشی از خجالت از رابطه جنسی

طبیعی است که با وجود داشتن خجالت از رابطه جنسی ، حتی اگر افراد فعالیت جنسی هم داشته باشند؛ بازهم نمی‌توانند به درستی عمل کرده و همواره احساسات بدی دارند. در این حالت روابط عاطفی بین زوجین نیز تحت تاثیر قرار گرفته و ممکن است حتی به جدایی بکشد. بله! احساس شرم و خجالت از برقراری رابطه جنسی تا این حد می‌تواند مشکل آفرین باشد. مخصوصا زمانی که افراد این موضوع را با یکدیگر درمیان نگذاشته و تلاشی نیز برای درمان نکنند. حتی سلامت روانی افراد نیز تحت تاثیر قرار گرفته و در زندگی شخصی و اجتماعی آنها مشکلاتی ایجاد خواهد شد.

برای غلبه بر خجالت از رابطه جنسی چه کنیم؟

 

حال با توجه به دلایل و پیامدهایی که در مورد خجالت از رابطه جنسی گفته شد؛ باید از راهکارهایی استفاده کرده و این موضوع را برطرف نماییم. در واقع اصلا نباید نسبت به این موضوع بی اعتنا بوده و حتما باید درمان شود. برخی از راهکارهایی که زوجین می‌توانند از آنها استفاده کنند؛ شامل موارد زیر هستند.

◀کمک گرفتن از مشاور جنسی

◀آموزش دیدن در مورد روابط جنسی سالم

◀استفاده از تمرینات مدیریت استرس

◀بیشتر کردن اعتماد به نفس

◀پذیرفتن خود

◀داشتن گفت و گوهای جنسی با همسر

سخن پایانی

فراموش نکنید که حتی اگر شریک شما در حال تجربه خجالت از رابطه جنسی است؛ باید این موضوع را با یکدیگر حل کرده و حتما به او کمک کنید. چرا که با برطرف شدن این موضوع کیفیت رابطه جنسی و رابطه عاطفی برای هردوی شما بیشتر خواهد شد. زوجین در این زمینه می‌توانند از راهکارهای بالا استفاده کرده و در کنار آن حتما از یک متخصص نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه خجالت از رابطه جنسی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: خجالت از رابطه جنسی



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

زایمان زودرس به تولدنوزادانی که قبل از هفته ۳۷ام به دنیا می‌آیند گفته می‌شود. علت این زایمان ها اغلب ناشناخته می‌باشد. و این نوزادان اغلب در رشد ذهنی و جسمی مشکل دارند. اما امروزه برای کودکانی که زودرس هستند، پیشرفت ها و درمان هایی وجود دارد که برای مراقبت از آنها استفاده می‌شود. با وجود اینکه از مهم ترین عوامل مرگ و میر نوزادان در سطح جهان تولد نوزاد نارس است. اما هنوز از میزان و شدت تولد این نوزادان کم نشده است.

اکثر کودکانی که قبل از هفته 24 بارداری به دنیا می‌آیند؛ زنده نمی‌مانند. اما کودکانی که در هفته 24 تا 37 به دنیا می‌آیند، با کمک تجهیزات بیمارستانی شانس بیشتری برای ادامه زندگی دارند. اما هرگز مانند کودک طبیعی نمی‌توانند به زندگی خود ادامه دهند. در واقع این کودکان سالم نیستند. چنین کودکانی علائم مخصوصی از خود بروز می‌دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای دریافت مشاوره در زمینه زایمان زودرس می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

زایمان زودرس چیست؟

 

نوزاد زودرس در چه بازه زمانی به دنیا می‌آید؟ تولد نوزادان پیش از هفته 37 بارداری زایمان زودرس محسوب می‌شود. این نوزادان از نظر ظاهری زودرس نیستند. و به نگهداری در بخش مراقبت های ویژه نیازمند است. آن‌ها نسبت به سایر نوزادان در خطر بیشتری هستند. معمولا این زایمان ها سریع و خود به خودی رخ می دهد. اما برخی از آنها با روش سزارین متولد می‌شوند. علل مختلفی در بروز این عارضه وجود دارد که می‌توان به فشار خون بالا، عفونت ها، بیماری لثه، دیابت، مصرف الکل و … اشاره کرد.

نشانه های زایمان زودرس در دسته های مختلفی وجود دارد که شامل مواردی مانند، ترشح مایع واژن، گرفتگی بخش پایینی شکم، انقباض رحم، کمر درد و … می‌باشد. کارهایی که باعث چنین زایمانی می‌شود؛ مصرف سیگار، بارداری بالای 40 سال و … می‌باشد. تشخیص این عارضه را نیز در ادامه توضیح داده ایم.

علائم زایمان زودرس

اغلب خانم هایی که نشانه های زایمان زودرس را بروز می‌دهند، زایمان زودرس را تجربه نخواهند کرد. با شناخت این علائم به راحتی می‌توان از زایمان زودرس جلوگیری کرد. در ادامه نشانه های زایمان زودرس را ذکر کرده ایم.

_ انقباض رحم

_ کمر درد

_ گرفتگی بخش پایینی شکم

_ گرفتگی شبیه به زمان قاعدگی

_ ترشح مایع از واژن

_ اسهال

_ آبریزش بینی

_ استفراغ

_فشار به لگن

_ افزایش ترشحات واژن

_خونریزی واژن (خونریزی خفیف)

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نشانه های بارداری کلیک کنید.

دلایل زایمان زودرس

علل و دلایل مختلفی برای زایمان زودرس وجود دارد که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم.

  • مرگ جنین
  • بیماری خود ایمنی
  • رویداد استرس زا
  • دیابت
  • حاملگی به دو قلو، سه قلو یا بیشتر
  • سابقه قبلی زایمان زودرس
  • کوتاه شدن دهانه رحم
  • سیگار در دوران بارداری
  • اختلالات رحمی
  • فشار خون بالا
  • عفونت های خاص
  • خونریزی واژن
  • ژنتیک
  • سن پایین مادر
  • فاصله کمتر از یک سال از بارداری قبلی

بچه هایی که در هفته 35 به دنیا می‌آیند چه می‌شوند؟

هر زایمانی که قبل از هفته 37 باشد؛ زایمان زودرس نامیده می‌شود. به همین دلیل ممکن است که مشکلات بسیار زیادی به همراه داشته باشد. در این بخش مقاله راجع به این مشکلات توضیح داده ایم.

عفونت: نوزادان زودرس از مادران خود آنتی بادی دریافت نمی‌کنند. که همین موضوع باعث ضغف در سیستم ایمنی می‌شود. که باعث افزایش عفونت می‌شود.

زردی: بچه هایی که در هفته 35 متولد می‌شوند، اندام های بدنشان به طور کل تکمیل نشده است. که یکی از این اندام ها طحال است. این موضوع نیز باعث ایجاد زردی می‌شود و اگر مراقبت لازم صورت نگیرد؛ مغز نوزاد را با آسیب روبرو می‌کند.

مشکلات تنفسی: ریه این نوزادان کاملا تکمیل نشده است و تنفس بسیار دشواری دارند. 

مشکلات تغذیه ای: کودکانی که قبل از هفته 37 متولد می‌شوند، از مشکلات تغذیه ای بسیاری برخوردار هستند.

ناپایداری دمای بدن: فقدان چربی که در نوزاد این هفته وجود دارد؛ منجر به از دست رفتن دمای بدن می‌شود.

مشکلات مرتبط با وزن کم: این کودکان کمتر از 2 کیلو وزن دارند و مشکلات تغذیه ای باعث بروز چالش با وزن نوزاد می‌شود.

جلوگیری از زایمان زودرس

برای جلوگیری از زایمان زودرس؛ باید به توصیه ها و تکنیک هایی عمل کنید. در این بخش مقاله به این تکنیک ها اشاره کرده ایم.

  • مراقب وزن خود باشید
  • به طور منظم با پزشک مشورت کنید
  • کمتر از 18 ماه بعد از زایمان قبل، باردار نشوید
  • عوامل خطر آفرینی که می‌توانید را کنترل کنید
  • تغذیه مناسب در بارداری داشته باشید
  • مکمل های ویتامینی مصرف کنید
  • آب زیاد بنوشید
  • تعداد وعده های غذایی را افزایش دهید
  • ادرار خود را نگه ندارید
  • بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

 

شما باید متوجه هشدارهای زایمان زودرس باشید. در صورت مشاهده علائم زیر هر چه سریع تر به متخصص مراجعه کنید.

  • تغییر در ترشحال واژنی
  • انقباضات منظم
  • خروج مایع فراوان از واژن
  • گرفتگی عضلانی مشابه با پریودی
  • درد مداوم پشت
  • افزایش فشار لگنی

کلام آخر

همانطور که گفته شد؛ زایمان زودرس به معنای تولد نوزاد قبل از 37 هفتگی است. این نوع زایمان بسیار روند سختی دارد و هرگز نباید انتظار نوزاد سالم داشته باشید. آنها باید تحت مراقبت های ویژه باشند، تا ارگان های داخلی رشد کرده و بتوانند سلامت او را تضمین کنند. اگر در مورد این وضعیت استرس و نگرانی زیادی را تحمل می کنید بهتر است قبل از شدت یافتن آن با مشاوران آواژه صحبت نمایید. آن ها به شما اطلاعات و راهنمایی های لازم را می دهند.

برای دریافت مشاوره در زمینه زایمان زودرس می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: زایمان زودرس



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

طلاق خوب به زمانی گفته می‌شود که هیچ راهی برای ادامه زندگی وجود ندارد. برخی از موارد طلاق خوب است. و مردان و زنان باید از یکدیگر جدا شوند. در این مواقع پایان رابطه برای هر دو طرف مفید است. پس همیشه طلاق بد نیست و می‌توان به عنوان راهی برای حل مساله در نظر گرفت. چه بسا گاه موهبتی است که شما را رها می کند.

اما چه زمانی طلاق خوب است؟ و چه زمانی باید طلاق گرفت؟ برخی موارد آسیب های روحی و روانی زیادی به زن یا مرد و حتی فرزندان وارد می‌شود. ادامه این زندگی آسیب ها و تنش های بیشتری به همراه دارد. و به طریقی عمر زندگی مشترک به پایان خود رسیده است. اگر در زندگی مشترک با آسیب ها و تنش های زیادی روبرو هستید؛ از روانشناسان در رابطه با تصمیم‌گیری درباره جدایی و طلاق راهنمایی بگیرید. برای دریافت مشاوره طلاق کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه طلاق‌خوب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

طلاق خوب چیست؟

 

اندکی با خود فکر کنید؛ چه زمانی باید طلاق گرفت؟ اصلا چه طلاقی خوب است؟ طلاق در چه شرایطی مناسب است؟ به طور کل اختلافات و دلگیری های زیادی در زندگی وجود دارد که باعث بروز جدایی و طلاق می‌شود. اما باید این موضوع را در نظر داشته باشید؛ شما با کسی ازدواج کرده اید که زمین تا آسمان افکار و عقاید متفاوتی دارد. و نمی‌توانید درخواست فردی شبیه به خودتان داشته باشید. اگر مشکلات جدی ندارید؛ دعوا و تنش هر روز رخ نمی‌دهد، به طلاق فکر نکنید.

اما در بعضی شرایط طلاق بهترین انتخاب برای شما و طرف مقابل است. اما در این مقاله تاکید داریم که قبل از اینکه به جدایی فکر کنید؛ باید ریشه مشکلات را بررسی کنید. مشاورین در این زمینه می‌توانند شما را راهنمایی کنند. تا راه بهبود رابطه با همسر را شناسایی کنید و از جدایی جلوگیری کنید. در این مقاله تمامی جوانب طلاق خوب را سنجیده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه زندگی بعد طلاق کلیک کنید.

در چه شرایطی باید به طلاق فکر کرد؟

 

طلاق خوب در برخی از شرایط ضروری است. گاهی فرد توانایی ادامه زندگی ندارد. و برای فرار از آسیب های روحی و روانی باید از زندگی مشترک فرار کنید. در این بخش مقاله راجع به شرایط مناسب برای جدایی صحبت کرده ایم.

پشیمان نبودن از رفتارهای نامناسب

طلاق خوب است در شرایطی که طرف مقابل شما تقریبا هیچ وقت از رفتارهای بد خود پشیمان نیست. مثلا زمانی که مورد تحقیر و سرزنش شدید قرار گرفته اید، همسرتان هرگز پشیمان نخواهد شد. مشکلات رفتاری مانند ضرب و شتم، خیانت، توهین و تحقیر باعث ناراحتی شریک احساسی می‌شود. روان فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین خاطر باید از زندگی فرار کرد.

طلاق عاطفی

یکی از شرایطی که طلاق خوب است، قهر عاطفی است. همیشه نباید برای هر بهانه و درگیری به جدایی فکر کرد. اما برخی موقعیت‌ها مانند طلاق عاطفی، سردی عاطفی و … می‌تواند دلیلی بر جدایی باشد. در این شرایط عمر رابطه عاطفی شما به پایان رسیده و هیچ انگیزه و بهانه ای برای ادامه زندگی وجود ندارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه رفتار با همسر کلیک کنید.

نبود امنیت روانی و جانی | طلاق خوب

اگر امنیت جانی ندارید، اگر خشونت در خانه شما به حدی است که احتمال آسیب به شما یا فرزندان تان وجود دارد؛ طبیعی است که طلاق‌خوب باشد. زندگی مشترک یعنی امنیت جانی و روانی در کنار همسر؛ اگر آرامش و امنیت وجود نداشته باشد, زندگی سرشار از تنش خواهد شد. مثلا اگر همسرتان مورد ضرب و شتم قرارتان داد؛ یا دائم روان شما را تخریب کرد، این زندگی چه ارزشی دارد؟ مشکلات روانی و روحی به مرور زمان شما را شکسته و نابود می‌کند.

اختلاف نظر های ریشه ای

اختلاف نظرهای ریشه ای دلیلی برای طلاق خوب است. طبیعیتا هیچ زوجی عین هم فکر نمی کنند؛ و همین مساله میتواند نقطه قوتی در رابطه آن ها باشد. اما اگر این اختلاف ریشه ای و شدید باشند و هیچ انعطافی در کار نباشد؛ میتواند دلیل یک طلاق‌خوب باشد. مثل تفاوت عقیده مذهبی که روی سبک زندگی و نوع پوشش تاثیر مستقیم دارد. یا تفاوت عقیده در چگونگی دخل و خرج که این روزها باعث تفرقه میان خیلی از زوج ها شده است.

وابستگی های بیش از اندازه

بسیاری از زن و مرد ها بیش از اندازه به پدر و مادر وابسته هستند. آنها همیشه والدین را اولویت قرار می‌دهند؛ به گونه ای که انگار شما (همسرشان) وجود ندارید. بدون مشورت والدین تصمیم نمی‌گیرند و دائم والدینش در حال نظارت و کنترل زندگی شما هستند. در این شرایط میتوانیم بگوییم طلاق خوب است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دلتنگی برای همسر سابق کلیک کنید.

زمانی که هر روشی را امتحان کرده اید

اگر میپرسید چه زمانی طلاق خوب است ؟ باید به زمان هایی که هر راهی را امتحان کرده اید اشاره کنیم. جدایی همیشه راهی برای بهبود حال و اوضاع نیست. قبل از اینکه به جدایی فکر کنید؛ در رابطه با ناراحتی خود صحبت کنید؛ از روانشناس راهنمایی بگیرید و تمام تلاش خود را برای حفظ رابطه انجام دهید. بعد از اینکه تلاش های شما نافرجام ماند و هیچ تغییری در زندگی ایجاد نشد؛ به جدایی فکر کنید.

طلاق خوب هنگام اعتیاد همسر

طلاق خوب در شرایطی مانند اعتیاد همسر، مناسب است. اعتیاد یکی از زوجین به شدت زندگی مشترک را تحت تاثیر قرار می‌دهد. زندگی را بسیار سخت و دشوار می‌کند و باعث آزار شریک احساسی می‌شود. در ابتلا باید به شریک احساسی خود کمک کنید تا از این منجلاب در بیاید؛ اگر شرایط بهبود پیدا نکرد برای سلامت روان خود باید جدایی را انتخاب کنید.

مشکلات جنسی

مشکلات جنسی موضوعی است که از نظر قانون گذار و شرع به عنوان دلیلی بر طلاق تایید شده است. یکی از ابعاد رضایت از زندگی، رابطه جنسی خوب است. شاید برایتان عجیب باشد؛ اما اگر به دادگاه های خانواده سر بزنید رابطه جنسی بد دلیل خیلی از طلاق هاست. به همین جهت اگر رضایت جنسی وجود نداشته باشد؛ زندگی مشترک بدون آرامش خواهد بود. و این موضوع سلامت روان شما را به کل تحت تاثیر قرار خواهد داد.

با این حال پیشنهاد میکنیم برای جلوگیری از پشیمانی از طلاق حتما برای درمان و مشاوره جنسی اقدام کنید.

کلام آخر

هر زندگی مشترکی می تواند به جدایی ختم شود. این زوجین و نحوه ارتباط آن هاست که عاقبت آن ازدواج را مشخص می کند. اما گاه میبینیم تلاش بیش از حد موجب فرسایشی شدن رابطه شده؛ به نحوی که نه تنها زن و شوهر بلکه دیگر افراد خانواده (والدین، اقوام، فرزندان، گاه همسایگان و…) را تحت تاثیر قرار می دهد. در چنین شرایطی میتوان به جای ادامه، یک طلاق خوب را بر هر دو طرف رقم زد. اما توصیه میکنیم قبل از هر تصمیمی حتما از مشاوران متخصص آواژه در این خصوص کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه طلاق‌خوب می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: 8 زمانی که باید طلاق گرفت



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

حیوان آزاری یکی از منفور ترین رفتارهایی است که برخی از افراد از خود نشان می‌دهند. حیوانات نیز مانند دیگر موجودات حق حیات داشته و وجود آنها در طبیعت ضروری است. امروزه به قدری به حیوانات اهمیت داده می‌شود که برخی از افراد آنها را به سرپرستی گرفته و در خانه از آنها مراقبت می‌کنند. از طرفی در مقابل این موضوع کمپین ها و انجمن های زیادی تشکیل شده است که از حیوانات محفاطت می‌کنند. به هر حال همواره افرادی هستند که به دلیل ویژگی های شخصیتی و مشکلاتی که دارند؛ حیوانات را مقصر دانسته و به آسیب زدن به آنها می‌پردازند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه حیوان‌آزاری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

حیوان آزاری

حیوان‌آزاری شامل طیف وسیعی از رفتارهای مخرب انسان می‌شود که به شکل های مختلفی بروز می‌کند. همچنین فراموش نکنید که حیوان آزاری زمینه ساز بسیاری از مشکلات روانی و بزهکاری های دیگر است. قطعا افرادی که قادر به آزار دادن موجودات بی گناهی مانند حیوانات هستند؛ می‌توانند کارهای دیگری نیز انجام دهند. به همین دلیل شناسایی چنین افرادی و جلوگیری از آنها از اهمیت زیادی برخوردار است.

طبق تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است؛ بیشتر افرادی که دست به جرم و جنایت های بزرگ زده اند؛ تمایل به کودک آزاری یا حیوان آزاری داشته اند. از طرفی حیوان آزاری نه تنها یک کار غیر اخلاقی و غیرانسانی است؛ بلکه مجازات قانونی نیز دارد. برای آشنایی با دلایل بروز سادیسم جنسی کلیک کنید.

نشانه های حیوان آزاری

معمولا به راحتی نمی‌توان چنین افرادی را تشخیص داد. آنها بسیار زیرکانه اینکار را انجام داده و سعی در پنهان کردن آن دارند و یا حتی گاهی خود را دوست دار حیوانات نشان می‌دهند تا به آنان نزدیک شوند. اما به طور کلی در آنها شاهد بروز برخی از رفتارها هستیم. اما این افراد حتی از مشاهده تصاویر و یا فیلم های حیوان آزاری نیز لذت می‌برند.

همچنین به طور کلی نشانه هایی از سادیسم و شخصیت ضداجتماعی داشته و در موارد دیگر نیز از آسیب زدن لذت می‌برند. از طرفی امکان وقوع این اتفاق در کودکی نیز وجود دارد که اگر از آن جلوگیری نشود؛ در بزرگسالی نیز ادامه می‌یابد.  برای اطلاع از نشانه های میل جنسی به حیوانات کلیک کنید.

جرم انگاری حیوان آزاری

شکنجه حیوانات و یا آزار آنها به شکل های مختلف در همه کشور ها جرم محسوب شده و برای ان مجازاتی در نظر می‌گیرند. در بیشتر موارد این افراد متهم به زندان شده و یا در صورتی که این اقدام توسط یک موسسه انجام گیرد؛ باعث تعطیلی آن می‌گردد. فراموش نکنید فردی که اقدام به حیوان آزاری می‌کند توانایی انجام سای خشونت ها را نیز دارد. به همین دلیل بسیار احتمال دارد که مرتکب سایر جرایم نیز بشود.

انواع حیوان آزاری

برخی از افراد تصور می‌کنند که حیوان‌آزاری تنها به معنی ابتلا یه زئوفیلی یا رابطه جنسی با حیوانات است. که البته این مورد هم بخشی از این موضوع است. اما به طور کلی، حیوان آزاری به شکل های مختلفی بروز می‌کند. همچنین این موضوع حتی می‌‍تواند برای افرادی که دارای حیوان خانگی نیز هستند؛ اتفاق بیافتد.

منفعل

در نوع حیوان آزاری منفعل، افراد به طور مستقیم حیوانی را آزار نمی‌دهند. اما برای مثال در نگهداری از آن کوتاهی می‌کنند. برای مثال به موقع به او غذا نداده و یا مکان مناسبی برای استراحت از او فراهم نمی‌کنند. همچنین وقت کافی به او اختصاص نداده و به او محبت نمی‌کنند. وقتی مسئولیت حیوان دیگری را به عهده می‌گیرید و یا تصمیم به نگهداری از او دارید؛ باید به این موضوعات فکر کرده و آنها را در نظر بگیرید. این موضوع مخصوصا در مورد نگهداری در منزل بسیار مهم است.

فعال

حیوان آزاری فعال به معنی آسیب زدن به صورت مستقیم به حیوانات است. چنین افرادی کاملا عامدانه حیوانات را آزار داده و از شکنجه دادن آنها لذت می‌برند. باور آنها این است که حیوانات برای خدمت به انسان خلق شده و جان آنها هیچ ارزشی ندارد. چنین افرادی حتی از مشاهده چنین چیزی توسط دیگران نیز لذت می‌برند.

علل حیوان آزاری

 

اینکه چرا افراد به حیوان آزاری علاقه دارند و می‌تواند چنین کاری کنند؛ به عوامل مختلفی وابسته است. در این قسمت به بررسی این موارد می‌پردازیم.

ابتلا به سادیم

برخی از این افراد مبتلا به سادیسم هستند و به طور کلی از آزار دادن دیگران لذت می‌برند. این موضوع در مورد حیوان آزاری نیز صدق کرده و آنان یا خود به طور مستقیم اینکار را انجام می‌دهند و یا از تماشای آن لذت می‌برند.

تخلیه هیجانات منفی

یکی دیگر از دلایل حیوان آزاری، تخلیه هیجانات منفی مانند خشم و عصبانیت است. چنین افرادی همواره به افرادی که ضعیف تر از آنان هستند، زور می‌گویند. در بیشتر موارد این افراد خود در کودکی در معرض خشونت بوده اند.

انتقام گیری

اتفاقات گذشته و خاطراتی که افراد از حیوانات دارند نیز باعث حیوان آزاری می‌گردد. برای مثال آنها توسط حیوانی آسیب دیده اند و حال تصمیم دارند خود به آن حیوان برای انتقام گیری آسیب بزنند.

ابتلا به شخصیت ضداجتماعی

شخصیت ضداجتماعی نیز یکی دیگر از عوامل موثر در حیوان‌آزاری است. به طور کلی افرادی که مبتلا به این اختلال هستند به دیگران آسیب زده و از این بابت احساس گناه نمی‌کنند.

مکانیسم همانند سازی

همانند سازی به معنای جبران خشونت هایی است که در دوران کودکی تجربه کرده اند. در واقع آنها یا این موضوع را از والدین خود تقلید کرده و یا تلاش در جبران ان به وسیله دیگران دارند. مشاهده رفتارهای خشونت آمیز در دیگران باعث همانند سازی با آنها می‌شود.

تفاوت سادیسم با حیوان آزاری چیست؟

حیوان آزاری همیشه به معنی ابتلا به سادیسم نیست. اما بیشتر افرادی که دست به چنین کاری می‌زنند؛ نشانه هایی از سادیسم را از خود بروز می‌دهند. معمولا نشانه های سادیسم در رابطه با انسان ها بروز می‌کند اما گاهی شاهد نشانه های آن در مورد حیوانات نیز هستیم.

مقابله با حیوان آزاری

 

حیوان آزاری در همه کشورها وجود داشته اما علیرغم قوانینی که در این زمینه وجود دارد؛ بازهم این موضوع تکرار می‌شود. به همین دلیل باید از دوران کودکی فرهنگ سازی در این مورد صورت گیرد. فراموش نکنید که کودکان مهربانی کردن با حیوانات را از ما می‌آموزند به همین دلیل باید الگوی خوبی برای آنها باشیم. همچنین قوانین سخت گیرانه تری در این مورد وضع کرده و به آنها پایبند بود.

روش های درمانی حیوان آزاری

افراد این رفتار را از خود نشان می‌دهند به ندرت به دنبال درمان هستند. به همین دلیل اطرافیان باید این نشانه ها را شناسایی کرده و به آنها برای درمان کمک کنند. اینکار با مراجعه به روانشناس و همچنین مصرف دارو امکانپذیر است. فرد باید انگیزه کافی در این مورد داشته و همچنین همکاری کند.

سخن پایانی

حیوان آزاری یکیاز مسائلی است که منجر به بروز مشکلات بیشتری برای خود فرد و همچنین جامعه می‌شود. در واقع در یک کشور رفتار مردم با یکدیگر و همچنین با حیوانات نشان دهنده فرهنگ و تمدن است که قطعا اینکار آسیب بزرگی به آن وارد می‌کند. افراد باید در این مورد اطلاعات کافی را کسب کرده و حتی در صورت لزوم از آن جلوگیری نمایند. در این زمینه کمک گرفتن از مشاور می‌تواند بسیار موثر واقع شود.

برای دریافت مشاوره در زمینه حیوان آزاری می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: حیوان آزاری جرم است یا مریضی؟



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

آموزش الفبا قبل از مدرسه همواره والدین را دچار سردرگمی می‌کند. در واقع آنان از طرفی تمایل دارند که اوقات فراغت کودک را به روش درستی پر کرده و همچنین سطح هوشی کودک خود را افزایش دهند. اما از طرفی عوارض ناشی از آن هراس دارند. اینکار اگر به روش درستی انجام نشود؛ می‌تواند باعث بروز مشکلاتی برای فرزندان شود. از همین رو باید در این مورد به اندازه تحقیق و بررسی کرده و راه درست را انتخاب کنند. همچنین نباید در این مورد عجله کرد و یا فشار زیادی به کودکان وارد نمود. سیستم آموزشی به صورت اصولی و به موقع این مورد را به کودکان آموزش داده و همچنین به آنها کمک می‌کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه آموزش الفبا قبل از مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

آموزش الفبا قبل از مدرسه

اینکه والدین تمایل به آموزش الفبا قبل از مدرسه دارند؛ دلایل متفاوتی دارد. همچنین نمی‌توان گفت به طور کلی این رفتار اشتباه بوده و نباید آن را انجام داد. قبل از هرچیز نباید هیجانی تصمیم گرفت. فراموش نکنید که دوران قبل از مدرسه، زمانی است که بچه ها باید به قدر کافی بازی و تجربه کنند و آموزش مسائل دیگر در اولویت دوم قرار می‌گیرد. همچنین گاهی این خود کودکان هستند که در این مورد کنجکاوی کرده و از والدین می‌خواهند تا این موارد را به آنان آموزش دهند. به همین دلیل باید به آنان زمان داد و در این مورد صبورانه عمل کرد.

مزایا و معایب آموزش الفبا قبل از مدرسه

 

قبل از هرچیز باید این موضوع را در نظر داشته باشید که آموزش الفبا قبل از مدرسه، مزایا و معایب مختلفی دارد.والدین باید همه این موارد را در نظر داشته و در قدم بعدی در این مورد تصمیم گیری نمایند. در این قسمت به توضیح این موارد این پردازیم.

خستگی و سردرگمی بچه ها

همانطور که گفته شد؛ دوران قبل از مدرسه، تنها زمان بازی و تفریح کودکان است. پس آموزش الفبا قبل از مدرسه می‌تواند آنها را خسته و یا حتی دلزده کند. گاهی والدین به دلیل اینکه از روش های درستی در این زمینه استفاده نمی‌کنند؛ می‌تواند مشکلات جدی برای آینده کودک ایجاد نمایند. همچنین روش آموزشی والدین قطعا با معلمین متفاوت بوده و به همین دلیل کودک در مواجهه با این موضوع در مکان های آموزشی دچار سردرگمی و دوگانگی می‌گردد. برای آشنایی با نشانه های کودکان دیرآموز کلیک کنید.

دوران بازی و تفریح با آموزش الفبا قبل از مدرسه

فراموش نکنید که اگر برای آموزش الفبا قبل از مدرسه زمان استراحت و تفریح را از بچه ها بگیرید؛ آنها نیز در این مورد با شما همکاری نخواهند کرد. در واقع برخی از کودکان در چنین شرایطی واکنش لجبازی و مقاومت را از خود نشان داده که خانواده را دچار مشکلاتی می‌کنند.

کافی بودن آموزش های پیش دبستانی

همچنین والدین باید این موضوع را در نظر داشته باشند که آموزش های دوران دبستان و حتی پیش دبستانی در این زمینه کافی است و نیازی به عجله و یا نگرانی در مورد آموزش الفبا قبل از مدرسه وجود ندارد. بهتر است والدین به روند آموزشی این مکان ها اعتماد کرده و مداخله ای در این زمینه ایجاد نکنند. برای اطلاع از دلایل مدرسه نرفتن بچه ها کلیک نمایید.

اختلال در روند تدریس معلم

یکی دیگر از معایب آموزش الفبا قبل از مدرسه اختلال در روند تدریس معلمان است. چرا که وقتی کودکان از پیش در مورد موضوع بحث چیزی بدانند؛ در حین تدریس معلم دچار کنجکاوی شده و به طور مکرر سوالهایی را از معلم خود می‌پرسند. اینکار می‌تواند در روند یادگیری دیگر دانش آموزان نیز اختلالاتی ایجاد کند. برای اطلاع از دلایل درس نخواندن بچه ها کلیک کنید.

گسترده شدن دایره کلمات بچه ها

اما از مزایای آموزش الفبا قبل از مدرسه نیز نباید غافل شد. وقتی کودکانی حروف الفبا را یاد بگیرند؛ یادگیری کلمات بیشتر نیز برای آنان راحت تر شده و منجر به گسترده شده دامنه لغات آنها می‌گردد. این موضوع می‌تواند بر روابط و همچنین هوش آنها تاثیر شگرفی بگذارد.

تقویت هوش آنها با آموزش الفبا قبل از مدرسه

همانطور که گفته شد؛ آموزش الفبا قبل از مدرسه بر هوش کودکان بسیار موثر است. در واقع هوش به قسمت های مختلفی تقسیم می‌شود که برای تقویت هر یک از آنها باید تمریناتی را انجام داد. به همین دلیل حتی برخی از والدین آموزش زبان دوم را نیز از سنین بسیار پایین برای کودکان خود آغاز می‌کنند. این موضوع از نظر علمی نیز مورد تایید قرار گرفته است.

افزایش اعتماد به نفس

زمانی که کودکان در معرض آموزش الفبا قبل از مدرسه قرار می‌گیرند؛ قطعا مهارت تازه ای را کسب کرده که در باعث برتری آنها در مقابل بسیاری از همسالان شان می‌گردد. این مورد اعتماد به نفس آنها را افزایش می‌دهد.

 به جای آموزش الفبا قبل از مدرسه باید چه کرد؟

 

از طرفی دیگر بسیاری از والدین نمی‌دانند که به جای آموزش الفبا قبل از مدرسه، چه مهارت های دیگری را می‌توانند در فرزند خود تقویت کرده و یا حتی آنها را آموزش دهند. قبل از هر چیز نباید در این دوران به بچه ها فشار زیادی وارد کرد و همه آموزش ها باید توام با تفریح و سرگرمی برای آنها باشد. در این قسمت به توضیح برخی از این مهارت ها می‌پردازیم که در حین مفید بودن، برای کودکان نیز سرگرم کننده هستند. برای اطلاع از راه های کشف استعداد کودکان کلیک کنید.

تمرکز بر مهارت های جسمانی

والدین قبل از دوران مدرسه می‌توانند برای تخلیه انرژی بچه ها به روش درست، بر مهارت های جسمانی آنها تمرکز کنند. ثبت نام کردن آنها در کلاس های ورزشی مختلفی و یا حتی انجام تمریناتی با آنها در خانه نیز، در این زمان بسیار موثر است. همچنین جایگزین خوبی برای آموزش الفبا قبل از مدرسه نیز محسوب می‌شود.

پرورش روحیه و هوش هیجانی کودک

همچنین یکی دیگر از مهارت های ضروری در این دوران، پرورش هوش هیجانی آنها و شناسایی احساسات شان است. این موضوع در برقراری ارتباط با دیگران، بسیار مهم است. والدین در این مورد می‌توانند توضیحاتی به کودکان داده و یا حتی از محتواهای آموزشی مانند کتاب و فیلم های متناسب با سن شان استفاده کنند.

آموزش مسائل هنری یا بهداشتی

از طرفی آموزش فعالیت های هنری و رعایت کردن بهداشت نیز جایگزین خوبی برای آموزش الفبا قبل از مدرسه است. با اینکار آنها حتی آمادگی بیشتری نیز برای حضور در مدرسه پیدا می‌کنند. امروزه کلاس های هنری مختلفی نیز برای بچه ها وجود دارد که خلاقیت را در آنها تقویت می‌کند. همچنین برای مسائل بهداشتی نیز هیچکس بهتر از والدین در این مورد نیست. چرا که کودکان با آنها احساس امنیت و راحتی می‌کنند.

پرورش مهارت های شناختی

با اینکه تقریبا تا سنین نوجوانی مهارت های شناختی در کودکان تکمیل نمی‌شود؛ اما به هر حال والدین می‌توانند با استفاده از تمریناتی این ویژگی را در آنها تقویت کنند. همچنین باید خود نیز الگوی خوبی برای آنها باشند.

سخن پایانی

این نکته را در نظر داشته باشید که آموزش الفبا به کودکان قبل از مدرسه همه چیز نیست و باعث پیشرفت و یا تفاوت های آنچنانی در افراد نمی‌شود. به همین دلیل بهتر است والدین علاوه بر این موضوع بر مهارت های دیگر کودک نیز توجه کرده و آنها را نیز تقویت کنند. در این مورد می‌تواند از یک مشاور کودک نیز کمک گرفته و با او مشورت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه آموزش الفبا قبل از مدرسه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: آموزش الفبا قبل از مدرسه



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اصول موفقیت را نمی‌توان تنها به چند مورد محدود کرد. در واقع برای رسیدن به موفقیت علاوه بر تلاش و پشتکار نیاز به برخی دیگر از ویژگی ها دارید. افراد باید مجموعه ای از خصوصیات را دارا باشند تا در کنار عوامل محیطی بتوانند به موفقیت برسند. از طرفی این موضوع کاملا از فردی به فردی دیگر متفاوت بوده و نمی‌توان برای همه یک نسخه پیچید. افراد باید با توجه به شرایط خود و یا تعریفی که از موفقیت دارند؛ در این زمینه تلاش کنند. بسیاری از افراد اصلا هیچ ایده ای در این مورد نداشته و حتی تعریف درستی از موفقیت و پیشرفت نیز ندارند. به همین دلیل راه را اشتباه رفته و در نهایت دچار سرخوردگی می‌شوند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اصول موفقیت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

اصول موفقیت

نمی‌توان گفت که با انجام اصول موفقیت، افراد به صورت قطعی در زندگی خود موفقیت می‌شوند. به دلیل اینکه عوامل دیگری نیز مانند خانواده، ویژگی های شخصیتی، سرمایه و حتی شانس نیز در این مورد موثر است. همچنین به طور کلی پایبندی به برخی از اصول زندگی افراد را تغییر داده و شرایط را بهتر می‌کند. همین می‌تواند نوعی موفقیت تلقی شود. بهتر است افراد در ابتدا به خودشناسی رسیده و با توجه به شرایط خود در این زمینه عمل کنند. از طرفی با افراد موفق نیز مشورت کرده و حتی زندگینامه آنها را مطالعه کنند. داشتن الگو و مشاوری در این زمینه بسیار می‌تواند اثربخش باشد. برای اطلاع از انواع سبک زندگی و رابطه آن با موفقیت کلیک کنید.

برخی از انواع اصول موفقیت

 

همانطور که گفته شد؛ اصول موفقیت مجموعه ای از عوامل را در برمی‌گیرند که انجام آنها به صورت همزمان باعث می‌شود تا افراد به پیشرفت و موفقیت برسند. در این قسمت به توضیح این موارد می‌پردازیم.

داشتن افکار بلند پروازانه

فراموش نکنید که داشتن اهداف بزرگ و حتی رویاهای بلند پروازانه در مورد اصول موفقیت، اهمیت دارد. وقتی افراد بتوانند به اهداف بزرگ بیاندیشند؛ تلاش بیشتری نیز در این مورد می‌کنند. این به معنی زندگی کردن در رویا نیست. در عین حال باید واقع بود و شرایط را در نظر گرفت. اما به طور کلی بهتر است در این مورد کمی جسورانه عمل کنید.

علاقه و اصول موفقیت

همچنین داشتن علاقه نیز یکی از اصلی ترین اصول موفقیت است. وقتی افراد به موضوعی علاقمند باشند؛ راحت تر با سختی های آن کنار آمده و حتی مشکلات نیز برای آنها شیرین می‌شود. وقتی افراد مشغول انجام کاری هستند که به آن علاقه دارند؛ حتی اگر در آن موفق هم نشوند، اما باز آن لذت می‌برند.

داشتن تعادل در زندگی

برقراری تعادل در زندگی نیز، خود یکی از اصول موفقیت است. افراد باید بتوانند بین جنبه های مختلف زندگی خود تعادل برقرار کرده و بیش از حد به موضوعی نپردازند. در برخی از موارد افراد به طور کلی زندگی شخصی خود را فراموش کرده و تنها به کار خود می‌پردازند.

نترسیدن در شکست

فراموش نکنید که هر شکستی مقدمه ای برای پیروزی است. به همین دلیل در مورد رسیدن به اصول موفقیت، نباید از شکست ترسید. ترس از شکست مانع از انجام بسیاری از کارها می‌شود. در واقع افراد در چنین شرایطی، قضاوت عجولانه کرده و یا از کاه برای خود کوه می‌سازند.

داشتن عزم راسخ

داشتن تصمیمی قطعی و عزم راسخ نیز در اصول موفقیت بسیار اهمیت دارد. در واقع فرد باید به این باور برسد که در هر شرایطی راه خود را ادامه داده و تلاش می‌کند. تنها در این شرایط است که افراد می‌توانند در مسیر باقی مانده و سریعا ناامید نشوند.

در اصول موفقیت باید مرد عمل باشید

برخی از افراد تنها در مورد اصول موفقیت، صحبت می‌کنند. در صورتی که هیچ اقدام جدی در این زمینه انجام نمی‌دهند. فکر کردن و یا حرف زدن در مورد ایده ها کافی نیست و باید برای آنها کاری کرد. بهتر است دست به کار شده و اقدامات لازم را برای رسیدن به موفقیت انجام دهید.

دوری کردن از مناقشات

برای رسیدن به اصول موفقیت باید از هرگونه حاشیه و مسائل جانبی دوری کنید. در واقع این موضوعات، موانع جدی در راه موفقیت هستند. همچنین همرنگی با جماعت و پذیرفتن ایده های آنان نیز تا حدودی مانع از مناقشات می‌شود. به همین دلیل بهتر است نظر دیگران را جلب کرده و همچنین با اطرافیان خود همدل باشید.

مطرح کردن ایده های جدید

برخی از افراد حتی از صحبت کردن در مورد ایده های جدید نیز هراس دارند. این موضوع مانع پیشرفت آنان شده و مشکلات زیادی را برایشان ایجاد می‌کند. طبیعی است که در ابتدا ایده های را نادیده گرفته شوند و یا نتایج خوبی نداشته باشند. اما بعد از مدتی هم در ایده پردازی رشد کرده و هم راحت تر می‌توانید آن را با دیگران در میان بگذارید.

باور داشتن به خود از اصول موفقیت

یکی دیگر از اصول موفقیت، باور داشتن به خود است. در واقع داشتن اعتماد به نفس یکی از گامهای مهم و اساسی در این راه محسوب می‌شود. طبیعی است که به دلایل مختلفی دچار دلسردی و ناامیدی شویم؛ اما با وجود باور داشتن به خود می‌توانیم روحیه خود را حفظ کنیم.

مثبت اندیشی

مثبت اندیشی نیز از مبانی اصول موفقیت محسوب می‌شود. این به معنی خوشبینی سمی نیست. در واقع افراد باید در کنار تلاش، به آینده و اتفاقات خوب امیدوار باشند. برخی از افراد دست روی دست گذاشته و تنها با مثبت اندیشی منتظر پیشرفت و موفقیت هستند.

پرهیز از ناامیدی و دلسردی

با اینکه در مسیر اصول موفقیت، دلایل ناامیدی و دلسردی کم نیستند. اما نباید اجازه داد که این حالت ما را از تلاش بازدارد. حتی تجربه شک در این راه غیر طبیعی نیست. اما بهتر است آنها را نادیده گرفته و به راه خود ادامه دهید.

پشتکار و استمرار از اصول موفقیت

برای دست یابی به اصول موفقیت باید استمرار داشت. برخی تصور می‌کنند تنها با مدت کوتاهی تلاش کردن باید به موقعیت های بالایی دست یابند. اما این بسیار ساده لوحانه است. باید با پشتکار عمل کرده و به طور مدام تلاش کنند.

شجاع بودن

داشتن جسارت و شجاعت نیز در مسیر موفقیت بسیار اهمیت دارد. برای بیان کردن ایده های خود، حتی تلاش کردن و فکر کردن به اهداف نیاز به شجاعت داریم. برخی به دلیل عدم جسارت، تنها به دنبال اهداف کوچک رفته و به زندگی عادی خود، خو می‌گیرند.

ویژگی های افراد ناموفق

 

در کنار داشتن اطلاعاتی در زمینه اصول موفقیت، باید از موانع راه و یا عوامل موثر بر شکست نیز مطلع باشید. در واقع با اطلاع از این موارد، از آنها پرهیز کرده و یا حتی آنها را کنترل می‌کنید. برخی از این موضوعات شامل موارد زیر هستند.

  • عدم مسئولیت پذیری و تعهد
  • تنبلی کردن
  • تاب آوری پایین. برای اطلاع از راه های بالابردن آستانه تحمل کلیک کنید.
  • منظم نبودن
  • حواسپرتی و عدم تمرکز
  • عدم آینده نگری
  • بهانه آوردن
  • انتظار برای رسیدن زمان مناسب

سخن پایانی

فراموش نکنید که موفق شدن در زندگی آسان نیست. همچنین این کاملا یک مفهوم نسبی بوده که برای همه معانی متفاوتی دارد. اما به طور کلی همه افراد موفق در طول تاریخ این ویژگی های مشترک را داشته اند. از طرفی اصول موفقیت خود را اینگونه توصیف کرده اند. شاید شما با موارد دیگری به موفقیت برسید. امابه طور کلی بهتر است در این مورد صبور بوده و همچنین از یک روانشناس نیز برای کم کردن عوارض جانبی این راه، کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اصول موفقیت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: اصول موفقیت چیست ؟



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

روانشناسی ورزشی یکی از شاخه های علم روانشناسی محسوب می‌شود که تاثیر زیادی در روحیه ورزشکاران و حتی عملکرد آنان در بخش های مختلف دارد. ورش حرفه ای آسیب های زیادی را چه از لحاظ جسمانی و چه از نظر روانی به ورزشکاران رشته های مختلف وارد می‌کند. در واقع آنان به دلیل زندگی پرفشاری که دارند بسیار آسیب پذیر بوده و یا حتی گاهی وقتی برای مراجعه به روانشناس ندارند. از این رو همراهی یک مشاور با آنها در اردوهای ورزشی و یا حتی باشگاه ها ضروری می‌باشد. از طرفی تنها یک آسیب جزئی کافی است که نتیجه زحمات طولانی آنها را از بین ببرد. بنابراین آن‌ها باید بسیار از خود مراقبت کرده و همچنین از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرند. در این مقاله بیشتر به جنبه های مختلف این موضوع می‌پردازیم. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه روانشناسی ورزشی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

روانشناسی ورزشی

طبق تعریفی که انجمن روانشناسی آمریکا از روانشناسی ورزشی ارائه می‌دهد؛ این رشته بر توسعه و کاربرد تئوری روانشناختی برای درک و اصلاح رفتار یک انسان معمولی و یا حتی ورزشکار در محیط ورزشی تمرکز می‌کند. در واقع روانشناسی در اینجا نقش مهمی بازی کرده و از لحاظ روانی فرد را برای حضور در مسابقات و فضاهای حرفه ای، اماده می‌کند.

برخی به این موضوع اهمیت نداده و یا ارزش زیادی برای این رشته قائل نیستند. اما در شرایط بحرانی که ورشکار به دلیل استرس و اضطراب زیاد همه چیز را در دقیقه نود رها کرده و یا حتی قادر در شرکت در مسابقه نیست؛ متوجه اهمیت آن می‌شوند.برای اطلاع از روش های استعدادیابی ورزشی کودکان کلیک کنید.

انواع روانشناسان ورزش

 

از لحاظ کمک به ورزشکاران و یا حتی حضور در مکان های ورزشی، چند دسته از روانشناسات می‌توانند مشارکت داشته باشند. روانشناسان بالینی برای درمان ورزشکارانی که با اختلالات روانی مختلف درگیر هستند؛ می‌توانند بهترین گزینه باشند. از طرفی روانشناسی آموزشی و تحقیقاتی نیز در این زمینه موثر هستند.

خصوصیات روانشناسی ورزشی

از طرفی یک روانشناس ورزشی باید از برخی ویژگی ها برخوردار باشد تا بتواند به افراد دیگر مانند ورزشکاران کمک کند. در واقع دانش روانشناسی ورزشی نیاز به برخی از خصوصیات دارد. برای مثال چنین فردی باید صلاحیت کافی داشته و از طرفی آگاهی و اطلاعات کافی را در مورد رشته های ورزشی و شرایط محیطی را دارا باشد. روحیه آموزشی و اخلاق نیز از دیگر عوامل موثر بر موفقیت این دانش در مورد ورزشکاران است.

روانشناسی ورزشکاران

برای بهره مندی از دانش روانشناسی ورزشی و همچنین بیشترین پتانسیل ورزشکاران، در ابتدا باید شرایط روحی و روانی ورزشکاران به دقت و برای طولانی مدت بررسی شده و در قدم بعدی راهکارهایی در این زمینه به ورزشکاران داده شود. همچنین بهتر است پیشرفت آنان را مرحله به مرحله پیگیری شود.

روانشناس ورزش چه کسی است؟

شاید برای بسیاری از افراد این سوال مطرح شود که اصلا روانشناس ورزش وجود دارد و یا دقیقا وظایف او چیست؟ چنین فردی در واقع یک روانشناس حرفه ای بوده و برای حضور در محیط های ورزشی مختلف و در حیطه روانشناسی ورزشی آموزش دیده است. او در کنار مربیان ورزشکار حضور یافته و در صورت لزوم با روانشکار صحبت می‌کند. چنین افرادی از ورزشکار در مقابل شرایط استرس و اضطراب محافظت کرده و همچنین آستانه تحمل او را تا حد زیادی بالاتر می‌برد. در واقع روانشناس ورزش می‌تواند با تکنیک هایی ورزشکار را به دوران اوج او برگرداند.

مشکلات روانی ورزشکاران

ورزشکاران حرفه ای در همه جای جهان معمولا دوره های سخت و طاقت فرسایی را پشت سر می‌گذارند. آنها همواره باید بدن خود را آماده نگه داشته و عادت های مخصوصی داشته باشند. همچنین در زمان مسابقات، به دلیل دوری از خانواده و حتی رژیم و تمرین هایی سختی که موظف به انجام آن هستند؛ تحت شرایط سختی قرار می‌گیرند. معمولا بخشی از مشکلات آنها شامل موارد زیر می‌شود.
افسردگی ناشی از فشار و استرس
ابتلا به سندروم بیش تمرینی یا تمرین زدگی
ابتلا به اختلالات خوردن به دلیل رژیم های سخت
استفاده از مواد افیونی و اعتیاد

نکات مثبت و منفی روانشناسی ورزشی

از طرفی تحصیل در رشته روانشناسی ورزشی و یا حتی کار کردن در این زمینه، مزایا و معایبی نیز دارد. همچنین از طرف ورزشکاران نیز کمک گرفتن از چنین فردی همه به آنها کمک کرده و یا در مواردی برای آنها شرایط را سخت تر می‌کند. در این قسمت، به توضیح این موارد می‌پردازیم.

مزایا

با کمک گرفتن از روانشناسی ورزشی، عملکرد ورزشکار به طور چشمگیری بهتر می‌شود. کار این گروه از مشاوران تقریبا راحت بوده و نیازی به حضور در بیمارستان ها و یا برخورد با بیماران حاد روانی ندارند. در اما خود روانشناس نیز باید مانند ورزشکاران در اردوهای آنان حضور داشته و با آنان همراهی کنند. از طرفی درآمد آنها تقریبا محدود به ورزشکاران شده و حتی گاهی تنها زمانی که در اردوها شرکت می‌کنند می‌توانند درآمد داشته باشند. به همین دلیل باید این موارد را در نظر داشته باشند. همچنین تدریس این رشته در دانشگاه ها و یا حتی در مدارس نیز از راه های دیگر فعالیت حرفه ای در این زمینه است.

معایب

از طرفی ورزشکاران معمولا درون گرا بوده و یا در ابتدا در مقابل کمک گرفتن از روانشناسی ورزشی از خود مقاومت نشان می‌دهند. در واقع ارتباط برقرار کردن با آنها و یا مطلع شدن از مشکلات شان کمی دشوار است. فعالیت در این رشته نیاز به تجربه و اطلاعات زیادی دارد و روانشناس باید به طور دائم خود را بروز کند. در غیر اینصورت نه تنها محبوبیت خود را در میان جامعه ورزشی از دست می‌دهد؛ بلکه سبب بروز مشکلاتی برای ورزشکار نیز می‌گردد.
تاثیر روانشناسی ورزشی بر ورزشکاران

همانطور که در پیش تر در مورد آن صحبت کردیم؛ درگیری ذهنی ورزشکاران و استرس آنها می‌تواند تمرکز آنها را به هم زده و عملکرد آنها را مختل کند. آنها گاهی به قدری قبل از مسابقه، درگیر اضطراب می‌شوند که به طور کلی از حضور در آن منصرف شده و در زمین بازی حاضر نمی‌شوند. البته این موضوع تنها به روان آنها محدود نشده و بر جسم انها نیز موثر است. هورمون کورتیزول که در اثر استرس ترشح می‌شود؛ سیستم ایمنی بدن را به شدت تضعیف کرده و باعث بروز بیماری های جسمی مختلف درافراد می‌گردد. اما با صحبت کردن با روانشناس، قطعا می‌توانند افکار و احساسات خود را مدیریت کرده و بهترین خود را نشان دهند.

تاثیر ورزش بر سلامت روان

به طور کلی ورزش یکی از راه های درمان بیماری های روانی محسوب می‌شود. حتی اگر افراد ورزشکار حرفه ای هم نباشند؛ روانشناسی ورزشی، این روش را به همه افراد با هر سن و شرایطی پیشنهاد می‌دهد. ورزش احساسات منفی را از افراد دور کرده، اعتماد به نفس آنها را افزایش داده، منجر به دریافت حمایت اجتماعی می‌گردد و همچنین استرس و هیجانات منفی را به شکل درستی تخلیه می‌کند.

تکنیک های مختلف روانشناسی ورزشی

 

معمولا در علم روانشناسی ورزشی، روش هایی وجود دارد که با کمک آنها روانشناس ورزش می‌تواند به افراد ورزشکار در شرایط استرس زا کمک کند. برخی از این تکنیک ها شامل موارد زیر می‌شوند.
پذیرش شرایط سخت
هدف گذاری معقول
تمرکز
انگیزه دادن به ورزشکار
دور کردن افکار منفی

سخن پایانی

امروزه کمک گرفتن از روانشناسی ورزشی در رشته های ورزشی مختلف، بسیار اثربخش بوده و به افراد کمک زیادی کرده است. با اینک ورزش خود راهی برای خلاصی از بیماری های روانی است. اما در مواردی خود به روحیه افراد آسیب می‌زند و یا به آنها فشار زیادی وارد می‌کند. که در این شرایط باید حتما کمک تحصصی دریافت کرده و از روانشناس کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه روانشناسی ورزشی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: روانشناسی ورزشی چیست و چه رویکردهایی دارد



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

استرس مادرانه عملکرد بسیاری از مادران را تحت تاثیر قرار می‌دهد. همه والدین در مورد فرزندان خود نگران هستند. اما این موضوع در مادران بیشتر بروز می‌کند. این اضطراب از مسائل مختلفی ناشی شده و در حد معمول طبیعی است. اما در برخی موارد سبب بروز مشکلاتی میان فرزند و مادر می‌گردد و یا به خود مادر آسیب های زیادی را وارد می‌کند. از همین رو مادران باید در کنار محافظت از فرزندان خود، خونسردی و آرامش خود را نیز حفظ کنند. برخی از مادران بعد از تولد فرزند خود کاملا از خود غافل شده و همه حواس خود را به کودک اختصاص می‌دهند. اما اینکار درست نبوده و پیامدهایی برای خانواده ایجاد می‌کند. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه استرس مادرانه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

استرس مادرانه

طبیعی است که تربیت و بزرگ کردن فرزندان برای مادر استرس و فشار روانی ایجاد کند. اما گاهی این استرس مادرانه بیش از حد شده و آسیب هایی را به رابطه مادر فرزندان می‌زند. البته همواره خطرات زیادی برای فرزندان در کمین است. اما بعد از مدتی آنها وارد جامعه شده خود مسئولیت پذیری و محافظت از خود را می‌آموزند.

این بدان معنا نیست که فرزندان را به حال خود رها کنید. بلکه وقتی مادران آموزه های زندگی را به فرزندان خود بیاموزند و تجربیات خود را با آنها در میان بگذارند دیگر جای نگرانی وجود ندارد. در واقع باید آنان را از خطرات راه آگاه کرد و به آنها هشدار داد. اما در نهایت تصمیم گیری با آنهاست. برای جلوگیری از خسته شدن از مادری کلیک کنید.

علل استرس مادرانه

 

برخی از عوامل بیشتر موجب استرس مادرانه بیشتر می‌شوند. در واقع این موضوعات میان همه مادران مشترک هستند. در این قسمت به توضیح این موارد می‌پردازیم.

زمان

در برخی از موارد این فشار زمانی است که منجر به استرس مادرانه می‌گردد. در واقع مادران در کنار تربیت فرزندان باید به مسئولیت های دیگر خود نیز رسیدگی کنند و این مورد فشار زیادی را به آنها وارد می‌کند. برخی از مادران معتقدند که 24 ساعت برای رسیدگی به کارهایشان، کافی نیست.

رابطه با همسر و نقش های مختلف

از طرفی گاهی مادران به قدری غرق در وظایف مربوط به فرزندان خود می‌شوند که نقش های دیگر خود را فراموش کرده و یا آنها را در اولویت دوم قرار می‌دهند. مادر، همسر نیز هست و یا خود فرزند فرد دیگری محسوب می‌شود. همه این نقش ها مسئولیت هایی برای فرد ایجاد می‌کند که علاوه بر استرس مادرانه، اضطراب های دیگری را نیز به همراه دارد.

عدم اعتماد به نفس و احساس شک

یکی دیگر از دلایل استرس مادرانه، عدم اعتماد به نفس مادران در مورد عملکردشان و شک داشتن به خود است. آنها تصور می‌کنند که هر چه تلاش کنند و کافی نیست و خوب نیستند. اما نباید فراموش کنند زندگی آنها به وظیفه مادری خلاصه نشده و باید به فکر خود نیز باشند.

تنهایی

طبیعی است که والدین از تنها ماندن بترسند. ازطرفی مادرانی که به تنهایی فرزندان خود را بزرگ می‌کنند نیز، بیشتر دچار استرس مادرانه می‌شوند. آنها همواره از این موضوع ترسیده و سعی در پنهان کردن و یا حتی فرار کردن از آن دارند.

مسائل مالی

مسائل مالی نیز منجر به استرس مادرانه می‌گردد. به هر حال آنها برای مراقبت و یا بزرگ کردن فرزندان خود به پول نیاز داشته و مجبورند در بیرون خانه مدت زمان زیادی را کار کرده و یا از این بابت به به همسران خود وابسته باشند. در نظر گرفتن این موضوع آنها را دچار اضطراب می‌کند.

غریزه مادری

از طرفی غریزه مادری با استرس مادرانه همراه است. برخی معتقدند که به طور کلی داشتن این احساس اجتناب ناپذیر است. از زمانی که افراد بچه دار می‌شوند؛ تا پایان عمر نگران فرزندان خود هستند. این موضوع حتی گاهی برایشان خوشایند است.

نشانه های استرس مادرانه

بروز استرس مادرانه نیز با نشانه هایی همراه است. در واقع فرزندان با مشاهده این علائم متوجه این موضوع شده و باید در این مورد کاری کنند. برخی از این علائم شامل موارد زیر می‌شوند. برای آشنایی بیشتر با نشانه های مادر افسرده کلیک کنید.

بی قراری در صورت نبود فرزند

کنترلگری و پیگیری بیش از حد

تنها نگذاشتن فرزندان

بروز مشکلات جسمانی در مادران در اثر تجربه این فشار مانند سردرد

خستگی روانی و جسمانی

کنترل و مدیریت نگرانی های مادران

 

البته برای کنترل و یا حتی پیشگیری از استرس مادرانه نیز راه هایی وجود دارد. فراموش نکنید که اگر نتوانید این موضوع را مدیریت کنید؛ پیامدهای زیادی برای اعضای خانواده ایجاد می‌شود.

مراقبه و تمرین تنفس

در حین تجربه استرس مادرانه افراد باید قادر باشند تا به درستی نفس بکشند و نشانه های جسمانی خود را کنترل کنند. اینکار نیاز به تمرین و یادگیری مهارت دارد. مراقبه یکی از راه هایی است که منجر به آرامسازی بدن شده و همچنین تمرینانی برای تنفس دارد.

ورزش منظم

ورزش کردن نیز تا حد زیادی برای کاهش استرس مادرانه موثر است. مادران با اینکار نه تنها به سلامت جسمانی خود اهمیت داده، بلکه فشار روانی خود را نیز کمتر می‌کنند. این موضوع حس خوبی را در آنها ایجاد کرده و همچنین این موضوع به فرزندان نیز منتقل می‌گردد.

خنده درمانی

فراموش نکنید که خنده تاثیر بسیاری زیادی در کاهش استرس مادرانه دارد. مادران را وادار کنید تا بخندند و یا در اینکار با آنها همراهی کنید. افرادی که زیاد نمی‌خندند بیشتر در معرض افسردگی و مشکلات روانی بوده و حتی این احساسات منفی را به دیگران نیز منتقل می‌کنند.

ایجاد تنوع

گاهی ایجاد تنوع یکی از بهترین راه های کاهش استرس مادرانه است. این تنوع می‌تواند در مورد ظاهر خود مادر و یا محیط اطراف او باشد. با اینکه معتقدند که وقتی برای اینکار ندارند؛ اما بهتر است با آنها در این مورد همراهی کرده و به آنها کمک کنید.

معاشرت با دیگران

همچنین برای کاهش استرس مادرانه، بیشتر با دیگران معاشرت کرده و دوستانی جدید پیدا کنید. در واقع علاوه بر نقش هایی که در خانه و خانواده دارید؛ از لحاظ اجتماعی نیز فعال بوده و مستقل باشید. برخی خود را به خاطر فرزندان محدود کرده و با افراد کمی در ارتباط هستند. اما این بعد از مدتی خسته کننده شده و افراد را دلسرد می‌کند.

وقت گذرانی والدین با یکدیگر

در مورد استرس مادرانه ، مردان نیز نقش مهمی ایفا می‌کنند. در واقع پدر و مادر باید با وجود فرزندان ارتباط خود را با یکدیگر حفظ کرده و هر دو در مورد فرزند پروری و مسائل دیگر مشارکت کنند. همچنین با یکدیگر زمان بیشتری را گذارنده و به یکدیگر محبت کنند.

سخن پایانی

طبیعی است که در ابتدا کنترل استرس مادرانه کمی دشوار است. مخصوصا برای مادرانی که به ای وضعیت عادت کرده اند. اما به مرور این احساسات منفی کاهش پیدا کرده و افراد می‌توانند ارتباط بهتری با فرزند خود و حتی دیگران داشته باشند. علاوه بر روش هایی در بالا ذکر شد؛ مادران حتما باید در این مورد از یک روانشناس نیز کمک گرفته و با او مشورت کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه استرس مادرانه می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: استرس مادرانه



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

علت خواب زیاد برای افراد مختلف متفاوت است. به طور کلی خواب یکی از نیازهای اساسی بدن است که افراد به اشکال مختلف به آن پاسخ می‌دهند. همچنین عوامل مختلفی نیز روی آن موثر است. همه ما از معایب کم خوابیدن مطلع هستیم. اما زیاد خواب نیز برای بدن پیامدهایی دارد که بهتر است که از آن مطلع شویم. در واقع بیولوژیک بدن به طور طبیعی به حداکثر هفت ساعت خواب در شببانه روز نیاز دارد. اما گاهی به دلیل شرایطی که ایجاد می‌شود افراد بیشتر از حد معمول می‌خوابند. این حالت اگر به صورت موقت بروز کند؛ طبیعی است. اما اگر فردی به صورت روزانه بیشتر از حد معمول می‌خوابد؛ باید علت آن را شناسایی کرده و همچنین در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد. برای دریافت مشاوره آنلاین کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه علت خواب زیاد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

علت خواب زیاد

برای برخی از افراد خوابیدن جنبه تفریح داشته و به همین دلیل علت خواب زیاد خود را پیگیری نمی‌کنند. اما فراموش نکنید که خوابیدن زیاد مشکلاتی برای بدن ایجاد می‌کند که به راحتی قابل جبران نیستند. در واقع خواب شبانه انرژی بدن را برای انجام فعالیت های روزانه تامین کرده و نیازی به خواب بیشتر برای جبران نیست.

البته سن افراد نیز در این مورد بسیار اثرگذار است. برای مثال نوزادان بعد از تولد تقریبا 11 ساعت خواب هستند. اما تقریبا بعد از سی سالگی افراد نیاز کمتری به خواب دارند و حتی بیش از حد خوابیدن برای آنها خطرناک است. اما در دوران پیری به دلیل اینکه افراد انرژی کمتری دارند؛ مدت زمان بیشتری را استراحت کرده و حتی می‌خوابند.

علل مختلف خواب زیاد

 

همانطور که گفته شد علت خواب زیاد، متفاوت بوده و البته نیاز به بررسی دارد. وضعیت سلامتی افراد متفاوت است. همچنین به طور کلی شناسایی علت این موضوع می‌تواند تا حد زیادی برای درمان آن نیز موثر واقع شود. برخی از این دلایل شامل موارد زیر می‌شوند.

تغییر در میزان هورمون ها

یکی از دلایل خواب زیاد، تغییر در میزان هورمون های بدن است. در واقع تنظیم ریتم شبانه روزی بدن ما برعهده غده صنوبری در مغز است که هورمون ملاتونین ترشح می‌کند. وقتی موقعیت جغرافیایی افراد به طور ناگهانی تغییر می‌کند و یا حتی دما و نور نیز می‌توانند تا حد زیادی در این مورد موثر باشند. هورمون های دیگری نیز در میزان خواب افراد موثر هستند.

همچنین تغییر در میزان هورمون ها نیز به صورت طبیعی و یا به صورت غیر مستقیم صورت می‌گیرد. برای مثال در دوران بارداری، بلوغ یا یائسگی که میزان هورمون ها به صورت طبیعی دچار تغییراتی می‌شوند؛ افراد معمولا به خواب بیشتری نیاز دارند. از طرف دیگر مصرف برخی از داروها نیز میزان هورمون ها را تغییر می‌دهد. برای آشنایی بیشتر با قرص ملاتونین کلیک کنید.

تغییر فصل علت خواب زیاد

برخی از افراد در فصل بهار و پاییز به میزان بیشتری می‌خوابند. این موضوع به دلیل فرومون هایی است که در فصل بهار در هوا وجود دارند. همچنین در فصل پاییز نیز به دلیل کم شدن میزان نور که تاثیر مستقیم بر غده صنوبری دارد؛ پرخوابی اتفاق می‌افتد. علت زیاد خوابیدن در شروع فصل های بهار و پاییز، طبیعی بوده. اما اگر این شرایط برای مدت زمان طولانی ادامه یابد؛ بهتر است افراد در این زمینه اقداماتی انجام دهند. برای آشنایی با نشانه های افسردگی فصلی کلیک کنید.

خستگی

یکی دیگر از دلایل زیاد خوابیدن افراد، خستگی مزمن است. برای مثال بعد از یک روز طولانی و پرمشغله، احتمالا شما نیاز بیشتری برای خوابیدن دارید. افرادی که در طول روز فعالیت بدنی بیشتری دارند و یا مشاغلی دارند که نیاز به تقکر و تمرکز زیادی دارد نیز به خواب زیادی نیاز دارند. البته این شرایط در ابتدا دشوار بوده و بعد از مدتی فرد به آن عادت می‌کند.

اختلالات خواب علت خواب زیاد

ابتلا افراد به اختلالات خواب نیز علت خواب زیاد است. برای مثال در بیماری آپنه، نفس فرد در خواب بند آمده و به صورت مکرر از خواب بیدار می‌شود. یا افرادی که خواب راه می‌روند و یا دچار وحشت خواب می‌شوند نیز به دلیل اینکه در طول شب بارها از خواب بیدار می‌شوند؛ احتمالا باید مدت زمان بیشتری را بخوابند. به دلیل اینکه خواب زیاد باعث بروز مشکلات زیادی می‌شود؛ بهتر است افراد این موضوع را پیگیری را درمان کنند.

بسیاری از افرادی که به چنین اختلالاتی مبتلا هستند؛ نخوابیدن را انتخاب می‌کنند. اما در این شرایط هم بازهم آسیب های زیادی به بدن وارد شده و افراد نمی‌توانند فعالیت های روزانه خود را به درستی انجام دهند. برای اطلاع از دلایل کابوس شبانه کلیک کنید.

ابتلا به اختلالات جسمی و روانی

از طرفی ابتلا به برخی از اختلالات جسمی و روانی نیز در مورد زیاد خوابیدن موثر هستند. برای مثال افرادی که به سندروم پای بیقرار مبتلا هستند؛ در طول خواب دچار گرفتگی عضلانی شده و درد در ناحیه پا می‌شوند که باید مدام بیدار شده، کمی راه رفته و دوباره به خواب روند. افرادی که مبتلا به افسردگی هستند نیز در طول شبانه روز یا بیشتر از حد می‌خوابند و یا اصلا نمی‌توانند به خواب روند. نشخوار فکری نیز بیماری دیگری است؛ که بر روی خواب افراد اثر دارد.

مصرف الکل و مواد مخدر

به طور کلی افرادی که مواد مخدر و الکل مصرف می‌کنند و یا به ان اعتیاد دارند؛ به دلیل احساس نشئگی، بیشتر از حد معمول می‌خوابند. در واقع مصرف میزان کم الکل موجب خواب آلودگی شده و مواد مخدر نیز افراد را بی حس می‌کند. افراد در چنین حالتی کنترلی بر رفتارها و فعالیت های ارادی خود نداشته و در بیشتر موارد خود خوابیدن را انتخاب می‌کنند. در واقع با مصرف الکل و مواد مخدر، نوعی از خواب به حرکات تند چشم معروف است، از چرخه حذف شده وفرد نمی‌تواند خواب عمیق داشته باشد. به همین دلیل برای جبران این موضوع، بیشتر می‌خوابد.

دوران پیری علت خواب زیاد

براساس تحقیقات انجام شده افراد در دوران پیری مدت زمان زیادی را در رختخواب می‌گذرانند اما کیفیت خواب آنها بسیار پایین است. در واقع کیفیت و همچنین میزان خواب عمیق با افزایش سن، کاهش می‌یابد. البته گاهی به دلیل داروهایی که افراد در این دوران مصرف می‌کنند؛ می‌توانند برای مدت زمان طولانی بخوابند. اما این خواب برای آنها لذت بخش نبوده و همواره احساس خستگی می‌کنند.

پیامدهای زیاد خوابیدن چیست؟

 

زیاد خوابیدن با هر شرایط و دلیل بازهم آثار منفی زیادی برای افراد ایجاد می‌کند. در واقع بدن به مقدار مشخصی از خواب و استراحت، نیاز دارد. اما با بیشتر خوابیدن، افراد به بدن خود آسیب می‌زنند. کاهش فشار خون و ضربان قلب، اختلال در تمرکز، کمبود هشیاری، بی حوصلگی و کمبود انرژی و… همگی از آثار طولانی مدت زیاد خوابیدن هستند. با خواب زیاد، قدرت باروری، نیز کاهش یافته و ریسک چاقی نیز افزایش می‌یابد.

بهبود کیفیت خواب

بهتر است به جای زیاد خوابیدن، کیفیت خواب خود را بالا برده و به اندازه بخوابید. برخی تصور می‌کنند هر چه بیشتر بخوابند؛ کمتر احساس خستگی خواهند کرد. اما اینطور نیست. برای اینکار روش های مختلفی وجود دارد. سعی کنید در طول روز در معرض نور خورشید قرار گرفته و به اندازه کافی فعالیت بدنی داشته باشید.

در طول روز استراحت کرده اما نخوابید. قبل از خواب نیز ازخوردن نوشیدنی های محرک مانند قهوه، پرهیز کرده و همچنین فیلم های اکشن و هیجان انگیز نبینید. ذهن خود را قبل از خواب آرام کرده و در صورت نخوابیدن، رخت خواب را برای مدتی ترک کنید. همچنین در صورت لزوم به پزشک مراجعه کرده و دارو مصرف کنید.

سخن پایانی

خواب یکی از بخشهای مهم روزانه است که افراد باید به آن توجه داشته باشند. همچنین سلامت خواب بر بخش های دیگری از زندگی تاثیر دارد. به همین دلیل بهتر است این موضوع را جدی گرفته و علت آن را پیدا کنید. خواب با کیفیت باعث آرامش روان وجسم شده و پیشبرد کارها را راحت تر می‌کند. بهتر است افراد در این زمینه با یک متخصص مشورت کرده و همچنین برای بهبود خواب خود تلاش کنند. امروزه روش های پیشرفته و زیادی برای درمان مشکلات خواب وجود دارد که در کنار انجام روش های دیگر مثل روان درمانی می‌تواند موثر واقع شود.

برای دریافت مشاوره در زمینه علت خواب زیاد می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: علت خواب زیاد



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

عذاب وجدان خیانت یکی از پیامدها بعد از بروز چنین اتفاقی در رابطه بوده و احساسات شخصی افراد را بسیار درگیر می‌کند. به طور کلی عذاب وجدان، احساس فلج کننده ای است. بعد از خیانت، زوجین احساسات مختلف و گاها متضادی را تجربه می‌کنند که روابط آنها را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار میدهد. حتی گاهی یکی از افراد متوجه خیانت دیگری نمی‌شود. اما خود فرد خیانت کننده بعد از مدتی احساس بسیار بدی نسبت به خود پیدا کرده و برای ترمیم رابطه تلاش می‌کند. گاهی این موضوع طرف مقابل را گیج کرده و حتی باعث شک بیشتر به او می‌شود. اما این موضوع برخلاف احساس بدی که به خود فرد می‌دهد؛ او را به سمت اقدامات مثبت سوق می‌دهد. برای دریافت مشاوره خیانت کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه عذاب وجدان خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

عذاب وجدان خیانت

عذاب وجدان خیانت، در بیشتر موارد به دلیل مسائل حل نشده و عدم برخورداری از مهارت های مختلف، میان زوجین است. در واقع آنها برای اینکه برای رابطه خود تلاش بیشتری نکرده اند؛ غبطه می‌خورند. و یا با توجه به آسیب هایی که خیانت برای آنها داشته است؛ آرزو می‌کنند که زمان به عقب برگشته و کار خود را جبران کنند. در قدم اول بهتر است زوجین در این مورد با یکدیگر صادق بوده و آن را بیان کنند. صحبت کردن در این مورد تا حد زیادی احساسات منفی را کاهی می‌دهد. اما برخی تصور می‌کنند که اگر این موضوع را با همسر خود بیان کنند؛ همه چیز بدتر می‌شود. در این مقاله به بررسی راه حل های مختلف در این زمینه می‌پردازیم.

نشانه های بروز عذاب وجدان خیانت

 

از آنجایی که خود احساس عذاب وجدان خیانت، نشانه ای مثبت در افراد است؛ با شناسایی این نشانه ها در دیگری و یا حتی در خود می‌توانید تا حد زیادی امیدوار شده و در این زمینه اقدام کنید. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر می‌شوند. برای اطلاع از دلایل شک به خیانت همسر کلیک کنید.

بروز ناگهانی توجه و علاقه بیشتر نسبت به همسر و زندگی مشترک

تغییر رفتار در جهت مثبت

ناراحتی و بی قراری

آشفتگی و خواب نامناسب

امتناع از صحبت کردن در مورد موضوعات مختلف با همسر

آسیب پذیری و کاهش اعتماد به نفس

البته فراموش نکنید که شدت این نشانه ها و یا حتی بروز آنها بستگی به مدت زمان گذشته از زمان خیانت و موارد دیگر دارد که همگی در این زمینه موثر هستند. برای مثال با گذشت زمان کوتاهی از خیانت، فرد هنوز متوجه کار اشتباه خود نمی‌شود. و یا در ابتدا در این مورد بسیار ناراحت و آشفته بوده و بعد از گذشت مدتی، سعی در جبران کردن دارد.

راهکارهای رهایی از عذاب وجدان خیانت

 

به طور کلی بهتر است به جای آسیب زدن به خود و همچنین تحمل فشار روانی زیادی در مورد عذاب وجدان خیانت، در این زمینه کمک حرفه ای دریافت کرده و همچنین سعی در برطرف کردن آن داشته باشید. سپردن همه چیز به زمان و هیچ تلاشی نکردن، درست نبوده و بهتر است از روش های زیر استفاده کنید. برای اطلاع از مزایا و معایب کنارآمدن با خیانت همسر کلیک کنید.

صحبت کردن با دیگران

به طور کلی در مورد عذاب وجدان، مخصوصا عذاب وجدان خیانت، صحبت کردن با دیگران و درمیان گذاشتن احساسات، می‌تواند تا حد زیادی باعث تخلیه هیجانی گردد. اما صحبت کردن با هر فردی هم موثر نیست. برخی از افراد به محض مطلع شدن از چنین موضوعی، دست به سرزنش و قضاوت دیگری می‌زنند و یا راهکارهای اشتباهی ارائه می‌دهند. به همین دلیل بهتر است که قادر به مراجعه به یک روانشناس نیستید؛ از افراد مورد اعتماد در این زمینه کمک بگیرید. برای مثال خانواده و دوستان نزدیک، انتخاب مناسبی در این مورد هستند.

عذاب وجدان خیانت | کمک گرفتن از روانشناس

بهترین کار در هنگام تجربه عذاب وجدان خیانت، کمک گرفتن از روانشناس است. در چنین شرایطی افراد کاملا خود را مقصر دانسته و عوامل دیگر را در نظر نمی‌گیرند. اما در مورد خیانت، دلایل زیادی وجود دارد که حتی همسر نیز در آن دخیل است. اما فرد نمی‌تواند با وجود احساس عذاب وجدان، به درستی در این مورد فکر کند. مشاور می‌تواند دلایل این موضوع را ریشه یابی کرده و علاوه بر برطرف کردن این احساس، از بروز مجدد خیانت نیزجلوگیری نماید.

بخشش خود

فراموش نکنید که قبل از هرچیزی، شما نیز یک انسان هستید و گاهی دچار خطا می‌شوید. با اینکه با خیانت به فرد دیگری نیز آسیب می‌رسانید؛ اما به هر حال فشار وارد کردن به خود، چیزی را حل نمی‌کند. در قدم اول باید خودتان را ببخشید تا همسر نیز بتواند اینکار را برای شما انجام دهد. این موضوع توجیهی برای خیانت نیست؛ اما در بهبود روحیه شما بسیار، موثر است. برای اطلاع از آسیب های خیانت کلیک کنید.

نوشتن برای تخلیه عذاب وجدان خیانت

یکی دیگر از راهکارهای موثر در زمینه مواجهه با عذاب وجدان خیانت، نوشتن است. به طور کلی نوشتن در مورد مسائل مختلف باعث می‌شود سرعت افکار آرام تر شده و همچنین هیجانات منفی تخلیه گردند. بی طرفانه در مورد این موقعیت فکر کرده و حتی گاهی نگاه سوم شخص به مسائل داشته باشید. اگر نگران خوانده شدن این متن ها توسط شخص دیگری هستید؛ بعد از اینکه احساس بهتری پیدا  کردید؛ آنها را از بین ببرید.

تمرکز بر آینده

تمرکز و فکر کردن به صورت مداوم در مورد گذشته، چیزی را حل نمی‌کند. به همین دلیل برای رهای از احساس عذاب وجدان خیانت، بر آینده تمرکز کرده و به دنبال راهکاری برای آن باشید. با داشتن چشم اندازی طولانی تر در مورد آینده، احساس بهتری پیدا خواهید کرد و می‌تواند بهتر تصمیم گیری کنید.

گذر زمان و کمک به رفع عذاب وجدان خیانت

در بیشتر موارد، گذر زمان خود باعث حل بسیاری از مشکلات و حتی احساسات می‌گردد. اما اینکه همه چیز را به این مورد موکول کنیم نیز، اشتباه است. بهتر است صبوری کرده و زمان کافی را به این فرایند اختصاص دهید. برخی از خود و یا دیگری توقع دارند که به سرعت همه چیز را فراموش کرده و یا بتوانند اوضاع را مدیریت کنند. اما ترمیم رابطه بعد از خیانت، نیاز به زمان داشته و نمی‌توان همه چیزرا به سرعت برطرف کرد.

درس گرفتن از گذشته

با اینکه ماندن یا فکر کردن به گذشته، رفتار درستی نیست؛ اما می‌توان با درس گرفتن از آن از بروز بسیاری از مشکلات به صورت مجدد جلوگیری نمود. در واقع افراد باید ضعف های خود در گذشته را پیدا کرده و روی آنها کار کنند. فکر کردن به صورت بیمارگونه به گذشته، مانند باتلاقی است که هر چه افراد در آن بیشتر پیش روند؛ احساسات بدتری را تجربه خواهند کرد. بعد از پیدا کردن مشکلات گذشته، دیگر آن را رها کرده و به آینده فکر کنید.

پیدا کردن نقاط ضعف رابطه

قطعا رابطه شما در گذشته، دچار مشکلاتی بوده که منجر به خیانت شده است. از طرفی هیچ رابطه ای بی نقص نیست. اما باید با توجه به شرایط خود و دیگری در رابطه و همچنین مسائلی که با یکدیگر تجربه کردید؛ بهتر است نقاط قوت و ضعف رابطه را شناسایی کرده و بر آنها تمرکز کنید. اگر واقع از کار خود پشیمان هستید باید برای حفظ رابطه خود تلاش کرده و راهکارهای مختلف را امتحان کنید. برای اطلاع از دلایل تکرار خیانت کلیک کنید.

سخن پایانی

بروز احساس عذاب وجدان خیانت، به معنی به پایان رسیدن رابطه و یا رها کردن همه چیز نیست. همه افراد در رابطه دچار اشتباهاتی می‌شوند. اما نکته مهم پیدا کرن راه حل و تلاش برای ادامه رابطه است. افراد بهتر است برای ادامه دادن، بیشتر صادق بوده و به خودشناسی برسند. همچنین متعهد باشند و در این زمنیه از یک متخصص نیز کمک بگیرند. تلاش زوجین بهترین راهکار بوده، اما گاهی آنها از روش درست اطلاعی ندارند و اوضاع را پیچیده تر می‌کنند. به همین دلیل مراجعه به روانشناس و زوج درمانگر می‌تواند در گذر از این دوران، بسیار موثر باشد.

برای دریافت مشاوره در زمینه عذاب وجدان خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: عذاب وجدان خیانت



:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

برده جنسی فردی است که تمایل دارد در رابطه جنسی همواره فردی بر او تسلط داشته و حتی او را آزار دهد. شاید حتی شنیدن این موضوع هم برای برخی عجیب باشد. اما با وجود این فانتزی، افراد حتی از تحقیر شدن نیز در رابطه با ارباب برده، دچار لذت جنسی نیز می‌شوند. در بیشتر موارد در روابط بی دی اس ام شاهد چنین موضوعی هستیم. اما ممکن است زوجین اصلا چنین رابطه ای نداشته باشند؛ اما یکی از طرفین بخواهد که برده جنسی باشد و یا مورد تحقیر شدن واقع شود. از این رو باید این موضوع را به صورت ریشه ای تری بررسی نمود. تمایل به تجربه چنین چیزی و یا حتی حضور در این روابط نیاز به کسب اطلاعات داشته و نباید از روی هیجان در این مورد تصمیم گیری کرد. افراد در این زمینه می‌توانند از یک مشاور کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه برده جنسی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

رابطه ارباب برده در میان زوجین

در مورد رابطه ارباب برده تحقیقات زیادی انجام شده است. برای مثال محقیقین معتقدند که که بیشتر زوجین دوست دارند تا برده جنسی باشند و رابطه ارباب برده را تجربه نمایند؛ اما تا حدی که آسیبی به آنها وارد نشود. بر اساس تحقیقات دیگر تجربه چنین روابطی میزان استرس و اضطراب افرا را در زمینه جنسی کاهش داده و منجر به صمیمیت بیشتر میان آنها می‌گردد. البته این نکته را فراموش نکنید که این موضوعات ملزم این هستند که دو طرف در مورد آنها توافق داشته و رضایت مشتاقانه داشته باشند. در غیر اینصورت حتی یکبار انجام چنین روابطی می‌تواند آسیب جدی، حتی به رابطه عاطفی افراد وارد نماید.

با برده جنسی چطور رفتار می‌شود؟ | برده جنسی

 

در ابتدا باید بدانیم که یک برده جنسی باید انتظار چه رفتارهایی را از طرف مقابل خود داشته باشد؟ برخی از افراد به دلیل مطلع نبودن از این رفتارهاست که تن به چنین رابطه ای داده و یا مایل هستند که آن را انجام دهند. اما زمانی که این موضوع را متوجه می‌شوند؛ در بیشتر موارد عقب کشیده و دیگر میلی به انجام آنها نخواهند داشت. برخی از این رفتارها شامل موارد زیر هستند.

⭕کشیده شدن موها

⭕بسته شدن دست و پا

⭕دخول سریع تر و به صورت خشن

⭕مورد ضربه واقع شدن در قسمت های مختلف بدن

⭕تحقیر شدن و توهین کلامی

⭕شلاق خوردن

⭕علت گرایش افراد به برده جنسی بودن

همانطور که پیش تر هم به آن اشاره شد؛ بررسی این موضوع به صورت دقیق تر می‌تواند به افراد کمک کند تا برخورد مناسب تری با این موضوع داشته و یا حتی به دیگری کمک کنند تا این مشکل را درمان کنند. در بیشتر موارد افرادی که مبتلا به اختلال مازوخیسم یا آزارخواهی هستند؛ تمایل به تجربه برده جنسی بودن در رابطه دارند. البته دلایل دیگری نیز برای این رفتار مطرح است که باید به آنها نیز توجه داشت.

ریشه روانی تمایل افراد به این موضوع

یکی دیگر از دلایلی که منجر به شکل گیری رابطه ارباب برده می‌شود؛ عدم تعادل میان نیاز جنسی و روش های ارضای نیاز جنسی است. در این شرایط افکار بیمارگونه ای در ذهن افراد به وجود می‌آیند که نه تنها زندگی جنسی آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ بلکه بر روابط عاطفی آنها نیز تاثیر می‌گذارد. بر اساس تحقیقات دیگری که در این زمینه انجام شده اند؛ بیشتر افرادی که چنین تمایلاتی دارند در گذشته مورد تجاوز جنسی واقع شده اند و یا اطلاعات نادرست و نابهنگامی به آنها رسیده است. تماشای فیلم های پورن، روحیه تنوع طلبی و… نیز دلایل دیگری برای این موضوع می‌باشند.

نشانه های ابتلا به مازوخیسم | برده جنسی

بسیاری از زوجین به طور مکرر این سوال را از ما می‌پرسند که آیا داشتن چنین تمایلاتی آیا نشانه خاصی دارد و یا می‌توان متوجه آنها شد؟ در جواب این سوال باید گفت در مورد مازوخیسم به راحتی می‌توان این موضوع را فهمید. چرا که افراد مبتلا به این اختلال، خود به طور واضح این موضوع را با شما در میان خواهند گذاشت. البته که از طرق دیگر نیز می‌توان متوجه این موضوع شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه رابطه جنسی خشن کلیک نمایید.

  • برای مثال زمانی که افراد برای حداقل یک دوره شش ماهه تخیلات جنسی شدید و یا تجربه شکنجه شدن داشته باشند؛ احتمال بروز چنین درخواستی در آنها بسیار زیاد خواهد بود.
  • چنین افرادی معمولا به طور هوس آلود به جنس مخالف نگاه می‌کنند.
  • از شنیدن و یا بیان کردن شوخی های جنسی لذت می‌برند.
  • معمولا اعتماد به نفس بالایی ندارند.
  • حتی در برخی موارد با توجه به نشانه های جسمانی روی بدن آنها نیز می‌توان متوجه این موضوع شد.

آیا رابطه ارباب و برده تنها در تخت خواب است؟

فراموش نکنید که ممکن است برقراری رابطه ارباب برده و یا برده جنسی بودن تنها به رابطه جنسی و اتاق خواب افراد محدود نشود. در واقع همه زوجین توانایی تفکیک این دو موضوع را از یکدیگر ندارند. این فانتزی جنسی به طور کلی بر شخصیت افراد تاثیر گذاشته و باعث می‌شود که در بخش های دیگر زندگی خود نیز به افرادی نیاز داشته باشند تا به طور مداوم به آنها دستور داده و یا حتی آنها را تحقیر کنند. افراد سالم و عادی از مورد تحقیر واقع شدن دچار لذت نمی‌شوند. اما این افراد کاملا به این موضوع عادت داشته و در مقابل تحقیر شدن اصلا از خود واکنشی نشان نمی‌دهند.

پیامدهای ناشی از رابطه ارباب برده | برده جنسی

طبیعتا داشتن چنین روابطی که در بیشتر موارد با خشونت آمیز نیز هست؛ پیامدهای زیادی برای افراد دارد. برخی معتقدند که رابطه ارباب برده به ذات خود خطرناک نیست اگر با اختلالات دیگر مانند مازوخیسم همراه باشد؛ منجر به بروز مشکلاتی می‌گردد. در صورتی که این تمایلات ذهن افراد را به هم ریخته و پیامدهای روانی زیادی مثل ابتلا به اختلالات اضطرابی، افسردگی، انزوا، از دست دادن اعتماد به نفس و… دارد. همچنین احتمال بروز مشکلات جسمانی مختلفی نیز برای افراد وجود دارد.

چطور بر گرایش به برده جنسی غلبه کنیم؟

در بیشتر موارد افرادی که تمایلی مانند برده جنسی دارند؛ برای درمان مراجعه نمی‌کنند و یا درمان خود را بعد از مدتی ادامه نمی‌دهند. اما کنترل این موضوع تا حدی امکانپذیر بوده و می‌توان الگوهای جنسی افراد را کمی تغییرداد. اما اینکار تنها نیاز به اراده خود فرد دارد. مراجع باید بداند که این تفکرات کاملا انحراف جنسی محسوب شده و منجر به آسیب به طرف مقابل نیز می‌شود. افراد برای درمان این موضوع حتما باید به روانشناس مراجعه نمایند.

ایمنی بیشتر در رابطه ارباب برده | برده جنسی

 

در صورتی که هر دو نفر در رابطه راضی به انجام رابطه ارباب برده هستند؛ نمی‌توان آنها را مجبور به درمان نمود. اما می‌توان به آنها کمک کرد تا آسیب کمتری ببینند. در ابتدا باید اطلاعات کافی را در این مورد کسب کرده و حتما با یک متخصص نیز مشورت نمایند. همچنین در مورد همه جزئیات با یکدیگر صحبت کرده در هر مرحله از امنیت و رضایت طرف مقابل اطمینان حاصل کنید. انجام چنین اقداماتی ریسک های مرتبط با چنین رابطه ای را تا حدی کاهش می‌دهد.

سخن پایانی

امروزه شاهد تمایل حجم زیادی از افراد به رابطه ارباب برده هستیم و این موضوع تنها از عدم اطلاعات افراد در این مورد نشات می‌گیرد. به همین دلیل توصیه می‌کنیم که زوجین تنها تحت تاثیر فیلم های پورن در این مورد عمل نکرده و حتما اطلاعات کافی را در این زمینه کسب کنند. از طرفی پیامدهای ناشی از این روابط را نیز در نظر گرفته و حتما با یک روانشناس نیز مشورت نمایند.

برای دریافت مشاوره در زمینه برده جنسی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: برده جنسی



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

خود کم بینی احساس‌منفی است که به دلایل متفاوتی بروز می‌کند. در واقع این احساس موضوعی نیست که یک شبه پدید آید و بسیار ریشه ای است. اما به طور کلی زندگی افراد را تحت تاثیر قرار داده و مانع از بروز بسیاری از رفتارها و یا حتی پیشرفت می‌شود. این مورد تشابه زیادی با مفاهیمی مانند عقده حقارت و یا اعتماد به نفس پایین دارد؛ اما یکسان نیستند و تفاوت هایی نیز با یکدیگر دارند. به طور کلی شناسایی علت بروز این احساس در افراد و مقابله با آن بسیار اهمیت دارد. چرا که می‌تواند کیفیت زندگی را تا حد زیادی افزایش دهد. از همین رو در این مقاله به بررسی این موضوع پرداخته ایم. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خودکم‌بینی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

خود کم بینی

برای همه پیش می‌آید که گاهی احساس خوبی به خود نداشته و تصور کنیم که از جوانب مختلف کمتر از دیگران هستیم. اما در بیشتر موارد این خودکم‌بینی موقتی بوده و بعد از مدتی از بین رفته است. اما برخی از افراد برای مدت زمان طولانی با این حس زندگی می‌کنند. در واقع این موضوع در آنها درونی شده و به آن باور دارند. حتی اگر در موضوعاتی بهتر از دیگران هم باشند؛ نمی‌توانند آن را ببینند و خود را دست کم می‌گیرند. احساس ناکافی بودن در چنین افرادی حالتی مرضی پیدا کرده و زندگی آنها را تحت تاثیر قرار داده است.

نشانه های خود کم بینی در افراد

 

به طور کلی خود کم بینی با نشانه هایی افراد است که افراد در هر فضایی آنها را از خود بروز می‌دهند. در بیشتر موارد نیز اطرافیان متوجه اعتماد به نفس کم این افراد می‌شوند. با اطلاع از این نشانه ها باید به افراد کمک کرده و آنها را تشویق به درمان جدی کرد.

  • کمالگرایی
  • کناره گیری از دیگران
  • تصور اینکه با دیگران متفاوت هستید
  • انتقاد از دیگران به طور مکرر
  • آزار دیدن توسط دیگران
  • حساسیت و تحریک پذیری
  • تمایل دارید در مرکز توجه باشید
  • مخفی کردن عیب های خود از دیگران
  • ترسیدن از شکست
  • عدم احترام دیگران به شما

علل بروز احساس خود کم بینی

همچنین همانطور که گفته شد؛ این خودکم‌بینی از دلایل مختلفی نیز نشات می‌گیرد. در واقع مسائل مختلفی که بیشتر از گذشته نشات می‌گیرند؛ ما را در معرض چنین احساسی قرار می‌دهند. شناسایی این عوامل تا حد زیادی در درمان و مقابله با این حالت، به ما کمک می‌کند.

نقص ظاهری

طبیعی است که به دلیل نواقص ظاهری خود در مقابل دیگران دچار احساس شرم و حتی خود کم بینی شویم. گاهی افراد هیچ گونه نقصی هم نداشته و کاملا سالم هستند اما نسبت به فیزیک احساس خوبی ندارند. حتی گاهی این موضوع را با افراط در انجام عمل های زیبایی جبران می‌کنند.

دوران کودکی

افرادی که در دوران کودکی در معرض حقارت و سرزنش واقع شده اند نیز بسیار احتمال دارد که خود کم بینی را در بزرگسالی تجربه کنند. نادیده گرفتن بچه ها در دوران کودکی و اهمیت ندادن به آنها، در آینده آنها را دچار مشکلات زیادی از لحاظ روانی و رفتاری می‌کند.

مسائل اقتصادی و اجتماعی

گاهی افراد به دلیل طبقه اقتصادی یا اجتماعی خود، احساس خود کم بینی را تجربه می‌کنند. فراموش نکنید که همه افراد وضع مشابهی نداشته و نباید در این مورد خود را با دیگران مقایسه کرد. اگر شرایط خود راضی نیستید؛ بهتر است در این مورد تلاش کنید و نه اینکه مدام خود را سرزنش کرده و احساس کمبود نمایید.

تفاوت بین نارسیسم‌ پنهان و خود کم بینی

به طور کلی در برخورد با خود کم بینی ، افراد به دو شکل عمل می‌کنند. یا به دلیل داشتن این احساس از دیگران بسیار فاصله گرفته و گوشه گیر می‌شوند و یا در مواجهه با رقابتی عمل کرده و تلاش ناسالمی دارند. که این حالت به بروز خودشیفتگی پنهان منجر می‌شود. در واقع آنان در ظاهر خود را بسیار با اعتماد به نفس و قوی نشان داده و در باطن بسیار احساس ضعف می‌کنند. برای آشنایی بیشتر با اختلال شخصیت خودشیفته کلیک کنید.

خود کم بینی یا اعتمادبه‌نفس پایین؟

از طرفی گاهی افراد خودکم‌بینی را با اعتماد به نفس پایین یکسان می‌دانند. با اینکه داشتن احساس خودکم‌بینی منجر به کاهش در اعتماد به نفس هم می‌شود. اما این دو با یکدیگر کمی تفاوت دارند. اعتماد به نفس پایین باعث می‌شود تا کمی به توانایی های خود شک کنید. اما خودکم‌بینی حسی فراتر بوده و در همه موضوعات به افراد احساس کم ارزشی می‌دهند.

انواع خود کم بینی

همچنین خودت کم بینی انواع مختلفی نیز دارد. گاهی این موضوع تنها از طرف جامعه و اطرافیان به ما القا می‌شود. افرادی که در جوامع تبعیض آمیز زندگی می‌کنند و یا اطرافیان آنها مدام آنها را مورد سرزنش قرار می‌دهند؛ دچار این احساس می‌گردند. در واقع این حالت تا حدی بیرونی است. اما افرادی هم هستند که کاملا خودشان این احساس را به خود می‌دهند با وجود اینکه به طور کلی مشکل خاصی ندارند.

درمان خود کم بینی

 

اما برای مقابله با خود کم بینی نیز راهکارهایی وجود دارد. در ابتدا فرد باید این موضوع را پذیرفته و در قئم بعدی با آن مقابله کند. برخی از این روش ها شامل موارد زیر می‌شوند.

کمک گرفتن از مشاور

یکی از راه های بسیار موثر در مقابله با خود کم بینی، کمک گرفتن از مشاور است. در واقع گاهی افراد خود قادر به شناسایی علل و یا حتی نشانه های این موضوع نیستند. به همین دلیل باید از روانشناس کمک گرفته و این موضوع را برطرف نمایند.

نوشتن افکار

از آنجایی که افرادی که خود‌کم‌بینی دارند؛ افکار منفی زیادی را تجربه می‌کنند؛ به همین دلیل بهتر است این موارد را یادداشت کرده و از این طریق احساسات منفی خود را تخلیه نمایند.

استفاده از جملات مثبت

یکی دیگر از راهکارهای مقابله با خود کم بینی استفاده از جملات تاکیدی مثبت است. این افراد باید به خود یادآوری کنند که کافی بوده و عملکرد خوبی دارند. شاید در ابتدا انجام اینکار دشوار باشد. اما بعد از مدتی شاهد تاثیرات آن خواهند بود.

پذیرش واقعیت

از طرفی باید واقعیت را نیز در مورد خود و اطرافیان بپذیرند. در واقع قسمتی از خود کم بینی تنها به این دلیل است افراد درک درستی از واقعیت ندارند و یا نمی‌توانند با آن کنار بیایند. اما بعد از پذیرش واقعیت می‌توانند دید بهتری نسبت به زندگی داشته باشند.

وظایف اطرافیان در مورد خود کم بینی

اطرافیان نیز در مورد مقابله با خود کم بینی بسیار موثر هستند. از این رو باید به حرف های این افراد به خوبی گوش داده و آنها را قضاوت نکنند. همچنین باید رشته افکار منفی آنها را قطع کرده و آنها را تشویق به کمک گرفتن به صورت تخصصی کنند.

تاثیرات خود کم بینی بر سلامت روان

خود‌کم‌بینی می‌تواند تاثیر بسیار بدی بر سلامت روان افراد داشته باشد. این موضوع خود اختلال روانی محسوب نمی‌شود. اما در صورت پیشروی می‌تواند منجر به بروز بیماری روانی گردد. به همین دلیل افراد باید به موقع در این زمینه اقدام کرده و از این موضوع جلوگیری نمایند.

سخن پایانی

همانطور که مشاهده کردید؛ خود کم بینی جنبه های مختلفی را در بر گرفته و می‌تواند زندگی افراد را به طور کلی دگرگون کند. از این افراد باید حتما در این زمینه از یک مشاور کمک گرفته و این احساس را در خود کنترل کنند. چرا که حتی در این شرایط تلاش سالمی هم نمی‌توانند داشته باشند. کمک گرفتن از روانشناس در این مورد بسیار اثربخش است.

برای دریافت مشاوره در زمینه خودکم‌بینی می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: نشانه های خود کم بینی



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

بلوغ زودرس به این معنا است که دختر و پسر زودتر از حد طبیعی به بلوغ جنسی می‌رسند. این مشکل بین والد و کودک به صورت مشکل وجود دارد. بلوغ‌ زودرس به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد و از سن 11 سالگی به 3 سالگی کاهش پیدا کرده است. بلوغ‌ زودرس خطر ابتلا به سرطان و بیماری های دیگر را افزایش می‌دهد. البته که این موضوع اتفاق نادری است که از هر 5000 تا 10000 کودک، 1 کودک مبتلا می‌شود.

زود بالغ شدن دختر و پسر باعث رشد غیرطبیعی، رشد زودرس استخوان ها و عضلات می‌شود. در بلوغ زودرس بدن انسان دچار تغییراتی می‌شود که در سن نوجوانی باید رخ دهد. اما کودکانی که به این عارضه گرفتار شده اند؛ در سن کودکی این تغییرات را احساس می‌کنند. خوشبختانه این عارضه دائمی نیست و این تغییرات تا بزرگسالی ادامه پیدا نمی‌کند. برای اینکه فرزند شما دچار آسیب های روحی نشود؛ زمانی که متوجه تغییرات او شدید، از روانشناس کمک بگیرید. جهت دریافت مشاوره نوجوان کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بلوغ‌زودرس می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

بلوغ زودرس چیست؟

 

بلوغ به دوره ای گفته می‌شود که دختر و پسر از دوران کودکی به نوجوانی قدم بر می‌دارند. و شامل مراحل جسمی است که به ایجاد خصوصیات جنسی ثانویه، باروری و ویژگی های جسمی مرتبط با مردان و زنان منجر می‌شود. بلوغ در دحتران از سن 7 تا 13 سالگی و در پسران از سن 9 تا 14 سالگی رخ می‌دهد. و اگر بلوغ قبل از 7 سالگی در دختران و قبل از 9 سالگی در پسران رخ دهد؛ به بلوغ زودرس شناخته می‌شود. برای تشخیص بلوغ‌ زودرس باید از ژنتیک شروع کنید. دلایل دیگری نیز در بروز این عارضه دخیل است که در این مقاله به کل توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تربیت نوجوان کلیک کنید.

بلوغ زودرس را چگونه تشخیص دهیم؟

اگر دختر شما قبل از سن 7 سالگی و پسر شما قبل از سن 9 سالگی از خود نشانه بروز داد؛ برای تشخیص بلوغ زودرس اقدام کنید. بلوغ‌ زودرس به عوامل مختلفی بستگی دارد. و از مهم ترین این عامل ژنتیک است. برای تشخیص بلوغ ‌زودرس دختر ها؛ باید به اولین پریود آنها توجه کرد. وزن پایین هنگام تولد و چاقی در ابتدای سن 8 سالگی نیز از دیگر عوامل بلوغ زودرس است. اما علل اصلی این عارضه نامشخص است. در ادامه عوامل دیگر بلوغ‌زودرس را نام برده ایم.

  • توده
  • رادیوتراپی
  • ضربه به سر
  • اختلالات غدد فوق کلیوی
  • اختلالات هورمونی
  • بروز برخی تومور ها
  • جهش های ژنتیکی
  • اندروژن های خارجی
  • هورمون جنسی

علائم بلوغ ‌زودرس

بلوغ زودرس به تغییرات بدن قبل از سن مشخص برای بلوغ است. در این بخش مقاله به علائم بلوغ ‌زودرس اشاره کرده ایم.

  • بوی بدن بزرگسالان
  • آکنه و جوش
  • جهش سریع رشد قد
  • بزرگ شدن و رشد سینه در دختران
  • رشد موهای شرمگاهی، زیر بغل، سیبیل و ریش در پسران
  • پریود زود هنگام در سنین 8 تا 9 سالگی دختران
  • رشد و بزرگ شدن بیضه ها، آلت تناسلی و کیسه های بیضه
  • بم شدن زود هنگام صدا در پسران

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درک فرزند نوجوان کلیک کنید.

انواع بلوغ زودرس

3 نوع بلوغ زودرس داریم که علل آنها متفاوت است. اما تغییراتی که در بدن رخ می‌دهد؛ کاملا مشابه یکدیگر هستند. در این بخش مقاله به انواع بلوغ ‌زودرس اشاره کرده ایم.

بلوغ زودرس محیطی

بلوغ‌زودرس محیطی کمتر از نوع مرکزی وجود دارد. این نوع به دلیل تولید زودهنگام هورمون های آندروژن و استروژن در قسمت های مختلف بدن حاصل می‌شود. علل این بیماری گاهی سندرم مک کون آلبرایت است.

بلوغ زودرس مرکزی

بلوغ‌زودرس مرکزی در سن پایین و در زمان غیر طبیعی رخ می‌دهد. مغز گنادوتروپین ترشح می‌کند. گنادوتروپین ها هورمون هایی هستند که توسط غده هیپوفیز ترشح می‌شود. بعد به غدد جنسی فرد می‌رسد. وظیفه این هورمون، تحریک هورمون های جنسی است که مسئول تغییرات فیزیکی مرتبط با بلوغ است. علت این اختلال دقیق مشخص نیست و در برخی مواقع به دلیل مشکلات مغزی مانند تومور است.

اشکال دیگر بلوغ زودرس

دختران دو نوع بلوغ زودرس را تجربه می‌کنند. که تلارک زودرس و آدرنارک زودرس نامیده می‌شود. تلارک زودرس به معنای رشد خفیف پستان ها در دختران است. و آدرنارک زودرس نیز زمانی رخ می‌دهد که غدد فوق کلیوی در سن جوانی آندروژن ترشح می‌کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سن بلوغ دختران و پسران کلیک کنید.

چه افرادی در معرض بلوغ زودرس هستند؟

بلوغ زودرس در افرادی بیشتر بروز می‌کند که در این بخش مقاله به آنها اشاره کرده ایم.

  • چاقی
  • نژاد
  • سابقه خانوادگی
  • ژنتیک
  • قرار گرفتن در معرض محصولات هورمونی
  • پرتو درمانی و شیمی درمانی
  • مشکلات پزشکی

عوارض بلوغ زودرس

بلوغ زودرس عوارض مشخصی دارد که در هر فردی به شیوه مختلف بروز می‌کند. در این بخش مقاله به این عوارض اشاره کرده ایم.

➰ خطر ابتلا به سرطان سینه

➰ نافرمی های سینه

➰علاقه به رابطه جنسی

➰ مشکلات روحی، روانی و رفتاری

➰ اضطراب و استرس

➰کوتاهی قد

➰ احساس خجالت و افسردگی

روش های درمان بلوغ زودرس

 

اگر بلوغ زودرس کند و خفیف باشد یا بروز علائم نزدیک به سن بلوف باشد؛ نیاز به درمان ندارد. در غیر این صورت باید درمان این عارضه را جدی بگیرید. از جمله روش های درمانی شامل مواردی است که در ادامه توضیح داده ایم.

جراحی

جراحی برای درمان بلوغ زودرس در موارد بسیار شدید انجام می‌شود. این بلوغ ناشی از وجود تومور است که نیاز به جراحی دارد. در این روش پزشک توده را بر داشته و در صورت نیاز از پروتز استفاده می‌کند.

دارو درمانی

یکی از روش های درمانی بلوغ زودرس دارو درمانی است. مصرف دارو جهت کنترل علائم در اغلب افراد کفایت می‌کند. در این روش با تجویز پزشک باید قرص های هورمونی مصرف کنید.

درمان بلوغ ‌زودرس محیطی

برای درمان بلوغ زودرس محیطی از خارج کردن تومور استفاده می‌کنند. که فرد را در معرض پرتو درمانی و جراحی قرار می‌دهند.

درمان بلوغ‌ زودرس مرکزی

برای درمان بلوغ زودرس مرکزی دارو هایی برای توقف تولید هورمون ها استفاده می‌کنند. این دارو تزریقی است و هر 1 تا 3 ماه مصرف می‌شود. معمولا بعد از 16 ماه درمان متوقف می‌شود و روند طبیعی رشد شکل می‌گیرد.

کلام آخر

به دلیل اینکه بلوغ زودرس باعث افسردگی، کاهش عزت نفس، انزوا، افکار منفی و … می‌شود. حتما در صورت مشاهده باید از روانشناس کمک بگیرید. با کمک روانشناس می‌توانید به کنترل علائم و غلبه بر مشکلات روحی روانی اقدام کنید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بلوغ‌‌زودرس می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: بلوغ زودرس



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 آذر 1403 | نظرات ()