نوشته شده توسط : newmiiind

بلوغ زودرس به این معنا است که دختر و پسر زودتر از حد طبیعی به بلوغ جنسی می‌رسند. این مشکل بین والد و کودک به صورت مشکل وجود دارد. بلوغ‌ زودرس به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد و از سن 11 سالگی به 3 سالگی کاهش پیدا کرده است. بلوغ‌ زودرس خطر ابتلا به سرطان و بیماری های دیگر را افزایش می‌دهد. البته که این موضوع اتفاق نادری است که از هر 5000 تا 10000 کودک، 1 کودک مبتلا می‌شود.

زود بالغ شدن دختر و پسر باعث رشد غیرطبیعی، رشد زودرس استخوان ها و عضلات می‌شود. در بلوغ زودرس بدن انسان دچار تغییراتی می‌شود که در سن نوجوانی باید رخ دهد. اما کودکانی که به این عارضه گرفتار شده اند؛ در سن کودکی این تغییرات را احساس می‌کنند. خوشبختانه این عارضه دائمی نیست و این تغییرات تا بزرگسالی ادامه پیدا نمی‌کند. برای اینکه فرزند شما دچار آسیب های روحی نشود؛ زمانی که متوجه تغییرات او شدید، از روانشناس کمک بگیرید. جهت دریافت مشاوره نوجوان کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بلوغ‌زودرس می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

بلوغ زودرس چیست؟

 

بلوغ به دوره ای گفته می‌شود که دختر و پسر از دوران کودکی به نوجوانی قدم بر می‌دارند. و شامل مراحل جسمی است که به ایجاد خصوصیات جنسی ثانویه، باروری و ویژگی های جسمی مرتبط با مردان و زنان منجر می‌شود. بلوغ در دحتران از سن 7 تا 13 سالگی و در پسران از سن 9 تا 14 سالگی رخ می‌دهد. و اگر بلوغ قبل از 7 سالگی در دختران و قبل از 9 سالگی در پسران رخ دهد؛ به بلوغ زودرس شناخته می‌شود. برای تشخیص بلوغ‌ زودرس باید از ژنتیک شروع کنید. دلایل دیگری نیز در بروز این عارضه دخیل است که در این مقاله به کل توضیح داده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تربیت نوجوان کلیک کنید.

بلوغ زودرس را چگونه تشخیص دهیم؟

اگر دختر شما قبل از سن 7 سالگی و پسر شما قبل از سن 9 سالگی از خود نشانه بروز داد؛ برای تشخیص بلوغ زودرس اقدام کنید. بلوغ‌ زودرس به عوامل مختلفی بستگی دارد. و از مهم ترین این عامل ژنتیک است. برای تشخیص بلوغ ‌زودرس دختر ها؛ باید به اولین پریود آنها توجه کرد. وزن پایین هنگام تولد و چاقی در ابتدای سن 8 سالگی نیز از دیگر عوامل بلوغ زودرس است. اما علل اصلی این عارضه نامشخص است. در ادامه عوامل دیگر بلوغ‌زودرس را نام برده ایم.

  • توده
  • رادیوتراپی
  • ضربه به سر
  • اختلالات غدد فوق کلیوی
  • اختلالات هورمونی
  • بروز برخی تومور ها
  • جهش های ژنتیکی
  • اندروژن های خارجی
  • هورمون جنسی

علائم بلوغ ‌زودرس

بلوغ زودرس به تغییرات بدن قبل از سن مشخص برای بلوغ است. در این بخش مقاله به علائم بلوغ ‌زودرس اشاره کرده ایم.

  • بوی بدن بزرگسالان
  • آکنه و جوش
  • جهش سریع رشد قد
  • بزرگ شدن و رشد سینه در دختران
  • رشد موهای شرمگاهی، زیر بغل، سیبیل و ریش در پسران
  • پریود زود هنگام در سنین 8 تا 9 سالگی دختران
  • رشد و بزرگ شدن بیضه ها، آلت تناسلی و کیسه های بیضه
  • بم شدن زود هنگام صدا در پسران

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درک فرزند نوجوان کلیک کنید.

انواع بلوغ زودرس

3 نوع بلوغ زودرس داریم که علل آنها متفاوت است. اما تغییراتی که در بدن رخ می‌دهد؛ کاملا مشابه یکدیگر هستند. در این بخش مقاله به انواع بلوغ ‌زودرس اشاره کرده ایم.

بلوغ زودرس محیطی

بلوغ‌زودرس محیطی کمتر از نوع مرکزی وجود دارد. این نوع به دلیل تولید زودهنگام هورمون های آندروژن و استروژن در قسمت های مختلف بدن حاصل می‌شود. علل این بیماری گاهی سندرم مک کون آلبرایت است.

بلوغ زودرس مرکزی

بلوغ‌زودرس مرکزی در سن پایین و در زمان غیر طبیعی رخ می‌دهد. مغز گنادوتروپین ترشح می‌کند. گنادوتروپین ها هورمون هایی هستند که توسط غده هیپوفیز ترشح می‌شود. بعد به غدد جنسی فرد می‌رسد. وظیفه این هورمون، تحریک هورمون های جنسی است که مسئول تغییرات فیزیکی مرتبط با بلوغ است. علت این اختلال دقیق مشخص نیست و در برخی مواقع به دلیل مشکلات مغزی مانند تومور است.

اشکال دیگر بلوغ زودرس

دختران دو نوع بلوغ زودرس را تجربه می‌کنند. که تلارک زودرس و آدرنارک زودرس نامیده می‌شود. تلارک زودرس به معنای رشد خفیف پستان ها در دختران است. و آدرنارک زودرس نیز زمانی رخ می‌دهد که غدد فوق کلیوی در سن جوانی آندروژن ترشح می‌کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سن بلوغ دختران و پسران کلیک کنید.

چه افرادی در معرض بلوغ زودرس هستند؟

بلوغ زودرس در افرادی بیشتر بروز می‌کند که در این بخش مقاله به آنها اشاره کرده ایم.

  • چاقی
  • نژاد
  • سابقه خانوادگی
  • ژنتیک
  • قرار گرفتن در معرض محصولات هورمونی
  • پرتو درمانی و شیمی درمانی
  • مشکلات پزشکی

عوارض بلوغ زودرس

بلوغ زودرس عوارض مشخصی دارد که در هر فردی به شیوه مختلف بروز می‌کند. در این بخش مقاله به این عوارض اشاره کرده ایم.

➰ خطر ابتلا به سرطان سینه

➰ نافرمی های سینه

➰علاقه به رابطه جنسی

➰ مشکلات روحی، روانی و رفتاری

➰ اضطراب و استرس

➰کوتاهی قد

➰ احساس خجالت و افسردگی

روش های درمان بلوغ زودرس

 

اگر بلوغ زودرس کند و خفیف باشد یا بروز علائم نزدیک به سن بلوف باشد؛ نیاز به درمان ندارد. در غیر این صورت باید درمان این عارضه را جدی بگیرید. از جمله روش های درمانی شامل مواردی است که در ادامه توضیح داده ایم.

جراحی

جراحی برای درمان بلوغ زودرس در موارد بسیار شدید انجام می‌شود. این بلوغ ناشی از وجود تومور است که نیاز به جراحی دارد. در این روش پزشک توده را بر داشته و در صورت نیاز از پروتز استفاده می‌کند.

دارو درمانی

یکی از روش های درمانی بلوغ زودرس دارو درمانی است. مصرف دارو جهت کنترل علائم در اغلب افراد کفایت می‌کند. در این روش با تجویز پزشک باید قرص های هورمونی مصرف کنید.

درمان بلوغ ‌زودرس محیطی

برای درمان بلوغ زودرس محیطی از خارج کردن تومور استفاده می‌کنند. که فرد را در معرض پرتو درمانی و جراحی قرار می‌دهند.

درمان بلوغ‌ زودرس مرکزی

برای درمان بلوغ زودرس مرکزی دارو هایی برای توقف تولید هورمون ها استفاده می‌کنند. این دارو تزریقی است و هر 1 تا 3 ماه مصرف می‌شود. معمولا بعد از 16 ماه درمان متوقف می‌شود و روند طبیعی رشد شکل می‌گیرد.

کلام آخر

به دلیل اینکه بلوغ زودرس باعث افسردگی، کاهش عزت نفس، انزوا، افکار منفی و … می‌شود. حتما در صورت مشاهده باید از روانشناس کمک بگیرید. با کمک روانشناس می‌توانید به کنترل علائم و غلبه بر مشکلات روحی روانی اقدام کنید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بلوغ‌‌زودرس می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: بلوغ زودرس



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

چگونه مهربان باشیم ؟ این سوال هراز گاهی برای تان پیش میاید. چرا که میل به مهربانی در ذات انسان بوده و همه ما به شکلی تمایل داریم تا به دیگران کمک کنیم. اما مهربانی کردن تنها به کمک کردن محدود نشده و همیشه نمی‌توان نتیجه آن را به صورت عینی مشاهده کرد. از طرفی حتی مهربان بودن نیز اصولی دارد که باید رعایت نمود. در غیر این صورت ممکن است با رفتارهای دیگر اشتباه گرفته شود. البته که نیت افراد از همه چیز مهم تر بوده و نمی‌توان برداشت افراد را از یک عمل کنترل کرد. اما به هر حال بهتر است حتی اگر قصد مهربانی کردن را دارید؛ آن را به درستی انجام دهید. برای دریافت مشاوره فردی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهربان بودن می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

چگونه مهربان باشیم؟

 

برای چگونگی مهربان بودن ، راه های مختلفی وجود دارد که با استفاده از آنها می‎توانید در زمینه های مختلف انسان بهتری باشید. فراموش نکنید که این راهکارها را نباید به خاطر فرد دیگری انجام داده و تنها باید به این دلیل انجام دهید که خودتان حس بهتری دریافت کنید. در این قسمت به توضیح برخی از این راهکارها خواهیم پرداخت. برای اطلاع از راه های برخورد با آدم های نمک نشناس کلیک نمایید.

توجه خالصانه به دیگران

فراموش نکنید که برای مهربان بودن باید توجه تان به دیگران کاملا خالصانه و بدون توقع باشد. همیشه بهترین ها را برای دیگران خواسته و بدجنسی نکنید. دیگران نیز مانند ما خواسته ها و نیازهایی دارند که در حین مهربانی کردن به آنها باید خودمان را جای آنها بگذاریم. حتی با انجام اینکار برای مدت کوتاه دید ما متفاوت شده و احتمالا واکنش دیگری نیز از خودمان نشان خواهیم داد.

به دنبال منفعت شخصی نباشید

برخی با اینکه به دنبال مهربانی کردن هستند؛ اما به منفعت شخصی خود نیز فکر کرده و همواره به این فکر می‌کنند که اینکار چه سودی برایشان خواهد داشت. با اینکه دنیا بر پایه بده بستان ها و معامله گری است؛ اما در مورد مهربانی کردن نباید منتظر جواب بود. چرا که در این صورت دیگر اسم این عمل را نمی‌توان مهربانی کردن گذاشت.

اول با خودتان مهربان باشید

برای مهربانی کردن با دیگران در ابتدا باید با خودتان مهربان باشید. فردی که نتواند به خود محبت کند و یا خودش را دوست بدارد؛ اینکار را در مورد دیگران نیز نمی‌تواند انجام دهد. از این رو در کنار محبت کردن به دیگران، به فکر خودتان نیز باشید و شفقت به خود را از یاد نبرید.

از افراد مهربان الگوگیری کنید

برخی از افراد تمایل دارند که مهربانی کردن را یادگرفته و اینکار را برای دیگران و حتی خودشان انجام دهند. اما نمی‌دانند چگونه! یکی از راه های یادگیری مهربانی کردن، الگوگیری و تقلید کردن از دیگران است. به افرادی نگاه کنید که بدون هیج گونه چشمداشتی به دیگران محبت کرده و می‌بخشند. اگر کمی تلاش کنید تا مثل آنها را رفتار کنید. همه چیز بهتر خواهد شد.

مهربانی برای سلامت جسمانی مفید است

حتی اگر به دنبال دلیلی هم برای مهربانی کردن می‌گردید؛ باید بگوییم که اینکار تاثیرات جسمانی نیز داشته و برای سلامت تان نیز مفید است. چرا که با مهربانی کردن احساس شور و شوق بیشتری نسبت به زندگی خواهید کرد و انگیزه تان بیشتر می‌شود. این وضعیت در نهایت به بهبودی سلامت روان و سلامت جسمانی منجر خواهد شد.

مهربانی کردن را تبدیل به عادت کنید

باید به قدری در مهربانی کردن پیش بروید؛ که برایتان تبدیل به یک عادت شود. در این حالت دیگر مهربانی کردن برایتان خالصانه شده و دیگر به دنبال دلیلی برای انجام کارهای مختلف نخواهید بود. البته که رسیدن به این درجه دشوار است و همه افراد نمی‌توانند به مهربانی کردن عادت کنند. اما تمرین این موضوع نیز می‌تواند پیشرفت بزرگی باشد.

با همه افراد مهربان باشید

برخی از افراد مهر و محبت خود را تنها نثار گروه خاصی می‌کنند. برای مثال یک نفر با همکاران و دوستانش بسیار مهربان بوده و هرکاری برایشان انجام می‌دهد؛ اما در مورد خانواده اش اینطور نیست. این فرد مهربان محسوب نمی‌شود. چرا که رفتارهای مهربانانه با توجه به شخصی که در مقابل ماست نباید صورت ‌گیرد. با اینکه برخی معتقدند که همه افراد لایق مهربانی کردن نیستند؛ اما این باور اشتباه است. چرا که همه افراد لیاقت چنین چیزی را داشته و باید با همه افراد مهربان بود. برای اطلاع از راه های ارزش قائل شدن برای دیگران کلیک نمایید.

قضاوت نکنید

اگر واقعا تمایل دارید که فرد مهربان تری در زندگی خود باشید؛ سعی کنید کمتر قضاوت کنید. قضاوت کردن آنهم به صورت عجولانه، مهر و عطوفت را در شما خواهد کشت. این نکته را فراموش نکنید که شما هیچگاه از تمام جنبه های یک ماجرا مطلع نمی‌شوید؛ پس قضاوت درستی نیز نمی‌توانید از آن داشته باشید. قبل از نظر دادن راجع به مسئله ای و تصمیم گیری در مورد آن کمی بیشتر تامل کرده و این احتمال را در نظر بگیرید که شاید دارید اشتباه می‌کنید.

چگونگی پرورش صفات مهربانانه

در قسمت قبلی در مورد راهکارهای کلی و گاها غیر عینی صحبت کردیم که باعث مهربانی بیشتر در بین افراد می‌شوند. اما در این قسمت می‌خواهیم روش هایی را ذکر کنیم که ویژگی مهربانی را بیشتر در شما تقویت کرده و یا باعث تحریک این موضوع در شما می‌شوند. برخی از این راهکارها شامل موارد زیر هستند. برای اطلاع از راه های بخشیدن دیگران کلیک نمایید.

?مشفق دیگران باشید

?کمالگرا نباشید

?به طور کامل حضور داشته باشید

?به خوبی گوش کنید

?خوشبین باشید

?رفتاری دوستانه داشته باشید

?مودب باشید

?شکرگزاری کنید

راهکارهای عملی برای مهربان بودن

 

مهربانی کردن هیچ خرجی نداشته و حتی می‌توان گفت که کار ساده ای محسوب می‌شود. پس چرا برخی آن را از خود و دیگران دریغ کرده و ترجیح می‎دهند که مهربان نباشند؟ یکی از جواب هایی که می‌توان به این سوال داد؛ این است که شاید هنوز روش انجام آن را نمی‌دانند. برخی تصور می‌کنند که مهربانی کردن نیازمند انجام کارهای خارق العاده و بسیار بزرگ است. در صورتی که با استفاده از کارهای بسیار ساده و پیش پا افتاده نیز می‌توان مهربان بود. همه افراد می‌توانند از این روش ها بدون هیچ بهانه ای استفاده کرده و مهربان باشند. برای اطلاع از راه های همدردی با دیگران کلیک نمایید.

?با حیوانات و موجودات زنده نیز مهربان باشید

?شریک شوید

?بیشتر بخندید و یا لبخند بزنید

?علاقه به دیگران را در خود پرورش دهید

?بی دلیل با دیگران تماس گرفته و حال آنها را بپرسید

?به دیگران از دارایی های خود هدیه بدهید

?به صورت اتفاقی مهربانی کنید

سخن پایانی

مهربان بودن یک مفهوم انتزاعی بوده و به همین دلیل افراد به روش خود آن را انجام می‌دهند. از طرفی راه های زیادی برای انجام آن وجود دارد که همین موضوع حق انتخاب زیادی به افراد داده و بهانه گیری در این مورد را بی معنی می‌کند. اما در این مسیر نباید خود را از یاد برد ودچار ایثار افراطی شد. از این رو بهتر است تعادل را رعایت کرده و حتی در این مورد نیز با یک روانشناس مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مهربان بودن می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: چگونه مهربان باشیم؟



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اعتیاد پدر و مادر می‌تواند شرایط سختی را برای فرزندان ایجاد نماید. مخصوصا اگر سن فرزندان پایین باشد و یا پدر و مادر هیچ خویشاوندی نداشته باشند. در این حالت تقریبا هیچ کاری از دست فرزند برنیامده و هیچ سرانجامی به غیر از اعتیاد در انتظار آنها نخواهد بود. در واقع این شرایط یکی از عوامل پیش بینی کننده اعتیاد فرزند در آینده است. چرا که فرزندی که از کودکی در این محیط بوده و شاهد اعتیاد والدینش باشد؛ قطعا به خوبی تربیت نشده و نمی‌تواند راه درست را از غلط تشخیص دهد. از طرفی هیچکس هم دلسوز او نبوده و احتمال کمی وجود دارد که بتواند از این شرایط نجات یابد. به همین دلیل باید والدین را از پیامدهای کارشان مطلع کرده و آنها را ترغیب به ترک کردن نمود. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد پدر و مادر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

اعتیاد پدر و مادر

یکی از سخت ترین شرایطی که یک فرزند می‌تواند تجربه کند؛ این است که والدین او به طور همزمان درگیر اعتیاد باشند. اگرچه حتی اعتیاد یکی از آنها هم کافی است تا آینده خانواده به طور کامل تباه شود. اما برخی از فرزندان می‌توانند از این شرایط خود را نجات داده و حتی به والدین شان نیز کمک کنند. طبیعتا انجام اینکار برای یک کودکان خردسال و یا حتی یک نوجوان دشوار است. اما آنها می‌توانند با کمک گرفتن از دیگران از پس آن برآمده و تا حدی این موضوع را پشت سر بگذارند. در ادامه بیشتر در مورد پیامدهای ناشی از اعتیاد پدر و مادر و راهکارهای موثر در این زمینه توضیح خواهیم داد. برای آشنایی بیشتر با تاثیر اعتیاد بر خانواده کلیک نمایید.

پیامدهای ناشی از اعتیاد پدر و مادر

 

برخی تصور می‌کنند که تنها مشکلی که اعتیاد پدر و مادر برای فرزندان ایجاد می‌کند؛ این است که فرزندان نیز گرفتار اعتیاد می‌شوند. در صورتی که اعتیاد بر جنبه های مختلفی از زندگی فرزندان تاثیر خواهد گذاشت. حتی اگر والدین درگیر اعتیاد هم نشوند؛ اما در زمینه های مختلفی تاثیر این موضوع را احساس کرده و بدتر اینکه همواره خود را در این مورد مقصر می‌دانند. در این قسمت به توضیح برخی از این مشکلات خواهیم پرداخت.

بروز مشکلات روانی

یکی از اصلی ترین پیامدهای اعتیاد پدر و مادر بروز مشکلات روانی در فرزندان است. چنین فرزندانی معمولا به دلیل بد بودن شرایط اقتصادی و یا حتی ظاهر نامناسب والدین شان، اعتماد به نفس خود را از دست داده و منزوی و گوشه گیر می‌شوند. برخی دیگر از مشکلاتی که در چنین فرزندانی شایع است نیز شامل ابتلا به افسردگی، اختلالات اضطرابی، بروز اختلالات غذاخوردن مثل پرخوری عصبی و حتی برون ریزی های شدید است.

اعتیاد فرزندان

همانطور که در قسمت های قبلی هم به آن اشاره کردیم؛ اعتیاد پدر و مادر زمینه ساز اعتیاد فرزندان نیز هست و بعید نیست که حتی شاهد اعتیاد در دوران کودکی باشیم. چرا که آنها کاملا در معرض بوده و حتی دسترسی به مواد مخدر و الکل نیز برایشان راحت تر است. حتی گاهی برخی از والدین خودشان این مواد را به فرزند می‌دهند. برای اطلاع از دلایل اعتیاد کودکان به مواد مخدر کلیک نمایید.

افت تحصیلی

طبیعی است که با وجود اعتیاد پدر و مادر ، آنها اصلا به وضعیت تحصیلی فرزند خود اهمیت نداده و کاملا به او بی توجه هستند. فرزند نیز برای درس خواندن نه تمرکز کافی را دارد و نه حتی امکانات لازم را. از این رو حتی ممکن است به این دلیل ترک تحصیل کرده و به طور کلی نسبت به درس خواندن بی علاقه شود.

بروز مشکلات احساسی

اعتیاد پدر و مادر ارتباط مستقیمی با احساسات و عواطف فرزندان شان دارد. برخی از احساسات شایعی که فرزندان در این شرایط تجربه می‌کنند؛ شامل ترس، احساس بی اعتمادی و احساس گناه است. آنها از مشاجرات شدید و ناگهانی که والدین بایکدیگر داشته دچار ترس شدیدی شده و یا همواره به مرگ آنها در اثر اوردوز فکر می‌کنند. از طرفی گاهی از این می‌ترسند که والدین شان دراثر توهمات بلایی سر آنها بیاورند. فراموش نکنید که این احساسات و ترس ها حتی در صورتی که والدین ترک اعتیاد هم بکنند؛ بازهم تا پایان عمر همراه آنها خواهند ماند.

آینده فرزندان با وجود اعتیاد پدر و مادر

پیامدهای ناشی از اعتیاد نه تنها در دوران کودکی بلکه در دوره بزرگسالی نیز دامنگیر افراد خواهد بود. در واقع حتی اگر فرد بتواند خود را از این شرایط نجات دهد بازهم باید با اثرات ناشی از آن در آینده دست و پنجه نرم کند و هیچگاه آسوده نخواهد شد. برای مثال یکی از مشکلاتی که چنین فرزندانی تجربه می‌کنند؛ این است که مدام برای حل مشکلات خود بهانه تراشی کرده و یا از آن فرار می‌کنند. چرا که این موضوع از والدین شان به صورت ناخودآگاه در ذهن شان ثبت شده است. ابتلا به افسردگی و یا اضطراب نیز در آینده این فرزندان قابل پیش بینی است. برای پاسخ به سوال اعتیاد چیست کلیک نمایید.

روش هایی برای غلبه بر اعتیاد و پدر و مادر

 

اقدامات هرچند ساده اما موثری که فرزندان حتی با وجود سن کم شان نیز می‌توانند در مورد اعتیاد پدر و مادر انجام دهند نیز شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی با روش های ترک اعتیاد کلیک کنید.

کسب اطلاعاتی در زمینه اعتیاد: در ابتدا فرزند باید اطلاعاتی هرچند اندک در مورد اعتیاد کسب کند. برای مثال والدینش از چه ماده ای با چه دوزی استفاده کرده و یا چه مشکلاتی را تجربه می‌کنند.

روش های درمانی را شناسایی کنید: در مرحله بعدی باید به این موضوع فکر کنند که چه روش درمانی برای اعتیاد والدین شان باید به کار گرفته شود. البته که تشخیص این موضوع تا حدی به عهده متخصصین است. اما شناسایی راه های مختلف درمان خود می‌تواند اقدام موثری در این زمینه باشد.

مراجعه کردن به مشاور: فرزندان باید در صورت امکان به تنهایی و یا با کمک فرد دیگری به یک روانشناس مراجعه کرده و یا متخصص این موضوع را درمیان بگذارند. در این شرایط هم به خود کودک کمک می‌شود و هم به والدین او.

تشویق کردن آنها برای ترک: وجود فرزند خود عامل مشوقی برای ترک اعتیاد والدین است. اما گاهی آنها این موضوع را از یاد برده و باید از محرک های دیگری کمک گرفت.

صحبت کردن با آنها در مورد عوارض اعتیاد: گاهی صحبت کردن در مورد پیامدهای ناشی از اعتیاد والدین را ترسانده و باعث می‌شود تا آنها در این زمینه به صورت جدی اقدام کنند.

ترک کردن خانه: اگر هیچ یک از این راهکارها اثربخش نبودند؛ بهتر است خانه را ترک کرده و تلاش کنید تا مستقل زندگی کنید. با اینکار خود را از اثرات ناشی از اعتیاد تا حدی نجات خواهید داد.

سخن پایانی

اعتیاد پدر و مادر باعث شکل گیری شرایط پیچیده ای در خانواده می‌شود که درست کردن آن به وسیله فرزندان گاهی غیرممکن بوده و یا بسیار سخت است. البته توقعی هم از آنها نمی‌رود. اما معمولا خودشان حتی با وجود سن کم دست به کار شده و متوجه شرایط بحرانی خانواده می‌شوند. اما باید به آنها کمک کرده و راه درست را پیش روی آنها گذاشت. کمک گرفتن از یک روانشناس در این زمینه می‌تواند بسیار اثربخش باشد.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد پدر و مادر می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: اعتیاد پدر و مادر



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

وظایف مرد در خانه از موضوعات بحث برانگیزی است که افراد در مورد آن نظرات مختلفی دارند. بیشتر افراد تصور می‌کنند که انجام همه کارهای خانه به عهده زنان است. البته در گذشته این باور بیشتر رایج بود. اما امروزه حتی خود مردان نیز به این نتیجه رسیده اند که برای داشتن ازدواجی موفق و رابطه ای سالم هر دو نفر باید در خانه کار کنند. در واقع تقسیم وظایف به شکل درست راه حل اصلی در این زمینه بوده و همه افراد باید با یکدیگر مشارکت کنند. امروزه زنان نیز مانند مردان در خارج از خانه وظایفی دارند و شاید نتوانند به اندازه کافی برای کارهای خانه نیز انرژی بگذارند. در این شرایط نقش مردان پررنگ شده و باید به همسر خود کمک کنند. زوجین می‌توانند برای کسب اطلاعاتی در این زمینه و یا جلوگیری از بروز احتمالی از یک مشاور کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه وظیفه مرد در خانه می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

اهمیت اطلاع از وظایف مرد در خانه

مطلع شدن از وظایف مرد در خانه و اهمیت دادن به این موضوع از آنجایی مهم است که می‌تواند کیفیت زندگی زناشویی را تا حد زیادی افزایش دهد. یکی از موضوعاتی که مردان در مقابل شکایت های زنان مطرح می‌کنند این است که دقیقا نمی‌دانند باید چه کاری را در خانه انجام دهند. و یا تصور می‌کنند که انجام اینکارها به غرورشان لطمه می‌زند. اما با اطلاع از جزئیات این موضوع تاثیری که بر رابطه دارد؛ قطعا آنان نیز مشارکت بیشتری کرده و حمایت می‌کنند. در ادامه بیشتر در این مورد صحبت خواهیم کرد. برای آشنایی بیشتر با انواع وظیفه زن در خانه کلیک نمایید.

انواع وظایف مرد در خانه

 

نکته جالب اینجاست که وظایف مرد در خانه ، برخلاف آنچه که تصور می‌شود؛ بسیار هم متنوع است و مردان می‌توانند در زمینه های مختلفی همراهی کنند. از طرفی مشارکت در مسائل خانه تنها محدود به کارهایی مثل آشپزی یا نظافت نمی‌شود. گاهی مردان با حضور موثر می‌توانند نقش مهمی ایفا کنند. در این قسمت به توضیح برخی از این کارها خواهیم پرداخت.

دادن حس خوب دلگرمی و حمایت

یکی از اصلی ترین وظایف مرد در خانه دادن حس خوب دلگرمی و حمایت است. این یکی از همان جنبه های حضور موثر است که پیش تر در مورد آن صحبت کردیم. چرا که در این شرایط شاید مرد کار مشخصی انجام ندهد؛ اما همین که تلاش کند تا با همسر خود در مورد مسائل مختلف صحبت کرده و او را راهنمایی کند؛ کافی است. برای اطلاع از انواع مهارت های لازم برای ازدواج کلیک نمایید.

مدیریت | وظایف مرد در خانه

مدیریت خانواده نیز از وظایف مرد در خانواده محسوب می‌شود. البته که این مفهوم به معنی دیکتاتوری و تحمیل مسائل مختلف به دیگران نیست. بلکه مرد باید بتواند در هنگام خوشی و ناخوشی شرایط را متعادل نگه داشته و حتی اوضاع را درست کند.

ایجاد حس عشق و اعتماد

حضور مرد در خانه باید احساس عشق و اعتماد را ایجاد نماید. این موضوع مخصوصا در رابطه با همسر از اهمیت بیشتری برخوردار است. برخی از مردان دچار مشکل بی اعتمادی بوده و حتی زنان را در داخل خانه حبس می‌کنند. در این شرایط طبیعی است که عشق هم به مرور از بین برود.

بخشش و گذشت داشتن | وظایف مرد در خانه

البته که بخشش و گذشت داشتن تنها وظیفه مرد در خانه نبوده و زنان نیز باید این روحیه را داشته باشند. اما به طور کلی در روابط زناشویی بهتر است مردان بیشتر کوتاه آمده و از موضع قدرت تصمیم گیری نکنند.

توجه کردن به خواسته ها و آرزوها

یکی دیگر از وظایف مرد در خانه این است که به نیازها و خواسته های همسرش توجه داشته باشد. شاید این موضوعات مربوط به بیرون از خانه باشند؛ اما همین که مرد توجه خود را به آنها به درستی نشان دهد و یا در این زمینه تلاش کند؛ به این معنی است که وظیفه خود را به درستی انجام می‌دهد.

دادن احساس باارزش بودن | وظایف مرد در خانه

یک مرد باید در خانه به همسرش احساس باارزش بودن و مهم بودن بدهد. برخی از زنان خانه دار بعد از مدتی دچار احساس ناامیدی و سرخوردگی شده و احساس می‌کنند که در حال انجام کار مفیدی نیستند. به طور کلی کارهای مربوط به خانه این حس را به افراد منتقل می‌کند. از این رو مرد باید این حس را به همسرش بدهد؛ که او در حال کار مهمی است و قدردان است.

وقت گذاشتن برای همسر

برخی از مردان تصور می‌کنند همین که در خانه حضور دارند و بیرون نمی‌روند؛ به این معناست که در حال وقت گذاشتن برای همسر خود هستند. در صورتی که وقت گذاشتن برای او در خانه به معنی معاشرت کردن، کمک کردن و یا تمام مواردی است که در بالا به آنها اشاره کردیم. حتی گاهی باید با یکدیگر بیرون بروید و زمانی را بیرون از خانه سپری کنید. برای اطلاع از چگونگی وقت گذاشتن برای همسر کلیک نمایید.

اولویت دادن به همسر | وظایف مرد در خانه

این نکته را فراموش نکنید که در خانه، اولویت با همسر است. حتی با وجود فرزندان، شما باید به همسر خود توجه بیشتری نشان دهید. این از وظایف مرد در خانه است؛ حتی اگر کار مفیدی نیز انجام ندهد. یا برای مثال برخی از مردان عادت دارند که در خانه به تماس های کاری خود جواب دهند. این موضوع اشکالی ندارد؛ در صورتی که این حس را به همسر منتقل نکند که اولویت نیست.

احترام گذاشتن

مردان باید در خانه نیز به همسر خود احترام گذاشته و با او رفتار درستی داشته باشند. برخی از زوجین عادت دارند که تنها در مقابل دیگران حفظ ظاهر کنند. در صورتی که احترام گذاشتن به طرف مقابل در خانه نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

برقراری تعادل | وظایف مرد در خانه

مردان باید بین کارکردن بیرون از خانه و یا معاشرت با دوستانشان و حضور در خانه تعادل برقرار کنند. اینکار وظیفه هر دو نفر است؛ اما مردان بیشتر احتمال دارد که این موضوع را فراموش کنند.

مشورت گرفتن

توصیه می‌شود که مردان در مورد مسائل مختلفی در خانه با همسر خود مشورت نمایند. در واقع این یکی از وظایف مرد در خانه است که می‌تواند به نتایج بسیار خوبی منتهی گردد.

کمک کردن در کارهای خانه

همانطور که تا اینجا مشاهده کردید؛ کمک کردن در کارهای خانه تنها یک بخش کوچک وظایف مرد در خانه است. اما همین هم مهم است و زوجین باید در این مورد تقسیم کار کنند.

ثابت کردن عشق و محبت خود

حتی بعد از ازدواج نیز باید همواره عشق و محبت خود را به طرف مقابل یادآوری کرده و یا حتی ثابت کنید. برخی تصور می‌کنند که انجام این کارها تنها برای قبل از ازدواج است. در صورتی که از وظایف مرد در خانه هم محسوب می‌شود.

برطرف کردن نیازهای جنسی

مردان همچنین وظیفه دارند که نیازهای جنسی خود را نیز برطرف کرده و به این موضوع اهمیت دهند. چرا که در بسیاری از موارد روابط زوجین دقیقا به همین دلیل دچار مشکل می‌شود و افراد مجبور می‌شوند تا نیازهای خود را به روش های دیگر برطرف کنند.

پنهانکاری نکردن

تقریبا همه متخصصین پیشنهاد می‌کنند که زوجین مشکلات خود را پشت در گذاشته و با روی باز وارد خانه خود شوند. اما این به معنای پنهانکاری کردن نیست. بلکه بهتر است اگر موضوعی آنها را اذیت می‌کند؛ در این مورد با یکدیگر صحبت کرده و آن را حل کنند.

ویژگی های رفتاری یک مرد وظیفه شناس چیست؟

 

مردی که از وظایف خود در خانه مطلع است رفتارهایی از خود نشان می‌دهد که به راحتی می‌توان متوجه این موضوع شد. این مردان در زمینه های دیگر نیز بسیار مسئولیت پذیر بوده و همواره به دنبال برقراری آرامش در زندگی هستند. خلق و خوی آنها در بیشتر موارد با ثبات بوده و رفتار محترمانه ای و با همه دارند. نیازی نیست که همه چیز را به آنها یادآوری کرد و یا از آنها درخواست نمود؛ چرا که آنها از قبل می‌دانند باید چطور رفتار کنند.

داشتن این ویژگی های در زندگی مشترک تاثیر زیادی خواهد داشت؛ پس بهتر است به آنها توجه کنید.

وظایف قانونی یک مرد در زندگی مشترک

علاوه بر مواردی که گفته شد؛ مردان از نظر قانونی نیز بعد از ازدواج وظایفی دارند که باید به آنها عمل کنند. تهیه خوراک و پوشاک، مسکن و نیازهای اولیه یک فرد دیگر از وظایف قانونی یک مرد است که باید برای شروع زندگی مشترک آنها را دارا باشد. در واقع بدون این پیش نیازها اصلا ازدواج کردن کار عقلانی نیست.

سخن پایانی

هم مردان و هم زنان باید در مورد وظیفه مرد در خانه اطلاعاتی داشته و حقوق خود را بدانند. چرا که در این حالت بهتر می‎توانند در این مورد برنامه ریزی کرده و حتی خواسته های معقولی از طرف مقابل خود داشته باشند. این موضوع از بروز بسیاری از مشکلات جدی و اساسی جلوگیری خواهد کرد. از این رو افراد می‌توانند در این زمینه با یک روانشناس نیز مشورت کنند.

برای دریافت مشاوره در زمینه وظیفه مرد در خانه می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: وظایف مرد در خانه



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تست ترامادول شامل روش های تشخیصی برای مصرف این دارو است که امروزه به شکل های مختلفی انجام می‌شود. در واقع به دلیل بیشتر شدن آمار استفاده از ترامادول به عنوان مخدر، بسیاری از خانواده ها و یا حتی سازمانها به دنبال مطلع شدن از این موضوع هستند. ترامادول یک مسکن بسیار قوی است که بسیاری حتی از اعتیادآور بودن آن نیز مطلع نیستند. به همین دلیل مصرف آن را آغاز کرده اما بعد از مدتی به آن وابسته شده و مشکلات زیادی را تجربه می‌کنند. اما اعتیاد به این ماده را می‌توان از طریق نشانه ها و همچنین تست نیز تشخیص داد. افراد بهتر است در این زمینه حتما با متخصص مشورت نمایند. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تست ترامادول می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

تست ترامادول

ترامادول در دسته شبه مخدرها بوده و کاملا اعتیاد آور است. این دارو همچنین با نام های دیگری مانند اولترام، پیرالژین، بایومادول و ترامد نیز شناخته می‌شود. گاهی حتی خود متخصصین این دارو را برای بیماران تجویز می‌کنند. اما سرپیچی کردن از دوز مصرفی مشخص باعث می‌شود که افراد به آن اعتیاد پیدا کرده و دچار مشکل شوند. از طرفی افراد تصور می‌کنند به دلیل خاصیت دارویی این ماده آنها دچار اعتیاد نشده و یا تست اعتیاد آنها مثبت نمی‌شود. در صورتی که اگر ترامادول در آیتم های آزمایش باشد؛ قطعا تست مثبت شده و اعتیاد افراد مشخص می‌شود. به همین دلیل کسب اطلاعاتی در این زمینه ضروری است.

روش های مختلف انجام تست ترامادول

 

تست ترامادول به شکل های مختلفی انجام می‌شود که در این قسمت به توضیح آنها خواهیم پرداخت.

آزمایشگاهی

در آزمایشگاه با بررسی نمونه ادرار افراد، متوجه اعتیاد آنها می‌شوند. در آزمایشگاه احتمال بروز خطا در جواب آزمایش بسیار پایین بوده و همچنین جواب این آزمایش از اعتبار قانونی نیز برخوردار است. همچنین در آزمایشگاه ها از روش هایی مثل آزمایش خون، بزاق، مو و عرق نیز استفاده می‌کنند.

غربالگری

روش غربالگری با استفاده از کیت های تشخیص فوری صورت می‌گیرد. چرا که افراد در این حالت معمولا زمان کمی داشته و باید سریعا به جواب برسند. البته که امکان بروز خطا در روش غربالگری بسیار بالاست و همچنین افراد نیازی به مراجعه به روانشناس نیز ندارند.

کیت های تشخیصی نواری

افراد می‌توانند کیت های تشخیص نواری را داروخانه ها و یا سایت های مختلف تهیه کرده و حتی در خانه نیز این تست را انجام دهند. ساز و کار این تست به این صورت است که افراد نوار کاغذی را درون نمونه ادرار جمع آوری شده قرار داده و منتظر جواب تست می‌مانند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع مواد اعتیاد آور کلیک کنید.

تحلیل تست ترامادول نواری

در این حالت جواب تست ترامادول ممکن است مثبت، منفی و یا کاذب باشد. چرا که دقت این تست پایین تر از تست های آزمایشگاهی است. به همین دلیل حتی در صورت منفی شدن تست نمی‌توان با قطعیت گفت که فرد ترامادول مصرف نکرده است. چرا که این تست ها به مقدار مشخصی از ترامادول در ادرار حساس هستند و ممکن است تنها به دلیل از بین رفتن اثر این ماده در بدن جواب تست منفی شده باشد.

علائم اعتیاد به ترامادول

معمولا افراد با بروز نشانه های ناشی از اعتیاد به ترامادول به انجام تست نیاز پیدا کرده و اینکار را انجام می‌دهند. این نشانه ها شامل موارد زیر هستند. برای آشنایی بیشتر با علائم اعتیاد به ترامادول کلیک نمایید.

  • بروز اختلالاتی در رفتار
  • بروز حساسیت و تحریک پذیری
  • بیشتر شدن استرس و اضطراب در افراد
  • به خوردن تعادل روانی در افراد
  • خارش
  • احساس گیجی
  • قرمز شدن چشم ها
  • میل داشتن به مصرف بیشتر

پیامدهای ناشی از مصرف ترامادول

همچنین مشکلاتی که در اثر مصرف ترامادول ایجاد می‌شوند نیز شامل سرگیجه، سردرد، اختلال در سیستم گوارشی، تعریق، بالا رفتن ضربان قلب و دمای بدن، ایست قلبی، بروز کابوس های شبانه، خشک شدن دهان و اختلال در فعالیت های حرکتی هستند. برای پاسخ به سوال اعتیاد چیست کلیک نمایید.

روش استفاده از کیت های تشخیصی

روش استفاده از کیت های تشخیصی به این صورت است که اگر میزان ترامادول در ادرار کمتر از  ۳۰۰ng/ml باشد؛ تست منفی شده و یک خط رنگی در قسمت تی نمایش داده می‌شود. اما اگر این میزان بیشتر از 300 باشد؛ خط رنگی تشکیل نمی‌شود.

روش های منفی کردن تست ترامادول

برخی از افراد برای پنهان کردن اعتیاد خود از دیگران از روش هایی استفاده می‌کنند که تست ترامادول منفی شود. این روش ها بیشتر بر رقیق کردن نمونه ادرار متمرکز هستند. اما در مواردی افراد ماده هایی را به نمونه اضافه می‌کنند که با تغییر میزان اسیدی و بازی در جواب تست اختلال ایجاد می‌شود. اما به طور کلی استفاده از این روشها کار درستی نیست چرا که در نهایت با توجه به نشانه های اعتیاد افراد متوجه این موضوع خواهند شد.

چند روز قبل از تست نباید دارو مصرف کرد

از آنجایی که مصرف بسیاری از داروها با تست ترامادول تداخل داشته و منجر به تغییر جواب می‌شوند؛ بهتر است افراد تقریبا از 14 روز قبل از آزمایش از دارو استفاده نکنند. البته که قطع کردن داروها به طور ناگهانی کار درستی نیست و بهتر است افراد در این زمینه حتما با متخصص مشورت کنند.

تداخل دارویی تست ترامادول

همانطور که گفته شد؛ استفاده از برخی از داروها می‌تواند در جواب تست ترامادول تداخل دایجاد کند. به این معنی که استفاده از این داروها فارغ از مصرف کردن یا نکردن ترامادول جواب تست را مثبت و گاها منفی می‌کند. از مهم ترین این داروها می‌توان به شربت ها و داروهای حاوی کدئین اشاره نمود.

داروی های که منجر به مثبت شدن تست ترامادول می‌شوند

داروهایی که باعث مثبت شدن جواب تست ترامادول می‌شوند؛ شامل موارد زیر هستند.

  1. آنتی هیستامین
  2. ضدافسردگی ها
  3. آنتی بیوتیک ها
  4. مسکن ها
  5. داروهای اعصاب و روان
  6. آمفتامین
  7. مت آمفتامین
  8. کدئین
  9. دیکلوفناک
  10. متادون
  11. شاهدانه
  12. دتای نوولاک

مدت زمان ماندگاری ترامادول در بدن

 

برای انجام تست ترامادول مدت زمان ماندگاری این دارو در بدن مهم است. این ماده در بخش های مختلف بدن مانند مو، خون، ادرار و… برای مدت زمان های مشخصی باقی می‌ماند. برای مثال در ادرار تا 72 ساعت، در خون و بزاق تا 48 ساعت و در مو تا 90 روز باقی می‌ماند. روش های مختلف آزمایش نیز بر همین اساس عمل می‌کنند.

نوشیدن قهوه و مثبت شدن تست ترامادول

بر اساس تحقیقات انجام شده در این زمینه ، مصرف بیش از اندازه قهوه مانند آمفتامین ها در بدن عمل کرده و منجر به مثبت شدن تست اعتیاد می‌گردد. حتی ورزشکارانی که از قهوه استفاده می‌کنند نیز ممکن است تست دوپینگ شان مثبت شود. از همین رو مصرف قهوه قبل از انجام تست ترامادول توصیه نمی‌شود.

نکاتی در مورد انجام تست ترامادول

با اینکه محدودیت های چندانی برای انجام تست ترامادول وجود ندارد؛ اما با رعایت کردن نکاتی احتمال بروز خطا در این تست به حداقل رسیده و افراد راحت تر می‌توانند به نتیجه اعتماد کنند.

◀ظرف نمونه گیری باید کاملا خشک باشد.

◀توصیه می‌شود که حتما از ظرف های مخصوص نمونه گیری یا یورین باتل استفاده کنید.

◀نمونه جمع آوری شده باید در دمای بین 2 تا 8 درجه سانتی گراد نگه داری شده و تنها تا 48 ساعت می‌توان از این نمونه استفاده کرد.

◀در غیر اینصورت باید نمونه را در دمای 20 درجه سیلسیوس قرار داده و در صورت فریز شدن، به طور کامل ذوب شده و ترکیب شود.

سخن پایانی

طبیعتا افراد در شرایط مختلفی مجبور به انجام تست ترامادول می‌باشند. به همین دلیل باید در مورد آن اطلاعات کافی را کسب کرده و همچنین به جای استفاده کردن از روش های غیرمتعارف برای منفی کردن جواب، به طور کامل مصرف این دارو را ترک نمایند. برای انجام اینکار افراد باید به صورت اصولی پیش رفته و حتما از یک متخصص کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه تست ترامادول می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

آیا ممکن است نتیجه تست اعتیاد به ترامادول اشتباه شود؟

بله مصرف برخی داروها و یا حتی کافئین می‌تواند در تشخیص اعتیاد اختلال ایجاد کند و نتیجه تست به صورت کاذب مثبت یا منفی شود. در صورتی که قصد ترک اعتیاد را دارید، توصیه می‌شود از یک متخصص کمک بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید. 

 

منبع: تست اعتیاد به ترامادول



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

اختلاف سنی زیاد در ازدواج از فاکتورهای مهم در شروع زندگی مشترک است که باید به آن توجه داشت. البته که امروزه بسیاری از افراد چنین موضوعی را پذیرفته و با زن یا مردی که بسیار از خودشان بزرگتر است ازدواج می‌کنند. اما به هر حال انجام شدن آن توسط دیگران به معنی درستی اینکار نبوده و باید موضوعات دیگری را نیز در این زمینه بررسی نمود. چرا که افراد به دلایل مختلفی چنین رابطه ای را آغاز می‌کنند. از طرفی این بدان معنا نیست که اینکار همواره اشتباه بوده و این ازدواج در نهایت به جدایی منجر می‌شود. اما بهتر است افراد از مزایا و معایب آن مطلع شده و به خوبی در مورد فکر کنند و سپس تصمیم نهایی خود را بگیرند. همچنین در این زمینه با یک مشاور نیز مشورت نمایند. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلاف سنی زیاد در ازدواج می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

اختلاف سنی زیاد در ازدواج | درست یا غلط؟

نمی‌توان اختلاف سنی زیاد در ازدواج را به طور کامل رد کرد و یا آن را طبیعی جلوه داد. ملاک های شخصی افراد در ازدواج متفاوت است. برخی از افراد این موضوع را پذیرفته و با توجه به شخصیت طرف مقابل نیز این ازدواج موفقیت آمیز می‌شود. اما گاهی فرد تنها به دلیل مسائل مالی و اقتصادی است که تن به چنین اردواجی می‌دهد. که در این شرایط احتمال شکست این رابطه زیاد می‌شود. و یا از طرفی فرد از معایب این موضوع مطلع نیست و صرفا بر اساس احساسات و هیجانات تصمیم گیری می‌کند. برای آشنایی بیشتر با بهترین سن ازدواج کلیک نمایید.

اختلاف سنی مناسب برای ازدواج چقدر است؟

 

بسیاری از افراد قبل از ازدواج کردن به این موضوع فکر می‌کنند که سن مناسب برای ازدواج چند سالگی است و یا بهتر است با طرف مقابل خود چند سال اختلاف داشته باشیم؟ در واقع این سوال مهمی است چرا که گاهی سن منجر به بروز مشکلات زیادی در افراد می‎گردد. بر اساس تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است مشخص گردید که بهترین اختلاف سنی برای ازدواج بین 3 تا 6 سال است. اما این بدان معنا نیست که اگر افراد با اختلاف سنی کمتر از این عدد و یا بیشتر از آن ازدواج کنند؛ ازدواج شان به شکست منتهی می‌گردد. بلکه با این اختلاف زوجین بیشتر یکدیگر را درک کرده و ارتباط سالم تری خواهند داشت. برای اطلاع از انواع ملاک انتخاب همسر کلیک نمایید.

اختلاف سنی زیاد در ازدواج چه زمانی خطرناک است؟

وجود اختلاف سنی زیاد در ازدواج زمانی مشکل ساز خواهد شد که افراد به درک متقابل نرسیده و وارد فاز لجبازی با یکدیگر می‌شوند. در واقع زمانی که این اختلاف خیلی زیاد باشد؛ افراد نمی‌توانند موضوعاتی را دیگری در حال تجربه کردن آنهاست را درک کند. برای مثال توان جسمانی فرد بزرگتر کمتر شده و همسر که سن کمتری دارد همواره انتظار دارد که دیگری پا به پای او در همه جا حضور داشته و یا فعالیت داشته باشد. از طرفی زمانی که علاقه افراد نسبت به یکدیگر در اولویت پایین تری قرار داشته باشد؛ با وجود اختلاف سنی زیاد افراد زودتر از یکدیگر خسته شده و نمی‌توانند زندگی مشترک را در کنار هم ادامه دهند. برای اطلاع از شرایط ازدواج با مرد کوجکتر کلیک نمایید.

مزایا و معایب اختلاف سنی زیاد در ازدواج

با این وجود باید به طور همزمان به مزایا و معایب اختلاف سنی زیاد در ازدواج فکر کرد. در واقع چنین رابطه ای همواره بد نبوده و گاهی باعث رشد و پیشرفت زوجین نیز می‌گردد. از مزایای این ازدواج می‌توان به بهتر شدن روحیه افراد، بلوغ عاطفی و روانی، برخورداری از ثبات مالی و داشتن جایگاه اجتماعی و … اشاره نمود. معایب آن نیز بروز نقش والد همسری، یکسان نبودن وضعیت جسمانی و بی انرژی بودن افراد هستند. برای شنایی با مزایا و معایب ازدواج با مرد سن بالا کلیک نمایید.

اختلاف سنی صفر تا پنج سال

اختلاف سنی تا پنج سال بین زوجین کاملا طبیعی بوده و بهتر است مرد بزرگتر باشد. اما با این اختلاف سنی در صورتی که خانم هم بزرگتر باشد؛ مشکلی ایجاد نمی‌شود. آمار طلاق با این اختلاف سنی بسیار کم است.

اختلاف سنی از پنج تا ده سال

در اختلاف سنی بین پنج تا ده سال بیشتر شاهد بزرگتر بودن مردان هستیم. در واقع کمتر مردی با زنی ازدواج می‌کند که ده سال از او بزرگتر است. از طرفی زمانی که زن بزرگتر باشد؛ احتمال جدایی نیز بیشتر است. اما با این اختلاف سنی، زمانی که مرد بزرگتر باشد؛ مشکل خاصی ایجاد نمی‌شود.

اختلاف سنی ده تا پانزده سال

ریسک ازدواج با این اختلاف سنی کمی بالا بوده و احتمال بروز چالش های مختلف، بیشتر است. البته که این موضوع تا حد زیادی به روحیات افراد بستگی دارد. اما به طور کلی بهتر است افراد در مورد چنین اختلاف سنی کمی بیشتر فکر کنند.

اختلاف سنی پانزده تا بیست سال

این حالت کمتر در روابط پیش آمده، مخصوصا اگر خانم بزرگتر باشد. همچنین احتمال جدایی با این اختلاف سنی بیشتر است. با چنین اختلاف سنی معمولا یکی از افراد نقش والد را به عهده گرفته و دیگری نیز ممکن است احساس ضعف و سرخوردگی زیادی کند. برای اطلاع از شرایط ازدواج با دختر بزرگتر کلیک نمایید.

برای غلبه بر مشکلات ناشی از اختلاف سنی زیاد در ازدواج چه کنیم؟

 

اما اختلاف سنی زیاد در ازدواج موضوعی نیست که بتواند زوجین را به جدایی بکشاند. در واقع زمانی که افراد از مهارت های لازم در زندگی مشترک برخوردار بوده و بتوانند رابطه را به درستی مدیریت کنند؛ سن مانع بزرگی نخواهد بود. برخی از اقداماتی که در این حالت می‌توانید انجام دهید؛ شامل موارد زیر هستند.

فضا دادن به همسر: سعی کنید به همسر خود آزادی عمل داده و اجازه دهید که تفریحات و سرگرمی های مخصوص به سن خودش را داشته باشد.

صبوری کردن: در شرایط بحرانی صبوری کرده و در مقابل هیجانات و احساسات طرف مقابل کمی بیشتر تامل کنید

انعطاف پذیری: سعی کنید در فعالیت های بیشتری با همسر خود مشارکت داشته باشید؛ حتی اگر مناسب سن تان نباشد.

روشنفکر بودن: کمی ذهن خود را در مورد اختلاف سنی در ازدواج بازتر کنید تا قضاوت های دیگران شما را آزار ندهد.

اهمیت دادن به رابطه جنسی: در این زمینه نقش رابطه جنسی را نادیده نگیرید. چرا که احتمالا اولین چیزی که در یک رابطه با اختلاف سنی زیاد آسیب می‌بیند؛ همین موضوع است.

برقراری ارتباط موثر: سعی کنید همواره ارتباط خود را با طرف مقابل حفظ کرده و اجازه ندهید که سن شکاف عمیقی میان شما ایجاد کند.

کمک گرفتن از مشاور: حتما در این زمینه و یا حتی برای تصمیم گیری در مورد ازدواج با یک مشاور مشورت کرده و از متخصص کمک بگیرید.

سخن پایانی

اختلاف سنی زیاد در ازدواج موضوعی نیست که بتوان به طور قطعی در مورد آن اظهار نظر کرده و یا حتی دیگران را به خاطر آن مورد قضاوت قرار داد. به همین دلیل بهتر است قبل از تصمیم گیری قطعی در این مورد به خوبی در مورد آن فکر کرده و یا حتی به شناخت کافی از طرف مقابل خود برسید. از طرفی با یک مشاور نیز صحبت کرده و از او کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلاف سنی زیاد در ازدواج می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

عواقب اختلاف سنی زیاد در ازدواج چیست؟

اختلاف سنی زیاد می‌تواند پیامدهای منفی را به همراه داشته باشد از جمله پیامد‌های آن تغییر نقش یکی از زوجین به والد، اختلاف زیاد در خواسته‌ها و نیازهای مختلف، بروز شک و تردید بین زوجین، دلسردی و سرخوردگی از ازدواج است.

 

منبع: اختلاف سنی زیاد در ازدواج



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

نمک در غذای نوزاد و به طور کلی اضافه کردن سدیم به رژیم غذایی او ریسک بالایی دارد. در واقع از زمان تولد اصلا نباید به نوزاد خوراکی هایی داد که حاوی نمک و یا ادویه های دیگر هستند. حتی اگر مقدار نمک در این خوراکی ها بسیار هم پایین باشد. اصلا نباید چنین کاری را انجام داد. تقریبا تا یک سالگی نمک مورد نیاز بدن نوزادن از طریق شیر مادر و یا شیر خشک تامین می‌شود نیاز به مقدار اضافه تری از این ماده نیست.

هرچند که نمک به طور کلی سم سفید بوده و حتی برای بزرگسالان نیز ضرر دارد. البته بدن به طور طبیعی به میزان کمی از نمک نیازمند است که با خوردن خوراکی های طبیعی نیز تامین می‌شود. اما برخی از افراد با خوردن مقدار اضافی از نمک خود و یا فرزندشان را در معرض خطرات زیادی قرار می‌دهند. والدین می‌توانند برای اطلاع از میزان مورد نیاز نمک برای نوزادان ، از متخصص کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره کودک تلفنی کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نمک در غذای نوزاد می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

نمک در غذای نوزاد

برخی از والدین برای درست کردن غذاهای کمکی برای نوزاد از کمی استفاده کرده و یا حتی خوراکی هایی ها را به فرزند خود می‌دهند که نمکی هستند. اما اینکار می‌تواند منجر به بروز مشکلات زیادی در نوزادان گردد. مخصوصا اگر نوزاد ارث ابتلا به فشار خون را نیز داشته باشد. در برخی موارد شاهد بروز مشکلات جدی حتی با یکبار مصرف نمک در نوزادان هستیم؛ به حدی که نوزاد نیاز به مداخلات اورژانسی خواهد داشت. در این مقاله به طور ویژه به این موضوع خواهیم پرداخت که نوزادان به چه مقدار نمک نیاز داشته و از چه سنی می‌توانند مصرف نمک را آغاز نمایند. برای آشنایی بیشتر با غذاهای اشتها آور برای کودکان کلیک نمایید.

سن اضافه کردن نمک در غذای نوزاد

 

تقریبا از سن یک سالگی نوزاد مجاز است که نمک استفاده نماید. البته بازهم رسیدن به این سن به این معنا نیست که کودک می‌تواند از هرمقدار نمک که بخواهد استفاده کند. والدین باید در حین آشپزی برای کودک خود این موضوع را در نظر گرفته و در غیر این صورت اگر از خوراکی هایی مانند سس کچاپ، سوسیس و کالباس، ماکارونی، غذاهای کنسروی و یا سویا استفاده می‌کنند؛ دیگر نیازی به اضافه کردن نمک نمی‌باشد. چرا که این غذاها خود حاوی نمک لازم هستند. برای اطلاع از انواع غذاهای سالم و ناسالم برای کودکان کلیک نمایید.

مقدار مورد نیاز نمک در غذای نوزاد

اما حتی بعد از یک سالگی نیز کودک باید به میزان مشخصی از نمک استفاده نماید. پس از یک سالگی و تقریبا تا سه سالگی مقدار مورد نیاز نمک برای کودک به طور روزانه 800 میلی گرم است. یعنی نصف یک قشاق چای خوری یا به طور کلی 2 گرم. به همین دلیل است که توصیه می‌شود والدین غذای کودک خود را به طور جداگانه آماده کرده و از غذای خود به نوزاد ندهند. چرا که در غذای بزرگسالان مقدار بیشتری نمک وجود دارد.

دلیل محدود کردن یا حذف کردن نمک در غذای نوزاد

محدود کردن مصرف نمک در غذای نوزاد از زمانی که او شروع به مصرف غذای جامد می‌کند؛ از اهمیت بیشتری برخوردار است. چرا که معمولا والدین برای اینکه غذای فرزند خود بی طعم نباشد؛ کمی به آن ادویه اضافه می‌کنند. این نکته را فراموش نکنید که کلیه کودکان هنوز به طور کامل تکامل پیدا نکرده است و به همین دلیل نمی‌تواند مقدار اضافی نمک را دفع کند. از این رو سدیم در بدن آنها انباشته شده و منجر به بروز بیماری های مختلفی می‌گردد. برای آشنایی بیشتر با نیازهای اولیه و اساسی کودکان کلیک نمایید.

پیامدهای ناشی از نمک در غذای نوزاد

همانطور که بارها در قسمت های قبلی به آن اشاره شد؛ اضافه کردن نمک به غذای نوزاد منجر به بروز مشکلات زیادی می‌گردد که در این قسمت به توضیح آنها خواهیم پرداخت.

بالا رفتن فشار خون

یکی از اولین واکنش هایی که بدن نوزاد به خوردن نمک نشان می‌دهد؛ بالا رفتن فشار خون در اوست. حتی اگر این اتفاق به صورت بلافاصله نیوفتد؛ با اضافه کردن نمک به غذای نوزاد، بیشتر احتمال دارد که در دوران بزرگسالی آنها به این بیماری مبتلا شوند.

ابتلا به نارسایی کلیه

ابتلا به نارسایی کلیه بیشتر زمانی اتفاق می‌افتد که نوزاد از غذاهای فرآوری و بسته بندی شده استفاده نماید. در این شرایط نه تنها این غذاها حاوی مقدار زیادی از نمک هستند؛ بلکه مواد نگهدارنده زیادی نیز دارند.

ضعیف شدن سیستم ایمنی

اضافه کردن نمک به غذای کودک باعث می‌شود تا کلیه ها بیشتر از حالت عادی کارکرده و فشار زیادی به آنها وارد شود. به همین دلیل سیستم ایمنی نوزادان ضعیف شده و احتمال ابتلا به بیماری های دیگر نیز افزایش می‌یابد.

تغییر کردن طبع نوزاد

یکی دیگر از پیامدهای ناشی از اضافه کردن نمک به غذای نوزاد ، تغییر طبع آنها نسبت به غذاهای شور است. این موضوع به تنهایی مشکلی ندارد. اما زمانی که کودک بیش از حد از غذاها و خوراکی های شور استفاده نماید؛ بدن او آسیب زیادی خواهد دید.

چطور بفهمیم که نمک در غذای نوزاد بیش از حد است؟

در ابتدا باید به این موضوع پی ببریم که مقدار نمک در غذای نوزاد بیش از حد است تا در قدم بعدی بتوانیم آن را کاهش دهیم. نوزادان که تا قبل از سن دوسالگی نمی‌توانند در این مورد صحبت کرده و این موضوع را به والدین خود بگویند. اما علائمی از خود نشان می‌دهند که می‌توان متوجه این موضوع شد. تشنگی شدید، خمیری و نرم شدن غیر طبیعی پوست از نشانه های این موضوع هستند. همچنین ممکن است که نوزاد با خوردن اولین لقمه غذا شروع به گریه کردن یا جیغ زدن بکند.

راه های کاهش نمک در غذای نوزاد

کنترل نمک در غذای خود کار سختی نیست. برای اینکار تنها باید از دادن خوراکی های آماده و فرآوری شده به نوزاد خود پرهیز کرده، غذای او را به طور جداگانه از غذای خود بپزید و به طور کلی نمک مصنوعی را در اختیار کودکان قرار ندهید. با استفاده از این روش ها نوزاد به طور طبیعی نمک مورد نیاز بدن خود را با مواد طبیعی دریافت خواهد کرد.

غذاهای پرنمک برای نوزادان

 

برخی از مواد غذایی که نمک زیادی برای بدن یک نوزاد دارند؛ شامل موارد زیر هستند:

  • غذاهای آماده و فست فود برای بزرگسالان یا کودکان بزرگتر
  • کیک و بیسکوییت
  • کراکر
  • سوپ های حاوی نمک
  • آب گوشتی که با نمک پخته شده است
  • انواع سس ها
  • پیتزا
  • سوسیس و کالباس
  • چیپس و پفک

برخی از غذاهای کم  نمک برای نوزادان

در مقابل غذاهایی که حاوی نمک کمی هستند و نوزادان می‌توانند از آنها استفاده کنند؛ نیز شامل میوه، سبزیجات و سالاد، گوشت بدون نمک، مرغ و ماهی تازه، تخم مرغ، حبوبات مثل عدس و نخود، شیر و برنج و پاستای بدون نمک هستند.

سخن پایانی

به طور کلی اضافه کردن نمک به غذای نوزاد به هیچ شکلی توصیه نمی‌شود. حداقل تا سن یکسالی والدین باید این موضوع را رعایت کرده و بعد از آن نیز نباید در این مورد زیاده روی کنند. به طور کلی اگر از سنین پایین والدین نمک کمی در برای رژیم غذایی فرزند خود در نظر بگیرند؛ عادت غذایی او به همین صورت شکل گرفته و در بزرگسالی نیز از نمک استفاده نمی‌کند. از این رو انجام اقداماتی در این زمینه از سنین پایین ضروری است و والدین می‌توانند از متخصص نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه نمک در غذای نوزاد می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

 

منبع: علت ممنوعیت نمک در غذای نوزاد



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

نصیحت دیگران باید با تجربه و دانش کافی در این زمینه همراه باشد. همه ما علاقمند به کمک کردن به دیگران هستیم. اما گاهی این موضوع به شکل های دیگری بروز کرده و با حتی سوبرداشت می‌شود. عموم مردم نگرش خوبی نسبت به مفهوم نصیحت ندارند. اما اگر اینکار به درستی انجام شود و یا افراد مایل باشند تا از تجارب دیگران استفاده کنند؛ می‌تواند بسیار مفید واقع شود. عوامل زیادی بر تاثیرگذاری نصیحت یا حتی جذابیت آن تاثیر دارد. بهتر است افراد موقعیت خود و طرف مقابل را در نظر گرفته و بر این اساس رفتار کنند. اگر افراد اصول مرتبط با نصحیت کردن را ندانند؛ حتی شاید این موضوع به ضرر آنها تمام شود.

برای دریافت مشاوره در زمینه نصیحت دیگران می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

نصیحت دیگران

نصیحت دیگران در واقع به معنای پند و اندرز دادن به آنها است. معمولا این رفتار را بیشتر در افرادی که سن و تجربه بیشتری دارند؛ مشاهده می‌کنیم. شاید در این حالت بیشتر مایل باشیم تا در معرض نصیحت قرار بگیریم. اما برخی افراد در این زمینه زیاده روی کرده و همواره در حال صحبت کردن در مورد تجربیات خود در زندگی هستند. و یا برعکس افرادی که در این مورد قدرت تصمیم گیری خود را از دست داده و در هر زمینه ای باید با دیگران صحبت کنند.

البته مشورت کردن با نصحیت گرفتن از اطرافیان متفاوت است. برخی از افراد، گاهی این مرزها را متوجه نشده و به شیوه ای نادرست از این موضوع استفاده می‌کنند.

راهکارهایی برای تاثیرگذاری بیشتر در نصیحت دیگران بدون ناراحتی

 

اگر در شرایطی احساس کردید که دیگران به حرف ها و حتی نظرات شما نیاز دارند؛ با استفاده از روش هایی می‌توانید نصیحت دیگران را تاثیرگذارتر کرده و نفوذ کلام خود را بالا ببرید. برخی از این راهکارها شامل موارد زیر می‌شوند.

لحن صحبت کردن

در هنگام نصیحت دیگران به لحن صحبت کردن خود دقت کنید. بهتر است اینکار را به صورت آرام و دوستانه انجام داده و آرامش خود را حفظ کنید. برخی در هنگام نصحیت کردن کنترل خود را از دست داده و واکنش های نامناسبی نشان می‌دهند. همچنین نباید اینکار را به صورت منتقدانه انجام دهید. سعی کنید موضوعات مختلف را پیشنهاد داده و اجازه دهید که مکلامه دو طرفه باشد. برای اطلاع از روش های ارتباط کلامی کلیک کنید.

انتخاب مکان و زمان مناسب

برای نصیحت دیگران مکان و زمان مناسب را انتخاب کنید. بهتر است در تنهایی و مکانی آرام با فرد صحبت کرده و به حریم خصوصی افراد احترام بگذارید. حتی می‌توانید قبل از اینکار از دیگری در این مورد سوال کنید. برای مثال برای صحبت کردن در مورد مشکل پیش آمده؛ کجا احساس راحتی می‌کنی؟ به طور کلی صحبت کردن در مورد زندگی شخصی در جمع ها و گردهمایی ها کار درستی نیست. همچنین زمانی را انتخاب کنید که فرد کاملا آماده شنیدن حرف های شما باشد.

پرهیز از قضاوت کردن

برخی از افراد نصحیت دیگران را با قضاوت کردن اشتباه می‌گیرند. آنها در حین صحبت کردن مدام از شرایط زندگی فرد و حتی شرایطش ایراد گرفته و حتی او را مورد تمسخر قرار می‌دهند. اما اینکار درست نیست. فراموش نکنید که همه افراد اوضاع یکسانی ندارند و نمی‌توان برحسب مسائلی که از کنترل فرد خارج است او را سرزنش کرد.

داشتن نسبت با شخص مورد نظر

قبل از نصحیت دیگران، بهتر است به نسبت خود با فرد و همچنین میزان علاقه و اهمیتی که برای او قائل هستید نیز توجه کنید. این موضوع تاثیر زیادی بر اثربخشی نصحیت دارد. افراد راحت تر به حرف عزیزان و خانواده خود گوش می‌دهند تا یک غریبه. حتی در صورت ارتباط نزدیک با فرد، احتمال بروز سوتفاهم نیز کمتر است.

پرهیز از تکرار کردن

فراموش نکنید که نصحیت دیگران نباید به صورت مداوم تکرار شود. در این صورت تاثیر خود را از دست داده و حتی فرد دیگر تمایلی به گوش کردن به حرف های ما ندارد. با اینکار شما تبدیل به فردی بی ملاحظه شده و دیگر نتیجه ای از اینکار نمی‌گیرید. اگر محتوای سخنان شما برای دیگری مهم باشد؛ با همان یکبار نیز شاهد تغییر و نتیجه دلخواه خواهید بود.

روش های جایگزین نصیحت دیگران

 

اما روش های دیگری نیز وجود دارند که می‌توانید به جای نصیحت دیگران از آنها استفاده کنید. با استفاده از این راهکارها، احتمالا نتیجه بهتری نیز خواهید گرفت. به طور کلی بهتر است تا حد ممکن از نصحیت کردن دیگران پرهیز کرده و از روش های دیگری استفاده کنید. برای اطلاع از مزایا و معایب و اهمیت ندادن به حرف دیگران کلیک کنید.

همفکری

گاهی بهتر است به جای صحبت کردن در مورد مسائل خود در گذشته؛ تنها با فرد در مورد مشکلش همفکری کنید. همفکری در این شرایط به معنای حمایت و حتی همدلی با فرد است. همچنین راهکارهای در دسترس را با او در میان گذاشته و از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کنید. گاهی نصیحت کردن اوضاع را پیچیده تر می‌کند؛ به همین دلیل بهتر است بر حل مسئله تمرکز کرده و به یکدیگر کمک کنید. برای اطلاع از روش های چگونگی همدردی با دیگران کلیک کنید.

به اشتراک گذاشتن تجربیات

صحبت کردن در مورد تجربیات گذشته با نصیحت کردن متفاوت است. گاهی در نصیحت دیگران فرد به هیچ عنوان در مورد موضوع پیش آمده هیچگونه اطلاعات و حتی تجربه ای ندارد. اما از دیگران انتظار دارد تا به آنها توجه کند. افراد می‌توانند با بررسی گذشته به راه حل هایی دست یابند و مشکل را حل کنند. همچنین با اینکار شنونده نیز احساس بدی پیدا نمی‌کند.

عدم پیگری

حتی در صورت به اشتراک گذاشتن تجربیات گذشته خود و یا همفکری، بهتر است به صورت مداوم در مورد پایبندی به راه حل ها و یا انجام کار مورد نظر، پیگیری نکنید. شما با کمک کردن به فرد وظیفه خود را انجام داده اید. در ادامه او خود مسئول بوده و اختیار دارد که از حرف های دیگران استفاده بکند یا نه. با پیگیری باعث فشار آوردن به دیگری می‌شویم و یا حتی او را از خود دور می‌کنیم.

واکنش مناسب در مقابل نصیحت دیگران

بسیاری از افراد در مورد واکنش صحیح در مقابل نصیحت دیگران، اطلاعات درستی ندارند. از طرفی این موضوع آنها را ناراحت کرده و نمی‌توانند آن را متوقف کنند. به طور کلی بهتر است در ابتدا، با دقت و احترام به حرف های دیگران گوش داده و اگر مطمئن هستیم که اینکار برای ما سودی ندارد؛ بازهم احترام را رعایت کرده و با زبان بدن خود گوینده را از عدم علاقه خود، مطلع کنیم.

اگر اینکار موثر نبود و این رفتار ادامه پیدا کرد؛ می‌توانیم از روش های مستقیم تری استفاده کرده به صورت کاملا مودبانه این موضوع را به فرد گوشزد کنیم. در صورتی که فرد نسبت به ما سن بیشتری داشته باشد؛ باید محتاطانه تر رفتار کنیم. از فرد تشکر کرده و حتی در مورد دلیل عدم علاقه خود به چنین صحبت هایی نیز توضیح مختصری بدهید.

سخن پایانی

به طور کلی تجربیات دیگران و حتی گاهی حرف هایشان، ابزاری سودمند برای حل مشکلات است. اما برخی از افراد به دلیل عدم اطلاع در مورد اصول نصحیت دیگران، باعث بروز آسیب هایی می‌شوند. به همین دلیل بهتر است قبل از هرگونه واکنشی، در ابتدا به حرف های دیگران گوش داده و محترمانه رفتار کنیم.

از طرفی شرایط خود را در نظر داشته و صرفا براساس حرف های دیگران تصمیم گیری نکنیم. شناخت تفاوت ها و شباهت های نصیحت و مفاهیم دیگر مانند قضاوت و یا همفکری، در این مورد بسیار موثر خواهد بود. حتی می‌توانید در این زمینه از یک روانشناس نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه نصیحت دیگران می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: نصیحت دیگران



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تقویت هوش نوزاد و دست کاری ضریب هوشی او در این دوران کار سختی نیست. با اینکه شاید این عدد را نتوان تغییر داد اما با انجام راهکارهایی عملکرد نوزاد در زمینه های مختلف تا حد زیادی افزایش یافته و به راحتی می‌توان متوجه این موضوع شد. از طرفی هوش متشکل از بخش ها و موضوعات زیادی است که ممکن است در هر نوزادی به یک صورت بروز کند. تقویت هریک از این هوش راهکارهای جداگانه ای دارد. اما به طور کلی روش هایی هستند که به کمک آنها می‌توان هوش عمومی افراد را در همه زمینه ها افزایش داد. والدین برخی از آنها را به صورت ناخودآگاه برای فرزندان خود انجام می‌دهند اما در مورد سایر روش ها می‌توانند از یک متخصص کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره کودک کلیک نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تقویت هوش نوزاد می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

راه های تقویت هوش نوزاد

 

برخی از والدین تصور می‌کنند که برای تقویت هوش نوزاد خود باید از روش های عجیب و پیچیده ای استفاده نمایند. و یا به طور کلی تصور می‌کنند که به دلیل اینکه ضریب هوشی کودک در طول زندگی او تغییر چندانی نمی‌کند؛ پس نباید در این زمینه کاری انجام داد و نوزاد را به حال خود رها می‌کنند. اما انجام اقداماتی هوش و عملکرد نوزاد را به طور چشمگیری افزایش داده و هرچه این اقدامات زودتر انجام شوند؛ تاثیر بیشتری خواهند داشت. در این قسمت به توضیح برخی از این راهکارها خواهیم پرداخت. برای آشنایی با سایر انواع هوش کودک کلیک کنید.

ورزش کردن در زمان بارداری

یکی از اولین اقداماتی که مادر باید قبل از تولد نوزاد انجام دهد؛ ورزش کردن در زمان بارداری است. چرا که ورزش و فعالیت بدنی منجر به ترشح هورمون های مختلفی در بدن مادر شده که بر سلامت جسمانی و رشد بهتر جنین نیز کمک می‌کنند. در مقایسه ای که بر میزان هوش  نوزادانی که مادر آنها ورزش می‌کردند با آنهایی که در زمان بارداری تحرکی نداشتند؛ این نتیجه حاصل شد.

زایمان طبیعی | تقویت هوش نوزاد

یکی دیگر از تحقیقاتی که در زمینه تقویت هوش نوزاد در دانشگاه ییل آمریکا انجام شده است؛ نشان می‌دهد که نوزادانی که با زایمان طبیعی متولد می‌شوند؛ از میزان هوش بالاتری برخوردار هستند. در واقع این موضوع به خوبی نشان می‌دهد که حتی نوع زایمان مادر نیز در مورد هوش کودک می‌تواند تاثیرگذار باشد. چرا که در حین زایمان طبیعی میزان نوعی از پروتئین در بدن جنین بیشتر می‌شود که در نهایت به بیشتر شدن هوش آنها منجر خواهد شد.

کندر بخورید

یکی دیگر از راهکارهایی که مادر می‌تواند برای تقویت هوش نوزاد خود انجام دهد؛ مصرف کندر است. که باید در این زمینه حتما با متخصص خود مشورت نماید. براساس علم طب سنتی، طبع مادران با یکدیگر متفاوت است و اگر کندر با طبع مادری سازگار نباشد؛ منجر به زردی، خشکی پوست و بیش فعالی کودک می‌شود.  

امگا3 مصرف کنید | تقویت هوش نوزاد

مصرف امگا3 نیز تا حد زیادی در تقویت هوش نوزاد موثر است. چرا که اسیدهای چرب مانند امگا 3 در دوران بارداری می‌توانند تکامل مغز جنین را تسریع کرده و هوشیاری او را بالا ببرند. همچنین مصرف امگا3 بر قدرت بینایی جنین نیز تاثیر دارد. مادران باید با مشورت پزشک به میزان کافی از این مکمل به صورت دارویی و غذایی استفاده نمایند.

اصلاح کردن رژیم غذایی

خوردن مواد غذایی مثل گوشت قرمز، تخم مرغ و حبوبات به صورت مرتب در بارداری به دلیل برخورداری از کولین می‌توانند در تقویت هوش جنین نقش داشته باشند. البته که در مورد تغذیه و رژیم غذایی، مادران حتما باید با متخصص مشورت نمایند.

تغذیه کودک با شیر مادر | تقویت هوش نوزاد

از آنجایی که تغذیه نوزاد با شیر مادر منجر به بهبود کارکرد سیستم ایمنی می‌شود؛ مادران بهتر است تا سن 9 ماهگی حتما از شیر خود فرزند را تغذیه کرده و بعد از آن می‌توانند به صورت ترکیبی از شیر خشک نیز استفاده کنند. برای آشنایی بیشتر با فواید شیر مادر کلیک نمایید.

کتاب خواندن برای نوزاد

برخی از والدین تصور می‌کنند که کتاب خواندن برای نوزاد در سنین پایین تاثیری ندارد؛ چرا که او متوجه نخواهد شد. اما متخصصین توصیه می‌کنند که مادران حتی در دوران بارداری نیز برای فرزند خود کتاب بخوانند.

ماساژ دادن نوزاد | تقویت هوش نوزاد

یکی دیگر از راهکارهای موثر برای تقویت هوش نوزاد ، ماساژ دادن اوست. بهتر است والدین زمانی را برای اینکار انتخاب کنند که نوزاد سرحال باشد و اینکار را به آرامی انجام دهند.

استفاده از بازی های مختلف

بازی کردن با کودک متناسب با سن او نیز منجر به تقویت هوش نوزاد خواهد شد. چرا که از سن پایین می‌آموزد که باید در شرایط مختلف چه واکنشی نشان داده و مهارت حل مسئله را در او بالا می‎برد. برای آشنایی بیشتر با روش‌های استعدادیابی کودکان کلیک کنید.

تشویق کردن کودک | تقویت هوش نوزاد

باید نوزاد را مخصوصا تا سن دو سالگی برای هرکاری که انجام می‌دهد؛ تشویق کنید و یا حداقل اشتیاق خود را نشان دهید. اینکار در او انگیزه بیشتری ایجاد می‌کند و باعث می‌شود تا هوش حرکتی او بسیار بالا رود. او را برای انجام کارهای ساده ای مثل حرکت دادن اجسام، تقلید واژه ها، بازی کردن و راه رفتن نیز مورد تشویق قرار دهید.

آواز خواندن برای نوزاد و موسیقی گذاشتن برای او

برای نوزاد خود حتی در زمانی که شکم مادر است؛ آواز بخوانید و با او صحبت کنید. چرا که او حتی در این شرایط هم متوجه همه اتفاقات اطرافش هست. همچنین برای او موسیقی هایی متناسب با سنش پخش کرده و از این طریق مفاهیمی را به او آموزش دهید.

چهره به چهره شدن با نوزاد | تقویت هوش نوزاد

بسیاری از متخصصین بر این باورند که تماس چهره به چهره با نوزاد می‌تواند ارتباط های مغزی و عصبی را در نوزادان تقویت کرده و منجر به افزایش هوش آنها شود.

توجه کردن به درخواست های تکراری کودک

طبیعی است که کودکان درخواست های خود را به طور مکرر تکرار کرده و یا چندین بار یک چیز را بخواهند. اما این موضوع نباید شما را کلافه و خسته کند و هربار باید مانند بار اول به حرف های او گوش دهید.

صحبت کردن با او در مورد عملکرد وسایل | تقویت هوش نوزاد

حتی اگر او از شما سوالی در این مورد نپرسید؛ اما شما در مورد کارایی همه چیز به آنها توضیح دهید. برای مثال ساعت را به او نشان داده و به او بگویید که کار این وسیله نشان دادن زمان است. حتی در مورد سازو کار و یا انواع مختلف یک وسیله نیز می‌توانید توضیح دهید.

به سلامت جسمانی او توجه کنید

شاید شما هم این ضرب المثل را شتیده باشید که مغز سالم در بدن سالم است. این موضوع در مورد تقویت هوش نوزاد نیز صادق است. چرا که در صورتی نوزاد از سلامت جسمانی برخوردار نباشد؛ نمی‌تواند به راحتی از راهکارهای موثر در این زمینه نیز استفاده نمود.

کم کردن زمان تماشای تلویزیون برای کودک |تقویت هوش نوزاد

اجازه ندهید که نوزاد بیش از اندازه تلویزیون تماشا کند. اینکار علاوه بر اینکه سلامت جسمانی او را تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ در میزان هوش او نیز تاثیر می‌گذارد.

نشانه های یک کودک باهوش

 

تشخیص میزان هوش در نوزادان کمی دشوار است. چرا که آنها فعالیت های حرکتی کمی داشته و از طرفی قادر به صحبت کردن هم نیستند. اما با توجه کردن به نشانه هایی در در دوره های زمانی مختلف می‌توان به این موضوع پی برد. برخی از این نشانه ها شامل موارد زیر هستند.

  • نوزاد ده ماهه می‌تواند بزرگتر یا کوچک بودن شخصیت های داستانی را تشخیص دهد و یا حتی در این سنین است که مسئولیت پذیری را می‌آموزد
  • از ماه پنجم، بیشتر از کودکان دیگر متوجه احساسات اطرافیانش خواهد شد و واکنش نشان خواهد داد.
  • نوزادان باهوش واکنش های بیشتری در مقابل موزیکی که محیط پخش می‌شود؛ از خود نشان می‌دهند.
  • نوزادان باهوش از هشت ماهگی تقلید کردن را می‌آموزند.
  • چنین نوزادانی از سنین پایین فرق بین اعداد را از یکدیگر تشخیص می‌دهند.
  • توانایی یادگیری زبان نیز برای آنها از سنین پایین تری اتفاق می‌افتد.

سخن پایانی

تقویت هوش نوزاد و یا انجام اقداماتی در این زمینه به این معنی نیست که نوزاد را مجبور کنیم تا فرایند رشد را زودتر از حالت عادی طی کند و یا در این زمینه فشار زیادی به او وارد کنیم. بهتر است به او زمان کافی داده و انجام این راهکارها را از زمان قبل از تولد آغاز نماییم. در این مورد تاثیر ژنتیک را نیز دست کم نگرفته و به طور کلی از متخصصین نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه تقویت هوش نوزاد می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با مرکز مشاوره روانشناسی آواژه تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

آیا بازی کردن با کودک در افزایش ضریب هوشی او موثر است؟

کودک به دلیل الگو پذیری از والدین خود می‌تواند فعالیت‌های مختلف را یاد بگیرد. در قالب بازی می‌توان آموزش‌های زیادی به کودک یاد داد و به رشد مهارت‌های شناختی او کمک کرد.

چه نوع بازی‌هایی به رشد مهارت‌های حرکتی در نوزاد کمک می‌کند؟

برای رشد مهارت‌های حرکتی لازم است که تمام بدن فعالیت داشته باشد. انواع بازی‌های ساده فیزیکی مانند قل دادن توپ یا فوتبال بچگانه می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

 

منبع: تقویت هوش نوزاد دو ماهه تا هشت ماهه



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

تاثیر دوستان در اعتیاد فرد چیزی نیست که بر کسی پوشیده باشد. از نظر علمی فشار ناشی از دوستان و همسنان در دوران نوجوانی تاثیر زیادی در گرایشات فرد به چیزهای مختلف از جمله مواد را دارد. با گذشت سن هر چقدر شخصیت فرد بیشتر شکل می گیرد این تاثیر به مرور با بالا رفتن اعتماد به نفس فرد کم می شود. در این مقاله به بررسی تاثیر دوستان در اعتیاد و روش های مقابله با آن پرداخته شده است. بهرمند شدن از مشاوره روانشناسی به خانواده ها کمک می کنند تا تکنیک های لازم برای پیشگیری از اعتیاد را بیاموزند. 

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

تاثیر دوستان در اعتیاد

داشتن دوستان مصرف کننده مواد یکی از عوامل خطر مهمی است که در گرایش افراد به اعتیاد نقش مهمی ایفا می‌کند. این مسئله به خصوص در دوره نوجوانی بیش از هر زمان دیگری خود را نشان می‌دهد چرا که در این زمان افراد برای یافتن هویت دلخواه خود تا حد زیادی به گروه دوستان وابسته هستند.

آن‌ها بیش از هر زمانی نیازمند این می‌باشند که در بین همسالان خود یا سایر گروه‌های دوستانه‌ای که با آن‌ها ارزش مشترکی دارند پذیرفته شوند. در این شرایط اگر فرد از اعتماد به نفس کافی برخوردار نباشد یا تمام هویت خود را به دوستانش گره بزند احتمال دارد درخواست انجام هر کاری را از جانب آن‌ها بپذیرد. در واقع ترس از طرد شدن، تمسخر و مواردی از این دست باعث می‌شود که افراد نتوانند به دوستان خود برای مصرف مواد نه بگویند و به همین خاطر ناخواسته در فرایند اعتیاد درگیر شوند.

پیشگیری از فشار و تاثیر دوستان در اعتیاد

برای اینکه بتوانید از تاثیر دوستان بر رفتارهای خود بکاهید در نظر گرفتن برخی توصیه‌ها می‌تواند بسیار0 کمک‌کننده باشد. ما در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها اشاره کرده‌ایم. همچنین پیشنهاد می شود که حتما برای جلوگیری از اعتیاد در نوجوانان کلیک کنید.

1- تقویت اعتماد به نفس در فرد

اعتماد به نفس که به معنای اعتقاد به توانمندی‌ها و ارزشمندی وجود خود است در تاثیرگذاری دوستان بر رفتارهای ما نقش بسزایی ایفا می‌کند. در واقع افرادی که اعتماد به نفس پایین تری دارند در برابر دوستان ناباب آسیب پذیرتر هستند و بیشتر احتمال دارد که درخواست‌های نامعقول آن‌ها را نیز بی چون و چرا بپذیرند چرا که این افراد در باطن بر این باورند که همواره دیگران تصمیم‌های بهتری می‌گیرند و رفتارهای درست‌تری انجام می‌دهند. همین امر باعث می‌شود که نتوانند به خود برای مقاومت کردن در برابر مصرف مواد اعتماد کنند.

2- تاثیر دوستان در اعتیاد | آموختن مهارت نه گفتن به دیگران بخصوص دوستان

عدم برخورداری از مهارت جرات مندی و توانایی کافی برای “نه” گفتن یکی از عوامل بسیار مهمی است که باعث می‌شود دوستان به راحتی بتوانند رفتارهای ما را کنترل کنند. بسیار اهمیت دارد که افراد از همان سنین پایین در مورد حقوق خود در روابط بین فردی آموزش ببیند و در صورت لزوم بتوانند با قاطعیت با درخواست‌های نامعقول پیرامون خود مخالفت کنند. در واقع در بسیاری از موارد افراد می‌دانند که مصرف مواد می‌تواند خطرناک باشد اما وقتی پیشنهاد این کار از جانب دوستان مطرح می‌شود نمی‌دانند که چگونه باید با این موضوع مخالفت کنند.

گفتن جملات ساده‌ای نظیر “نه نمی‌خواهم امتحان کنم”، تکرار صریح آن و ترک کردن به موقع محیط در صورت وجود فشار زیاد از جمله رفتارهای بسیار موثری است که در این زمینه می‌تواند به شما کمک کند. اگر احساس می‌کنید خود یا فرزندتان از مهارت جرات مندی کافی برخوردار نیستید و نمی‌توانید به راحتی نه بگویید برای افزایش مهارت خود در این حوزه می‌توانید از یک روانسناس کمک بگیرید. همچنین شرکت در کارگاه‌های آموزش مهارت‌های زندگی و مطالعه کتاب‌های خودیاری که در این زمینه نوشته شد‌ه‌اند می‌توانند تا حد زیادی به شما کمک کنند.

3- امتحان کردن مسیرهای جدید

برخی افراد از امتحان کردن مسیرهای جدید می‌ترسند. همین موضوع باعث می‌شود که به مسیرهای غلط ادامه دهند و احساس کنند هیچ راهی به جز طی کردن آن‌ها ندارند. برای مثال بعضی از نوجوانان یا حتی بزرگسالان فکر می‌کنند در صورتی که از جانب گروه دوستان خود طرد شوند هرگز نمی‌توانند افراد جدیدی را در زندگی خود بیابند. از همین رو حاضرند به درخواست‌های نامعقول آن‌ها برای مصرف مواد نیز تن بدهند. در واقع ترس از تنها ماندن و پذیرفته نشدن از جانب دوستان، اجازه ابراز وجود صحیح را از آن‌ها می‌گیرد.

این در حالی است که هیچ چیز به جز باورهای خود شما نمی‌تواند مانع از این شود که بخواهید مسیرهای جدید را امتحان کنید. کافی است مهارت‌های ارتباطی خود را تقویت کرده و با اعتماد به نفس بیشتری در زندگی پیش بروید.

4- تاثیر دوستان در اعتیاد | کمک به هویت یابی نوجوانان در زندگی

نوجوانان در این برهه حساس از زندگی خود به کمک دوستانشان می‌خواهند به تعریف جدیدی از خود دست یابند. اگر فرزند نوجوانی دارید لازم است به او کمک کنید تا علایق و استعدادهایش را کشف کند و علاوه بر گروه دوستان به دستاوردهای خود نیز تکیه کند. این امر به او کمک می‌کند که احساس توانمندی و خودکارآمدی بالاتری را درونش شکل بدهد و به این ترتیب راحت تر بتواند در برابر دوستان ناباب مقاومت به خرج دهد.

5- تامین نیاز به تعلق در خانواده

افراد به خصوص در نوجوانی نیاز دارند که به افراد مهم زندگی خود تعلق داشته باشند. بسیار مهم است که بتوانید منبع امنی برای فرزند خود باشید و به او نشان دهید کانون خانواده همواره محل امنی برای ارضای نیازهای عاطفی اش خواهد بود. این امر به او کمک می‌کند که برای رفع تنش‌ها و برطرف کردن نیازهای روانی خود به سمت گروه‌های ناسالم و رفتارهای پرخطر پناه نبرد.

جدا کردن فرزند از دوستان ناباب 

با شروع دوران بلوغ نیاز به استقلال در نوجوانان بیشتر از پیش می شود. از طرفی گروه هم سن ها نقش مهم تر و پررنگ تری در تصمیم گیری ها ایفا می کنند. در این شرایط والدین به دلیل ارتباطی که پیشتر با فرزندشان داشتند، انتظار دارند بی چون و چرا از اوامر آن ها پیروی شود. با رد شدن اوامر والدین و سرپیچی های پنهان و عیان فرزند، شعله های نزاع بیشتر شده و شاهد از دور شدن هر چه بیشتر والدین از فرزندان هستیم.

توجه : در صورتی که متوجه رفتارهایی مشکوک در نوجوان شده اید و به او به خاطر اعتیادشک کرده‌اید؛ هرگز خودسرانه عمل نکنید و قبل از هر اقدامی از مشاوره های ترک اعتیاد استفاده نمایید.

اقدامات لازم توسط والدین برای کاهش تاثیر دوستان در اعتیاد

پس والدین در قدم اول باید بدانند با بزرگ تر شدن فرزندشان نوع ارتباط و حتی کلام آن ها نیز باید تغییر کند. جدا کردن و تلاش برای دور کردن فرزندتان از دوستانش او را در مقابل شما قرار خواهد داد. در عوض با شناختی که از فرزندتان دارید باید در این برهه بیشتر از پیش احساس همدردی و درک را در او پرورش دهید. این گونه زحمات شما در تربیت او اتلاف نخواهد شد. توصیه می‌کنیم در صورتی که متوجه هر نوع تغییر رفتار و یا ظن در اعتیاد او شدید تنها با متخصص در این باره صحبت کنید. برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اعتیاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سوالات شما

چگونه می‌توانم تاثیر دوستان ناباب فرزندم را بر روی او کم کنیم؟

بسیار اهمیت دارد که در مقابل فرزندتان از دوستانش بدگویی نکنید و برای شخصیت آن‌ها ارزش قائل باشید. به جای تلاش برای کنترل سعی کنید نظارت غیر مستقیمی را اتخاذ کنید.

 

منبع: تاثیر دوستان در اعتیاد



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 آذر 1403 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 105 صفحه بعد